-
τι κιλα...τονους μιλαμε.
βεβαια ειναι και η φωνη του Μαρκου γροθια στο στομαχι -
-
-
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Youtube Videoαυτοι ειναι στιχοι αδελφε οχι οι παπαροξενοι.
Το τελευταίο βράδυ μου
απόψε το περνάω
Κι όσοι με πίκραναν πολύ
τώρα που φεύγω απ' τη ζωή
Όλους τους συγχωρνάωΌλα είναι ένα ψέμα
μια ανάσα μια πνοή
Σα λουλούδι κάποιο χέρι
θα μας κόψει μιαν αυγήΕκεί που πάω δεν περνά
το δάκρυ και ο πόνος
Τα βάσανα και οι καημοί,
εδώ θα μείνουν στη ζωή
Κι εγώ θα φύγω μόνοςΌλα είναι ένα ψέμα
μια ανάσα μια πνοή
Σα λουλούδι κάποιο χέρι
θα μας κόψει μιαν αυγήΔυο πόρτες έχει η ζωή,
άνοιξα μια και μπήκα
Σεργιάνισα ένα πρωινό,
κι ώσπου να 'ρθει το δειλινό
Από την άλλη βγήκαΌλα είναι ένα ψέμα
μια ανάσα μια πνοή
Σα λουλούδι κάποιο χέρι
θα μας κόψει μιαν αυγή -
ιταλακια .
στο ιδιο στυλ, μαρεσει το :
το μερτικό μου απ την χαρά ,
μου τόχουν πάρει αλλοι.
γιατι είχα χέρια καθαρά,
και μια καρδιά μεγάλη.θεέ μου, την δεύτερη φορά
που θαρθω για να ζήσω,
όσο η καρδιά κι αν λαχταρά,
δεν θα ξαναγαπήσω ****για μένα , εδώ πάει και :
δεν θα ξαναοδηγήσω! -
εσενα σου παει αυτο.
Στίχοι: Κώστας Ζήτης
Μουσική: Στέλιος Καζαντζίδης
Πρώτη εκτέλεση: Στέλιος ΚαζαντζίδηςΤι να τα κάνω τα λεφτά τα πλούτη και τα σπίτια
Στο άρρωστο κορμάκι μου δε δίνουνε βοήθειαΑς είχα την υγειά μου κι ας ήμουνα φτωχός
Τα λεφτά δε με γιατρεύουνε το βλέπω δυστυχώςΟύτε νερό πια δεν μπορώ στο στόμα μου να βάλω
Σαν του ανθρώπου την υγειά στον κόσμο δεν είναι άλλοΑς είχα την υγειά μου κι ας ήμουνα φτωχός
Τα λεφτά δε με γιατρεύουνε το βλέπω δυστυχώςΒασανισμένο μου κορμί σε φάγανε οι πόνοι
Γιατροί δε σε γιατρεύουνε το χρήμα δεν σε σώνειΑς είχα την υγειά μου κι ας ήμουνα φτωχός
Τα λεφτά δε με γιατρεύουνε το βλέπω δυστυχώς -
ΕΝΑΣ ΉΤΑΝ Ο ΣΤΕΛΑΡΑΣ
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Youtube Videoμια και έρχονται σε λιγες μέρες
Κάποιος να ενημερώσει τον κύριο με το γαλάζιο κουστούμι ότι ίσως αντιμετωπίσει προβλήματα με την κουκούλα...
-
εσενα σου παει αυτο.Στίχοι: Κώστας Ζήτης
Μουσική: Στέλιος Καζαντζίδης
Πρώτη εκτέλεση: Στέλιος ΚαζαντζίδηςΤι να τα κάνω τα λεφτά τα πλούτη και τα σπίτια
Στο άρρωστο κορμάκι μου δε δίνουνε βοήθειαΑς είχα την υγειά μου κι ας ήμουνα φτωχός
Τα λεφτά δε με γιατρεύουνε το βλέπω δυστυχώςΟύτε νερό πια δεν μπορώ στο στόμα μου να βάλω
Σαν του ανθρώπου την υγειά στον κόσμο δεν είναι άλλοΑς είχα την υγειά μου κι ας ήμουνα φτωχός
Τα λεφτά δε με γιατρεύουνε το βλέπω δυστυχώςΒασανισμένο μου κορμί σε φάγανε οι πόνοι
Γιατροί δε σε γιατρεύουνε το χρήμα δεν σε σώνειΑς είχα την υγειά μου κι ας ήμουνα φτωχός
Τα λεφτά δε με γιατρεύουνε το βλέπω δυστυχώςΕΝΑΣ ΉΤΑΝ Ο ΣΤΕΛΑΡΑΣ
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Youtube Videoμια και έρχονται σε λιγες μέρες
Mονο Θεσσαλονίκη ρε γμτ?
-
Λευτέρης Μυτιληναίος
Δεν είναι ίδιες όλες οι καρδιές
Αφιερωμένο στον italakia και σε όλους τους συμφορουμίτες που τους αρέσει η ποιοτική Ελληνική μουσική!http://www.youtube.com/watch?v=CQBg9i2R ... playnext=1
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
μια και έρχονται σε λιγες μέρες
Mονο Θεσσαλονίκη ρε γμτ?
Άκου λίγο Χιώτη να στανιάρεις
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Λευτέρης Μυτιληναίος
Δεν είναι ίδιες όλες οι καρδιές
Αφιερωμένο στον italakia και σε όλους τους συμφορουμίτες που τους αρέσει η ποιοτική Ελληνική μουσική!http://www.youtube.com/watch?v=CQBg9i2R ... playnext=1
δεν ειναι ΦΙΛΕ, όλες ιδιες οι καρδιές !
-
-
Αι σοβαρευτείτε ρε με τις κακομοιριές
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αι σοβαρευτείτε ρε με τις κακομοιριέςνομιζω οτι ειναι πολυ σοβαροι οι στιχοι των τραγουδιων,τωρα αν εσενα σου φαινονται αστεια και κακομοιρικα τραγουδια αυτα μαλλον η μουσικη που ακους εσυ θα πρεπει να ειναι για πολυ μικρα παιδακια.
-
νομιζω οτι ειναι πολυ σοβαροι οι στιχοι των τραγουδιων,τωρα αν εσενα σου φαινονται αστεια και κακομοιρικα τραγουδια αυτα μαλλον η μουσικη που ακους εσυ θα πρεπει να ειναι για πολυ μικρα παιδακια.
Υπάρχουν και άλλα είδη μουσικής εκτός από τα λαϊκά, και εμένα μου αρέσουν αλλά μέχρις ενός σημείου. Εγώ ας πούμε ακούω σχεδόν τα πάντα από Motorhead μέχρι Μπιθικώτση. Επίσης δεν είναι σωστό να σχολιάζουμε απαξιωτικά τί ακούνε οι άλλοι.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αι σοβαρευτείτε ρε με τις κακομοιριέςακούω πάντα μουσική, ανάλογα με τή διάθεση της, στιγμής , της παρέας, κλπ
έτσι, ακούω απο το :figaro , το :rigoletto , τους beattles, , carlos santana, latin κομμάτια όπως το bessame mutso, ή το: an estase mi sami lado corathon, ΑΛΛΑ , επισης ακούω Μάρκο, Καζαντζίδη, ακόμη και Άντζελλα, και Λε Πα, .......
Ο ιταλάκιας, γνωρίζοντας την τωρίνη μου κατάσταση απο θέμα υγείας-μιλήσαμε σε άλλο forum γι αυτό= με προέτρεψε να ακούσω αυτό το τραγούδι.
ΟΤΑΝ εχεις φιλε μου, 80% αναπηρία, απο τροχαίο ατύχημα=που δεν φταις=,αλλά προσπαθείς να παραμείνεις ενεργός , και όσο γίνεται χρήσιμος στον εαυτό σου και στους γύρω σου, δεν νομίζω ότι είσαι κακομοίρης, ή δεν είσαι σοβαρός.
απλά κάνεις μια τελευταία προσπάθεια να συνεχίσεις να ζείς...
με τεχνητά μέσα....βέβαια, είτε αυτά λέγονται αυτοκίνητα, είτε βάρκες, είτε τραγούδια,
κοινως ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ, Για να μην εισαι νεκρος, .........πρίν να πεθάνεις !
σκέψου =τι συζητούσαμε χθες -για τα σκυλιά,και τις γατες...και την ανάγκη που έχει κάποιος άνθρωπος για παρέα.....ΤΟ Ίδιο πιστέυω, χρειάζεσαι και στην μουσική...
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ! -
Τα μεγαλύτερα πράγματα στον κόσμο αυτό, βγήκαν χάρη στα μεγάλα όνειρα κάποιον ανθρώπων.-
Αγαπημένο είδος μουσικής