-
11 ειναι λιγο.εγω ξερω οτι το 11 ειναι πιο εξω και θελει φαγωμα ενω το 27 ειναι μεσα και θελει αποστατες για να γινει 11...μαλλον αναποδα ειναι!
μιλτο 100 ειναι πολλα.εμενα ηταν 80+- και αλλα 9 τα λαστιχακια.νομιζω 90πηγαν ολα μαζι
-
Μην παλεύετε με αποστάτες.. Χώρια που η 11ΕΤ ούτως ή άλλως δεν μπορεί να γίνει 27ΕΤ...
Παναγιώτη, τόσο την είχε η LION όταν ρώτησα την Δευτέρα που την παρήγγειλα. Δεν είναι η 1η φορά που παίζουν οι τιμές...
Βρε δεν λες που με 10Ε παραπάνω θα σταματήσεις να μου την λες που δεν έχω 22άρα εμπρός;
-
Ναι με τις ζαντες εχετε δικιο.Το 27 γινεται 11 αλλα το αντιθετο δεν παιζει...
Κατι αλλο που κοιταω τωρα εχει ΕΤ25.Για δυο χιλιοστα λετε να υπαρχει κανενα προβλημα?Τις προτεινει κ η εταιρια για το 206.Προκειται για τις valbrem GMR -
Το ΕΤ25 βρίσκεται μέσα στις ανοχές του εργοστασιακού offset. Πάρα πολλοί κατασκευαστές after market ζαντών κατασκευάζουν 25άρες ζάντες.
-
ενα θα πω γιατι πνιγομαι...21 ραβδοι πεζο σπορτ...που θα παει θα ερθουν
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
ενα θα πω γιατι πνιγομαι...21 ραβδοι πεζο σπορτ...που θα παει θα ερθουνΘα βάλω την 22άρα εμπρός να δω που βρίσκομαι πρώτα όσον αφορά την υπερ-υπερστροφή...
Πόσο κόστισαν οι 21άρες ράβδοι; -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
ενα θα πω γιατι πνιγομαι...21 ραβδοι πεζο σπορτ...που θα παει θα ερθουνΝα ρίξω το λάσο να πιαστείς για μην πνιγείς?
Υ.Γ Με το κιβώτιο που έλεγες ότι ακούς διάφορους θορύβους τι έγινε?
-
Eγω ακούω θορύβους απο τα τακάκια μου..... (παλι)
ΔΕ ξαναβάζω Ferodo.... -
Ο χρήστης giannos έγραψε:
Eγω ακούω θορύβους απο τα τακάκια μου..... (παλι)
ΔΕ ξαναβάζω Ferodo....Bendix σιγουριά!!
-
ΩΩΩ! Καλημέρα!! (Βασικά δε φταίω εγω...) Την άλλη φορά... Θα ξέρω!
-
Για (τακάκια) Bosch τι λέει η κοινή γνώμη;;;
-
Κάνει φασό σε άλλους και δεν έχουν σταθερή ποιότητα.
Bendix για σιγουριά! (ή Jurid το ίδιο είναι) -
Συγγνωμη μηπως bosch jurid ειναι ενα τακακι?
Εχω αυτη την εντυπωση. -
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Κάνει φασό σε άλλους και δεν έχουν σταθερή ποιότητα.Φασό... What does it mean? ....και όταν λές δεν έχουν σταθερή ποιότητα τί εννοείς...
-
Φασό... Εννοούσα Φασόν! Είναι όταν μία εταιρία αναθέτει σε άλλη πιο εξειδικευμένη την κατασκευή προϊόντος με την φίρμα της πρώτης.
Δηλαδή, αναθέτει η Bosch κατασκευή τακακίων στην Bendix και έτσι μπορεί να κυκλοφορήσουν τακάκια Bosch που είναι Bendix. Η Bosch είναι κολοσσός (το ίδιο και η Valeo) που όμως πολλά προϊόντα της τα φασονάρει σε άλλους και τα σταμπάρει ως Bosch.
Έχω προσέξει ότι η Bendix έχει σταθερά καλή ποιότητα, προφανώς επειδή είναι η ίδια ο κατασκευαστής. H Jurid έχει αγοράσει την Bendix και έχει κυκλοφορήσει τακάκια με το όνομα Bendix. Έχω αγοράσει Jurid και είχαν μέχρι και ίδιο κωδικό με τα Bendix.
-
Ο μεσαίος σωλήνας της Supersprint έχει μεσαίο καζανι ή όχι; και πόσο κοστίζει;;
{Παρένθεση (κ άσχετο...)...} -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
τι σας εχω τι σας εχω πουλακια μου????????????????????????
οεο???οεο???πριν λιγο μιλησα με ανθρωπο που εχει c4 και εχει βαλει πανω εισαγωγη c2vts...μαζι με τα μπεκ της.
εχει και φουλ εξατμιση με χταποδι κλπ κλπ.
προγραμμα μαμα, εκκεντροφοροι μαμα.η απαντηση του ηταν οτι η εισαγωγη δουλευει.
ειδε τρελλη διαφορα σε αποκριση στο γκαζι.το αμαξι χαμηλα-μεσσαιες οχι απλα δε μπουκωσε αλλα αρπαζε καλυτερα και ψηλα σε συνδυασμο με εξατμιση ειναι αλλο αυτοκινητο.βεβαια το κοστος ειναι αλμυρο 400 εισαγωγη και 400 τα μπεκ αλλα οπως μου ειπε τα αξιζε τα λεφτα της.
το θεμα ειναι οτι δουλευει οποτε μπαινει και αυτο στα υποψην ....
Καλα τα μπεκ γιατι τα εβαλε???
για να μπαλωσει το φτωχο μιγμα ισως, οντας μεγαλυτερα?Τιποτε αλλο εμαθες, αφου με ξερεις ειμαι βελτιωσακιας
-
-
Αν το κυκλοφορήσουν θα πουλήσω το 206 μου...
-
Νομίζω ότι κυκλοφορεί στην Τουρκία ήδη!! Όπως και το clio με κώλο και πολλά άλλα περίεργα!!
Τα πάντα για το Peugeot 206