-
Miltellas υπαρχει τροπος να διαπιστωσουμε τι αναρτηση εχει το αυτοκινητο μας?normal ή heavy duty
-
Τρόπος 1ος
Πηγαίνεις στην αντιπροσωπεία, δίνεις στα ανταλλακτκά τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου σου και σου λένε τα πάντα.
Τρόπος 2ος
Σηκώνεις το αυτοκίνητο σε ράμπα, παίρνεις ένα παχύμετρο, μπαίνεις από κάτω, και μετράς το πάχος της εμπρός αντιστρεπτικής και των πίσω ράβδων. Αν οι πίσω ράβδοι είναι 19,5χιλ και η εμπρός 20,6χιλ τότε έχεις το Heavy Duty.To δικό μου ήταν το Normal. Τώρα πλέον είναι Ultra Heavy Duty...
-
Pistevete oti me 22ara antistreptiki k 20arides ravdus tha veltiothei to fainomeno tis sfaliaras...?Esi file miltellas ti epiloges exeis kanei?Apo amortiser-elatiria ti na protimiso??Siggnomi ean ginomai kurastikos aplos eimai neos katoxos k opos katalavainete oi apories einai polles....
ps:sorry gia ta greeklish alla to mixanima pu eimai dn ipostirizei ellinika
-
Μπήκα και εγώ κάτω από το δικό μου με παχύμετρο (!!) και τελικά είναι heavy duty! Την αντιστρεπτική μπροστά την μέτρησα 20,5-20,6 και τις ράβδους πίσω 19,5. Miltellas έχεις δίκιο!
-
APISTOI THOMADES..................................
-
Λοιπόν παίδες με το θεμα της αναρτησης που ειχα πει οτι θα εβαζα εχουμε :
- πηγα στον condor για να μαθω τα διαφορα
Η peugeot sport δεν προσφερει λεει αλλες ραβδους στρεψης εκτος απ τις 23αρες με 197Ε εκαστη παρακαλω. Για ζαμφορ peugeot sport ουτε λογος
α γινεται.Μονοδρομος ειναι τα γνωστα (Sw, Rc)που τοσο καιρο φωναζουν οι φιλοι μας pskarm & milltellas.
Οποτε τα σχεδια παραμενουν εως ειχαν...
για διαφορα μηχανικα μερη που ενδιαφερομαι να παρω μολις εμαθα τιμες μου πεσαν τα αυτια....χταποδι 1450E (inconel γαρ), εισαγωγή 1800+Ε κτλ κτλ
το μονο φθηνο (250Ε) ειναι η ECU προγραμματισμενη απο pug sport αλλα για να δουλεψει με πακετο (πλεξουδα,πεταλουδα,εκκεντροφοροι κτλ) που συνολικα πανε στο θεο!!
Αυτα προς το παρων!
Τα sparco ειναι τελεια.Με μαμα αναρτηση ακομη κ νομιζω οτι μπαινω με απειρα... και κρατα ακομη ...Πως σε ξεγελα η πλευρικη στηριξη...ή μαλλον τι ανασφαλεια σου προκαλει η ελλειψη αυτης στα μαμα καθισματα..
- πηγα στον condor για να μαθω τα διαφορα
-
οι ραβδοι οι 23 δε ειχαν 140ευρω...
τωρα 180.
εγω κατεληξα σε 22. το απογευμα φτανουν απο σαλλονικα -
Ο χρήστης mtmleon4 έγραψε:
Pistevete oti me 22ara antistreptiki k 20arides ravdus tha veltiothei to fainomeno tis sfaliaras...?Esi file miltellas ti epiloges exeis kanei?Apo amortiser-elatiria ti na protimiso??Η 22άρα με τις 20άρες είναι άριστος συνδυασμός αλλά... πρέπει να φοράς δυνατά πίσω αμορτισέρ για να συγκρατούν την ορμή του κώλου κατά την επαναφορά του (κοινώς να συγκρατούν την σφαλιάρα). Τα αμορτισέρ του RC σίγουρα ταιριάζουν γιατί αυτές τις ράβδους φοράει καί αυτό. Τα Record SP δοκιμάστηκαν επίσης με επιτυχία. Για τα Peugeot Sport δεν το συζητάμε φυσικά καθότι λογικά θα είναι σε θέση να ελέγχουν συνδυασμούς όπως 25άρα και 23άρες... Βάλτες και δες πώς σου φαίνεται το 206 σου. Αν σου παραέγινε υπερστροφικό για τα γούστα σου ή απλά αν θέλεις και κάτι παραπάνω βάλε και την 22άρα εμπρός η οποία δεν το κάνει υποστροφικό αλλά απλά το ισορροπεί καλύτερα και σου δίνει και αισθητά καλύτερη μούρη.
Φοράω τα αμορτισέρ από το RC και 3ποντα ελατήρια της H&R.
Μπροστά έχω:
Αντιστρεπτική 22άρα
Ψαλίδια PS (χωρίς σινεμπλόκ που δίνει περισσότερη ακρίβεια και την αισθάνεσαι μόνο στο όριο, αλλά μετά από κάποια χρήση παράγουν και θόρυβο, και επίσης θέλουν προσοχή στις ασφάλτινες λακκούβες)
Ακραξόνια PS (με 2μοίρες αρνητικό κάμπερ που συνδυάζονται σωστά μόνο με 22άρα αντ. αλλιώς τρως αιφνίδιες και αστραπιαίες σφαλιάρες από υπερκράτημα της μούρης που στέλνουν τον κώλο αδιάβαστο και εσένα το ίδιο)
Πίσω έχω:
Αντιστρεπτική 22άρα
Ράβδοι 20άρεςΤο πίσω μέρος το έχω ανεπαίσθητα πιο ψηλά από το εμπρός και κανά πόντο ακόμη θα το σήκωνα ευχαρίστως αλλά πρόκειται να βάλω τις 21άρες ή 22άρες ράβδους οπότε το αφήνω έτσι. Εξάλλου αυτή τη στιγμή το στήσιμό μου είναι αρκετά ασφαλές υπερστροφικό και θα ήταν πιο ασφαλές εάν φορούσα συμβατικά ελαστικά και όχι ημισλίκ (ADVAN A032R) που σε γλιστερή άσφαλτο καλύτερα να πας με τα πόδια γιατί ειδικά σε χαμηλές ταχύτητες το αρνητικό κάμπερ με τα ημισλίκ δίνουν τραγικό κράτημα και μάλιστα στη μούρη (επιβεβαιωμένα και στην πράξη το φαινόμενο αυτό δεν είναι καθόλου θέμα εμπρός αντιστρεπτικής, απλά το αρνητικό κάμπερ δουλεύει μόνο υπό πίεση και στο γλιστερό οδόστρωμα δεν υπάρχει πίεση οπότε το μαμίσιο κάμπερ εδώ 'δουλεύει' καλύτερα, όσο μπορεί να δουλέψει με μειωμένη πρόσφυση).
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
οι ραβδοι οι 23 δε ειχαν 140ευρω...
τωρα 180.
εγω κατεληξα σε 22. το απογευμα φτανουν απο σαλλονικαΤελικά 22άρες βρε θηρίο; Τελικά είσαι αρκετά τολμηρός.... Είναι φτηνότερες ή ακριβότερες από τις 21;
Περιμένω εν καιρώ εντυπώσεις για να αποφασίσω ποιές από τις δύο θα τοποθετήσω... -
Ιδια τιμη.
δεν αντεχα να περιμενω αλλο.2 μηνες ολο τις φερνει τις 21...
ελπιζω να αποκτησει τη σαφηνεια που πρεπει το πισω μερος και να γλυτωσω τον αξονα rc...
αν και οπως legame me ton f1pilot το καλυτερο ειναι 21+αξονα rc...epισης εγω εχω 55αρι λαστιχο
οπως θα μαζεψω αρκετα απο την αποτομη συμπεριφορα τους σε σχεση με σενα με το 50αρι ημισλικ.... -
55άρι ημισλίκ φοράω... Με απείρως σκληρότερο πλαϊνό από τα σκληρότερα 50άρια UHP ελαστικά παραγωγής!! Πού να τολμήσω τώρα να βάλω 50άρι ημισλίκ...
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
Ιδια τιμη.
δεν αντεχα να περιμενω αλλο.2 μηνες ολο τις φερνει τις 21...
ελπιζω να αποκτησει τη σαφηνεια που πρεπει το πισω μερος και να γλυτωσω τον αξονα rc...
αν και οπως legame me ton f1pilot το καλυτερο ειναι 21+αξονα rc...Οι εγκάρσιες ράβδοι του RC/SW είναι μονόδρομος.
Παρηγορήσου όμως με το εξής: Τα αγωνιστικά 206 του παρελθόντος (XS Volant, CC, κλπ) είχαν τον δικό μας 'παλιό' άξονα... -
Ευχαριστω Miltellas!!Μου ελυσες παρα πολλες αποριες!!!μαλλον για αμορτισερ RC(που απο οτι ξερω ειναι κ φθηνα), κ 22-20(πισω) θα παω!!!
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
[Οι εγκάρσιες ράβδοι του RC/SW είναι μονόδρομος.
..tora esena gia kalo se exo???
-
Αμ εγώ εσένα;
-
-
Να δείτε παιδιά που η Peugeot θα ανεβάσει τις τιμές από τα αμορτισέρ του RC!Γιατίναπό ότι βλέπω έχει μεγάλη ζήτηση!
-
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Να δείτε παιδιά που η Peugeot θα ανεβάσει τις τιμές από τα αμορτισέρ του RC!Γιατίναπό ότι βλέπω έχει μεγάλη ζήτηση!Δλδ, να παω να παραγγειλω για να προλαβω ε?
-
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
:whistlink:Εσύ τί σφυρίζεις ρε αδιάφορος; Και σένα σε παίρνει η μπάλλα...
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
:whistlink:
Εσύ τί σφυρίζεις ρε αδιάφορος; Και σένα σε παίρνει η μπάλλα...
Τα πάντα για το Peugeot 206