-
Παιδιά κάτι άσχετο αλλά ενδιαφέρον.
Παρουσιάστηκε το 207 όπως όλοι ξέρετε αλλά το 206 δεν θα σταματήσει να παρέγεται μέχρι και το 2010.
Επίσης για το 207 ο μικρότερος κινητήρας θα είναι, όπως καλά φανταστήκατε, ο 'αειθαλής' 1400άρης 8ν των 75 ίππων!!
Είναι τρελοί αυτοί οι φραπόγαλλοι!!! -
KAI EXEI ΗΜΙΑΚΑΜΠΤΟ ΠΙΣΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κοιτα να δεις που στο τελος θα λεμε οτι το 206 ηταν ο τελευταιος των μοικανων... -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
KAI EXEI ΗΜΙΑΚΑΜΠΤΟ ΠΙΣΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κοιτα να δεις που στο τελος θα λεμε οτι το 206 ηταν ο τελευταιος των μοικανων...2010 ε, κοιτα να δεις που θα αγορασω rc καινουριο χι χι χι!
-
και φαντασου σπυρο να σου βγαλει και κανα 206race λιγο πιο ελαφρυ με 6αρι και πιο σφιχτη αναρτηση??????
καλα καλα αλλαζω πλευρο... -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
καλα καλα αλλαζω πλευρο...ναι γιατι θα πιαστείς....
ασε που 'στο άλλο πλευρό' μπορεί να δεις και κάνα πιο 'πιαστό' όνειρο...
τέτοια έλεγαν και για το 206 rallye και @@ βγήκε...
μακάρι βέβαια να δούμε κάτι τέτοιο (rallye ή race) αλλά χλωμό το κόβω...
-
μανθο εγω το εχω σιγουρο οτι πλεον δε προκειται να βγει τιποτα καινουργιο.....
-
λοιπον εδω και ωρες παιζω με το τυπο του βασιλη...
βασιλη ακουςςςς βοηθαααααακαταρχην απο οτι υποπτευομαι στα κουτακια μπαινουν ιντσες γαμω την αγγλια μου..
στο πρωτο βαζουμε 22 επι 0.0395
στο δευτερο βαζουμε 1000 επι 0.0395 (αν βαλεις 970 ριχνει το τελικο νουμερο )
στο τριτο βαζουμε μηκος βραχιονα που με ενα προχειορ υπολογισμο σκυβοντας απο κατω ειναι καπου 35εκατ...αρχιζοντας τωρα το μπαλαμουτι στο 3ο κουτι ακομα και 30 εκατ. μηκος να βαλω βγαζει 350 λιμπρες ενω με 35 εκατ. βγαζει 300λιμπρες...ολα αυτα για 22 αρα στην οποια ο γαλλος προτεινει 370 λιμπρες εμπρος ελατηριο...
αρα ??αντιστοιχα και για 25αρα βγαζει 500-550 περιπου. οπου δινει ο γαλλος 580 εμπρος...
συμπερασμα σαφες δε βγαινει αν και εφοσον ειναι ολα σωστα αλλα τουλαχιστον αυτο που νομιζω οτι ειναι σωστο ειναι οτι ο γαλλος παντα πρεπει να επιλεγει πιο μαλακη ραβδο σε σκληροτητα πισω σε σχεση με ελατηριο εμπρος...
υ.γ μηπως θα μπορουσε καποιος να ενωσει τουτο το τοπικ με το αλλο που λεει για αναρτησεις σε 206?
-
kai ερχομαστε τωρα κυριοι στο ρεζουμε...
αν αφησουμε ιδια τα μηκη περιπου εκει που ειπαμε και παιξουμε με τις ραβδους εχουμεεεεεεεεεαν η 20αρα ειναι χ λιμπρες (εμενα βγηκε καπου 237)
η 21 ειναι σιγουρα χ+60=ψ
η 22 ειναι ψ+55 = ζ
η 23 ειναι ζ+70 = θ
η 24 ειναι θ+77 = ω
η 25 ειναι ω+88δηλαδη η 22 με την 25 εχουν σιγουρα 230 λιμπρες διαφορα...
ο δε γαλλος δινει 580 με 370 δηλαδη 210... αρα καπου ειμαστε σε σωστο δρομο...
οποτε στο δικο μου θεμα αν ειμαι σωστος εγω ειμαι 270 εμπρος ενω το rc-N ειναι 370 αρα 100λιμπρες διαφορα ενω πισω αυτος εχει 22 αρα εγω τι βαζω?
20.5 κυριοι αν ειμαι σωστος!!!21 αν ειμαι λιγο λαθοςυ.γ καποιος να κανει το ιδιο για διαφορετικο μηκος βραχιονα...για να δουμε τι αποκλιση θα εχουμε. ο λογος ειναι οτι στις ραβδους μετραμε σκληροτητα οχι ανα χιλιοστο 'η ινττσα αλλα ανα μοιρες καθως στριβει η ραβδος γυρω απο τον εαυτο της... αρα ολα τα αποτελεσματα σιγουρα εχουν μια φακιρικη προσεγγιση...
-
μια ερώτηση μόνο... το +60, +55, + κλπ κλπ από που προέκυψε??
υ.γ. τόσο καιρό τι λέμε ρεε .... ότι θες 21mm....
-
μανθο θαλω να το ακουωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
κι ομως και η 20 αν ειναι σωστα τα παραπανω δεν ειναι τρελλος συμβιβασμος.αυτο παντως που προεκυψε ειναι οτι με τιποτα δε παμε σε 22+το +60,55 κλπ προεκυψε μικρο ανοητο αγορι αν αφησεις ιδια τα μηκη για 1000χιλ μηκος ραβδου και 40 η 35(δε θυμαμαι) μηκος βρα;χιονα και αρχισεις να παιζεις με τα παχη της ραβδου.
απλα επειδη μιλαμε για ροπη στρεψης που μετατρεπεται σε δυναμη και παιζει κυριο ρολο το μηκος του βραχιονα πρπει να κανουμε ενα τσεκ μηπως και αλλαζει δραματικα(απιθανο μαλλον) η διαφορα μεταξυ παχων ραβδων... παλι δε καταλαβες μουφαινεται. μετα οταν εχω χρονο θα το γραψω πιο κατανοητα. εχω ενα προβλημα επικοινωνιας χρονια λεμεεε -
Άρα αν οι ράβδοι στρέψης είναι 20-21 είσαι εντάξει. Και σου λέω ότι 20 είναι πολύ καλά. Θα έχεις τόση υπερστροφή που δεν θα θέλεις άλλη, στο υπογράφω!
Είμαι βέβαια σαφώς επηρεασμένος και από τα PS ακραξόνια... Έκανα μία καλή ορεινή διαδρομή εχθές... Φτάνει τόση υπερστροφή... έλεος!! Μου φαίνεται θα την βάλω την 22άρα εμπρός στο τέλος... -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
μανθο θαλω να το ακουωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
κι ομως και η 20 αν ειναι σωστα τα παραπανω δεν ειναι τρελλος συμβιβασμος.αυτο παντως που προεκυψε ειναι οτι με τιποτα δε παμε σε 22+ ...προφανώς και όχι 22 (ή 22+) για everyday car...
Αλλά μήπως με την 20 δεν θα δεις αισθητή διαφορά από την μαμά.
Άρα που καταλήγουμε (πάλι...)
Για μάντεψε μεγάλο, έξυπνο, αγόρι (έπρεπε να πω κορίτσι αλλά θα παρεξηγιώσουν...χιχιχιχιχχι )για την επεξήγηση ψιλοκατάλαβα τι λές αλλά δεν ξέρω αν συμφωνώ απόλυτα... ακόμα...
όσο για τον κ.Μίλτο.... βάλτην τη ρημάδα την 22αρα μπροστά... τόσο καιρό το λες...
Στην χειρότερη (αν δεν σου κάνει τελικά) την βγάζεις και την πουλάς... αμέσως θα πουληθεί. -
μανθο ενας και μονο λογος με κρατα απο το να παραγγειλω τις 21αρες.
εχουν 290ευρω.με 80παιρνω 20αρες και με +260 τα ακρα = 340 για 20αρες και ακρα πακετο..............
ασε που επισης με κρατα ο λεφ που με εβριζε τις προαλλες παλι...ρωτα τον για μερκουρη που τον πηγα
υ.γ μιλαμε ποιο ευκολα θα λυθει το κυπριακο.
-
Μου τα είπε...
κοίτα αν βάλεις και το οικονομικό στην μέση τότε το πράγμα αλλάζει.
Με τις 20αρες ας πουμε κερδίζεις σε φιλικότητα και καθημερινη γρήγορη οδήγηση, με τις 21 θα έχεις (μάλλον) αυτό το κάτι παραπάνω πιο σαφές που σου λείπει 'από πίσω' στις γνωστές 'Κ3->Κ4' και 'Κ8->Κ9'.Αλλά δες το και αλλιώς:
βάζεις την 20αρα και δοκιμάζεις.
Αν δεν σου κάνει την πουλάς σχεδόν όσο την πήρες...και μαζεύεις λεφτά για την 21.Πάντως και ο συνδυασμός άκρα+20αρες ραβδ. δεν ακούγεται άσχημα.
υ.γ.1. Δεν χρειάζεται να το φτιάξεις σε ένα μήνα το στήσιμό... κάνε λίγο υπομονή...
υ.γ.2 αν το θες πιο απόλυτο (και περίεγο ώρες-ώρες αλλά όχι επικίνδυνο) θες 21... και για πολλά ανάποδα 22 και πάει λέγοντας... -
Koita αν ειχα π.χ 22 ετσι οπως ανεβηκαμε με λεφ παρολο που δε πηγαιναμε τεζα σιγουρα θα ειχαμε σβουριξει μια φορα...πολυ χιονι και υγρασια.....
σε γενικες γραμμες ολα αυτα ειναι υπερβολες με 110 αλογα. απλα θελω να τελειωνω με φρενα-αναρτηση πριν πιασω το μοτερ.
αληθεια τις 19.5 τις παιρνει κανεις? -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
αληθεια τις 19.5 τις παιρνει κανεις?
Ειπαμε εγω!
-
esena spyro ntrepomai na se dagkoso.... xexexe
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
μανθο ενας και μονο λογος με κρατα απο το να παραγγειλω τις 21αρες.
εχουν 290ευρω.με 80παιρνω 20αρες και με +260 τα ακρα = 340 για 20αρες και ακρα πακετο..............
20άρες και PS ακραξόνια φυσικά! Πλάκα κάνεις;
Και μετά θα δεις αν θέλεις 21άρες... Εξάλλου τις 20άρες μπορείς να τις δώσεις και με κλειστά μάτια!
Σου θυμίζω πάντως ότι το RC έχει πίσω 20άρες με 22άρα (και μην μου πεις για τις μπάρες ψαλιδιών που έχει, γιατί άλλη δουλειά κάνουν αυτές).
-
ρε μιλτο για πες μου τι κανουν αυτες οι ρημαδες οι μπαρες του ρουσου ?
για ρωτα και βασιληδες γιατι εγω πολυ φοβαμαι οτι τελικα κανουν πολυ μεγαλυτερη δουλεια απο οτι ολοι σας νομιζετε..... -
Κρατάνε τα πίσω ψαλίδια ασάλευτα στο όριο και στα μεγάλα ζόρια. Δηλαδή, δεν τα αφήνει να κινηθούν από έξω προς τα μέσα όταν πιέζονται στις στροφές και έτσι δεν δημιουργούνται στα ψαλίδια εγκάρσιες δυνάμεις. Έτσι κρατιέται η γεωμετρία του πίσω άξονα σταθερή αλλά και αποδυναμώνονται οι 'σφαλιάρες'. Δεν παρεμβαίνουν (και δεν πρέπει) στην λειτουργία της ανάρτησης.
Τα πάντα για το Peugeot 206