-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πραγματικα λυπηθηκα που κατι τοσο κλασσικο κοστολογειτε πλεον αυτη την εποχη σε τετοια τιμη...
Καταλαβαίνω το συλλογισμό σου, αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε να σε προβληματίζει το ότι τα σκουπίδια κοστολογούνται με 20 ευρώ! Η τιμή των καινούριων cd θα έπρεπε να είναι το πολύ 7-8 ευρώ.
Mαζι πανε αυτα φιλτατε. Δεν γινεται να τα αγνοησεις μιας και εκει που κραταγα το cd στα χερια μου και εβλεπα γυρω μου κυριολοκετικα τα σκουπιδια να κανουν 15-20+ λιρες αναρωτιομουνα τα παραπανω. Η μειωση του καλλιτεχνη σε ολο του το μεγαλειο και αυτο λογω της μη ζητησης ή του οτι δεν ειναι στη μοδα πλεον. Αλλα, πως γινεται κατι το οποιο θεωρειται κλασσικο να μην ειναι συνεχεια στη μοδα (εξ ου και ο ορος) ?
Τελοσπαντων μπαινουμε σε βαθια συζητηση οποτε παω πασο. Συμφωνουμε παντως.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Πραγματικα λυπηθηκα που κατι τοσο κλασσικο κοστολογειτε πλεον αυτη την εποχη σε τετοια τιμη...
Καταλαβαίνω το συλλογισμό σου, αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε να σε προβληματίζει το ότι τα σκουπίδια κοστολογούνται με 20 ευρώ! Η τιμή των καινούριων cd θα έπρεπε να είναι το πολύ 7-8 ευρώ.
Mαζι πανε αυτα φιλτατε. Δεν γινεται να τα αγνοησεις μιας και εκει που κραταγα το cd στα χερια μου και εβλεπα γυρω μου κυριολοκετικα τα σκουπιδια να κανουν 15-20+ λιρες αναρωτιομουνα τα παραπανω. Η μειωση του καλλιτεχνη σε ολο του το μεγαλειο και αυτο λογω της μη ζητησης ή του οτι δεν ειναι στη μοδα πλεον. Αλλα, πως γινεται κατι το οποιο θεωρειται κλασσικο να μην ειναι συνεχεια στη μοδα (εξ ου και ο ορος) ?
Τελοσπαντων μπαινουμε σε βαθια συζητηση οποτε παω πασο. Συμφωνουμε παντως.
To θέμα είναι πολύ πιο απλό και πρακτικό και δεν έχει σχέση με την ποιότητα. Τα παλιά cd συνήθως υπάρχουν σε στοκ και γι' αυτό πουλιούνται σε πολύ χαμηλές τιμές. Επίσης συνήθως βγαίνουν νέες κυκλοφορίες (επανεκδόσεις, καινούριες μίξεις κλπ), οπότε οι παλιές κυκλοφορίες πάλι πρέπει να ξεστοκαριστούν.
Υπάρχουν και θέματα με τα πνευματικά δικαιώματα. Νομίζω πως μετά από κάποια χρόνια δεν πληρώνονται, οπότε αυτός είναι άλλος ένας λόγος των χαμηλών τιμών (ξέρω πως γα τις ταινίες 20 ετών και άνω δεν απαιτείται πληρωμή πνευματικών δικαιωμάτων, φαντάζομαι πως κάτι παρόμοιο θα ισχύει για τα cd).
-
kathe fora pou ακουω αυτο το κομματι σκεφτομαι ποσο λυπαμαι καποιον που δεν το εχει ακουσει την ωρα που κανει σεξ.................
τα ρεστα μου...
επαναλαμβανομαι , τ ο ξερω,.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Youtube Videokathe fora pou ακουω αυτο το κομματι σκεφτομαι ποσο λυπαμαι καποιον που δεν το εχει ακουσει την ωρα που κανει σεξ.................
τα ρεστα μου...
μου θύμισες τον barry white που έλεγε ότι τον σταματουσαν στον δρόμο για να του που πόσο αγαπούσαν τα τραγούδια του αλλά και πολλοί του έλεγαν ότι την ώρα της 'σύλληψης' των παιδιών τους άκουγαν τα τραγούδια του γεγονός που χαροποιούσε τον μεγάλο τραγουδιστή
-
νταξ η αιωνια συγκριση ειναι αυτη.. barry white vs marvin gaye..
γαμω και οι 2 -
Υπάρχουν κι άλλοι καλοί π.χ. Grover Washington αλλά ο Barry White είναι ο αγαπημένος μου.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Youtube Videokathe fora pou ακουω αυτο το κομματι σκεφτομαι ποσο λυπαμαι καποιον που δεν το εχει ακουσει την ωρα που κανει σεξ.................
τα ρεστα μου...
όντως, ωραίο για σέξ
-
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
αλλαζουμε υφος σημερα, orbital ατμοσφαιρικοι σαυτο το κομματι απο τα παλιαΡε συ sky,καθε φορα που θα βαζεις κι ενα κομματι θα αλλαζεις τη ζωικη σκηνη στο αβαταρ σου?
Καλη ηταν η αγελαδα που μασαγε το σανο μ αρεσεΠαρεπιπτομτως,ειχες δεν ειχες μ εκανες να αγορασω το tobular III
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ρε συ sky,καθε φορα που θα βαζεις κι ενα κομματι θα αλλαζεις τη ζωικη σκηνη στο αβαταρ σου?
Καλη ηταν η αγελαδα που μασαγε το σανο μ αρεσεΠαρεπιπτομτως,ειχες δεν ειχες μ εκανες να αγορασω το tobular III
πως σου φανηκε;
σε καλο δρομο ησουν παντως, ετσι και αλλιως -
Θα ελεγα σπανιος,με την εννοια οτι ειναι απ τους λιγους δισκους που τους ακους απ την αρχη μεχρι το τελος!
Καλα για διαχρονικοτητα δεν το συζηταμεΜπραβο ρε skye να σαι καλα
Kουτσομπολιο
Καλα εεε,τι αστερι ειναι το μελαχρινο με το μινι στη συναυλια ρε συ
πω πωωωωω με αυτη μαθαινα μουσικη χαλαρα -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
αλλαζουμε υφος σημερα, orbital ατμοσφαιρικοι σαυτο το κομματι απο τα παλια
Ρε συ sky,καθε φορα που θα βαζεις κι ενα κομματι θα αλλαζεις τη ζωικη σκηνη στο αβαταρ σου?
Για Mike Oldfield λέτε; Αν ναι, και το Ι, και το ΙΙ, και το ΙΙΙ είναι φανταστικά. Δείχνει και την εξέλιξη της μουσικής από τα 70's μέχρι σήμερα. Επίσης, στο Ι, όλα μα ΌΛΑ τα όργανα τα παίζει ο Oldfield (17 -18 χρονών τότε) και η μίξη έγινε σε έναν πρωτοποριακό για την εποχή 32κάναλο αναλογικό μίκτη...
Respect.
-
κανείς για country?
-
Μα ειναι δυνατον να τραγουδαει ετσι ακομα και τωρα?
Τι ΦΩΝΑΡΑ ειναι ο θεος?Υπαρχει αραγε χαρακτηριστικοτερη φωνη σε hard rock/metal?
http://www.youtube.com/watch?v=3KLtEwV9 ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=C8IQc41B ... ed&search=
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Μα ειναι δυνατον να τραγουδαει ετσι ακομα και τωρα?
Τι ΦΩΝΑΡΑ ειναι ο θεος?Φυσικά και έχω το διπλό CD. Ακούγεται αρκετά πιο γέρος αλλά είναι απίστευτος.
DIO RULES
-
Εγω πηρα και το τελευταιο DVD του...**''Holy Diver live'' **στο οποιο παιζει και λιγοτερο γνωστα τραγουδια του, που δεν λεει συνηθως στις συναυλιες (Tarot Woman πχ )
Δεν ξερω αν εχει υποστει καποια ηχητικη επεξεργασια, παντως η φωνη του ακουγεται καμπανα!
-
Μπά... η φωνή τουείναι, κανονικά.
Πριν από 2 χρόνια όταν τον είχα ακούσει live σε ένα... χωράφι κάπου στην Πειραιώς, έπαθα πλάκα που ΑΚΟΜΑ μπορεί να τραγουδά έτσι...Είχα πάθει σοκ βέβαια που τον έβαλαν σε τέτοιον απαράδεκτο χώρο να τραγουδήσει τον άνθρωπο... Ωστόσο, φοβερός επαγγελματίας.
Μακάρι να έρθει με τους Black Sabbath, να ακούσουμε το Heaven and Hell live.... Καλός ο Ozzy για show, αλλά από φωνή ο Ronnie δεν παίζεται λέμε.... Αυτός, ο Halford και ο Gillan (στα νιάτα του όμως).
-
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
http://aestheti.com/dio.phpΠου τους βρηκες αυτους τους χαζοβιοληδες ρε?
-
Αγαπημένο είδος μουσικής