-
Αυτόν τον τυπά τον εχεί μεταδόσει κάποτε ο Παναγιωτόπουλος σε κάποιος ραδιόφωνο της Θεσ/νική, αν δεν κάνω λάθος...Πολύ γέλιο!
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
και για να μην κουραζεστεδεξι και save as
Μόλις το άκουσα. Η αυθόρμητη αντίδραση μου ήταν η ακόλουθη...
Ειδικά ακούστε τον στίχο 'fire in the sky' απο το Smoke on The Water, απίστευτο...
-
Απίστευτο!!!
-
-
Να ρωτήσω, μήπως διασκευάζει και Γκάλαχερ το Γιαπώνι; Πεθαίνω ν'ακούσω Μπαντ Πένυ από Γιαπώνι....
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
και για να μην κουραζεστεδεξι και save as
Έλιωσα στο γέλιο!!!!
-
Από τις 'αγαπημένες ταινίες'
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εχεις δικιο. Απλά το Final Cut δεν ηταν και τοοοσο κακο. Τι ψαχνεις... σε μια εποχη που η φτηνια θριαμβευει ακομα και οι χειρότερες στιγμες μιας σπουδαιας μπαντας θα ξεχωριζουν...
Δεν ήταν κακός δίσκος (όπως ψιλοήταν το Momentary lapse of time ας πούμε) αλλά ήταν απογοητευτικός για τα κυβικά τους. Οπως αν το επόμενο μοντέλο της Ferrari μετά την 355 Spider ήταν το Miata.
Πως τα κατάφερα και βγήκα πάλι οφ τοπικ;
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Είχα ακούσει 1-2 φορές camel, αλλά ποτέ τους εμπέδωσα.Προχθές κατέβασα για 'πλάκα' κάμποσα άλμπουμ τους και είναι πολύ καλοί!
Ωραίο πράμα η καλή γραμμή...
Απο Camel οτι προλαβεις πριν τα 80ς ειναι πολυ καλο! Ειδικα το Mirage , Snowgoose kai Moonmadness
-
AΠΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Συνάδελφε!!!
Αμα σου πω οτι σήμερα ήταν η πρώτη φορά που πραγματικά απόλαυσα το ψυχεδελικό κομμάτι στη μέση του echoes...
Τους ξαναανακάλυψα τον τελευταιο χρόνο μετα από 10 χρονια. Τους ακούω πλεον με άλλη λογική και οχι με τον ενθουσιασμο του 20αρη.... και μ' αρεσουν περισσότερο! Μεγαλο πράγμα η διαχρονικότητα στην τεχνη...
Και για να επανελθω ον τοπικ, το THE WALL - η ταινία, είναι από πιο ατυχείς στιγμές τους Δες το και θα με θυμηθείς
Ετσι ακριβώς είναι.
Και για να μας ξαναβγάλω οφ τόπικ...
Ασε που το The Wall (o δίσκος) μπορεί να άφησε εποχή, μπορεί να ήταν το 2ο (νομίζω) πιο καλοπουλημένο τους album, μπορεί να ήταν και το καλύτερο album του '79, μπορεί να συνοδεύτηκε από ένα επικό tour αλλά κατα τη γνώμη μου ήταν η αρχή του τέλους των PF (με την ταφόπλακα του Final Cut λιγο αργότερα)
Και για να ξαναμπουμε στο θέμα...
Το Zabriskie Point το έχεις δει; Εγώ όχι.Συμφωνώ κι εγώ.
Δεν ήταν άσχημη η ταινία, λίγο υπερβολική και νομίζω ότι ήταν 'λίγη' όπως και το album σχετικά με αυτά που μπορεί ο Waters κ η μπάντα.
Έλλειπε κάτι μελωδικό απ'το δίσκο..
μοναδική εξαίρεση μελωδίας ίσως το comfortably numb που θα μπορούσε να βρίσκεται και σε προηγούμενο δίσκο τους μουσικά, ίσως ταιριάζει περισσότερο στο dark side..
Για μένα κορυφαίο ( θα το πω και θα το ξαναπω ) ήταν το piper.. αυτός ο syd έχει κάτι το μαγικό.. κρίμα που ήταν παραλίας, γιατί αλλιώς πιστεύω θα έγραφε τρελή ιστορία.
επίσης θεωρώ πολύ αδικημένο album το obscured by clouds.
έχει μέσα κομματάρες, και το συνιστώ ανεπιφύλακτα. μου φαίνεται αδιανόητο το γεγονός ότι πούλησε τόσο πολύ το the wall ( yeah.. teachers leave the kids alone.. so f*cking what? υπάρχει και η '77 style punk ) ενώ αυτό έμεινε στη σκία του dark side of the moon.. τουλάχιστον ας πούμε το -επίσης κορυφαίο animals έτυχε μιας κάποιας (μεγάλης ) αναγνώρισης.. ( αυτό το dogs.. τρελή κομματάρα! ) -
Τώρα τελευταία έχω φάει ένα κόλλημα με τους Led Zeppelin. Όσοι δεν έχετε αυτό να πάτε να το αγοράσετε!
Αξίζει -
Δεν ήξερα που αλλού να το ποσταρω.
Για όποιον fan της techno, της ηλεκτρονικής μουσικής ή για όποιον είναι μουσικά ανήσυχος και δεκτικός σήμερα στο club 22 παίζει ο πατριάρχης του detroit techno Derrick May. Must hear. -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Κάντε χώρο............Απίστευτο!
Μάλλον στα ανέκδοτα έπρεπε να πάει...
-
-
Απίστευτο!!!!
-
μαπα ηταν!
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Κάντε χώρο............Κυκλοφορει καιρό, αλλά αυτή ειναι η full version
Το τραγούδι που ακουγεται, για όποιον το θέλει, είναι το O-Zone - Numa Numa Dance
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Τώρα τελευταία έχω φάει ένα κόλλημα με τους Led Zeppelin. Όσοι δεν έχετε αυτό να πάτε να το αγοράσετε!
Αξίζει :yahoo:Είναι εκπληκτικό, το είχε φίλος μου αλλά τώρα δεν μπορεί να το βρει - κάποιος το δανείστηκε (και δεν μπορώ να το γράψω).
Ακόμα,
AC/DC Family jewels, όσα DVD τους και να έχεις αυτό αξίζει, Bon Scott rules. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Συμφωνώ κι εγώ.
Δεν ήταν άσχημη η ταινία, λίγο υπερβολική και νομίζω ότι ήταν 'λίγη' όπως και το album σχετικά με αυτά που μπορεί ο Waters κ η μπάντα.
Έλλειπε κάτι μελωδικό απ'το δίσκο..
μοναδική εξαίρεση μελωδίας ίσως το comfortably numb που θα μπορούσε να βρίσκεται και σε προηγούμενο δίσκο τους μουσικά, ίσως ταιριάζει περισσότερο στο dark side..
Για μένα κορυφαίο ( θα το πω και θα το ξαναπω ) ήταν το piper.. αυτός ο syd έχει κάτι το μαγικό.. κρίμα που ήταν παραλίας, γιατί αλλιώς πιστεύω θα έγραφε τρελή ιστορία.
επίσης θεωρώ πολύ αδικημένο album το obscured by clouds.
έχει μέσα κομματάρες, και το συνιστώ ανεπιφύλακτα. μου φαίνεται αδιανόητο το γεγονός ότι πούλησε τόσο πολύ το the wall ( yeah.. teachers leave the kids alone.. so f*cking what? υπάρχει και η '77 style punk ) ενώ αυτό έμεινε στη σκία του dark side of the moon.. τουλάχιστον ας πούμε το -επίσης κορυφαίο animals έτυχε μιας κάποιας (μεγάλης ) αναγνώρισης.. ( αυτό το dogs.. τρελή κομματάρα! )Έχω δει και εγώ την ταινία και δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Λίγο υπερβολική.
Από την δίσκο 'Τhe Wall' όντως το Comfortably Numb είναι μακράν το καλύτερο. Από τα τελευταία τραγούδια τους μ'αρέσουν επίσης το 'Division Bell' από τον ομώνυμο δίσκο. -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Κατέβασα (υποθέτω) ολόληρη τη δισκογραφία των Porcupine tree.Αρκετά συμπαθητικοί μπορώ να πω!
μαθαινεις σιγα σιγα
-
Στη δουλειά ακούω κυρίως Classical Guitar Channel και λίγες φορές Classic FM.
Στο σπίτι; Οι συνθήκες δεν ευνοούν αυτήν την περίοδο τη μουσική, αλλά το διάβασμα. Καλό είναι και αυτό δε λέω, αλλά ...
Αγαπημένο είδος μουσικής