-
εχουν περασει 2 χρονια και αν δεν το εψαχνα εγω το αμαξι πολυ χλωμο αν θα το εβρισκε ποτε το ζωο....
απο την αλλη λες καλα κανουν και τους κοροιδευουν.
αμα πανε σα προβατα στη σφαγη και μετα στο παιζουν εξυπνοι.....οπως ειχε πει ενας παππους στη τρικυμια επιπλεουν οι φελλοι και αυτοι που ξερουν κολυμπι. ή κολυμπα ή βρες μερικους φελλους και καβαλα τους...
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
οπως ειχε πει ενας παππους στη τρικυμια επιπλεουν οι φελλοι και αυτοι που ξερουν κολυμπι. ή κολυμπα ή βρες μερικους φελλους και καβαλα τους...
-
λοιπον σημερα ειχα μια ανακαλυψη πηγα για ευυγραμμιση ποππακη και το αμαξι ειχε 1.5 καστερ...
συμφωνα με ντοκτορα οφειλεται στο χαμμηλωμα. για να ξαναερθει στα 2+ που ειναι μαμα πρεπει να ψηλωσω εμπρος!!!!
το θεμα ειναι οτι για μενα ειναι καλο καθως το μειωμενο καστερ δινει καλυτερο στριψιμο στα στροφιλικια απλα χανεις λιγο πατημα στις καμπες...
οποτε ετσι εξηγειται εν μερει το καλυτερο τιμονι που εχω δει απο αναρτηση και επιπλεον η ασταθεια στα πολλα.
πριν βαλω ραβδους αν θυμαμαι ημουν 2 παρα κατι λιγο...τωρα πως εξηγειται πως αλλαξε καστερ με αλλαγη ραβδων μονο???????????
αλλαξα υψος αλλα το πολυ να μειωθηκε πισω κατα 0.5 ποντο.με το χαμηλωμα π.χ 1 ποντο πισω ποσο αλλαζει η καστερ εμπρος?
εχω την αισθηση οτι η διαφορα ειναι ανευ ουσιας... -
http://www.peugeotlogic.com/workshop/base/workshop.htm
εχω διαφορα 2 μοιρες σχεδον.... καστορ... κατι δε παει καλα...
-
spyro peugeot sport psalidia 75 eyro για rc Που ειναι λιγο πιο μαλακα και ανθεκτικα απο τα δικα μου που ειχα παρει...τι λες?>οεο?
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
spyro peugeot sport psalidia 75 eyro για rc Που ειναι λιγο πιο μαλακα και ανθεκτικα απο τα δικα μου που ειχα παρει...τι λες?>οεο?E?
75 το ενα?
που τα βρηκες?
για δωσε λεπτομερειες.. -
boutiquepeugeotsport re ornio...
exei kai 22ara piso me 12eyro...pare ntino thl...
-
εεεε μήπως είναι τυπογραφικό λάθος!?!?!?!?!?
-
...
-
Δεν βλέπω κάποιο τυπογραφικό λάθος στα λεγόμενα του Παναγιώτη...
-
κατσε γιατι το αμαξι εδω και κατι ωρες μπουκωνει χτυπαει πειρακια παντου και κανει σα τρελλο,
βενιζνη εβαλα σουπερ αμολυβδη πριν λιγο καπως εστρωσε αλλα παλι τα ιδια.ο ντοκτορ κατι λεει για βαλβιδα υποπιεσης εισαγωγη αλλα εγω φευγω ταξιδι αυριοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Δεν βλέπω κάποιο τυπογραφικό λάθος στα λεγόμενα του Παναγιώτη...όχι ρε στα λεγόμενα του Παναγιώτη.
στα γραφόμενα του site της Peugeot εννοώ.πάνως αν ισχύει έχω παραγγείλει .... 'χθες'
-
παρε ντινο....
-
τελικα ηταν αισθητηρας υποπιεσης ... 40 ευρω.
μετα εβαλα το μηχανικο μου να το οδηγησει καθως μετα τις ραβδους δεν ειχε μπει μεσα....
και εκει που πηγαιναμε αερα σε κατι στροφιλικια ακουσα ενα απο τα πιο ομορφα πραγματα που με αποζημιωσε για μερος απο τις ατελειωτες ωρες που εχω φαει πανω σε αυτο το αμαξι.-ρε συ πως στριβει ετσι αυτο?μου θυμιζει το 205 μου........................
και επειδη δεν εχω οδηγησει σοβαρο 205 και ειναι ενας μυθος για μενα η συγκριση και μονο με κανει να γελαω σα βλαμενο
μιλτο ποτε θα βαλεις τις 21αρες πισω ειπες??????????οεο??????
-
Κι εσύ πότε θα βάλεις τα ακραξόνια; ΟΕΟ;
-
an καποιος μου ελεγε οτι μπορω να παρω μεχρι μια μοιρα και οχι παραπανω θα τα ειχα βαλει πριν απο εσενα...
περιμενω να δω πως θα αντιδρα με τα παραπανω αλογα η αναρτηση μετα θα αλλαξω αμορτισερ και αν δε στρωσει τοτε θα βαλω ακρα...
παντως το αμαξι με τις ραβδους πλεον διορθωνεται η υπερστροφη με το γκαζι και χωρις να κουνας τιμονι....σας θυμιζει κατι αυτο?
-
loipon μιλτο εχω φαει κολλημα...
δε θυμαμαι αν ειχα συκλγιση ή αποκλιση στο τοε...νομιζω οτι μου εβαλε αποκλιση αρνητικο δηλαδη προς τα εξω οι ροδες ωστε να βελτιωθει το τερν ιν....
μαλλον τα ειχα γραψει αναποδα...δε θυμαμαι.εχουμε και λεμε. αλλο ενα παιδι εβαλε τη πεζο σπορτ και εκτος του οτι αισθανεται μαλακας καθως η αναρτηση ξεφτυλιζει εντελως το υπολοιπο αμαξι ειδε στην ευθυγραμμιση και αυτος τις ιδιες τιμες καστερ...1.4!!!!!!
αρα μαλλον κατι παει και ερχεται με την αναρτηση.επισης το σημαντικοτερο. φιλος εβαλε αμορτισερ ρουσου με ελατηρια αιμπαχ και 21αντιστρεπτικες εμπρος πισω και 19.5 ραβδους.
πριν το αμαξι ειχε σακς με αιμπαχ και 19 παχος σε ολα τα αλλα...το αμαξι κοπαναει λιγοτερο(τα σακς ηταν τελειωμενα) και συμφωνα με το μηχανικο σε καποιες στροφες του θυμισε το δικο μου...αρα το πραμα δουλευει αψογα!!! ακους σπυροοοοοοοοο?
το θεμα ειναι οτι ο μηχανικος που ειναι στη λαιον αρα δεν ειναι τυχαιος εβαλε ενα αμορτισερ του rc και ενα του 1.6 καινουργια διπλα διπλα και δε μπορουσε να καταλαβει ποιο ειναι ποιο...δηλαδη?ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑΑΑΑΑΑ.
μεσα συμφωνω θα εχουν αλλες βαλιβιδες κλπ κλπ αλλα ουτε αλλο υψος εχουν ουτε αλλο πιατελο θεση ουτε τιποτα...
ΑΡΑ Η ΠΕΖΟ ΣΠΟΡΤ ΠΟΡΦΑΝΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ RC...θεωρητικα παντα γιατι πρακτικα υπαρχουν αλλα θεματα.επισης το αμαξι εζησε οδηνυρες εμπειριες στα κυθηρα κανοντας jeeping για καμια 30αρια χλμ και περιμενω να δω τις συνεπειες
ααα και στο γυρισμο απο νεαπολη ξεφτυλισα 1 106gti σε ενα κατηφορικο πατημενο κομματι και την αρπαξα απο μια πορσε 997 την οποια κρατησα μονο 4 στροφες πισω μου... -
ακουω, ακουω, μαλλον προς το παρον παω για 20ρες πισω.
Αν προλαβω θα τις παραγγειλω μεχρι Παρασκευη! -
me ti amortiser re oyzo???????????
-
Καλές φάπες...
Τα πάντα για το Peugeot 206