-
Ε αφού αρέσει και στον Πρόεδρο τότε...Were Gonna Groove
(οκ τώρα τέλος )
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Κραξιμο επειδη ποσταρουμε fotosΔεν είναι μεγάλες!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κραξιμο επειδη ποσταρουμε fotos
Δεν είναι μεγάλες!
ΠΑΡΑΓΚΑ!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κραξιμο επειδη ποσταρουμε fotos
Δεν είναι μεγάλες!
ΠΑΡΑΓΚΑ!!!
-
genika akouw ta panta. alla exw mia idiaiterh protimish sta italodisco komatia kai akomi megalyterh sta DARK. H dark skhnh apla den paizetai (arkei na ma8eis ta wraia kai oxi ta mainstream komatia)
Episis ola ta lefta einai ta dark komatia otan odhgeis... Apla apolaush!
-
Οι Led Zeppelin έφεραν κάτι νέο στην Rock μουσική όταν εμφανίστηκαν. Ουσιαστικά οι δημιουργοί της Ροκ είναι οι Rolling Stones αλλά οι Led Zeppelin έφεραν κάτι πιό σκληρό και μελετημένο μουσικά. Έθεσαν για παράδειγμα τις βάσεις για τα φωνητικά που χρησιμοποιήθηκαν αργότερα στην Heavy Metal μουσική. Πέτυχαν τον συνδυασμό τηs Blues μουσικής με την Αγγλική Ροκ και το αποτέλεσμα είναι θαυμάσιο (το καλύτερο παράδειγμα το 'Since I've been Loving You).
Επιπλέον είχαν στην σύνθεση τους έναν από τους καλύτερους drummers που πάτησαν το πόδι τους στον πλανήτη και για τον κιθαρίστα περιττά τα σχόλια
Σαν όνομα όταν ακούς πλέον Led Zeppelin, φαντάζεσαι το υπέρτατο Rock συγκρότημα που παρόμοιο του δεν πρόκειται να ξαναυπάρξει για διάφορους λόγους. Τα τραγούδια τους έγιναν τεράστιες επιτυχίες, οι live εμφανίσεις τους ήταν κάτι πρωτόγνωρο που εντυπωσίαζαν πάντα κλπ.. Επίσης, το ότι μαζεύτηκαν αυτοί οι 4 καλλιτέχνες την δεδομένη χρονική στιγμή είναι και θέμα συγκυριών (timing δηλαδή ) ώστε να μπορέσουμε όλοι μας να απολαύσουμε το έργο τους για πολλά πολλά χρόνια...Έστω και αν κάποιος δεν ακούει Ροκ μουσική, θα άξιζε να προσπαθήσει να γνωρίσει έστω και λίγο αυτό το μουσικό συγκρότημα που άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια του στην παγκόσμια μουσική σκηνή.
-
Πάντως όλη η παρέα του 15χρονου γυιού μου Zeppelin ακούει!!
-
Ειχαν και εναν Robert Plant... Για τον Jones δε ξερω καθως δε ξερω πως ξεχωριζει ο καλος μπασιστας,αλλα το γεγονος οτι μετα τους Led εκανε ακρως επιτυχημενη καριερα ισως λεει πολλα
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάντως όλη η παρέα του 15χρονου γυιού μου Zeppelin ακούει!!Θεος...
-
Ο Jones όπως και κάθε μπασίστας είναι συνήθως 'παραμελημένος'!
Θυμάται κανείς τον μπασίστα των Who?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο Jones όπως και κάθε μπασίστας είναι συνήθως 'παραμελημένος'!Θυμάται κανείς τον μπασίστα των Who?!
Ο Page δεν ηταν??? (ή μου φενετε οτι ειχε παιξει σε καποια κομματια τους...)
-
O Jones δεν έπαιζε μόνο μπάσο. Έπαιζε και αρμόνιο, μαντολίνο κλπ και σύνθετε και κομμάτια. Για παράδειγμα κοιτάξτε το All my love και το Carouselambra
Όσο για τον Plant, ανέφερα κάτι για τα φωνητικά
-
Πάντως ο Page ξεκίνησε από τους Yardbirds και όταν έφυγε από εκεί, μάζεψε έναν έναν τους άλλους led zep και βγήκε αυτό το αποτέλεσμα
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
O Jones δεν έπαιζε μόνο μπάσο. Έπαιζε και αρμόνιο, μαντολίνο κλπ και σύνθετε και κομμάτια. Για παράδειγμα κοιτάξτε το All my love και το CarouselambraNαι ρε συ οκ.Απλως λεμε ειναι υποτιμημενοι αυτοι οι ρολοι.O Jones ηταν γενικως απιστευτος μουσικος απλως λογο του ρολου του εμεινε λιγο πιο πισω(αν και στα τουρ αλλα μαθαινουμε οτι εκανε )
-
Πάντως ο Page ξεκίνησε από τους Yardbirds και όταν έφυγε από εκεί, μάζεψε έναν έναν τους άλλους led zep και βγήκε αυτό το αποτέλεσμα
Ο Jones ηταν μαζι του Οι Plant και Bonham (φιλαρακια απο σχολειο) ηρθαν μετα .Bασικα ο Μπεκ ,κιθαριστας των Yardbirds,ηθελε ανανεωση στο group και εφερε των Jones.Μετα οταν εφυγε, o Page μαζεψε τους Plant Bonham και τους ονομασε Led Zeppelin
Achilles last stand
-
O Jones δεν έπαιζε μόνο μπάσο. Έπαιζε και αρμόνιο, μαντολίνο κλπ και σύνθετε και κομμάτια. Για παράδειγμα κοιτάξτε το All my love και το Carouselambra
Nαι ρε συ οκ.Απλως λεμε ειναι υποτιμημενοι αυτοι οι ρολοι.O Jones ηταν γενικως απιστευτος μουσικος απλως λογο του ρολου του εμεινε λιγο πιο πισω(αν και στα τουρ αλλα μαθαινουμε οτι εκανε )
Ναι συμφωνώ με αυτό που λες
Άλλο ένα παράδειγμα ο bassistas των Black Sabbath ο οποίος έκανε απίστευτα πράγματα αλλά και αυτός στο περιθώριο (ούτε το όνομά του δεν θυμάμαι ) -
Nαι ρε συ οκ.Απλως λεμε ειναι υποτιμημενοι αυτοι οι ρολοι.O Jones ηταν γενικως απιστευτος μουσικος απλως λογο του ρολου του εμεινε λιγο πιο πισω(αν και στα τουρ αλλα μαθαινουμε οτι εκανε )
Ναι συμφωνώ με αυτό που λες
Άλλο ένα παράδειγμα ο bassistas των Black Sabbath ο οποίος έκανε απίστευτα πράγματα αλλά και αυτός στο περιθώριο (ούτε το όνομά του δεν θυμάμαι )Terry Geezer Butler, μικρέ αμόρφωτε!
Όσο για τους Zeppelin, καινοτόμησαν πραγματικά χρησιμοποιώντας στην κιθάρα και άλλες κλίμακες εκτός των Blues, σε αντίθεση με ότι γινοταν μέχρι τότε... (κάπου το διάβασα, δεν είναι δικό μου συμπέρασμα)
Το Since I've been loving you είναι από αυτά τα κομμάτια (μαζί με το comfortably numb) που όταν το ακούω μου έρχεται να βάλω φωτιά την κιθάρα μου και να την πετάξω απ' το μπαλκόνι (ταυτόχρονα). Μετά, απ' αυτά τα κομμάτια, ποιός ο λόγος να ταλαιπωρούμαι και γω και το όργανο;
-
Δεν βρίσκω σχετικό νήμα και το γράφω εδώ.
Ο Αrman Van Helden έχει μιξάρει ένα κομμάτι από την δεκαετία 80 το Into your eyes. Γνωρίζει κάποιος ποιός το έχει τραγουδήσει;
-
O Jones ηταν γενικως απιστευτος μουσικος απλως λογο του ρολου του εμεινε λιγο πιο πισω(αν και στα τουρ αλλα μαθαινουμε οτι εκανε )Οι Led Zeppelin έχουν τη φήμη για τα οργιώδη πάρτυ τους ΑΛΛΑ το συγκρότημα που έκανε τα πιο άγρια πάρτυ (με διαφορά από τους άλλους) είναι οι Eagles, κατά άλλους cocaine cowboys.
-
Για όσους πιστεύουν ότι οι μπασσίστες δεν έχουν την αναγνώριση που τούς αναλογεί'
Ακούστε προσεκτικά το Green Machine των Kyuss για ένα... bass solo απο των Scott Reeder(πομ πομ πομ παραρα πο πομ πο πομ)
Απλά φανταστικό
Αγαπημένο είδος μουσικής