-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Χρησιμοποιεί και Bosch ή Valeo που είναι αισθητά χειρότερα από Bendix (εγώ φορούσα Bosch). Βέβαια η Bosch φασονάρει σε διάφορους και ποτέ δεν ξέρεις τί τακάκι θα είναι (μπορεί να είναι και... Bendix).
Τα Bendix τα θεωρώ bestbuy στις aftermarket τιμές τους.παρεπιπτόντως τα 307 με τα 266 φοράνε Ferodo.
εβγαλα χθες φωτογραφία σε συνεγείο της Lion.
και αυτά που είχε πάνω και αυτά που θα του βάζανε ήταν Ferodo μέσα σε μπλε κουτάκια Peugeot. -
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να τοποθετηθούν σε μέλος του PRCC τα Yokohama Parada σε 195/50/15. Το 'κακό' είναι ότι δεν είναι και πολύ στροφάκιας αλλά από την άλλη είναι πολύ κοντράκιας. Πάντως μία ιδέα θα μας την δώσει.αχχχ να δω πότε θα τα δοκιμάσω και γω αυτά τα λαστιχάκια...
-
Σημερα μπηκαν και τα textar με μαμα δισκοπλακες!
Για να δουμε αν θα επαληθευθει ο Γιαννης! -
spyro ti εμαθα....ψηνεσαι????????????????
παντως στο εχω πει. βρες πρωτα απο ολα ενα 16/65 με μεγαλα πλανητικα απο κουλη...
για πες μανθο στα παιδια πως παει του κουλ αλεξις σε σχεση με δικο σου
-
Πάει πάρα πολύ καλά αλλά ακόμα δεν έχουμε ανοίξει με μαμά βάρος και οι δύο.
μια φορα που ήμουν με 2 ατομα και εξτρα 70κιλά εγω με βαρελάκι τότε συν την εξάτμιση και ο αλέξης μονο με την σκουπα ανοίξαμε ρολαριστες 2ες αν θυμάμαι καλά από τις 4000+ (κοινώς εν κινήση στην Μαραθώνος πηγαίνοντας προς Ν.Μάκρη και σε κατηφορικό κομμάτι) οταν κουμπώσαμε 4η ξεκόλαγα αισθητά...σε ανηφορικό κομμάτι με ακριβώς τα ίδια πράγματα (όπως παραπάνω) και οι δύο δεν βγήκε συμπέρασμα γιατί είχε σχετική κίνηση.
.... ....
Επίσης μην ξεχνάς ότι του Αλέξη είναι ο XS και όχι GTI με τις όποιες (μικρές) διαφορές συνεπάγετε αυτό (αυτό στο λέω για όταν θα συγκρίνεις δικό σου με Αλέξη)
Εν πάση περιπτώση το 16άρι 206 με 16/65 πάει αισθητά καλύτερα από μαμά αλλά μέχρι εκεί.
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Σημερα μπηκαν και τα textar με μαμα δισκοπλακες!
Για να δουμε αν θα επαληθευθει ο Γιαννης!Εμένα πάντως σφύριζαν από σχεδόν από τις πρώτες μέρες!Και από φρενάισμα δεν είχα την αίσθηση πουέχω με τα ΒENDIX.
-
Η Peugeot όπως και κάθε Peugeot συνεργάζεται με διαφορους κατασκευαστές τακακίων(καλά το λέω) άρα μπορούμε να δούμε και διαφορες μάρκες.
Εγώ αυτές που έχω δοκιμάσει είναι τα Bendix,Textar jurid.Τώρα έχω αγοράσει και τα ICER να βάλω για να δω και και αυτά.Υ.Γ.Στη πίστα των Σερρών πάντως τα Bendix, είναι μια χαρά!!
-
Aν και δεν τα ζορισα σημερα τα τακακια, σαν αισθηση ειναι καλα.
Με τσιμπημα και το αμαξι φρεναρει.
Αυτο ειναι καλο.
Σαν αποδοση θα δουμε αργοτερα στην πρωτη καταβαση ή πιστα!
Μεχρι τωρα το 206 ειχα bendix ή jurid και δεν με αφησαν ποτε χωρις φρενα ακομα και στα μεγαρα. -
τα μπεντιξ φοραγα και εγω στα 266.
σφυριγμα ποτε ουτε μια φορα ...περα απο αυτο το ενοχλητικο σουρσιμο με 5-10χλμ που κανουν ολα τα τακακια λογω μη χρησης αμιαντου.
φρενα παντου και στα μεγαρα...τα 283 με μαμα τακακια σφυρανε (τοποθετηση?)
και με εχουν αφησει στα μεγαρα(εδω φταιει η ζαντα η σιδερενια) -
Ωραία έκλεισε κι αυτό το ΣΚ. Τελικά δεν άντεξα και την έκανα τη μεταμεσονύχτια βολτούλα στο Διόνυσο.
Μετά τη σύντομη γνωριμία με τη 'νύφη' στην Πεντέλη (thanks Μάνθο - ελπίζω να μην παρεξηγήθηκε η κούκλα σου που έπαιζα με τον επιλογέα της παραπάνω απ' όσο χρειαζόταν! ) και κάμποσα χιλιόμετρα με το Α3 QTFSi του φίλου 4CAS (η μέρα με τη νύχτα σε αίσθηση) έπρεπε να βγάλω και το δικό μου να ξεμουδιάσει λίγο. Φυσικά το καταευχαριστήθηκα, ασχέτως αν θα ήμουν 3 sec πιο γρήγορος αν φορούσα τα Yokohama, ή είχα άλλα 20 άλογα, και πάει λέγοντας.
Πάνω απ' όλα πάντως χάρηκα που γνώρισα κι από κοντά κάποιους από τους φίλους που τα λέμε κατά καιρούς από εδώ 'μέσα'.
Καλή εβδομάδα!
-
τελικα θα βαλεις αναρτηση???
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ωραία έκλεισε κι αυτό το ΣΚ. Τελικά δεν άντεξα και την έκανα τη μεταμεσονύχτια βολτούλα στο Διόνυσο.Μετά τη σύντομη γνωριμία με τη 'νύφη' στην Πεντέλη (thanks Μάνθο - ελπίζω να μην παρεξηγήθηκε η κούκλα σου που έπαιζα με τον επιλογέα της παραπάνω απ' όσο χρειαζόταν! )....
Πάνω απ' όλα πάντως χάρηκα που γνώρισα κι από κοντά κάποιους από τους φίλους που τα λέμε κατά καιρούς από εδώ 'μέσα'.
Καλή εβδομάδα!
Να σαι καλά.
Μην ανυσηχείς δεν παρεξηγείται, της αρέσουν τα παιχνίδια αλλά είμαι πάντα και γω μέσα για να την προσέχω...τελικα θα βαλεις αναρτηση???
σιγά μη και δεν...
-
εγω παντως καταφερα και γρατζουνισα ταχυτητα στο πυργο της νυφης...
ο παπακις το εκανε χωματινο...
αντε μανθο να μας το δωσεις να το παμε μονοι μας με παπακι βολτα να δεις τι θα γυρισει πισω...................
-
αναρωτιέμαι αν θα γυρήσει....
-
Ωραια ηταν χθες, αλλα το συμπερασμα για μενα ηταν ενα!!
Θελω αναρτηση!!!!!!!
Και καμια 50 αρια αλογακια παραπανω δεν με χαλαγανε!!! -
-
miltoooo
Βγαλε στο κυριο ενα κοστουμακι ρεκορντ απο διλιτρο.
αυτα μιλτο μπαινουν σε μαμα ελατηρια ή θελει χαμηλωματος?επισης αλεξ ενα σετακι 22αρες εμπρος πισω και μετα ενα κομματι λαστιχο γιατι θα σμπμπρωχνεις το νικο-νιντο
(για να ξεπαρκαρεις εεε)
επισης μιλτο επειδη ερχονται τα μπλοκε οι βαλβολινες οι αμσοιλ ποιοες ειναι ειπαμε?τιμη?
πρεπει να κατεβω αγγελο.μανθο αν θελετε και εσεις πεστε μου μη πηγαινω 2-3φορες...
αν και εγω ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ . . . . -
Hello!
Ενδιαφέρομαι να βάλω ένα όργανο μέτρησης της πίεσης λαδιού (και ένα βολτόμετρο αλλά πρέπει να είναι απλό αυτό) σε 206 1.6 μουλτιμπλέξινγκ 2004.
Για την πίεση, υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σημείο που συνδέεται ο αισθητήρας; Μου έχουν πει ότι υπάρχει ένας δακτύλιος που μπαίνει στο σημείο που είναι το φίλτρο λαδιού και διαβάζει από εκεί, ισχύει κάτι τέτοιο; Γενικά, γίνεται να μπει τέτοιο όργανο χωρίς να χρειαστεί μη αναστρέψιμη δουλειά; -
αυτο θα με ενδιεφερε και εμενα για πιεση λαδιου αλλα δεν το εχω ψαξει πολυ...παντως εχω ακουσει αρκετα προβληματα στο 106κλαμπ για τετοια οργανα...
-
Προβλήματα όσον αφορά την τοποθέτηση-στεγανότητα ίσως; Ή της αξιοπιστίας της μέτρησης;
Τα πάντα για το Peugeot 206