-
Μα δεν το εξέλαβα ως 'επικριτικό' (όχι ότι θα με πείραζε κι αν ήταν επικριτικό!).
Θα ξανατονίσω όμως ότι αυτό είναι αναμενόμενο για όλες τις ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ μουσικές τις Ελλάδας. Σίγουρα ο καθένας μπορεί να ακούσει νησιώτικα με μπάσο, ντραμς και τα λοιπά συμπαραμαρτυρούντα από τον Πάριο. Η συντριπτική πλειοψηφία όμως όσων ακούν νησιώτικα στα σκυλάδικα θα έκοβε φλέβες με τα ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ακούσματα.
-
μου αρέσει πάρα πολύ το τραγούδι 'ίσως' της Χαρούλας Αλεξίου... μου δίνει την εντύπωση πως είμαι ερωτευμένος... ενώ εγώ είμαι χωρισμένος... τί παράξενα που τα φέρνει η ζωή...
επίσης συνιστώ... 'παράκληση'-Μάλαμας...
'άσε τα ψέματα'-Μάλαμας...τέλος συνιστώ όλο το cd από το live στον Λυκαβητό...
-
Ε μάλλον είσαι ερωτευμένος με την χωρισμένη. Απλά τα πράγματα.
-
μπα... νέα σοδειά μας περιμένει... μαχαίρι...
-
-
http://www.avopolis.gr/metal/news/default.asp?ID=5227
H Αnneke αποφάσισε να εγκαταλείψει τους Gathering, μετά από 13 χρόνια.
-
Επιτελους...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Επιτελους...Aπο εγκαταλειψη το εχεις παθει
-
Moby - Creep
Youtube VideoTime after time - Eva Cassidy (Εάν σας αρέσει, αξίζει να βρείτε περισσότερα από την κυρία αυτή. Όχι όμως στο youtube αλλά σε mp3.) http://www.youtube.com/watch?v=yW97ydJo1zo
και κλείνουμε με τον κο Moby και πάλι με το The great escape
Youtube VideoΚαλό σας βράδυ.
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Επιτελους...Πάντως η Άννεκε έχει φτιάξει ήδη συγκρότημα που λέγεται Agua de Annique. Έχει ακόμα πολλά να μας δώσει!
-
Πωωω..ακουω το Smash απο τους Offspring(και μου αρεσει κιολας )...αναμνησεις απο το Δημοτικο...
-
-
STEVE MILLER BAND - MERCURY BLUES
MARC BOLAN & T-REX -- GET IT ONΓια μικρες απογειωσεις . Αρκει να μην οδηγας.
-
ORGASMATRON
Motorhead
Youtube VideoΠριν 20αριά χρόνια που το άκουσα ξετρελλάθηκα, τι έγραψε ο Lemmy (είχε όραμα είπε )
ENTIT Κακό παιδί
-
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Youtube Videoοσοι δεν αντέχεται το πειραματικό αλάργα
Αν και συνηθως μου αρεσουν τετοια τραγουδια-ηχοι..αυτο με κουρασε...
Προτιμω αυτο ας πουμε...
Youtube Video(εχει και αρκετους πινακες του Giger)
-
- Τσέσκα Τελεβίζα.....μόνο το 'πακιστάν' μας δεν πλήρωσε τηλεοπτικά δικαιώματα για απευθείας προβολή!!
-
εχεις φαγωθει με το Jarre εσυ!
-
Αγαπημένο είδος μουσικής