-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
exoyme και λεμε....το τελειο σαζμαν για 206!
παιρνουμε
α. ενα 14/60 κορωνοπηνιο
β. 2 κομπλερ πεζο σπορτ με ελατηριακια 90ευρω
γ. κανα δαχτυλιδι συχρονιζε διοτι αφου θα κατεβασουμε ολο και καποιο θα ειναι φαγωμενο 15 εκαστο (εγω πηρα 2)
δ. μια μακρυα 5η...(η δικια μας ηταν καπου 0.85 και αυτη 10%μακρυτερη καπου 0.78)
ε. βαλβολινες καλες 25ευρω
στ. ενα μπεεεε μηχανικο να ασχολειται μαζι σου και να μη γκρινιαζει να βρει τη 5ητο αποτελεσμα? ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
εβαλα μπλοκε και τη περισσοτερη ωρα ασχολιομουνα με το σαζμαν!
το μοτερ ανεβαζει σα τρελλο.
2α μαμα ειχε καπου 95+
με 7200κοφτη ειχα 103+
τωρα ειναι 93+3η
μαμα ειχε καπου 135+
με 7200κοφτη ηταν 150!
τωρα ειναι 135-5η μακρυα
ακριβως ιδια με μαμα....ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!και πριν πει κατι κανεις σαν ενημερωνω οτι συμφωνα με ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες εκ λαιον νορθθθθθ
τα πρωτα πρωτα 206 ειχαν 14/60 με αυτη τη 5η πανω απο τη μανα τους
οι ταχυτητες πλεον κουμπωνουν απιστευτα σε σημειο που αναρωτιεμαι αν οδηγω γαλλικο ωρες ωρες. το μοτερ γεμιζει παντου...στο βουνο ειδικα εχεις δυναμη παντου ενω η κοντη κλιμακωση κανει το μπλοκε να δειχνει οτι ειναι εκει και δουλευει!
η 1η σκαλωνει λιγο λογικα λογω μπλοκε.γενικα πολυ καλη ως τελεια μετατροπη απο τη στιγμη που μπορεσα και κρατησα και τη ταξιδιαρα 5η...
κενο αναμεσα σε 5η-4η δεν εχω προλαβει να δω και σορυ αλλα χεστηκα.
η 4η
μαμα ειχε καπου 170
με 7200 ειχε 190
τωρα λογικα θα ειναι παλι καπου 170...ας το πηγαινω τον αλλο κωλοφερατζα μεχρι τα 170 (οπως μια slk χτες) και μετα ας με περασει... ουτως ή αλλως ποτε οι τελικες δεν ηταν το φορτε μου!
Ωραία τελικά ποσο βγήκε όλο το project?
Για το 14/60 που λες δεν ισχύει!
Και εγώ και ο Μίλτος έχουμε από τα πρώτα 206 1.6 16ν XS1(αν εννοείς αυτά).Τα XS2 αντιθέτως έχουν λίγο κοντύτερο από τα πρώτα! -
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
exoyme êáé ëåìå....
áò ôï ðçãáéíù ôïí áëëï êùëïöåñáôæá ìå÷ñé ôá 170 (ïðùò ìéá slk ÷ôåò) êáé ìåôá áò ìå ðåñáóåé... ïõôùò Þ áëëùò ðïôå ïé ôåëéêåò äåí çôáí ôï öïñôå ìïõ!
Ùñáßá ôåëéêÜ ðïóï âãÞêå üëï ôï project?
Ãéá ôï 14/60 ðïõ ëåò äåí éó÷ýåé!
Êáé åãþ êáé ï Ìßëôïò Ý÷ïõìå áðü ôá ðñþôá 206 1.6 16í XS1(áí åííïåßò áõôÜ).Ôá XS2 áíôéèÝôùò Ý÷ïõí ëßãï êïíôýôåñï áðü ôá ðñþôá!Ïôáí ëÝìå êïíôýôåñï ?óôï ðåñßðïõ ?
Ôï xs3 ìÞðùò ãíùñßæïõìå êÜôé ?
Ðáñåðéðôüíôùò ìå 195/55 ïé åíäÝéîåéò êïíôÝñ óôéò 6500 öåýãá Þôáí :
1ç 50
2á 100
3ç 140
4ç 180
5ç 200 óå åõèåßá êáé 5800-- 220(óå ãêñåìü)
6ç èá ôü Þèåëåò íá Ý÷åéò -
Καλά Άσε για τις ενδείξεις!Είναι αλλού!
Αν έχεις GPS μπορείς να μετρήσεις πραγματικά.
Εγώ φοράω απο το 106 1.6 8ν -
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Καλά Άσε για τις ενδείξεις!Είναι αλλού!
Αν έχεις GPS μπορείς να μετρήσεις πραγματικά.
Εγώ φοράω απο το 106 1.6 8ν14/60 δηλαδη!
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
το τελειο σαζμαν για 206!Πολύ ωραίες οι σχέσεις, στο βουνό βλέπεις τεράστιες διαφορές.
Το μόνο όφελος από τις μακριές ενδιάμεσες σχέσεις (όχι 5η ή 6η) είναι η οικονομία στο καύσιμο. Ο κινητήρας δουλεύει με λιγότερες στροφές (μέσος όρος), τραβάει λιγότερο και καταναλώνει λίγο λιγότερο.
κενο αναμεσα σε 5η-4η δεν εχω προλαβει να δω και σορυ αλλα χεστηκα.
Πως, άμα έχεις νταλίκα σε πειράζει το μεγάλο κενό.
Σε όλα τα καινούρια αμάξια που έχω δει, οι ενδιάμεσες σχέσεις είναι απαίσια μακριές (και μερικά έχουν 6!!! ταχύτητες) - εξαίρεση ειδικές εκδόσεις μοντέλων αλλά αυτά έχουν κοντή τελική σχέση (θορυβώδες ταξίδι). Το μόνο σαζμάν που μου άρεσε (στα χαρτιά) είναι το DSG που έχει κοντές ενδιάμεσες σχέσεις και μακριά τελική - γι αυτό είναι πιο γρήγορο από το χειροκίνητο.
-
16/65...EINAI TO 1.6 8v
επισης κοριτσια οι μπουδες για διαβασμα χλμ ειναι εκτος!
τα πιο πολλα μουλτιπλεξ και ειδικα τα τελευταια διαβαζουν απο το abs συμφωνα με τον γκουρου αργυρη και δεν εχουν καμια σχεση με το σαζμαν...οκ???
-
Τα multi 1,6 16βου διαβάζουν σίγουρα από τους αισθητήρες του abs την ταχύτητα.
Στο 307, μόνο το 1,4 8β διαβάζει σαζμάν.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το μόνο σαζμάν που μου άρεσε (στα χαρτιά) είναι το DSG που έχει κοντές ενδιάμεσες σχέσεις και μακριά τελική - γι αυτό είναι πιο γρήγορο από το χειροκίνητο.Εχω την εντύπωση πως είναι και πιο γρήγορο στις αλλαγές.
-
Η διαφορά 2 δέκατα στο 0-100 δεν δικαιολογείται από τη διαφορά στο χρόνο μιας αλλαγής (στο χειροκίνητο κιβώτιο).
-
pskarm and drdino ìáêÜñé íá ãéíüôáí áõôü ...óôç ðñÜîç
áõôü äåí öáßíåôáé óôï êïíôÝñ áëëÜ ...óôïí õðïëïãéóôÞ ôáîéäßïõ êáé ìå áêñßâåéá ìÝôñïõ .Ìå ôá 50 áñéá ëÜóôé÷á åìöáíßæåôáé óöÜëìá 10 ðåñßðïõ ÷éëéïìÝôñùí óôá 100++ ðñÜãìá ðïëëÜêéò êáé ðñáêôéêÜ åðéâåâáéùìÝíï .Ï õðïëïãéóôÞò ôáîéäßïõ -ìåôÜ áðï ìçäÝíéóìá åí êéíÞóåé êáé ìå ìéá áñêåôÜ êáëÞ åõèåßá Ýäåé÷íå 112 ÷ëì óôá 120 ôïõ êïíôÝñ .Ïðüôå ìå ôá 55áñéá ôï êïíôÝñ åßíáé óùóôü
-
οταν αλλαζεις διασταση ελαστικου πρεπει να το δηλωσεις μεσω διαγνωστικου στον εγκεφαλο
-
Αυτό ακριβώς. Αρκεί η νέα διάσταση να είναι από τις διάφορες δυνατές που σου δίνει ο κατασκευαστής. Το δηλώνεις με το diag2000 στο συνεργείο.
-
Ναι αυτό ειναι 16/65
Εσείς με τα multi....Δηλώστε το!Εμείς με τα XS1 δεν δηλώνουμε τίποτα! -
ÓéãÜ ìçí áöÞóù êáìéá ößóá íá ìðåß óôï åãêåöáëÜêé ôïõ ðÝæïõëá Üíåõ áéôßáò ãéá ìéá ìéêñÞ áëëáãÞ åëáóôéêþí (åíäå÷üìåíï åðéóôñïöÞò óôá 55áñéá ) Èá ôï õðïëïãßæù ìå ôï ...ìÜôé
-
Βρηκα το DIAG2000 sto net.
Τωρα ψαξιμο. Μπας και το κανω να λειτουργησει.
Εχει κανει κανεις κατι παρομοιο? Γιατι αλλαξα και γω διασταση στα ελαστικα.
Μπας και καταφερω να το διορθωσω.. -
Έχεις καλώδιο obd;
-
Προφανως και οχι . Αλλα φαντάζομαι πως θα μπορέσω να βρω.
Δεν εχω ασχοληθει καθολου απλα κατεβασα το πρόγραμμα. Ελπίζω να βρω από το μηχανικό μου. -
Εγώ το έχω, αλλά δεν μπόρεσα να κάνω τπτ. Ούτε καν πώς να το εγκαταστήσω. Σε αυτό που κατέβασες υπάρχει κανένα .exe;
Από μουλάρι το βρήκες;
-
Μουλαρι ναι..Κατσε να δω..Ενα λεπτο..
-
Για δες... εγώ έχω και καλώδιο, για να δούμε. Αλλά δεν νομίζω να παίξει έτσι απλά.
Αν και το laser το χρησιμοποιώ κανονικά.
Τα πάντα για το Peugeot 206