-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Εγώ ψήφισα κλασσική.Πάντως η πιο κουφή απάντηση που άκουσα όταν έκανα εγώ αυτή την ερώτηση ήταν: 'Εγώ ακούω τα πάντα, εκτός από κλασική, τζάζ και ρόκ'.
Elwood Blues: Ah... what kind of music do you usually have here?
Bar owner: Oh we got both kinds. We got Country, AND Western. -
Ρόκ,μπλούζ,ρεμπέτικο καί δημοτικό (κλαρίνα-Ηπειρωτικα καί Γρεβενιώτικα)
Ιδιαίτερη αδυναμία στά Ινστρουμένταλ μέ πολύ (μα πάρα πολύ) κιθάρα,καί στα μπλούζ τών Νέγρων-γερόντων
-
.
Tα Radio Sessions του Hearts Of Space τα έχει ακούσει κανείς;
Σας αρέσουν;.
-
Ροκ! (εκεί πάει η ψήφος)
Ξεκίνησα μικρός με Green Day, Offspring, Metallica, Guns'n'Roses, Dire Straits, Alice Cooper, Maiden, Dio, Nirvana + τους Έλληνες 'Αντιδραση', 'Panx Romana', 'Τρύπες' και μετά επεκτάθηκα στα ιερά τέρατα του (τότε) παρελθόντος, LED Zeppelin, Sabbath, Iggy, Deep Purple, Stones, Doors κλπ...
Ακούω σχεδόν τα πάντα ωστόσο. Μου αρέσει το καλό λαϊκό (Καζαντζίδης, Μητροπάνος, Διονυσίου κ' υιοί, Μπιθικώτσης, Τερζής), συγεκριμένες παλιές γυναικείες φωνές (Ρένα Κουμιώτη UBER ALLES), η ντίσκο και pop της δεκαετίας '80 (απωθημένο που την προλαβα στα τελειώματα), ο Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ, ο Τουρκογιώργης, ο Ζουγανέλης (όποιος τον δει live, θα καταλάβει ), ο Γιοκαρίνης, ο Κούτρας, οι Κατσιμίχα. Mερικούς σύγχρονους λαϊκούς, θα τους ακούσω στα μαγαζιά τους άνετα (Πλούταρχος, Καρράς, Σφακιανάκης)
Αηδιάζω με Βίσση και Βανδή.
-
γυφτολαϊκά κυρίως
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Συγγνώμη αλλά ξέχασα να αναφέρω ότι πριν λίγο είδα αυτό...
Απλά απίστευτο DVD...........
Φωνάρα ο Plant, θεός ο Jimmy Page και η καλύτερη εκτέλεση του Stairway to Heaven κατ΄εμέ.Δεν χρειάζεται να πώ τι ψήφισα..............ROCK for ever
-
Rock rules για μένα...λόγω ηλεκτρικής κιθάρας και μπάσου!
Μου αρέσουν σαν ακούσματα επιλεγμένα κομμάτια από τα διάφορα είδη μουσικής. Συμφωνώ με τον skye (αν δεν κάνω λάθος) και από hip-hop και ηλεκτρονικές μουσικές, μου αρέσουν οι...χειροποίητες (όποιος έχει ακούσει their law από prodigy θα καταλάβει). Από computer και I-rule-them-all-in-the-candy-shop-lick-my-lollipop-I-was-the-sex-toy-in-prison τύπους, δεν αντέχω τίποτα. Βισσοβανδήδες και Κοκκίνου δεν τις αντέχω. Να πάνε στους Μασάι να τραγουδάνε που τις αντέχουν.
Respect στις διάφορες παραδοσιακές ελληνικές μουσικές. Ηπειρώτικα κλπ. έχουν τρομερή δυναμική και στεναχωριέμαι που δεν έχω ακούσει καλύτερα τέτοια πράγματα...
-
τα original blues και κλασικο ροκ για μενα.....
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Elwood Blues: Ah... what kind of music do you usually have here?
Bar owner: Oh we got both kinds. We got Country, AND Western.The Blues Brothers. Μετά έπαιξαν το stand by your man
-
Η ψήφος στο 'beats-trance κλπ' που νομίζω ότι περιέχει όλα τα είδη της ηλεκτρονικής μουσικής.
Πάντως υπάρχουν είδη που απέχουν πάρα πολύ μεταξύ τους, χωρίς να χρειάζεται να είναι κάποιος 'εκπαιδευμένος' ώστε να ξεχωρίσει το ύφος τους. Και προτιμώ κάποια από αυτά. -
Μία ψήφο στην Trance (και γενικά στην ηλεκτρονική μουσική) από τον Kid!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μία ψήφο στην Trance (και γενικά στην ηλεκτρονική μουσική) από τον Kid!...να μην ανοιξω το στομα μου τωρα...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
...να μην ανοιξω το στομα μου τωρα...
ούτε γω να το ανοίξω..
-
Αυτο νομιζω ειναι το πιο συνετο και για τους δυο
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αυτο νομιζω ειναι το πιο συνετο και για τους δυοΜην γίνουμε και ρόμπα στο φόρουμ, δεν λέει.
-
I wanna rock and roll all nite and party every day...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μία ψήφο στην Trance (και γενικά στην ηλεκτρονική μουσική) από τον Kid!Τελικά το λέω εγώ ότι δε πας καλά αλλά δε με πιστεύεις.
Δε μπορώ να ψηφίσω κάτι συγκεκριμένο. Ακούω τα περισσότερα από τα υποψήφια είδη. Ανάλογα την ώρα και τη διάθεση.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τελικά το λέω εγώ ότι δε πας καλά αλλά δε με πιστεύεις.
Περιμένω κάποιος να με βάλει στον ίσιο δρόμο..
-
Aπ'ότι βλέπω η rock τα πάει μία χαρά μέχρι τώρα! Μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα! Αισθανόμουν ότι είμαστε πολύ λίγοι αυτοί που μας αρέσει αυτό το είδος μουσικής!
-
Μια ζωή αφιερωμένη στο metal, το rock και τα blues.
Κανά γκρουπάκι θα φτιάξουμε; Kιθαρίστες είδα είμαστε αρκετοί. Άλλα όργανα;
Αγαπημένο είδος μουσικής