-
Ενα iso einai kai alla 2 pou den exw katalavei akoma.
Katse na anoijv to iso mpas kai exei mesa to setup.. -
Τα άλλα 2 τι extension έχουν; .nfo;
-
Το βλεπω από αυριο . Μεχρι στιγμής τζιφος..
-
Αν ήταν έτσι απλά θα είχαμε βρει την χαρά μας!!
Πριν λίγες μέρες που ασχολήθηκα με το αντίστοιχο πρόγραμμα για Renault, είδα ότι θέλει Hasp για να ξεκινήσει! -
Ο χρήστης babyonboard έγραψε:
Ενα iso einai kai alla 2 pou den exw katalavei akoma.
Katse na anoijv to iso mpas kai exei mesa to setup..Μήπως γίνει κάτι αν αυτό το .iso το γράψεις σε ένα cd?
-
8a το τσεκάρω αλλά όχι τώρα. μηπως και.., αλλα δεν νομιζω. Το έβαλα με deamon αλλά δεν βρήκα κατι ακόμα.
-
Οι μαμά ζάντες από 206 xs τι offset έχουν;
-
Οι μαμά σιδερένιες 27 και οι αλλουμινίου 28.(αυτές που έχουν τα gti).
-
Άρα σε 307 κάνουν.
-
Ναι κάνουν!!Οι σιδερένιες που έχω είναι από 307!
-
Ωραία, μάλλον βρήκα ζάντες για τα πιστολάστιχα. Στα 70 ευρώ, μαζί με λάστιχα για λιώσιμο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ωραία, μάλλον βρήκα ζάντες για τα πιστολάστιχα. Στα 70 ευρώ, μαζί με λάστιχα για λιώσιμο.Έλεος!
Εγώ έψαχνα μισό χρόνο, για να βρεθεί τυχαία μια 4αδα από stilo που θέλει αποστάτες (τους οποίους δεν βρίσκω).
ΑΔΙΚΙΕΣ!
'Αντε, καλοφόρετες!
-
Αν σου πω δλδ ότι έχω βρει 4 τετράδες...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν σου πω δλδ ότι έχω βρει 4 τετράδες... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Όλες τις δίνει στις ίδιες τιμές?
-
Αυριο ήρθε και η σειρά μου να βάλω τα Record SP του 1600 καθώς δεν έχω χρόνο για του 2000 και πιστευω πως, μετά τα νορμαλ για 90.000 χιλιόμετρα το αμάξι θα έχει τεράστια διαφορά έτσι κι αλλιώς.
Ειναι η δευτερη φορά που ακούω φόρουμ και ελπίζω να βγω κερδισμένος.Η πρώτη ήταν με το χταπόδι από ραλλυε...
Γελάω πάντως με αυτά που λέτε ότι το αμάξι όσο ζεσταίνετε κόβει στις κόντρες...εμένα κάνει το τελείως αντίθετο, θέλει πολύ σκίσιμο για να τα δώσει όλα... .
Ο αδερφός μου ειναι ελεγκτής σε Κτέο οπότε σε κάτι μετρήσεις ρύπων που κάναμε το αμάξι αρχικά δεν βγάζει κάρτα πουθενά και με τίποτα μετά απο πολύ δουλεμα στο ρελαντί (15+ λεπτά) σιγά σιγά πεφτουν οι τιμές μέχρι το μισό των ορίων και βγάζω κανονικότατα. Με σκίσιμο ο χρόνος θα επιταχύνεται παρα πολύ προφανώς αλλά δεν είχα την δυνατότητα να το δοκιμάσω. Δλδ ο καταλύτης αργεί πολύ να ζεσταθεί λόγω της θέσης του και ίσως ο δικός μου να είναι και λίγο γερασμένος...
Μια δοκιμή απενεργοποιησης του δευτερου λαμδα μπορεί να λύσει πολλές απορίες (έχω τρόπο ανέξοδο ασφαλή και απροβλημάτιστο)Σε δοκιμή ενός νορμάλ 206 με 20.000χλμ 1600 16ν τελευταίο, αυτό βγάζει κάρτα απο το πρώτο λεπτό με μηδενικούς ρύπους (να γιατι βάλανε τον καταλύτη πάνω)
Επιβαιβέωσα ακόμα ότι τα καινούργια έχετε υποδοχή για άξονα ΡουΣου που εμείς οι νεο-πολυπλεξικοί δεν έχουμε
Ακόμα ότι τα νέα έχουν άλλη εξάτμιση με πολύ-πολυ πιο μεγάλο μεσαίο καζανάκι
Ά Βολβέ στο θέμα κιβώτιο με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο ζηλευω θέλω κι εγώ το ίδιο με ή χωρίς μπλοκέ χαχα
-
aυτο για αξονα ρουσου στα νεα με υποδοχες και μεγαλυτερο μεσσαιο αποσαφηνισε τα...
παντως πλεον το αμαξι τραβαει πολυ καλα...
παω τα ιδια με 206 1.6 μαμαφοβερο το αμαξι μου σκοτωνει...
επιφυλασομαι απο βδομαδα για νεες συγκινησεις...
επισης η πεζο σπορτ του κονδωρα βγαινει...
θα μπει μια γνησια πεζο σπορτ απο 206καπισιο (μεταχειρισμενη)... περιμενω μεγαλη διαφορα..............................
-
Ένα ένα παίδες!!
Για το record sp από το 2000 θα μπορέσουμε να τα βάλουμε σε κανένα τρίμηνο!!
Έφερε μόνο ένα σετ ο αντιπρόσωπος και μου την έκανε την πατάτα!
Όσο για αθτό που λες για το σκίσιμο αν δούμε τις παραμέτρους που βάζεις μπορεί και να είναι λογικό γιατί όταν ο λ ο δεύτερος δείξει τις τιμές που πρέπει τότε θα δουλέψει ακόμα καλύτερα το μοτέρ!Pskarm τι εννοείς ότι πάει σαν τα μαμά το δικό σου!
Τελικά από ότι έμαθα για Κυρλαγκίτση αυτές είναι οι τιμές και ρυθμίσεις όποτε θες εσύ. -
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Όλες τις δίνει στις ίδιες τιμές?
1 τετράδα με λάστιχα πάνω 70 ευρώ (αυτήν πήρα), 1 τετράδα με 90, 1 με 100 (καινούριες οι ζάντες, και άλλη μία με 80 από τον μηχανικό μου, αλλά δεν ξέρει ακόμα σίγουρα.
-
OK!
Τα πάντα για το Peugeot 206