-
Καλημέρα σε όλους,
Ενώ εδώ και καιρό εχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα του 2006 δέν εχει ανακοινωθεί ακόμα τιποτα για τα παράβολα συμμετοχών
Εχει ακούσει κανείς τιποτα σχετικά???
Άκουσα μια φήμη οτι θα μπεί παραβολο για την πίστα και θα μειωθεί το παράβολο για τις Αναβάσεις......
Οποιος γνωρίζει.....
Φιλικά,
Γιάννης -
Καλημέρα σε όλους,
Ενώ εδώ και καιρό εχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα του 2006 δέν εχει ανακοινωθεί ακόμα τιποτα για τα παράβολα συμμετοχών
Άκουσα μια φήμη οτι θα μπεί παραβολο για την πίστα και θα μειωθεί το παράβολο για τις Αναβάσεις......
Οποιος γνωρίζει.....
Φιλικά,
Γιάννης -
Καλημέρα σε όλους,
Οποιος γνωρίζει.....
Φιλικά,
Γιάννης -
Για την πίστα δεν έχει παράβολο ούτε το 2006, υπάρχει σχετική ανακοίνωση στο [url]ethea.elpa.gr[/url]
Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω.
-
Φιλε JTGANG υποθετω οτι οι φημες που λες ειναι οι σχετικες αναφορες του κ. Φωτεινελη σε αρκετες εκπομπες του; Εκει που εκανε λογο για παραβολο 150 Ευρω;
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Φιλε JTGANG υποθετω οτι οι φημες που λες ειναι οι σχετικες αναφορες του κ. Φωτεινελη σε αρκετες εκπομπες του; Εκει που εκανε λογο για παραβολο 150 Ευρω;Όχι Kώστα , δεν το άκουσα απο τον Φωτεινελη
Το άκουσα στα Μέγαρα σε μια συζήτηση με κατι αγωνιζομένους που λέγανε οτι κάτι τετοιο ακούστηκε......
Τώρα βέβαια ολα αυτά μπορεί να ειναι και φήμες για αθτό ρωτάω αν κάποιος ξέρει κατι έγκυρο
Φιλικά,
Γιάννης -
Οκ Γιαννη
Ρωτησα γιατι ετυχε να δω μια σειρα εκπομπων του υποφαινομενου πριν την ανακοινωση της ΕΘΕΑ στην οποια επαναλαμβανοταν συνεχως αυτη η φημη. Μου εκανε εντυπωση η επιμονη, ειδικα γιατι οσους ρωτησα πριν την ανακοινωση ηταν αρνητικοι (το οποιο λιγες μερες μετα επιβεβαιωθηκε με την επισημη ανακοινωση)...
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Οκ ΓιαννηΡωτησα γιατι ετυχε να δω μια σειρα εκπομπων του υποφαινομενου...
ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗ ΤΙ ΒΙ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ...
-
Ο χρήστης ΝΑΣΕΝΑ έγραψε:
Οκ Γιαννη
Ρωτησα γιατι ετυχε να δω μια σειρα εκπομπων του υποφαινομενου...
ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗ ΤΙ ΒΙ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ...
Ο αναμαρτητος κτλ κτλ...
-
Το παράβολο για το σπριντ της START LINE είναι 170€.
Θετικό το ότι δεν ανέβηκε. -
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Το παράβολο για το σπριντ της START LINE είναι 170€.
Θετικό το ότι δεν ανέβηκε.διοργανωνει σπριντ η start line ? που ?
-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
-
Τελικά υπάρχει κανένα νέο για παράβολα;
-
τα παράβολα θα είναι τα ίδια με πέρυσι.
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
τα παράβολα θα είναι τα ίδια με πέρυσι.Αυτό είναι επίσημο ? Στο site της ΕΘΕΑ δεν έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμα.
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
τα παράβολα θα είναι τα ίδια με πέρυσι.Μα τα ράλι μεγαλώνουν. Δε θα πρέπει να αυξηθούν και τα παράβολα;
Άλλωστε η ΕΘ.Ε.Α. και οι λέσχες μπαίνουν μέσα. Αμαρτία δεν είναι η πρώτη να βάζει χέρι στα λεφτά της ΟΒΕΛΠΑ και οι δεύτερες στις τσέπες των προέδρων τους;
Το ανεχόμαστε εμείς οι αγωνιζόμενοι;
Να κάνουμε αγώνες σε βάρος αναξιοπαθούντων που έτυχε να έχουν μεράκι τη διοργάνωση αγώνων.
Προτείνω μια γεναία αύξηση παραβόλων προκειμένου να ισοσταθμιστούν τα πρόσθετα κόστη.
Άλλωστε για ένα κούτελο ζούμε, να μη λένε πως μας επιδοτούν την... κάψα μας. -
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Αυτό είναι επίσημο ? Στο site της ΕΘΕΑ δεν έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμα.
και για ποιο λόγο θα έπρεπε να ανακοινώσουν ότι τα παραβολά θα είναι τα ίδια με πέρυσι ? αν ήταν να τα ανεβάσουν κι άλλο (λέεεεεμε τώρα....) να την καταλάβω μια ανακοίνωση. έχω πάντως μια ψιλοδιαβεβαίωση οτι θα μείνουν ίδια.
εκτός και αν ισχύουν τα σενάρια του axerola οπότε θα πέσει το γέλιο της αρκούδας
και μόνο που σκέφτομαι το παράβολο του ΔΕΘ μου κόβονται τα... χέρια -
Σε λίγο θα είμαστε και ανακουφισμένοι εάν δεν ανέβουν τα παράβολα.
Θα πούμε και ευχαριστώ.
-
Θέλω να σας θυμίσω - υπογραμμίσω, ότι η μόνη λέσχη, που δεν έκανε καμμία πρόσθετη προσφορά στους αγωνιζόμενους (πχ. διανυκτέρευση...) ήταν η ΛΑΜΑ, που διοργάνωσε το Ράλλυ Σπριντ με τις περισσότερες συμμετοχές!!!
Είναι εύλογο, ότι θα περίμενε κανείς ΚΑΙ από την START LINE κάτι τέτοιο...
Αλλά, βέβαια, η διοργάνωση αγώνων είναι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ και ΟΧΙ ΚΟΙΝΟΦΕΛΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!
Ετσι, για να μην έχουμε αυταπάτες...
Αντώνης Δραγώνας
ΠΑΡΑΒΟΛΑ 2006