-
Maleleni, το κράνος που έχεις για εικονίτσα είναι το κανονικό σου που τρέχεις στους αγώνες?
-
Ναι είναι το κράνος μου αλλά μόλισ τον πρώτο αγώνα έκανα.. τώρα το έκανα έτσι...
-
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!
-
Κ σε σεεεένααααα!
-
εεεεεεεεεε ΑΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ
-
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
εεεεεεεεεε ΑΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙΠαλιολεγεωνάριε (Ιταλοί δεν είσαστε οι Α0 ??) έρχονται οι Γαλάτες φορτσάτοι και έχουν πιεί και 'potion magique'
-
ΜΑΚΑΡΙ!!ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ/ΜΕ !! ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΈΠΑΘΛΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ **ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ **ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΠΑΘΙΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ!!!!
-
Ενσταση!
Δεν μπορεις να ασχολεισαι και με τα δυο επαθλα! -
΄Δημήτρη ,1. δίνεις της Ελένης το 106 για σπριντάκια και παίρνεις το πορτοκάλι.......είσαι;
2. νοικιάζεις sei και τρέχεις εσύ σταΑ0
3. πουλάς το 106 και παίρνεις από τον Σταμέλο το ένα από τα δύο ΑΧ και τρέχεις
4.ΘΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ;ΓΜΤ! Μπλέξαμε τα θέματα !!! sorry
-
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΙς ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕς ΑΝΑΒΑΣΕΙς ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!
-
ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΑΠΟΚΤΗΜΑ!!! (sei kit car) (ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΙΣΩ ΚΡΥΦΟΟΟΟΟΟ)
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΙΤΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ 1400 ΜΕ ΤΟ 1100. ΜΕ ΚΕΡΑΣΕ 22 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ -
Να έχει πάντα καλούς τερματισμούς κ επιτυχίες.
-
γι αυτο λοιπον και εσυ παρε το πορτοκαλι αυτοκινητακι σου και ελα εδω
FRANCE MAKER CUP -
Ο χρήστης maleleni έγραψε:
ΜΕ ΚΕΡΑΣΕ 22 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑΧεκιμιάν ΑΛΛΟΥ γι ΑΛΛΟΥ!!
Αλλα τα DEPON κ.λπ. που το βάζεις........Ετσι για την 'αυτοτιμωρία' των 22 sec
ΓΙΑΝΝΗΣ -
Ο χρήστης karapetsanosj έγραψε:
ΜΕ ΚΕΡΑΣΕ 22 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ
Χεκιμιάν ΑΛΛΟΥ γι ΑΛΛΟΥ!!
Αλλα τα DEPON κ.λπ. που το βάζεις........Ετσι για την 'αυτοτιμωρία' των 22 sec
ΓΙΑΝΝΗΣΈτσι ειναι αυτα
-
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΜΠΕΚΟ 5ος ΗΡΘΑ ΣΤΙΣ Α0 ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΝΗ?
-
Ο χρήστης Pirelli 2002 έγραψε:
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΜΠΕΚΟ 5ος ΗΡΘΑ ΣΤΙΣ Α0 ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΝΗ?ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ! ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ!!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ! -
ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ
-
Α0ιτες ξυπνατε!!!!!!!!!!!!!!!!! τελευταιος αγωνας του επαθλου το Σ/Κ.ΠΡΕΠΕΙ να τα δωσετε ολα αν θελετε να περασετε το τερας των 900cc Y.Γ:Αν και νομιζω οτι ο Γιαννης θα σας(μας) ξυλοφορτωσει ολους εσυ τι λες ΝΝ?
ΕΠΑΘΛΟ Α0 2006