-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι παραπάνω προσφέρει το κόμπλερ που πουλάει η PS, έτσι και πάρεις μόνο ένα τέτοιο (π.χ. αγοράζω μόνο το Νο 8 ), χωρίς κάτι αντίστοιχο να συνοδεύει την αγορά του (π.χ. Νο 3,4).
Αν θα ανοίξεις ένα ταλαιπωρημένο σασμάν από αλλαγές, θα δεις ότι αυτά καταπονούνται πάρα πολύ. (Παθών-Μαθών όταν αλλάζεις στις 7.800! )
Πάντως μετά την αλλαγή (έχω βάλει μόνο το κομπλερ 2ας-3ης μια και αυτό ζορίζεται πολύ) και βαλβολίνης LE δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο αντίστοιχο σασμάν που θα μπορούσε να συγκριθεί
-
7800;......
Και δε με λες ... το'χεις γαργαλίσει το εργαλείο.... -
Άλλαξα σήμερα Τακάκια εμπρός πίσω ,δίσκους μπροστά και υγρό φρένων.Και είχα ένα πρόβλημα!Τα τακάκια ήταν όλα ίδια και δεν έμπαιναν μπροστά!Είχε σφάλμα από το εργοστάσιο.
-
τι σας εχω τι σας εχω πουλακια μου????????????????????????
οεο???οεο???πριν λιγο μιλησα με ανθρωπο που εχει c4 και εχει βαλει πανω εισαγωγη c2vts...μαζι με τα μπεκ της.
εχει και φουλ εξατμιση με χταποδι κλπ κλπ.
προγραμμα μαμα, εκκεντροφοροι μαμα.η απαντηση του ηταν οτι η εισαγωγη δουλευει.
ειδε τρελλη διαφορα σε αποκριση στο γκαζι.το αμαξι χαμηλα-μεσσαιες οχι απλα δε μπουκωσε αλλα αρπαζε καλυτερα και ψηλα σε συνδυασμο με εξατμιση ειναι αλλο αυτοκινητο.βεβαια το κοστος ειναι αλμυρο 400 εισαγωγη και 400 τα μπεκ αλλα οπως μου ειπε τα αξιζε τα λεφτα της.
το θεμα ειναι οτι δουλευει οποτε μπαινει και αυτο στα υποψην ....
-
Μάλιστα!!Ακριβό το μαλλί και ευτυχώς για τον φίλο(και για εμάς) ,που δούλεψε!!Σε συνδιασμό με το θεόκοντο κιβώτιο που έχει η C4 και με εξάτμιση θα κάνει σίγουρα διαφορά !
Καλό το νεό σου! -
GIANNIS206
Γιάννη!!!! Δε με ποιάνει ύπνος..........
Γιάννη ψήνομαι για τη Record SP.......... -
Πήρα ένα 206 CC 1,6 του 2001 και εχω τις παρακατω απλες απορίες
΄
1)Επειδή τα τζαμια στις πόρτες τριζουν στα λαστιχα τις οροφης, υπαρχει κάποια αλιφή η οποία να μαλακώνει αυτά τα λάστιχα? Αν ναι, ποια και που την βρίσκω?2)Παρατήρησα ότι κατα περιόδους η στάθμη του ψυχκτικού υγρού της μηχανής πέφτει απότομα, και ειδα ότι υπάρχει (με τι βοήθεια μηχανικού ) ότι υπάρχουν σημάδια διαροής μάλλον από φλάτζα ή από το καπάκι της αντλίας. Εχει κανείς παρόμοια εμπειρία. Τι κάνω, αλλάζω φλάτζα ή απλά βάζω που και που ψυχτικό (1 φορά το μήνα). Υπόψην ότι η θερμοκρασία της μηχανής δεν ανεβαίνει παρόλα αυτά.
3)Λέω να του βάλω ζάντες (αν δεν δώσω λεφτά για φλάτζα τελικά) και μάλλον και λάστιχα μαζί. Συμφέρει να βάλω 15αρες με λάστιχα 50 αρια για να γλυτώσω κάποια λεφτά ή τα 55αρια είναι αρκετά πιο άνετα και δεν διαφέρουν σε κράτημα , οπότε και αξίζει η διαφορά στην τιμή? Για 16 αρεσ ζάντες τι γνώμη έχεται ? Το CC θα τρίζει ολόκληρο στις λακούβες όπως υποθέτω?
Τελός δεν είναι απίστευτο ένα αυτοκίνητο που έχει καινούριο γύρο στα 20000 ευρό να μήν έχει ABS,όπως συμβαίνει στο δικό μου ?(ακόμα και του 2001)
Δώστε μου τα φώτα σαααααααααααααααςςςςςςςς
Thanks
-
Eγώ αυτό που έχω να σου πω είναι για την διαρροή!Θέλει επισκευή και καλό θα είναι να μην την αφηήσεις!Το συγκεκριμένο πρόβλημα ήταν παρατηρημένο στα πρώτα μοντέλα με τον 1600αρη με τα 110 άλογα.Είχε δοθεί σχετική οδηγία από τα κεντρικά της PEUGEOT στη Γαλλία,με το που έρχετε εδώ το αυτοκίνητο, να το ανοίγουν και να σφίγγουν το καπάκι.Φυσικά κανένας δεν το έκανε και όλοι πήγαιναν στην αντιπροσωπεία όταν το καταλάβαιναν για επισκευή.Το έκανα και εγώ ενώ ήμουν στην εγγύηση!Είναι πολύ άτιμοι οι άνθρωποι δεν έλεγαν τίποτα!
-
Ο χρήστης giannos έγραψε:
GIANNIS206
Γιάννη!!!! Δε με ποιάνει ύπνος..........
Γιάννη ψήνομαι για τη Record SP..........Και τι περιμένεις?
-
Περιμένω......να ρθω Θεσσάλονίκη!!!!!
Όταν έρθω ,πρώτα ο Θεός, μπορείς να έρθεις να πάμε; -
Βασικά... κι εγω 55/15 είχα και έβαλα 50/15 και ομολογώ οτι δεν το μετάνοιωσα! Αντιθέτως! Δεν μπορώ να πω οτι έχασα σε άνεση τίποτα.. αλλά το αμάξι κρατάει πολύ καλύτερα... Πολύ ευχαριστημένος!!!
-
Ο χρήστης ekeramid έγραψε:
Πήρα ένα 206 CC 1,6 του 2001 και εχω τις παρακατω απλες απορίες
΄
1)Επειδή τα τζαμια στις πόρτες τριζουν στα λαστιχα τις οροφης, υπαρχει κάποια αλιφή η οποία να μαλακώνει αυτά τα λάστιχα? Αν ναι, ποια και που την βρίσκω?2)Παρατήρησα ότι κατα περιόδους η στάθμη του ψυχκτικού υγρού της μηχανής πέφτει απότομα, και ειδα ότι υπάρχει (με τι βοήθεια μηχανικού ) ότι υπάρχουν σημάδια διαροής μάλλον από φλάτζα ή από το καπάκι της αντλίας. Εχει κανείς παρόμοια εμπειρία. Τι κάνω, αλλάζω φλάτζα ή απλά βάζω που και που ψυχτικό (1 φορά το μήνα). Υπόψην ότι η θερμοκρασία της μηχανής δεν ανεβαίνει παρόλα αυτά.
3)Λέω να του βάλω ζάντες (αν δεν δώσω λεφτά για φλάτζα τελικά) και μάλλον και λάστιχα μαζί. Συμφέρει να βάλω 15αρες με λάστιχα 50 αρια για να γλυτώσω κάποια λεφτά ή τα 55αρια είναι αρκετά πιο άνετα και δεν διαφέρουν σε κράτημα , οπότε και αξίζει η διαφορά στην τιμή? Για 16 αρεσ ζάντες τι γνώμη έχεται ? Το CC θα τρίζει ολόκληρο στις λακούβες όπως υποθέτω?
Τελός δεν είναι απίστευτο ένα αυτοκίνητο που έχει καινούριο γύρο στα 20000 ευρό να μήν έχει ABS,όπως συμβαίνει στο δικό μου ?(ακόμα και του 2001)
Δώστε μου τα φώτα σαααααααααααααααςςςςςςςς
Thanks
-
Δεν ξέρω κάτι σαφές. Έχω ακούσει για σπρέι σιλικόνης. Δεν πολυασχολούμαι με τριγμούς. Αν τρίζει το δικό μου δεν ξέρω, με τα ADVAN δεν ακούω τίποτα...
-
Όπως έγινε με του Γιάννη και με το δικό μου που έχουμε μοντέλα 2001 έτσι κι εσύ πας για φλάντζα... Μεταλλική είναι και δεν φθείρεται (τουλάχιστον θεωρητικά). Είναι κατασκευαστικό ελάττωμα συναρμολόγησης όπως εξήγησε κι ο Γιάννης. Βάζεις καινούρια και μετά από τα πρώτα 1500χλμ περίπου ξαναπάς και σου ελέγχουν αν θέλει ξανασφίξιμο το καπάκι (το τελευταίο να το προσέξεις γιατί το παραλείπουν - ίσως και εσκεμμένα).
-
Τα 50άρια σου δίνουν περισσότερα από όσα σου αφαιρούν. Κερδίζεις οδηγική συμπεριφορά παντού. Χάνεις σε ένδειξη στο κοντέρ (τα 210 θα τα βλέπεις 220) και ελαφρά σε άνεση (ίσως και να μην το προσέξεις γιατί είναι και μέσα στα περιθώρια κατασκευής του ελαστικού).
-
-
gia cc 185-60-15 ...........terma to kopanhma kai einai fthna...
-
Δηλαδή φίλε Miltella , για το καπάκι , μπορώ να παω να μου σφίξουν το ήδη υπάρχον, ή πρέπει να βάλω απαραίτητα καινούριο?
Και τα ΑDVAN τι ακριβώς είναι ?
Για το ABS παντως δεν είδα ακόμη σχόλια
Thanks guys!
-
Ο χρήστης ekeramid έγραψε:
Δηλαδή φίλε Miltella , για το καπάκι , μπορώ να παω να μου σφίξουν το ήδη υπάρχον, ή πρέπει να βάλω απαραίτητα καινούριο?Και τα ΑDVAN τι ακριβώς είναι ?
Για το ABS παντως δεν είδα ακόμη σχόλια
Thanks guys!
Τώρα πια όλα έχουν πάρει το σχήμα τους. Θα βάλεις καινούρια φλάντζα (όχι καπάκι φυσικά) και θα πας μετά από τα πρώτα 1500χλμ περίπου για να τσεκάρουν αν θέλει επανασφίξιμο.
Τα Yokohama ADVAN είναι ευρεία γκάμα αγωνιστικών ελαστικών.
Δυστυχώς το 2001 το ABS δεν ήταν στάνταρ σε πολλά αυτοκίνητα.
-
Είπα για καπάκι (αντλίας), γιατι στην PSClub διαβασα ότι η peugeot για το συγκεκριμένο πρόβλημα του ψυχτικού , θεώρησε ως πρώτο πρόβλημα το καπάκι της αντλίας του ψυχτικού και όχι την ίδια την φλάτζα.....
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=419
Αυτό σαν ενδεχόμενο αποκλείεται? -
Όχι δεν αποκλείεται, αλλά τόσο σε μένα όσο και στον Γιάννη ήταν από την φλάντζα που έκανε διαρροή από το ίδιο ακριβώς σημείο. Το ίδιο έχω δει και επισημάνει και σε άλλους κατόχους 1.6 16V εκείνης της περιόδου (2001), διαρροή από το ίδιο σημείο ακριβώς!
Ίσως σε βοηθήσει να σου πω το σημείο:
Ανοίγεις το καπό και όπως κοιτάς τον κινητήρα βρίσκεται δεξιά από την πολλαπλή εξαγωγής και κοντά στην αντλία νερού ακριβώς πάνω στην ένωση του καπακιού με το μπλοκ (δηλ. στην φλάντζα).
Ίσως αυτό να μπέρδεψε κάποιους και να νόμισαν ότι η διαρροή ήταν από την αντλία. Ίσως όμως και να έχουν συμβεί καί οι δύο περιπτώσεις. -
Παναγιώτη, παρήγγειλα 22άρα εμπρός (100Ε μαζί με τα σινεμπλόκ της). Την ερχόμενη εβδομάδα έρχεται και την βάζω.
Όλα τα έκανα πια... -
Λοιπον βρηκα κατι ζαντουλες special σε τιμη ευκαιριας...πολυ μεγαλης ευκαιριας.Το κρισιμο ερωτημα.Οι δικιες μας εχουν offset 27-28mm
(καρέ 4χ108) ενω αυτες που βρηκα εχουν 11 με ιδιο καρέ.Με καποιον αποστατη κ μακρυτερα μπουζονια λετε να γινει η δουλεια? -
Ο χρήστης αλεξανδρος έγραψε:
Λοιπον βρηκα κατι ζαντουλες special σε τιμη ευκαιριας...πολυ μεγαλης ευκαιριας.Το κρισιμο ερωτημα.Οι δικιες μας εχουν offset 27-28mm
(καρέ 4χ108) ενω αυτες που βρηκα εχουν 11 με ιδιο καρέ.Με καποιον αποστατη κ μακρυτερα μπουζονια λετε να γινει η δουλεια?Το 27-28 γίνετε 11 με αποστάτες, το 11, 27-28 δεν γίνετε με τίποτα …
Εκτός και αν το κανείς σε τόρνο(για ζάντες αλουμινίου) που (άσε με τίποτα Θα σε πάρω στο λαιμό μου...)…
Τα πάντα για το Peugeot 206