-
top...εγω θα πηγαινα σε πζερο ή κοντι σπορτ 2...
ειδικα το δευτερο το εχω δει σε ρουσου και ηταν παρα πολυ καλο...
φαντασου οτι τσιριζε στο δρομο πισω απο καρτοδρομο που ειναι σαπουνι εντελως... -
Μισό, να καταλάβω Πάνο!
Το 'top' πάει στο Parada, και το 'ειδικά το δεύτερο' στα Conti SC2? Αυτά τσίριζαν στο 'σαπούνι' ή τα P-zero?
Ρωτάω γιατί πιο πάνω λες για τα Conti 'δε δουλευαν τοσο καλα σε μετριες συνθηκες - γλυστερο οδοστρωμα'... -
το αμαξι δε δουλευε εγραψα παρολα τα κορυφαια λαστιχα...
και ο λογος θεωρω οτι ειναι η διασταση τους...το παραντα λενε οτι ειναι κορυφαιο αλλα δεν το εχω δει προσωπικα.
το Pzero to eχω δει σε πολλα αμαξια και μου αρεσε.
το κοντι το ειδα πρωτη φορα. ακουγα οτι ειναι κορυφιαια αλλα δεν το περιμενα να δουλευουν ακομα και σε γλιτσα τοσο καλα...αν θες να με ακουσεις επειδη φορας 6.5αρα ζαντα απο οτι θυμαμαι(καλα θυμαμαι?)
θα ψαξεις μια απο τις νεες περιεργες διαστασεις...
π.χ
σουιφτ σπορτ 195-45-17.....ετσι θα εχεις
α.καλυτερες επιδοσεις λογω μικροτερου πελματος(παιζει ρολο τσεκαρισμενο)
β. καλυτερη ανεση λογω 45.
γ. πιο προοδευτικες αντιδρασεις λογω 45...ισως ειναι λιγο πιο ακριβα λογω δυσυερετων αλλα ψαξε το...
επισης και 7αρα να ειναι η ζαντα το 195 δουλευει ...οριακα αλλα δουλευει.
σε 6,5 ειναι λουκουμι -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
επισης και 7αρα να ειναι η ζαντα το 195 δουλευει ...οριακα αλλα δουλευει.
σε 6,5 ειναι λουκουμιΣωστός ο Πάνος (και πάλι)...
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
το κοντι το ειδα πρωτη φορα. ακουγα οτι ειναι κορυφιαια αλλα δεν το περιμενα να δουλευουν ακομα και σε γλιτσα τοσο καλα
...
**το αμαξι δε δουλευε **εγραψα παρολα τα κορυφαια λαστιχα... και ο λογος θεωρω οτι ειναι η διασταση τους...Με έχασες...
επειδη φορας 6.5αρα ζαντα απο οτι θυμαμαι(καλα θυμαμαι?)
17x7.
195-45-17.....
ετσι θα εχεις
α.καλυτερες επιδοσεις λογω μικροτερου πελματος (παιζει ρολο τσεκαρισμενο)
β. καλυτερη ανεση λογω 45.
γ. πιο προοδευτικες αντιδρασεις λογω 45...ισως ειναι λιγο πιο ακριβα λογω δυσυερετων αλλα ψαξε το...
Κάθε κινητήριος τροχός καλείται να βγάλει στο δρόμο 90 άλογα και να στρίψει τα 700+ κιλά του μπροστινού άξονα. Το 195 θα υφίσταται μεγαλύτερες δυνάμεις ανά μονάδα επιφανείας από το εργοστασιακό 205, με ότι αυτό συνεπάγεται - ειδικά στη σκληρή χρήση.
Αν το είχες οδηγήσει στο όριο θα είχες διαπιστώσει ότι δεν του χρειάζεται να γίνει ακόμα πιο προοδευτικό. Όσο για το θέμα 'άνεση', εμένα μου αρκεί αυτή που προσφέρουν τα καθίσματα!
Τι έγινε, το σασμάν το έφτιαξες? Θ'αρχίσουν τα μπιλοζήρια και μετάααα..... Καναπεδάκι, ντιβιντάκι & σια!...
-
195/50/15 φοράω τα AVS Sport!Και είμαι πανευτυχής!!!
-
Επίσης AVS Sport 205/50/15 και μία από τα ίδια. Ελαστικό που δεν σε αφήνει να αναρωτιέσαι εάν υπάρχουν καλύτερα (και αν υπάρχουν ΔΕΝ σε νοιάζει). Τόσο καλό είναι και μάλιστα σε όλες τις συνθήκες, κρύο-ζεστό, βροχή-στεγνό, γλίτσα-πίστα!
-
το εχω ξαναπει...το εξαλτο 2 μαλλον.....ειναι λιγο καλυτερο κυριως στο θεμα του σαπουνιασματος...δεν εχω καταφερει ακομα περα απο ελαχιστες περιπτωσεις να το ''τελειωσω'' σε διαδρομη
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Επίσης AVS Sport 205/50/15 και μία από τα ίδια. Ελαστικό που δεν σε αφήνει να αναρωτιέσαι εάν υπάρχουν καλύτερα (και αν υπάρχουν ΔΕΝ σε νοιάζει). Τόσο καλό είναι και μάλιστα σε όλες τις συνθήκες, κρύο-ζεστό, βροχή-στεγνό, γλίτσα-πίστα!Είναι η πρώτη μου επιλογή [ανάμεσα σε Parada, P-Zero, SC2 (ή 3 αν βγουν στη διάστασή μου) και Exalto 2]. Μόνο ερωτηματκό τι λένε από σκληρότητα πλαϊνών / θόρυβο κύλισης σε σχέση με τα Pirelli (χωρις να με καίει και τόσο)...
-
Τα AVS Sport (V102) δεν έχουν πρόβλημα σαπουνιάσματος και έχουν και σκληρά πλαϊνά. Τα 195/50/15 και 205/50/15 είναι Reinforced ή Extra Load (δηλ. δείκτη φορτίου μεγαλύτερης κατηγορίας).
Σήμερα έβαλα τα Record SP του 2λιτρου. Είναι διαφορετικά από τα RSP του 1.6. Τα μπροστινά πρέπει να είναι οπτικά ίδια. Μέτρησα διάμετρο στο καλάμι 20χιλ και στην μουκάλα 51χιλ. Το μήκος του μπροστινού καλαμιού δεν το μέτρησα αλλά ήταν σαφώς μακρύτερο από του RC και ίδιο με τα 'μικρά' RSP, πράγμα όμως που έχει αποδειχθεί ότι δεν επηρεάζει αρνητικά ούτε την απόδοσή τους κι ούτε την αντοχή τους.
Πρώτες εντυπώσεις από τα RSP:
Καταρχήν ο κώλος σηκώθηκε αισθητά! Περίπου 1.5 πόντο! Φυσικά είναι σαφώς σκληρότερος και το rebound πλέον ήρθε στην θέση του. Για περισσότερα μόλις βρω χρόνο, δρόμο και όρεξη.
Η μούρη έγινε πιο άνετη! Ήδη από τον πάγκο φαινόταν η διαφορά. Τα πατούσες πανεύκολα, αλλά το rebound ήταν πανίσχυρο. Σαφώς δυνατότερο τόσο από τα RC όσο κι από τα RSP 1.6. Η ενδοτικότητα την κάνει πιο ανεπηρέαστη από ανωμαλίες κατά το στρίψιμο ενώ το rebound αποτρέπει την οποιαδήποτε υπόνοια ταλάντωσης.
Πρέπει να τα συνηθίσω φυσικά, αλλά ήδη από την 1η στιγμή φάνηκε ότι τα 'μεγάλα' RSP είναι αλλού σε σχέση με τα RC -πράγμα που ίσχυε ήδη και με τα 'μικρά' RSP- και είναι ακόμη καλύτερα από τα 'μικρά' όσον αφορά την άνεση εμπρός με το αισθητά δυνατό rebound και το δυνατότερο bound-rebound πίσω. Πρέπει να έχει πολύ λίγο αέριο μέσα καθότι τα καλάμια ίσα που ανέρχονται αργά-αργά όταν τα πατήσεις και αφήσεις, ενώ αν τα τραβήξεις με το χέρι η αντίσταση είναι πολύ μεγάλη. Βέβαια οι δοκιμές στο χέρι είναι ενδεικτικές και όχι ουσιαστικές αφού οι δυνάμεις που αναπτύσσονται από το αυτοκίνητο είναι απείρως μεγαλύτερες και απότομες.Επιτέλους, το χαμόγελο γύρισε πίσω. Η τιμή λιανικής τους είναι στα 320Ε που είναι ΦΟΒΕΡΗ τιμή για τέτοια αμορτισέρ που δεν ζηλεύουν τα διπλάσιας αξίας.
Ο έλεγχος στα αμορτισέρ του RC έδειξε ότι δεν είχαν δακρύσει και λειτουργούσαν όλα το ίδιο φυσιολογικά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μου έτυχε κάποιο ελαττωματικό αλλά ότι απλά δεν αντέξαν στην οδήγησή μου.
Για άλλη μία φορά: ΑΚΥΡΟ στα μαμίσια αμορτισέρ του RC!
Και για άλλη μία φορά: Record SP και πάλι Record SP, είτε του 1.6 είτε του 2.0 16S! -
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Τα AVS Sport (V102) δεν έχουν πρόβλημα σαπουνιάσματος και έχουν και σκληρά πλαϊνά. Τα 195/50/15 και 205/50/15 είναι Reinforced ή Extra Load (δηλ. δείκτη φορτίου μεγαλύτερης κατηγορίας).Thanks Μίλτο.
Στις παραπάνω διαστάσεις βγαίνουν σε 86V και 89V αντίστοιχα, ήττοι 530 και 585 κιλά περίπου, ως 240 km/h.
Στη δική μου διάσταση είναι 84W, όπως ακριβώς και τα μαμα Pirelli (500 kg, 270 km/h).Περι αμορτισέρ... Απ΄ ότι καταλαβαίνω τα RSP έχουν και τεχνικές διαφορές από τα πίσω RC πέρα από τις πιθανές ποιοτικές. Π.χ. τα 3 bar αερίου που έχουν τα RC μάλλον δεν είναι 3 στα SP. Μήπως δε θα κάνει και πολύ καλά ο Μάνθος να βάλει του RC, που το σκέφτεται?...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Μήπως δε θα κάνει και πολύ καλά ο Μάνθος να βάλει του RC, που το σκέφτεται?...Περιμένεις να πω ότι κάνει καλά; Αφού τα δοκίμασα και νομίζω ότι έχω καλό κριτήριο σε αυτά τα θέματα. Το ότι την ψάχνω στα φτηνά τελικά με κάνει να αντιλαμβάνομαι περισσότερα από ότι ένας που αγόρασε μία φορά κάποια υπερ-ανάρτηση και δεν έχει δοκιμάσει τίποτα άλλο.
Ειδικά, από δοκιμές... δεν κάνω και τίποτα άλλο.Άρα, όταν έχω δοκιμάσει κάτι και του δίνω 'ΑΚΥΡΟ' σημαίνει ότι όποιος με διαβάσει και κάνει το ίδιο κάνει δύο φορές λάθος: Πρώτον το ίδιο σφάλμα με μένα που τα αγόρασα, και δεύτερον που δεν με ακούει που λέω ότι είμαι ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ... όχι ότι απλώς δεν με ικανοποίησαν (αυτό δεν θα ήταν επαρκές κριτήριο γιατί 'περί ορέξεως κολοκυθόπιτα').
Και δεν λέω ότι τα RSP είναι τίποτα superduper αμορτισέρ (μην τρελλαθούμε κιόλας με 320Ε στην λιανική), αλλά απλά αμορτισέρ που τηρούν στο έπακρο αυτά που υπόσχονται και σε βάθος χρόνου, γι αυτό και αξίζουν δύο φορές τα λεφτά τους. Γι αυτό και αντί να πήγαινα σε Bilstein θα προτιμούσα την PS - να μην μιλήσω και για την SELEX που μου γυαλίζει και πολύ μάλιστα καθότι κατασκευαστής μόνο σπορ αμορτισέρ -έως καθαρά αγωνιστικά- και με αναλογικά ελάχιστα χρήματα (σε Focus που βάλαμε τα φτηνότερα SELEX Sport με H&R το παληκάρι παραμιλάει από ενθουσιασμό).
-
Θα προσέξεις ότι οι κινήσεις που κάνω είναι αργές και πολύ προσεκτικές...
Επίσης όσον αφορά τα λάστιχα.
Τα PZero σε 16άρια (195/45) όσοι τα φοράνε σε 206 λένε μόνο τα καλύτερα.
Επίσης για τα Parada διαβάζω μόνο καλά σχόλια για το στεγνό και το μόνο κακό είναι ότι (αν ισχύουν όσα λένε) ότι τρώγονται πολύ γρήγορα (=έχουν μαλακό πέλμα)
-
Μάνθο θέλεις να κάνεις το πείραμα με τα SELEX; Γιατί θα αργήσω να τα δοκιμάσω εγώ στο δικό μου... Αν θέλεις βέβαια περιμένεις λίγο καιρό να σου πω εντυπώσεις από αγωνιστικό Clio Williams. Ήδη σε Focus δοκιμάζονται με ενθουσιώδεις αρχικές εντυπώσεις αν σε ικανοποιεί για να μπεις στο κλίμα. Το οδήγησα, είναι 3θυρο 16άρι Focus του 2000, με H&R και βάλαμε τα SELEX Sport (τα μπλε που είναι τα βασικά σπορ της SELEX). Δεν γέρνει καθόλου (ή σχεδόν καθόλου), έχουν άριστη απόσβεση τόσο στο bound όσο και στο rebound κι αυτό το λέω γιατί πολύ απλά ενώ είναι σκληρά είναι και άνετα. Σε σκληρή διαδρομή όμως δεν τα δοκίμασα. Ο ιδιοκτήτης του όμως που είναι καλός οδηγός (γύριζε στις Σέρρες με τελείως μαμά κινητήρα που καίει λάδια, λάστιχα χάλια 195/60/15 και ανάρτηση 6ετίας+ μαμίσια στο 1:50 παρά κάτι) δηλώνει πανευτυχής από την συμπεριφορά των SELEX Sport.
Προετοιμάσου, πορώσου λίγο πρώτα και ξαναέλα:
http://www.selexweb.com/angles/Homepage.htm (ισπανικό μητρικό site)
http://www.selextuning.com/ (καναδέζικο της SELEX αλλά με άριστη παρουσίαση)Είναι επισκευαζόμενα και ρυθμιζόμενα (όχι πάνω στο αυτοκίνητο). Έρχονται όμως ρυθμισμένα στις ανάγκες του αυτοκινήτου (ή ρυθμίζονται κατά παραγγελία στις ανάγκες του καθενός) και πρακτικά δεν θα χρειαστεί ποτέ να τα ξαναγγίξεις.
Μόνο μην τολμήσεις να βάλεις τα κίτρινα (Competition) γιατί είναι όπως το λένε: Αγωνιστικά!
Φυσικά, δεν είναι φτηνά σε απόλυτες τιμές όπως τα RSP αλλά σίγουρα δεν είναι και καθόλου μα καθόλου ακριβά για την ποιότητά τους. Ο εισαγωγέας είναι η AMORTEAM και για τιμές ρωτήστε εκεί.
-
χτες για μια ακομα φορα εφαγα στη μαπα τη σκατοεξατιμιση μου...
ανοιξα μερικες φορες με μανθο και μετα με αλεξανδρο...
οσο περναγε η ωρα το αμαξι επεφτε σε αποδοση...
με αποκορυφωμα μετα απο κανα 20λεπτο που ανοιξαμε με αλεξανδρο να πηγαινουμε τα ιδιαεκεινη την ωρα πανω στη φουρια μου δε καταλαβα τι εγινε...
μετα ομως θυμηθηκα τα λογια του αργυρη και του ρομιλου οτι το αμαξι σου ετσι οπως ειναι μαξιμουμ 3-4 καλα ανοιγματα να βγαζει συνεχομενα...
μετα υπερθερμαινεται ο καταλυτης λογω πιεσεως και κοβει απο τον 2ο λ....
και τελικα μαλλον εχουν δικιο...
7αρες και μαμα καταλυτης δεν........επισης μαρακακης 400ευρω επισκευη τα αμορτισερ πεζο σπορτ και να του τα παω εκει.
600για να τα κανει ολα αυτος...
200ευρω βγαλε βαλε και λυσε δεσε τα πιατελα...
ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ.
ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ????????????????????σπυρο δε ψαχνεις τιποτα απο κατω?
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
χτες για μια ακομα φορα εφαγα στη μαπα τη σκατοεξατιμιση μου...ανοιξα μερικες φορες με μανθο και μετα με αλεξανδρο...
οσο περναγε η ωρα το αμαξι επεφτε σε αποδοση...
με αποκορυφωμα μετα απο κανα 20λεπτο που ανοιξαμε με αλεξανδρο να πηγαινουμε τα ιδιαεκεινη την ωρα πανω στη φουρια μου δε καταλαβα τι εγινε...
μετα ομως θυμηθηκα τα λογια του αργυρη και του ρομιλου οτι το αμαξι σου ετσι οπως ειναι μαξιμουμ 3-4 καλα ανοιγματα να βγαζει συνεχομενα...
μετα υπερθερμαινεται ο καταλυτης λογω πιεσεως και κοβει απο τον 2ο λ....
και τελικα μαλλον εχουν δικιο...
7αρες και μαμα καταλυτης δεν........επισης μαρακακης 400ευρω επισκευη τα αμορτισερ πεζο σπορτ και να του τα παω εκει.
600για να τα κανει ολα αυτος...
200ευρω βγαλε βαλε και λυσε δεσε τα πιατελα...
ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ.
ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ????????????????????σπυρο δε ψαχνεις τιποτα απο κατω?
πανο, για βαλε βγαλε μπορω να στο κανω σχεδον τσαμπα.
Για επισκευη τωρα ξερω ενα απο τα καλα συνεργεια εδω στην πατρα(και για μπλοκε που σου ειχα πει) που τα στελνει για επισκευη αθηνα.
ποσο θα σου παρει δεν ξερω, αν θες ρωταω.
Απλα μεταξυ τους κανουν αλλες συμφωνιες και τιμες.
Πχ ξερω οτι τιμη συνεργειου για μπουμπη ειναι 250 ευρω. -
Παντως ειμαι περιεργος να δω τι θα κανω με τα μπουμπακια!
Στο 106 sportclub υποστηριζουν οτι το προγραμμα ειναι αρκετο για μπουμπακια, και οτι αν βαλω προγραμμα δεν θα δω διαφορα.
Απο την αλλη, ο frapeole συμφωνα με Πανο πηρε 9 αλογα απο το προγραμμα, που αν ισχυει, ειναι η μερα με τη νυχτα σε αποδοση.
Επισης, + οτι εχω πυρακια σε ολο το φασμα των στροφων με ολες τις ταχυτητες απο 2η και πανω,+ οτι θελει ενα κοφτη στις 7.000 με βαζει σε σκεψεις.Σε πρωτη φαση παω για δυναμομετρηση εδω στην πατρα σε δυναμομετρο ιδιο με του Μαλλιωρα, με το ιδιο καλιμπραρισμα, και βλεπουμε!
Ενα halmeter θα με βοηθαγε πολυ αν θελω προγραμμα ή οχι! -
σπυρο...οταν μπηκα μακη δεν ειχα δηγησει δικο σου....
πλεον με αυτα που εχω δει ενα εχω ναπω...
αν δεν βαλεις χταποδι.ΜΗΝ κανεις τιποτα...ειναι ολα ανουσια.
το αμαξι σου τρα παει μια χαρα.....για ρωτα επισκευη που τα στελνει?
αν εινα μαρακακη θα το δειρω τον τυπο. -
Στο πρωτο ανοιγμα ειχες διαφορα και στο 4ο οχι?
Αν ναι τοτε ισχυει η θεωρια σου Παναγιωτη.
Εγω, παλι σκεφτομαι οτι και το μαμα του αλεξανδρου μετα τα 4 πλακωματα θα επρεπε να ειχε αναλογικα πτωση αποδοσης ετσι δεν ειναι?Θα ρωτησω για την επισκευη και θα σε ενημερωσω.
-
2λιτρα Record SP συνέχεια...
Η μούρη βίδωσε. Σε στροφές που υπό πίεση άνοιγε τροχιά (υποστροφή) τώρα απλά μπαίνει μέσα. Η άνεση είναι δεδομένη, δηλαδή η μούρη έχει ενδοτικότητα στις ανωμαλίες, αλλά αναπηδήσεις μηδέν! Το rebound μεγάλη υπόθεση στους ελληνικούς δρόμους μας.
Η υπερστροφή επέστρεψε. Ο κώλος έσφιξε πολύ χωρίς ίχνος πλαδαρότητας τόσο στο bound όσο στο rebound. Όλα όμως υπό έλεγχο. Στιος δοκιμές που έκανα δεν αντιλήφθηκα ίχνος φάπας, λογικό αφού το δυνατό rebound προλαμβάνει τις φάπες εν τη γενέση τους.Έκανα μία πολύ αποτελεσματική δοκιμή που όμως αν κάτι δεν κάνεις καλά είναι και κομματάκι επικίνδυνη. Μπαίνοντας στην Θεσσαλονίκη από Αθήνα ανεβαίνεις μία αερογέφυρα που στην αρχή κάνει μία δεξιά ανηφορική στροφή. Εκεί ακριβώς στην αρχή της στροφής υπάρχει μία απίστευτη κακοτεχνία για εθνική οδό, από την οποία αναπόφευκτα θα περάσει όποιος μπεί Θεσ/νίκη από την δυτική πλευρά (από Κατερίνη). Υπάρχει ένα πήδημα (γιαμπ) την ώρα που το αυτοκίνητο στρίβει!! Αν μπεις με πολλά το αυτοκίνητο ανασηκώνεται στις αναρτήσεις του και όποιος δεν έχει καλή ανάρτηση χαροπαλεύει. Με τα RC εκεί όταν περνούσα η μούρη διέγραφε την ανωμαλία χωρίς να την απορροφήσει επαρκώς αλλά και χωρίς ιδιαίτερη ανησυχία αλλά ο κώλος έκανε μεγάλη ταλάντωση και αναγκαστικά προσπαθούσα να στρίβω ψιλοκομμένος όπου και στα 150 ο κώλος πήγαινε σαν gay δηλ. το πέρασμα με 170 ήταν υπερβολικά χλμ για την περίπτωση. Με τα παλιά RSP περνούσα απροβλημάτιστα ακόμη και με περσσότερα χαω. Με τα καινούρια συνέβει το ίδιο, αλλά με περισσότερη άνεση και με μηδέν ταλαντώσεις. Έτσι αισθάνθηκα ασφαλής και αποφάσισα να μπω με πολύ περισσότερα. Πέρασα με 190 (έχω μπει και με 200 αλλά δεν είναι εκεί το θέμα αλλά το πώς μπαίνεις), εδώ η μούρη απορρόφησε ολόκληρη την ανωμαλία μέχρι που απογειώθηκε ελαφρώς, το ίδιο και ο κώλος, η προσγείωση ήταν σαφέστατη χωρίς ίχνος ταλάντωσης ή ασάφειας. Πά.ρα πολύ καλά! Φυσικά μιλάμε για setup δρόμου και όχι πίστας δεδομένου ότι στην πίστα θα βοηθάει το δυνατότερο bound (ελλείψη ανωμαλιών), αλλά είναι σίγουρο ότι ακόμη κι έτσι, επειδή η μούρη βιδώνει, με σωστή οδήγηση θα έρθει εύκολα ο καλός χρόνος.
Συνολικά, τα RSP του 2λιτρου είναι άνετα και σπορ μαζί με έναν μοναδικό και αποτελεσματικό τρόπο, χωρίς να υστερεί πουθενά!!
Τα πάντα για το Peugeot 206