-
τι χρονολογια ειναι?
-
einai telos 2002!
-
δωσε το και χτυπα ενα ρουσου.....η΄ αλλιως βρες ενα μοτερ και βαλε επανω...λιγοτερα λεφτα θα σου παει απο το να βαλεις χερι σε αυτο το μοτερ.....
-
Ο χρήστης αλεξανδρος έγραψε:
Παντως εχω τσαντιστει πολυ μ αυτο το μουνι που εβαλε το συνεγερμο. Δηλαδη επειδη αυτος ειναι μαλακας και δεν ξερει που του παν τα τεσσερα, να μου σπαν τα νευρα και να μου χαλαει εμενα η διαθεση καθε φορα που το οδηγουσα εδω κ ενα χρονο!!Μαλακες υπαρχουν πολλοι!!!
Εδώ, ρε συ Αλεξ, ούτε μια πινακίδα κυκλοφορίας δε μπορούν να βιδώσουν ίσια μερικοί!
Πόσο μάλλον να εγκαταστήσουν συναγερμό.... -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
δωσε το και χτυπα ενα ρουσου.....η΄ αλλιως βρες ενα μοτερ και βαλε επανω...λιγοτερα λεφτα θα σου παει απο το να βαλεις χερι σε αυτο το μοτερ.....Mia filtroxoani k mia exatmisi esto??Ute programata, ute ekentrof, ute tpt allo...mias k tora den perisevun ta lefta gia RC...ti proteineis?
To mesaio kazanaki mu thelei utosiallos allagi opote skeftomai gt na valo mama...?me liga parapano lefta tha valo kati kalitero..allios dn tha to skeftomun kan.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
**Εδώ, ρε συ Αλεξ, ούτε μια πινακίδα κυκλοφορίας δε μπορούν να βιδώσουν ίσια μερικοί! **
Πόσο μάλλον να εγκαταστήσουν συναγερμό....Πέστα πέστα!
-
Ο χρήστης mtmleon4 έγραψε:
Mia filtroxoani k mia exatmisi esto??Ute programata, ute ekentrof, ute tpt allo...mias k tora den perisevun ta lefta gia RC...ti proteineis?ενα ελευθερο φιλτρο στην εισαγωγή
και ένα μεσαίο ελευθερο στην θέση του μαμά κ. 206 Gti -
mantho eksatimisi apo rc den exei noima se esas?
-
ολόκληρη ή το χταπόδι?
ολόκληρη όχι γιατί δεν έχουμε τόσα καυσαέρια όσο το RC.
54mm η δικιά μου
70mm (αν δεν κάνω λάθος) του RC.
Το χταπόδι όμως είναι μια χαρά (χωρίς να είναι ιδανικό για το gti λόγω διαφορετικών εκκεντροφόρων/προγράμματος κλπ κλπ) αλλά κάνει μια περιουσία... -
ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...
καπου θυμαμαι πουλαγε ενας στο 106 κλαμπ μεσσαιο τελικο ανωξειδωτα απο ρουσου -
μα το μεσαίο είναι το πρόβλημα όταν το αμάξι έχει πολλαπλή και όχι συντονισμένο χταπόδι?
άσε που δεν μου λείπει γενικώς δύναμη από το αυτοκίνητο...
προέχουν άλλα... -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
καπου θυμαμαι πουλαγε ενας στο 106 κλαμπ μεσσαιο τελικο ανωξειδωτα απο ρουσου
Νομίζω ότι θα του κοστίσει περισσότερο αν το πάρει λίγο λίγο το ρουσού...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
καπου θυμαμαι πουλαγε ενας στο 106 κλαμπ μεσσαιο τελικο ανωξειδωτα απο ρουσου
Νομίζω ότι θα του κοστίσει περισσότερο αν το πάρει λίγο λίγο το ρουσού...
-
Ο χρήστης mtmleon4 έγραψε:
Skeftomai na veltioso tin eisagogi/exagogi tu pug mu...Exei kapoios na proteinei kapoia skupa/filtroxoani k kapoio set exatmisis(kataliti k teliko) ?
to pug mu einai 2.0Gti
efxaristo!!Μια εξατμίσει από καταλύτη και πείσω supersprint (θα πληρώσεις κάτι παραπάνω αλλά αξίζει) και ένα ποιο ελεύθερο φίλτρο KN ή MAXOGEN και τέλος …
MAXOGEN...
http://www.itgairfilters.com/maxogensys ... gen&ID=13# -
μιλτο τι τοε ειπαμε εβαλες τελευταια?
-
-0.02 αλλά σκοπεύω να το κάνω 0.
Αν σκοπεύεις να προτείνεις κάτι να έχεις υπόψιν τα PS ψαλίδια χωρίς σινεμπλόκ. -
oxi απλα λεω να ακολουθησω χαρη και να δοκιμασω αλλα 306 ευθυγραμμιση με +1 απο καθε μερια!!!!!!!
ουτως ή αλλως εμενα εμπρος πλεον πασχει!
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
oxi áðëá ëåù íá áêïëïõèçóù ÷áñç êáé íá äïêéìáóù áëëá 306 åõèõãñáììéóç ìå +1 áðï êáèå ìåñéá!!!!!!!ïõôùò Þ áëëùò åìåíá åìðñïò ðëåïí ðáó÷åé!
Äïêßìáóå ìå +0,5 áñ÷éêÜ
Äïýëåõå êáé ìå áñ÷éêÞ äéáäñïìÞ áíÜñôçóçò
äïõëÝõåé êáé ìå ôï 3ðïíôï ÷áìÞëùìáÈåôéêÜ ôçò åí ëüãù åíÝñãåéáò : ðïëý ðéï óôáèåñü óôá ðïëëÜ 170 + êáé ìå ðëåõñéêïýò áíÝìïõò (åêåß èá êáôáëÜâåéò ïõóéáóôéêÝò äéáöïñÝò )
Ðñïóï÷Þ óôéò åéóüäïõò óôñïöÞò éäáßôåñá óôá ÷ùóßìáôá .!!
Êëåßíåé ôñï÷éÜ ìïíïêüììáôá êáé áñêåôÜ ãñÞãïñá -
τωρα εχω 0.7 απο καθε μερια...θα δοκιμασω ακομα πιο πολυ...+1.2 οπως ο χαρης...
λογω σκληρου πισω μερους η μουρη τη θελω με πολυ δυνατο turn in....οποτε θελω πιο εντονα...
στο μεταξυ το αμαξι μετα τα τελευταια απανωτα πιστοτρεξιματα ειναι οπου ναναι...
πρεππει να εχει γυρισει με τρελλο αρνητικο τοε.....σημερα περασα απο πουπακη....δινει καμπερ στραβωνοντας αμορτισερ στην ακρη του.......μου εδειξε και ενα...τι λετε?
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
τωρα εχω 0.7 απο καθε μερια...θα δοκιμασω ακομα πιο πολυ...+1.2 οπως ο χαρης...λογω σκληρου πισω μερους η μουρη τη θελω με πολυ δυνατο turn in....οποτε θελω πιο εντονα...
στο μεταξυ το αμαξι μετα τα τελευταια απανωτα πιστοτρεξιματα ειναι οπου ναναι...
πρεππει να εχει γυρισει με τρελλο αρνητικο τοε.....σημερα περασα απο πουπακη....δινει καμπερ στραβωνοντας αμορτισερ στην ακρη του.......μου εδειξε και ενα...τι λετε?
Πλάκα κάνει σίγουρα!Εγώ ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο!!
Τα πάντα για το Peugeot 206