-
Τι λέτε μωρέ?Ποιος έσπασε Βίδα?
-
-
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Τι λέτε μωρέ?Ποιος έσπασε Βίδα?Εντάξει, το σημαντικό δεν είναι ότι την έσπασε αλλά ότι της έδειξε ποιος είναι αρχηγός!
-
-
Σαζμαν οφ...
κατι ακουγεται απο μεσα στη 1η. μαλλον δοντι κορωνας
ουτως ή αλλως θα κατεβει
τωρα θα ειναι για να μπει το 14.60.
θα μπει και μπλοκε?
δεξερω . παντως εξατμιση τη βλεπω να μενει για μετα. -
Τουλάχιστον ενδιαφέρον e-shop http://www.trade-wind.gr
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Τι λέτε μωρέ?Ποιος έσπασε Βίδα?
Εντάξει, το σημαντικό δεν είναι ότι την έσπασε αλλά ότι της έδειξε ποιος είναι αρχηγός!
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
Σαζμαν οφ...κατι ακουγεται απο μεσα στη 1η. μαλλον δοντι κορωνας
ουτως ή αλλως θα κατεβει
τωρα θα ειναι για να μπει το 14.60.
θα μπει και μπλοκε?
δεξερω . παντως εξατμιση τη βλεπω να μενει για μετα.Και σου είπα μην κάνεις καρφωτές!!!
-
Ο χρήστης kaisaras206 έγραψε:
Τουλάχιστον ενδιαφέρον e-shop http://www.trade-wind.grΟντως πολυ καλες τιμες!
Ποσα λιτρα βαλβολινη χωραει το κιβωτιο μας σε αλλαγη?
Λεω να παραγγειλω μια TRP -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Τουλάχιστον ενδιαφέρον e-shop http://www.trade-wind.gr
Οντως πολυ καλες τιμες!
Ποσα λιτρα βαλβολινη χωραει το κιβωτιο μας σε αλλαγη?
Λεω να παραγγειλω μια TRP1,9 Λίτρα βαλβολίνη παίρνει το κιβώτιο.Η TRP είναι πολύ καλή αυτήν έχω!
Στο συνεργείο που θα πας για στη βάλουν θα πρέπει να έχουν σύριγγα. -
Thanks Γιαννη!
Νομιζω πως και αν ξεβιδωσεις μια βιδα,μπορουν να βγουν οι βαλβολινες. -
Από κάτω αδειάζει η βαλβολίνη κι από το πλάι μπαίνει με σύριγγα (δύο βιδωτές τάπες - η κάτω είναι μαγνητική και θα δεις εάν μάζεψε γρέζια που θα σημαίνει κάποια φθορά, συνήθως ρουλεμάν ή και ψιλοχοντροκουρεμένο γρανάζι).
-
Στα δικά μας και οι δύο τάπες νομίζω ότι έχουν μαγνήτη.Τα υπόλοιπα όπως τα είπε ο Μίλτος.
-
ευθυγραμμισης νεα....
μαλλον παπαλα ο θυσαυρος με τα ψαλιδιαχτες εκανε μια αργρης. 2μοιρες καστες...
συγκεκριμενα 1.96 και 2.08.....
καμπερ -0.1 και στα δυο
και τοε ....ειχε γινει αρνητικο απο το στριψιμοτο γυρισα στο +1θετικο απο καθε μερια...
ειναι πολυ το ξερω.
πριν ομως ειχα δοκιμασει 0.7 και μου αρεσε παρα πολυ...ακολουθησα το χαρη σε αυτο το θεμα και βλεπουμε...
σαζμαν μαλλον καποιο δοντι κορωνας εχω σπασει
+
πλανητες εχουν μποσικα (σφυριζει χαμηλα-ισως ειναι και ρουλεμαν διαφορικου μονο πραγμα χλωμο ομως)
οποτε η επισκευη σαζμαν και διαφορικου ειναι επιβεβλημενη///
θα κανω το ψυχικο πριν πατρντρευτω να βαλω μπλοκε γιατι μετα με βλεπω για τζαμπο μπεμπε καροτσι και πολυ μου ειναι....το θεμα ειναι να αντεξει μεχρι τοτε το σαζμαν χωρις αλλες ζημιες....
ειδωμεν -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
θα κανω το ψυχικο πριν πατρντρευτω να βαλω μπλοκε γιατι μετα με βλεπω για τζαμπο μπεμπε καροτσι και πολυ μου ειναι....το θεμα ειναι να αντεξει μεχρι τοτε το σαζμαν χωρις αλλες ζημιες....
ειδωμενΠοτε με το καλο?
Welcome to the club anyway!
-
εντυπωσεις απο τοε +1 απο καθε μερια...κατα ultra one Οδηγια...
τιμονι ξυραφι στην ευθεια.
καλυτερο turn in...νιωθεις οτι το τιμονι στριβεις καποιες μοιρες λιγοτερο το τιμονι για να παει εκει πουθες...
καλη αισθηση
παρατηρησα ενα αναιπαισθητο σπινιαρισμα του εσωτερικου τροχου...
πρεπει να κοιταξω πιεσεις...
ο κωλος εγινε πιο ενεργος...
--βασικα πρεπει να κοιταξω πιεσεις γιατι το αμαξι εκανε πατιναζ παντου,
μιλαμε για παντιλικια διαρκειας οχι αστεια--γενικα μια καλη μετατροπη το τοε...
εναν ενδοιασμο εχω αν σπινιαρει ο εσωτερικος τροχος σε μαμα αναρτηση με εντονο τοε...αλλα απο οτι θυμαμαι ο χαρης δεν ειχε τετοιο προβλημα...
αν θυμαμαι καλα μαμα ειχα δοκιμασει 0.5 και ηταν οκ...ισως για μαμα αναρτηση το +0.7 απο καθε μερια να ειναι τελειο...
επισης το μοτερ εχει καθαρισει αρκετα σε αποδοση και φαινεται να τρβαει καλυτερα.
θα ψησω γαβανα για ενα τελευταιο σετ μετρησεων απο τεταρτη αλλα μονο ιπποδυναμη για σαζμαν τον πουλο....οεοπαντως σε ανηφορα στην εθνικη βγαζει τα ιδια χλμ 185...με πριν
βεβαια τα βγαζει απο την αρχη της ευθειας αλλα μετα δεν ανεβαζει με τιποτα...
αυτα τα χλμ ειναι 6000σαλ περιπου...
απο οτι εχω παρατηρησει και σε αλλα(με ιδια μετατροπη) με τη μαμα εξατμιση εθνικη αρνειται να ανεβασει πανω απο 6000 ευκολα....ειδωμεναλλα αυτο το land cruiser μου εκατσε στο λαιμο
-
Ο κώλος έκατσε κι άλλο... Στις εγκάρσιες βρίσκουν κι οι ρόδες στα φτερά... Αγανάκτησα... Εμ πως να μην είναι βιδωμένος ο κώλος; Αφού δεν λειτουργεί τίποτα...
Την Τρίτη τα RC τρώνε σουτ οριστικά και μπαίνουν πάλι τα Record SP και μάλιστα του 2λιτρου αυτή τη φορά. Απορώ με τα αμορτισέρ που βάζει η Peugeot στο RC... -
εγω απορω ακομα πιο πολυ με αυτα που λενε οτι το rc στριβει πιο καλα απο ολα στη κατηγορια του....
δηλαδη ποσο μπουρδελα ειναι τα αλλα? -
@ pskarm ôçí áðüêëéóç ðïëëïß åìßóçóáí ôçí óýãêëéóç ïõäåßò
Ìå ìáìÜ áíÜñôçóç ôï 0,5 ðïõ áíÝöåñåò åßíáé ÏÊ .Ðéï ðïëýÌåôÜ áðï ôï ÷áìÞëùìá óôéò ìáíïýâñåò ãéá ôï ÎåðáñêÜñéóìá áêïýãåôáé áðï åìðñüò äåîéÜ êáé êÜôù Þ÷ïò -ðåñéóóüôåñï ÷ïíôñü ôñßîéìï - ðïõ ðáñáðÝìðåé óå êáôåóôñáììÝíï ìðéëéïöüñï Þ üðùò üôáí ëýíåéò ÷åéñüöñåíï êáé áêïýò ôéò ñÜâäïõò ðßóù .
Åìöáíßæåôáé ìüíï óå ó÷åôéêÜ êñýá ðñùéíÜ ,ìÝñåò ìå õãñáóßá .
Ïôáí Ý÷åé êáëü êáéñü åßíáé ìéá ÷áñÜ ,êáèþò êáé êÜðïéåò ìÝñåò ðïõ Ýâñåîå ðåñíùíôáò áðï êÜôé ðïôÜìéá êáèþò êáé üôáí Ý÷åé ìåóïëáâÞóåé ó÷åôêÜ ìéêñü ÷ñïíéêü äéÜóôçìá áðï ôï ðáñêÜñéóìá ,åßíáé áêüìá æåóôü.
Åêáíå êáé ôá äéêÜ ôïõ êÜðïéá óôéãìÞ -Ýðáøå íá áêïýãåôáé áðï åìðñüò äåîéÜ -áêïõãüôáí áðï áñéóôåñÜ êáé ðßóù .Ìßëçóá ìå ôï ìç÷áíéêü ìïõ åßðå íá ôï ðáñáêïëïõèÞóù êáé íá ôï äïýìå îáíÜ .Ôï êïéôÜîá áðï êÜôù äåí Ýéäá ôßðïôá ýðïðôï(êñåìáãÝñéá óôåãíç,øáëßäéá ïê )Êáìéá éäÝá ôé ìðïñåß íá åßíáé ?
****Åëáâá ìéá åíçìÝñùóç áðï ôï ìáñêåôéíãê ôçò Lion ãéá ðñïóöïñÜ ðñïò êáôü÷ïõò 206 ,åõñþá 500 ãéá ôçí áãïñÜ 207 åþò 31 ÄåêÝìâñç . Ðñïõðüèåóç íá åìöáíéóôþ ìå ôçí Üäåéá ôïõ ï÷Þìáôïò óå êÜðïéá áíôéðñïóùðåßá ..
Êáé óêÝöôïìáé ôá åîÞò :
Ôé óüé ðñïóöïñÜ åßíáé ðñïò êÜðïéïõò ðïõ åßíáé Þäç êÜôï÷ïé ,üôáí èá êüøïõí ðåñéóóüôåñá óôçí áîßá ôïõ áõôïêéíÞôïõ êáé ãéáôßïé ì@#$&&%^ **ãñÜøáíå ïëüêëçñï ôïí áñéèìü ðëáéóßïõ óå Ýíá êùëü÷áñôï ðñïóöïñÜò . **Å÷åé Ýñèåé êáé óå Üëëïõò ?
-
εμεναδε μου εχει ερθει τετοιο χαρτι...
ισως επειδη εχει 3σελ βλαβες στα κομπιουτερ της λαιον οσο ηταν εγγυσηεπισης το αμαξι κανει εναν ηχο γαμησε τα...
με το που αλλαξα θεση το βαρελλακι αυτο το ξεσπασμα 5500-7200σαλ ακουγεται σαν ιμιτασιον vtec....σκετη πορωση...αν πηγαινε κι ολας
Τα πάντα για το Peugeot 206