-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Δηλαδη,Δημητρη,θα εισαι στην εισοδο και θα μας πληρωνεις τα εισητηρια????ΩΡΑΙΟ!!!!!
-
Ο χρήστης maleleni έγραψε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΤΟN ***ΝΙΚΟ ΧΡΥΣΑΦΗ ***ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΝΙΚΗ . ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ META TON ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΝΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ ………. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ. .... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΥ.Γ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΝΙΚΗ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ 3ος ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΓΩΝΑ ΕΠΑΘΛΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ Α0
ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ.......Μ Π Ρ Α Β Ο
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΤΟN ***ΝΙΚΟ ΧΡΥΣΑΦΗ ***.......ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΕΤΣΙ.........ΑΠΛΑ! ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΦΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΩ......ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ! ΕΤΣΙ....(ΞΑΝΑ) ΑΠΛΑ! ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΛΕΝΗ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ -
ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ... ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΝΙΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΛΑΔΙΟ?
-
Ελένη ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ ΜΠΡΑΒΟ!!!
-
ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ... ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΝΙΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΛΑΔΙΟ?ΩΧ!!!!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!
CO-DRIVER???? -
ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ... ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΝΙΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΛΑΔΙΟ?ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑΙ, ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΑ ΟΧΙ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΗΔΗ ΚΕΝΤΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΖΗΤΑ η ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ. ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΙΚΟ ΧΡΥΣΑΦΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΙΝΙΓΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ 'ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ' ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΟΓΟΤΥΠΟ. ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ -
Συγχαρητηρια Ελενη
Παντα τετοια και καλυτερα -
kAI ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.
-
eeeeeeeeeee!!!! !!!!!A0νιτες ΠΡΟΣΟΧΗ
τι έγινε το θέμα λίγο ακόμα και θα άλλαζε σελίδα!!!!!!!!!!!! καλο πάσχα σε όλους!!!! -
Έχεις δίκιο, κοιμήθήκαμε...
Καλό Πάσχα σε όλους κ του χρόνου κ καλά να περάσετε ότι κ αν κάνετε!
-
καλο πασχα σε ολους και μη φατε πολυ αρνακι θα βαρυνεται και η αμφικλεια εχει πολυ ανηφορα.......
-
xa xa xa xa!!!!
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!!!!!!
-
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά.
θα τρέξει κανένας σας στο Μαύρο Ρόδο; Ρωτώ γιατί ενοικιασα το δικό μου Α0 σε Κορίνθιο πρωτοεμφανιζόμενο οδηγό για το συγκεκριμένο αγώνα και με ρωτάει αν θα έχει παρέα. Άντε, ελάτε στο χώμα και εγώ με τη σειρά μου αρχίζω δίαιτα για να χωρέσω στο τσινκουε και να κάνω κανένα ασφάλτινο μαζί σας.
Φιλικά
Λάμπης ΚουρτέσηςΥ.Γ. Πληροφοριακά, τί λάστιχα φοράνε τα τσίνκουε στην άσφαλτο;
-
Συνήθως χρησιμοποιούνται Michelin N20 ή ΤΑ20.Αλλά τώρα υπάρχουν και Yokohama και Kumho.
Όσο για το Μαύρο Ρόδο είδωμεν...
Άμα χρειαστείς λάστιχα Λάμπη, το λες... -
8 οι στανταρ για τις 9 Μαίου
-
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Α0 ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ''ΑΕΡΑ'' ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης ZAFIRAOPC έγραψε:
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Α0 ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ''ΑΕΡΑ'' ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ!!!!!!!!!!ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΧΕΚΙΜΙΑΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΕΛΕΚΙΣΕ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΧΡΟΝΑΡΑ ΔΕ.
ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟ **SUPER ΠΑΙΔΙ ** ΞΕΝΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΞΕΛΑΡΙΓΚΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΖΟΡΙΣΕ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΗ... ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ
-
Σύγχαρητηρια στους Γιάννη-Νίκο που ανεβοκατέβηκαν πολύ γρήγορα το βουνό. Όπως κ στα υπόλοιπα παιδιά που προσπάθησαν για το καλύτερο.
Εμείς ευχαριστηθήκαμε πολύ τον αγώνα κ ήταν ένα καλό μάθημα ανηφόρας κ κατηφόρας. Ειδικά στο κατηφορικό που ήταν αρκετά δύσκολο ευχαριστήθηκαμε οδήγηση!
Καλά να είμαστε για να ξανάπαμε.
ΕΠΑΘΛΟ Α0 2006