-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Χαχα! Χειμερινά τακάκια!! Άλλο και τούτο!
Για αυτο λεγονται και icer!
Εξελιγμένα και δοκιμασμένα από τους ειδικούς....
...στη Γροιλανδία!
-
Λοιπόν, το βρήκα τί θα κάνουμε:
Για Χειμώνα Icer...
Για Άνοιξη-Φθινόπωρο Bendix...
Για Καλοκαίρι Ferodo DS2500... -
Σήμερα (μάλλον εχθές πλέων), έκανα μια καλή κατάβαση την Πεντέλη.
Σε όλη την διαδρομή το πήγαινα αρκετά γρήγορα (τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα), φυσικά τα φρένα δούλεψαν υπερωρίες.Στο τέλος της διαδρομής, σταμάτησα στην άκρη για ένα τσιγάρο, δεν μπορούσες να πλησιάσεις τις ρόδες, έβγαινε πολύ ζέστη από μέσα. Φυσικά μύρισαν και λίγο…
Μέχρι εκεί όλα καλά, όταν μετά από κανένα 10λέπτο ξεκίνησα να φύγω, είδα ότι δεν είχα σωστό φρένο, σαν να είχε μεγαλύτερη διαδρομή το φρένο ή καλύτερα σαν να έπρεπε να το πατήσω πιο βαθιά για να πιάσει.
Πήγα το αμάξι με καμιά 70άρα λοραριστά για κανένα 15λέπτο έτσι και τα φρένα έστρωσαν.
Τώρα τι φταίει για αυτό;
Τι μπορώ να κάνω για να μην ¨μένω¨ από φρένα; -
Για βράσιμο υγρών μου ακούγεται.
Έδεσες χειρόφρενο όταν σταμάτησες για τσιγάρο μετά το σκίσιμο? -
Ναι γιατί ήταν κατηφόρα.
-
Μέγα λάθος.
Επρεπε να κάτσεις μπροστά του να το κρατάς μη φύγει κάτω.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ναι γιατί ήταν κατηφόρα.να παρκαρες αναποδα, να ηταν ανηφορα!!
-
Καλησπέρα παλικάρια... Έδω έπρεπε να το είχα βάλει τελικά το Post. ..
Λιοιπον.... Αγοράζω (προσεχώς) αμάξι και έχει βρεθεί ένα 206 2.0 με τα 136 ή 138 δε ξέρω ακριβώς (αλήθεια πώς πάνε χρονολογικά οι εκδόσεις? Είχαν διαφορές?) ... Anyway το τουτου είναι τρελή ευκαιρία...3 άτομα ψηνουνε τον κακομοίρη τον ιδιοκτήτη να μου το πουλήσει... Αυτό που με προβληματίζει είναι η κατανάλωση.. Πόσο καίει? Όχι σαν 2.0λιτρο...Γενικά... Καλά μπορεί να είναι για 2.0λιτρο, αλλά άμα καίει 16 λιτρα / 100...... Λέω τώρα...
Ιδεατά θα ήθελα μια αυτονομία ~400 χλμ....Γίνεται ή πρέπει να το πας σα ταρίφας? Ξέρω οτι εξαρτάται από τον τρόπο οδήγησης..Ας πούμε μικτό κύκλο... 50% - για δουλεια πρωι/απόγευμα = νορμάλ/σιγά, 50% βόλτες ...... πατημένος....100αρα παίρνει ή απλή ?
Και σε δεύτερη φάση... Από αξιοπιστία πως πάμε ? Ξέρω για τρόμπα βενζίνης, για ρουλεμάν πίσω ψαλιδιού.. Κάτι άλλο υπάρχει? Είναι κανεις που έχει κάνει πάνω απο 100.000 χλμ..? Ρωτάω γιατί τώρα έχει 30.000 χλμ και θα αγοραστεί με πλάνο 5ετίας....
Πιστεύω ξέρετε την αγωνία για απαντήσεις σε θέμα που υποκειμενικά μας καίει....
Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους απαντήσουν... -
δωσε βαση...
κοιτα να παρεις αν μπορεις φεις λιφτ...
δηλαδη 03 και μετα μοντελο...
πως τα ξεχωριζεις?
προφυλακτηρεςς στο χρωμα αμαξωματος
αλλη γριλια εμπρος
αλλα φωτα πισω (στρογγυλο στοπ)
4 αεροσακοι μινιμουμ
16αρες τα διλιτρα...αυτο δε θα σου βγαλει τιποτα
αυτο τι μοντελο ειναι?
-
Τις εμφανισιακές αλλάγες στο face lift τις ξέρω... Ειναι μοντέλο 2003 ... Το παιδί που το έχει είναι 37 χρονών 'γνώστης' (έχει και ένα ραλύ, εντελώς μαμα , όποιος το πάρει έκανε τη τύχη του , αλλά αυτό δε το διαπραγματευεται με τιποτα προς το παρον...) και το είχε για τρίτο αυτοκίνητο... Άψογη συντήρηση, άψογο στρώσιμο και .... ξεκάπνισμα σε στροφοδιαδρομές όποτε εβρισκε χρόνο...
-
Eίναι f/l το συγκεκριμένο ή όχι;
-
Ναι είναι! δε ξέρω μήνα αλλά τις αλλαγές τις έχει....
-
ΣΤΟ φαις λιφτ κανανε και αλλες αλλαγες...
πιο μεγαλη εμπρος αντιστρεπτικη
ψαλιδια διαφορετικα
κλπ....και γενικα μαζεψαν αρκετα πραματα που χαλαγανε...
οποτε παρτο -
Έφυγε το ένα......
Το άλλο?.... Ξέρει κανείς?
υτό που με προβληματίζει είναι η κατανάλωση.. Πόσο καίει? Όχι σαν 2.0λιτρο...Γενικά... Καλά μπορεί να είναι για 2.0λιτρο, αλλά άμα καίει 16 λιτρα / 100......
-
τι εννοεις εφυγε το ενα??
απο καταναλλωση καιει αναλογα της δυναμης του....
να στο πω πιο απλα και το δικο μου 1.6 που πλεον ειναι καπου 130κατι αλογα και παει ΠΙΟ ΚΑΛΑ απο διλιτρο
καιει μια η αλλη πλεον...
ενω μαμα ηταν παρα πολυ οικονομικο...
ειναι αυτο που λενε τα μεταξωτα βρακια......πατνως μες στη πολη ακομα και κινηση πανω απο 11 δε νομιζω να δεις
και μεικτη πιστευω θα εχεις γυρω στα 10 με απο ολα (σπασιμο-εθνικη-πολη) καταναλλωση ανεκτη για ενα αυτοκινητο που εχει 8κατι 0-100 -
Το ένα προβλημα εννοω ρε συ.....
Κοίτα δεν είμαι παράλλογος να περιμένω να με βγάζει μια βδομάδα με
-
Τι αμάξι έχεις τώρα;
-
Ο χρήστης paladin έγραψε:
Πόσο καίει? Όχι σαν 2.0λιτρο...Γενικά... Καλά μπορεί να είναι για 2.0λιτρο, αλλά άμα καίει 16 λιτρα / 100......Όπως τα έγραψε ο pskarm.
Είναι ελαφρύ αμάξι, ελάχιστα 2λιτρα έχουν καλύτερη κατανάλωση από το 206. -
Amlera 1.5 ... Παραχώρηση από τον πατέρα αλλά δεν αντέχεται άλλο......
-
niko εβαλα καμπερ 1 μοιρα...
ειδικα στο δικο σου που ειναι βαρυ και παταει πολυ στον εμπρος εξωτερικο τροχο προβλεπω να ειναι η best buy Μετατροπη με 100ευρουλακια το πολυ που στοιχιζει
Τα πάντα για το Peugeot 206