-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
αν πηγαινε κι ολας
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
åìåíáäå ìïõ å÷åé åñèåé ôåôïéï ÷áñôé...
**éóùò åðåéäç å÷åé 3óåë âëáâåò óôá êïìðéïõôåñ ôçò ëáéïí ïóï çôáí åããõóç **:ysterical:åðéóçò ôï áìáîé êáíåé åíáí ç÷ï ãáìçóå ôá...
ìå ôï ðïõ áëëáîá èåóç ôï âáñåëëáêé áõôï ôï îåóðáóìá 5500-7200óáë áêïõãåôáé óáí éìéôáóéïí vtec....óêåôç ðïñùóç...áí ðçãáéíå êé ïëáò
Êáé ôï äéêü ìïõ ðïõ ôï åßäáí ìéá öïñÜ ãéá óÝñâéò & æïõáíêáé ìßá ãéá Ýíá ñïõëåìÜí (äïõëåéá 5 ëåðôþí ) ôé ôï æçôÜíå ðßóù ?? Åêôüò êáé áí ôïõò îÝöõãå êÜôé ðïõ öôÜîáíå óùóôÜ(íï âëáâåò åíôüò åããõÞóåùò) êáé ôþñá ôï æçôÜíå ðßóù ãéáôé äåí èõìïýíôáé ôé Ýêáíáí??
ÐëÜêá ðëÜêá üôáí ôï åß÷á ðÜåé ìáæß ôïõ áäåëöïý ï ìç÷áíéêïò êïßôáæå ôïõ áäåëöïý óáí ôïí'ïîù áðï äù' êáé ôï äéêü ìïõ üðùò ï ôýðïò óôçí äéáöÞìéóç ôïõ RX 8
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Ο κώλος έκατσε κι άλλο... Στις εγκάρσιες βρίσκουν κι οι ρόδες στα φτερά... Αγανάκτησα... Εμ πως να μην είναι βιδωμένος ο κώλος; Αφού δεν λειτουργεί τίποτα...Θυμάμαι που έλεγες κάποτε ότι θα έβαζες άξονα από RC πίσω - το έκανες τελικά ή κοιτάς να βελτιστοποιήσεις το στησιμό σου με τον μαμά?
-
Εδώ και 1 χρόνο η μόνη διαφορά του πίσω μου άξονα από του RC είναι οι εγκάρσιες δοκοί. Δεν τρελλαίνομαι για άξονα από RC (ή SW) οπότε άξονα με τις εγκάρσιες θα βάλω όταν τα φτύσει ο δικός μου ή όταν μου περισσέψουν μπόλικα χρήματα. Ούτε και τα πρώτα αγωνιστικά 206 δεν είχαν αυτές τις δοκούς.
Φυσικά, όπως και να έχει, αυτό δεν είναι αίτιο για να τα φτύνουν τα αμορτισέρ του RC συνέχεια από τον τρίτο μήνα που παρατήρησα ξαφνικά το πρώτο χαμήλωμα πίσω και έπειτα (που συνεχώς χαμηλώνει)... -
Eγω παντως με τις ραδβους εχω το ιδιο αποτελεσμα που πετυχε ο γαλλος με τον αξονα στο rc...
για σκεψου νιντο να βαλεις εσυ ραβδους
-
Εσείς μας χρωστάτε μια βόλτα, κύριε...
Και μερικά βιντεάκια από ασφάλτινα 206 εν δράση:
http://www.youtube.com/watch?v=F_PNY3CW ... ed&search=http://www.youtube.com/watch?v=doKnh6Fb ... ed&search=
-
me τι σαζμαν καρδια μου....
αν κα πρεπει μολις ηρεμησω να σε παω μια για να δεις διαφορες πριν το μπλοκε...
επισης θα βαλει ενα rc μπλοκε οποτε νιντο θα εχεις αμεση επαφη με το θεμα -
Ο Δημήτρης λες φαντάζομαι, ε? Για να δούμε τι θα δούμε!...
-
εγω το εχω πει 100000000000φορες...
βρες ενα σετ 16αρες και δοκιμασε...
εστω και σιδερενιες απο 307 -
Οδήγησα το Fiesta SΤ με 16άρες και 17άρες. I'll take 17άρες any day σε καλή άσφαλτο αν και εμφανισιακά δε μ'αρέσουν, είναι σα παπουτσωμένος γάτος.
-
με τι διαστάσεις ελαστικών?
205/45-16 και 205/40-17?Επίσης σε κακή ασφαλτο?
-
Καλα λεγε...
το rc με 4 καλα 16αρια λαστιχα σε 205-45-16 θα ειναι αντε γεια ....για αυτο πλεον ειμαι τοσο σιγουρος που το υπογραφω . . .
οι 17αρες ειναι μονο για καλη ασφαλτο(εντο ελλαντα γιοκ τετοιο)
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
το rc με 4 καλα 16αρια λαστιχα σε 205-45-16 θα ειναι αντε γεια ....για αυτο πλεον ειμαι τοσο σιγουρος που το υπογραφω . . .
Το έχεις οδηγήσει με 16'' και 17''? Για πες λεπτομέρειες....
Πάντως μια χαρά είναι η άσφαλτος και στο Διόνυσο και στη 'γρήγορη' Πεντέλη (από τις κοντινές μου βουνίσιες) για 40R17. Η πόλη είναι μεγαλύτερο προβλημα, αλλά αν έχεις συνηθίσει από ποδήλατο με λάστιχα πάχους όσο ο δείκτης του χεριού σου, έχεις ελπίδες! Αν τώρα έχεις στο νου σου καμιά ανάβαση προς ραντάρ.... 15'' με χωμάτινα δε θα με χάλαγαν!...
205/40-17, 205/45-16 και τα μαμά 195/45-16 (όλα P-Zero Nero) σε άσφαλτο Διονύσου & Βαρυμπόμπης ('καλή' σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια). Με είχε εντυπωσιάσει το τιμόνι του με τα 17ρια, σαφές, με σωστό βάρος, άψογο feedback, σε προκαλούσε για ανάποδα... Καλά, και με τα 16ρια και πάλι καλύτερο από το δικό μου ήταν σε προδιάθεση για 'παιχνίδια'.
-
[quote='nidosan] Καλά, και με τα 16ρια και πάλι καλύτερο από το δικό μου ήταν για παιχνίδια.
[quote]εκει ειναι το θεμα...
οτι με τα 16αρια στο rc θα παιζεις καλυτερα χωρις να χασεις σε προσφυση... -
Ρε με τα 17άρια το ST ήταν ακόμα καλύτερο λέμε! Αλλού είναι το θέμα. Το Fiesta έχει αρκετά ελαφρύτερο τιμόνι από το 206 (μαζεύεις με το ένα χέρι για πλάκα) και παρόλα αυτά διατηρεί την καλή αίσθηση. Εκεί είναι η μαγκιά. Δώστε μου μια κρεμαγιέρα 2 στροφές lock-to-lock με 'βάρος' όσο του ST και αφήστε με στον πόνο μου!!!!
-
opel με ποσο????
ασχετο αλλα ηθελα κατι να γραψω!! -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
το rc με 4 καλα 16αρια λαστιχα σε 205-45-16 θα ειναι αντε γεια ....
για αυτο πλεον ειμαι τοσο σιγουρος που το υπογραφω . . .
Το έχεις οδηγήσει με 16'' και 17''? Για πες λεπτομέρειες....
Πάντως μια χαρά είναι η άσφαλτος και στο Διόνυσο και στη 'γρήγορη' Πεντέλη (από τις κοντινές μου βουνίσιες) για 40R17. Η πόλη είναι μεγαλύτερο προβλημα, αλλά αν έχεις συνηθίσει από ποδήλατο με λάστιχα πάχους όσο ο δείκτης του χεριού σου, έχεις ελπίδες! Αν τώρα έχεις στο νου σου καμιά ανάβαση προς ραντάρ.... 15'' με χωμάτινα δε θα με χάλαγαν!...
205/40-17, 205/45-16 και τα μαμά 195/45-16 (όλα P-Zero Nero) σε άσφαλτο Διονύσου & Βαρυμπόμπης ('καλή' σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια). Με είχε εντυπωσιάσει το τιμόνι του με τα 17ρια, σαφές, με σωστό βάρος, άψογο feedback, σε προκαλούσε για ανάποδα... Καλά, και με τα 16ρια και πάλι καλύτερο από το δικό μου ήταν σε προδιάθεση για 'παιχνίδια'.
Δεν έχει να κάνει με την διάμετρο της ζάντας αλλά με το προφίλ.
Σε καλή ασφαλτό όπως πχ Διόνυσος κλπ το χαμηλό προφίλ σου δίνει αμεσότητα στο τιμόνι και ταχύτητα.Αντίθετα σε κακή ασφαλτο το πολύ χαμηλό δεν δουλεύει.
Σε τέτοιο καλό δρόμο ένα 205/40-16 θα ήταν ιδανικό...
Αλλά τέτοια διάσταση έχουν ελάχιστες εταιρίες...Σε γλιστερούς δρόμους όμως...?? Εκεί θες κάτι πιο ψηλό ή αλλιώς... προσοχή...
-
TO 205-45-16 pzero που εχω δει σε 2.0 ηταν αντε γεια σε προσφυση...
σε 206rc ακομα και κοντι σπορτ2 17αρια δε δουλευαν τοσο καλα σε μετριες συνθηκες - γλυστερο οδοστρωμα...οσο για μαγουλιασμα και διπλωμα αισθηση απο λαστιχο κλπ κλπ
θα πω νιντο το εξης απλο.εγω εχω 195-55-15...και διπλωμα..........τι ειναι αυτο?
που ???αισθηση??? ειναι τοσο καλο το αμαξι που παιρνω τη προοδευτικοτητα και φιλικοτητα που θελω απο το λαστιχο και οχι απο τη σουπα αναρτηση...
πραγμα δολοφονικο στο βουνο για οσους προσπαθουν να με ακολουθησουν.
-
Μια βόλτα αρκετά σβέλτη που έκανα με τα Yoko στην πίστα των Σερρών....είδα ότι τα λάστιχα είναι αλλού!!
-
Μάνθο, συμφωνούμε.
Γιάννη, ποια Yoko? Για το Parada τι έχετε να πείτε?
Τα πάντα για το Peugeot 206