-
ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 100 ΣΕΛΙΔΕΣ.....
ΞΕΦΤΙΛΑ..........................................
στο θεμα μας γιαννη καλυτερα να στραβωσεις μπουκαλα νομιζω παρα ακρο...αν και απο οσο καταλαβα ισως θελει και λιγο δουλεια στο ακρο!
παντως τα 50ευρω που παιρνει ειναι δελεαστικο. συν οτι και ο πουπακης μου ειπε να μη δωσουμε επουδενι πανω απο 1μοιρα...
-
Συμφωνώ για ότι δεν πρέπει να πειράξουμε το άκρο, αλλά και η μπουκάλα μου ακούγεται κάπως..
Πάντως έχω δει σε 106 να στραψώνουν ψαλίδι με φλόγιστρο και μανέλα για να δώσουν κάμπερ και αυτό δεν πρόκειται να το κάνω ούτε τζάμπα!!! -
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
óçìåñá ðåñáóá áðï ðïõðáêç....äéíåé êáìðåñ óôñáâùíïíôáò áìïñôéóåñ óôçí áêñç ôïõ.......ìïõ åäåéîå êáé åíá...ôé ëåôå?
ÐëÜêá êÜíåé óßãïõñá!Åãþ ðïôÝ äåí èá Ýêáíá êÜôé ôÝôïéï!!
+1
Káìðåñ áñíçôéêü äßíåôáé áðï ôï üðïéï ÷áìÞëùìá ....áðï åêåß êáé ðÝñá ëüãù ðëýìíçò/óôÞñéîçò áìïñôéóÝñ äåí ìðáßíåé êÜìðåñ êéô . Ç ìáìá Ðåæþ åíäå÷ïìÝíùò óôçí ðëÞñç óõìðßåóç ôçò áíÜñôçóçò íá Ý÷åé ïñßóåé êÜðïéï áñíçôéêü ..áõôü ôï ãíùñßæïõìå ?
ôï óôñÜâùìá ??
Óå üëá ôá áìïñôéóÝñ ìå ôçí äéáäéêáóßá 'Ïëá ôá óöÜæù üëá ôá ìá÷áéñþíù ?'
óå óõãêåêñéìÝíá áìïñôéóÝñ ?Áðïñßåò áõôÜ ...Áí êáé ôá Üêñá ôïõ Ìßëôïõ åßíáé áñêåôÜ ðéï ëïãéêÞ êáé óßãïõñç ëýóç
-
Το χαμήλωμα σε μας δίνει σχεδόν ή απολύτως τίποτα...
-
Σας είπα ότι άλλαξα δυναμό?
Λοιπόν, ο δικός μου έκανε υπερφόρτιση και έδινε στην μπαταρία τάση μέχρι και 15v.Τον βγάλαμε και είδαμε την μάρκα του!!
Για μαντέψε....Mitsubishi!!!7 χρόνια εγγύηση?π@π@ριές!Στα 5 βγήκε off.Κόστος 340 -
Λοιπόν, ο δικός μου έκανε υπερφόρτιση και έδινε στην μπαταρία τάση μέχρι και 15v.Ρε συ, άλλοι κάνουν ολόκληρη πατέντα για να τη φτάσουν εκεί την τάση κι εσύ τον είχες και τον πέταξες?
Πού τον έχεις να τον μαζέψω?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Λοιπόν, ο δικός μου έκανε υπερφόρτιση και έδινε στην μπαταρία τάση μέχρι και 15v.
Ρε συ, άλλοι κάνουν ολόκληρη πατέντα για να τη φτάσουν εκεί την τάση κι εσύ τον είχες και τον πέταξες?
Πού τον έχεις να τον μαζέψω?
Το θέμα είναι ότι δεν την έδινε συνέχεια αλλά τρεμοέπαιζε!!!
-
Χμμμ, ε τότε κράτα τον, δεν τον θέλω.
-
O Δυναμός????????????
-
Παρασκευη αυριο αν προλαβω, μπαινει εξατμιση μπαμ μπαμ!
-
ΣΚΟΥΛΗΚΙΙΙΙΙΙΙ
ΚΑΙ ΡΑΛΛΟΧΤΑΠΟΔΟ????
Εγω αυριο παιρνω αμαξι απο χχχ και κατεβαινω ακρατα...
ετοιμασου για ψωμι στην...αιγειρα!!!!!!!
υ.γ.για οσους δε ξερουν την ιστορια.ειμαι με γυναικα ακρατα (1-2χλμ απο αναβαση αιγειρας).θελουμε ψωμι μου λεει..
οκ λεω...παμε προς τα εκει που εχω ακουσει οτι εχει καλο....
παμε παμε . μπαινω σε κατι στενακια.
-που παμε ? μου λεει?- απο εδω ειδα ταμπελα λεω.
βγαινουμε αναβαση αρχιζω εγω να ανεβαινω...
αυτη να εχει φρικαρει.
καποια στιγμη παιρνει χαμπαρι τα λαστιχα(κοκκινα-ασπρα) στο πλαι και κατι γραμμες απο φρενα κατω.
-ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ??????μου λεει?
-για ψωμι λεω...
-ΡΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ Ααρχιζει να ουρλιαζει
-ναι ειναι η αναβαση αιγειρας
-ΚΑΙ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ????????????????????????:whistlink:
ε και εκει ειπα να γυρισω για να βρω φαι το μεσημερι
- απο εδω ειδα ταμπελα λεω.
-
Ο χρήστης αλεξανδρος έγραψε:
O Δυναμός????????????Όπως λέμε ο 'Παντοδυναμος', μόνο που ο Δυναμός δεν έχει πάντα δύναμη (και καμιά φορά τα φτύνει κιόλας), εξ ου και τον αποκαλούμε απλά 'ο Δυναμός'....
'Τέτοιο κοπέλι, είναι να μην το σπουδάσεις?!', που λέει κι ο ποιητής...
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
θελουμε ψωμι μου λεει..
οκ λεω...παμε προς τα εκει που εχω ακουσει οτι εχει καλο.... -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
θελουμε ψωμι μου λεει..
οκ λεω...παμε προς τα εκει που εχω ακουσει οτι εχει καλο.... -
Paidia mipos exei kaneis gia pulima ena setaki 15aria(akomi k siderenia..) gia dilitro gti me 4 lastixakia(fisiologikis fthoras) ???
EFXARISTO!! -
αν βαλεις αγγελια στο ps club kai εχεις υπομονη θα βρεις...
πουλαει δε ενα παιδι καπου στα 280 αλουμινιου με εξαλτο2!!!!nido.
α. δεν αναφερθηκα σε οσα εγραψα αλλου πουθενα στο συγκριτικο των 4τ που ουτε καν εχω διαβασει...μιλαγα αν διαβασεις προσεκτικα για γενικα τα βαρη που δινουν τα περιοδικα.β. συμφωνα με φιλο που δουλευει στη πεζο(τον ξερουν αρκετοι) στα χαρτια που του ερχονται (τι χαρτια μη με ρωτας αλλα προφανως τελωνειου χαρτια εισαγωγης υποθετω)
μου ειπε και τα ειχα γραψει πιο παλια εδω
206 gti 1.6 1086
206 1.6 dymanique(το γυμνο) 1028206 2.0 gti 1140 ή 1150 δες το πιο πριν σελ
206 rc 1160.......
αυτα ειναι απο οσα δειχνουν τα βαρη με υγρα ετοιμα προς παραδοση με την ελαχιστη βενζινη που στα παραδιδουν(πρακτικα μηδεν)
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
τι χαρτια μη με ρωτας αλλα προφανως τελωνειου χαρτια εισαγωγης υποθετω)μου ειπε και τα ειχα γραψει πιο παλια εδω
206 gti 1.6 1086
206 1.6 dymanique(το γυμνο) 1028206 2.0 gti 1140 ή 1150 δες το πιο πριν σελ
206 rc 1160.......
αυτα ειναι απο οσα δειχνουν τα βαρη με υγρα ετοιμα προς παραδοση με την ελαχιστη βενζινη που στα παραδιδουν(πρακτικα μηδεν)
Λοιπόν, εμένα με την ελάχιστη βενζίνη που στο παραδίδουν (πρέπει να είχε
-
Κάπου το είχα πει.Το ζύγισα 1050 βγάλε την βενζίνη και κάτι πραγματάκια 1020κιλά!μοντέλό 1600 xs1
-
Κάπου το είχα πει.Το ζύγισα 1050 βγάλε την βενζίνη και κάτι πραγματάκια 1020κιλά!μοντέλό 1600 xs1Πρακτικά όσο λέει και ο κατασκευαστής δηλαδή?
-
θελουμε ψωμι μου λεει..
οκ λεω...παμε προς τα εκει που εχω ακουσει οτι εχει καλο....
Τα πάντα για το Peugeot 206