-
ρε αλητη νικο μαυρο ειναι το 306???????
τωρα το ειδα>>>>
πικρα..................................................το cartv πρεπει να ειναι το αγγλικο σαιτ της πεζο σπορτ.
αν οντως ετσι ειναι θα προσεξεις οτι εχει τα ιδια πραγματα με το γαλλικο με τρελλες τιμες.το δευτερο εχει ενδιαφεροντα πραγματα για το 306 σου.
σπυρο τα ελατηρια μου ειναι φαρδοστενα δηλαδη 90αρια διαμετρο(η καπου εκει) δε ξερω τι ειναι τα 106
νικο αυτο που παρατηρησα ειναι οτι δινει 20αρα αντιστρεπτικη εμπρος και 22-23 πισω...
μου φανηκε λιγο κουφο καθως απο οτι λεγαμε εχεις 22 εμρπος και 24 πισω απο τη μανα του και 20αρες ραβδους αν θυμαμαι καλα . καπου τα εχω σημειωσει.
αρα γιατι δινουν μικροτερες?για χωμα? -
Την ίδια απορία έχω και εγώ...?
Μάλλον γι αυτό δεν έχουν 21 και 22 ράβδους. Βάζουν ποιο λεπτή αντιστρεπτικι
Και πολύ ποιο χοντρές ράβδους...23-23,5mmΝαι το 2,0 είναι μαύρο. το 1,6 άσπρο
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
αρα γιατι δινουν μικροτερες?για χωμα?
Nαι. Και για πρόσφυση σε βροχή ή γλυστερά οδοστρώματα. Με ευαίσθητο κώλο βέβαια λόγω ράβδων, αλλά με δύναμη και μπλοκέ εμπρός τί να μασήσει ο πιλότος;
-
όλο λέω μια χαρά είναι το κουβαδάκι μου και δεν θα του φτιάξω τίποτα και όλο διαβάζω τα στριφτερο-καγκουρο-ποστ σας και μου μπαίνουν ιδέες...
ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ!!!
(είναι και κάτι 'χοντούλες' αντιστρεπτικές προς πώληση αυτό τον καιρό από ένα 'λαβωμένο'...)
-
π α ρ τ ε ς . ψησε τον αρη παρε και την αναρτηση και αστην στο γκαραζ και τη βαζεις οταν εισαι ετοιμος!
κοιτα μανθο γενικα υπαρχουν 2 στυλ.
ή βαζεις 22αρες και επιλεγεις 22αρες ραβδους και το ελατηρια που δινει η πεζο σπορτ δηλαδη πιο μαλακη λιγο αναρτησηη΄ ακολουθεις τη λυση του τασου με 21αντιστρεπτικες και 23αρες ραβδους με 300+ελατηρια...
πανω κατω νομιζω οτι στο τελος το ιδιο ειναι το αποτελεσμα.
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ...
-
Αντί για ζουρλομανδύα που θα σου πέσει ακριβός και ίσως προκαλέσει και 'ταραχές' του τύπου 'ώστε λοιπόν με θεωρείς τρελή... '
χρησιμοποίησε ταινία (πακεταρίσματος, χαρτοταινία, μονωτική κλπ κλπ...)
Πριν κάθε 'προβλεπόμενη'... διαδρομή θα την δένεις στο κάθισμα με την δικαιολογία:
'Αγάπη μου εγώ για εσένα το κάνω για να μην μου χτυπήσεις πουθενά' (..... )
Βέβαια αφού την δέσεις καλά... = και τα χέρια της βάζεις και ένα κομμάτι ταινία στο στόμα και πλέον ύσηχος απολαμβάνεις την διαδρομή...
-
ayto Που με εξοργιζει ειναι η απαθεια που εχει αποκτησει μετα απο αρκετα βεβαια χλμ διπλα μου (5χρονια με ανεχεται)
ειναι χαρακτηριστικο οτι τη 2η φορα που βγηκαμε τη περασα απο το λιμανακιο τεστ. μια φορα τη πατησα με φοβιτσιαρα γυναικα-συντροφο και μου ειχε κανει τα νευρα τσαταλια.πλεον δε φοβαται και ενω εγω παω οπως παω αυτη κοιταει αντι να προσεχει και να κρατιεται να κανει διαφορα κουλα
π.χ φυσαει τη μυτη της, καθαριζει τα γυαλια της, ψαχνει να στριψει τσιγαρο...
δηλαδη ημαρτον της εξηγω οτι αν φυγουμε πουθενα πρεπει να κρατιεται και αυτη ξαπλωνει και κοιταει να μη τη ποναει η μεση της.
ετσι με ξενερωνει και με αποθαρυνει απο το να τρεχω καθως φοβαμαι μη σκασει πουθενα ενω απο την αλλη νιωθω σα να μου λεει. τρεχα βλακα και τι καταλαβες αφου μονο του παει δαυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ευτυχως τωρα με τις ραβδους γυρναει τωρα πιο αποτομα και ετσι τη τσιτωνω πιο ευκολα.
που καταντησα ημαρτον....
παντως ωρες ωρες τη χαιρομαι. ακομα θυμαμαι στα μεγαρα που κυνηγαγα σα βλαμενος το μυθο και πηγαινα πολυ γρηγορα και αυτη στη θεση του συνοδηγου δεν ελεγε κουβεντα. κιχ δεν εκανε ενω μετα δηλωσε με απαθεια οτι δε φοβηθηκε αλλα το χαρηκε και οτι ετσι παω και στο δρομο αλλα στη πιστα ενιωθε πιο ασφαλεια(εκει με ισοπεδωσε)σκεφτομαι να της παρω μια ζωνη 4σημειων που να μη λυνεται ομως απο εμπρος
-
Παιδια κανενα quickshift για 206 υπαρχει???για διλιτρο κατα προτιμηση!!!
-
-
Ευχαριστω nik marin!
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
ayto Που με εξοργιζει ειναι η απαθεια που εχει αποκτησει μετα απο αρκετα βεβαια χλμ διπλα μου (5χρονια με ανεχεται)Αμ η δικιά μου; 15 χρόνια...
Τώρα τελευταία μία φορά τσίριξε που πέρασα με 180χαω (μπορεί και παραπάνω) στρίβοντας σε γιαμπ σε δεξιά στροφή της εθνικής στην αερογέφυρα στην είσοδο της πόλης από Αθήνα όπου το αμάξι πήδηξε και χτύπησε το κεφάλι της στον ουρανό και μου είπε φωνάζοντας: 'Άλλη φορά να με προειδοποιείς παλιομ@λ@κα!!'.
Ήμαρτον ρε γυναίκα...
ΥΓ Φαντάζεστε να γνωριστούν οι γυναίκες μας (ω ρε τί έχουν να μας σύρουν!)
-
TO ΔΙΛΙΤΡΟ σου εχει πολυ καλο σαζμαν. το θεωρω χλωμο να σου χρειαζεται κουικ σιφτ. επισης κατα καιρους εχουν ακουστει και διαφορα ασχημα. (οχι για το γκριφιθ αν θυμαμαι καλα).
νομιζω οτι αυτο που χρειαζεσαι ειναι ενα μηχανικο να το σφιξει-ρυθμισει και να το λαδωσει σωστα. μαζι με αλλαγη βαλβολινων θα ειναι οκ. αν και τοτε δε σου αρεσει το ξαναψαχνεις!
-
Παναγιώτη το δίλιτρο έχει ελάχιστα πιο μακριά διαδρομή λεβιέ από το 16άρι.
Βέβαια η αίσθηση/λειτουργεία/αντοχή κλπ κλπ.... του σασμάν του 2λιτρου είναι απείρως καλύτερη από το 16άρι... αλλά η μακριά διαδρομή 'ενοχλεί'. -
EΓΩ παλι ειμαι τυχερος. η δικια μου ειναι 1.60 και κατω(δε λεει ποσο ) και στα γιαπ τη πιανει νευρικο γελιο. της αρεσει.
αν βεβαια κοπαναγε πανω θα τα ακουγα...μανθο το γκιφιθ ειναι καλο?
αν θυμαμαι καλα το κιτ της μποναλουμ ειναι που το εβριζαν? -
Εγώ το αντίθετο έχω ακούσει βασικά.
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
ayto Που με εξοργιζει ειναι η απαθεια που εχει αποκτησει μετα απο αρκετα βεβαια χλμ διπλα μου (5χρονια με ανεχεται)
Αμ η δικιά μου; 15 χρόνια...
Τώρα τελευταία μία φορά τσίριξε που πέρασα με 180χαω (μπορεί και παραπάνω) στρίβοντας σε γιαμπ σε δεξιά στροφή της εθνικής στην αερογέφυρα στην είσοδο της πόλης από Αθήνα όπου το αμάξι πήδηξε και χτύπησε το κεφάλι της στον ουρανό και μου είπε φωνάζοντας: 'Άλλη φορά να με προειδοποιείς παλιομ@λ@κα!!'.
Ήμαρτον ρε γυναίκα...
ΥΓ Φαντάζεστε να γνωριστούν οι γυναίκες μας (ω ρε τί έχουν να μας σύρουν!)
Για αυτό άλλη φορά τρέχα μόνος σου το σημείο εκείνο....
ή με εμένα!! -
Καλησπερα!!Μου προτειναν Sachs performance με ελατηρια Vogtland για 206 διλιτρο. Πως σας φαινεται ?!?!?
-
Ο χρήστης mtmleon4 έγραψε:
Καλησπερα!!Μου προτειναν Sachs performance με ελατηρια Vogtland για 206 διλιτρο. Πως σας φαινεται ?!?!?Μακρια απο sachs!!!!!!!!!
Tα ειχα βαλει και ηταν πολυ μικρης διαρκειας και μειωμενης αποδοσης.
Το αυτοκινητο εγερνε και δεν ηταν οδηγικα ευχαριστο.
Σαν φτηνο και καλο συνδυασμο, τα εχουμε πει χιλιες φορες:
Αμορτισερ RC + ελατηρια 3 ποντων. -
Για μειωμενη διαρκεια μου το ειπε κ ο ιδιος ο ανθρωπος που μου τα προτεινε.Κατι αλλο εκτος απο Bilstein k RC εχει να προτεινει καποιος??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Kατά σειρά προτίμησης
- Peugeot Sport (Routier)
- RC
Το 1. πιο ακριβό αλλά αξίζει μέχρι την τελευταία δεκάρα από πλευράς απόδοσης.
Το 2. Από πλευράς τιμής/απόδοσης (φτηνό και καλό)
Τα πάντα για το Peugeot 206