-
Δουλεια ειμαι!!! Ναι ναι ναι!!!
Παντως ουτε chat να καναμε, ετσι???Πανε δυο μουσουλμανοι κτλ σ ενα μπαρ!!
Ρε συ λεει ο ενας ψοφια τα πραγματα σημερα, αδειο ειναι!!
Μη σκας, ερχομαστε και αυριο αν ειναι!! Απαντα ο αλλος!!Γελα μωρη μουργελα!!!
Με το WRC σου τι εκανες?? Το ρυθμισες? Αντε ν ανοιξουμε!!!!
-
ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ τωρα που χιονιζει θα βαζει σειρηνα πορτοκαλι στην οροφη για να μη του μαζεψει κανα εκχιονιστικο το αμαξι στη πεντελη που το πας???
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑη χιονισμενη αλλα παντα καθαρη μανθοτρατρα σε νεες περιπετειες...
υ.γ μοτερ...οχι αυτη τη βδοαμαδα μαλλον θα το κατεβασω.
χτες βραδυ τσεκαρα το σεταπ γραναζιων μου για εκκεντρφορους 106 το οποιο πρεπει να ειναι σχεδον το ιδανικο...ακους μιλτο?
ο πισω ενα κλικ πριν το τερμα αριστερα και ο μπροστα ενα κλικ αριστεροτερα απο τη μεση...
ετσι εχεις το μεγιστο δυνατο ψηλα. τι λες? -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
υ.γ μοτερ...οχι αυτη τη βδοαμαδα μαλλον θα το κατεβασω.
Το μοτέρ ????….
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
χτες βραδυ τσεκαρα το τελειο σεταπ γραναζιων για εκκεντρφορους 106...ακους μιλτο?
ο πισω ενα κλικ πριν το τερμα αριστερα και ο μπροστα ενα κλικ αριστεροτερα απο τη μεση...
ετσι εχεις το μεγιστο δυνατο ψηλα ωστε να μη ψοφαει λογω μαμα προγραμματος. τι λες?Δηλαδή, όπως κοιτάμε από το πλάι τα γρανάζια το αριστερό γρανάζι το στρίβω τέρμα αριστερόστροφα παρά ένα κλικ, και το δεξί το στρίβω ένα κλικ αριστερότερα από τη μέση; Είναι διαπιστωμένο;
-
Ο χρήστης nik_marin έγραψε:
Τι αναρτηση????
Μηπως kayabaΠλακά πλακά Μανθουελ δεν βάζεις τα KYB AGX (να έχουμε και μια γνώμη ).
ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ?Εγω παντως σε γαλλικο αμαξι δεν θα εβαζα σχιστοματικο αμορτησερ!!!
Μανθουελ!!!
Ξερεις τι λενε ε?
Ασπρα μαλλια στην κεφαλη κατα μαντατα στην ψ*λη!!Υπαρχει και το αλλο :
Ασπρο τουτου στην κατοχη στο χιονι φαινεται πολυ
Η αλλιως : τουτου βαμβακι... για ψαξε το λιγακι!! ( στο χιονι λεμε!!)
Οτι εχω γραψει σημερα ειναι copyright και οποιος κανει κλοπηright θα χει να κανει με το φοβερο και τρομερο καλαμαρι μου που σπερνει τον τρομο και τον πανικο!!!! -
Το suzuki sport λεει τιποτα?
-
Ο χρήστης αλεξανδρος έγραψε:
Το suzuki sport λεει τιποτα?Δεν ξέρω, για άσπρο μιλάμε?...
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
μανθουλη τωρα που μας βγηκε μαπα το καρπουζι των αμορτισερ apo rc (αν και το ειχα ξανακουσει πριν μιλτο αλλα το θεωρησα τυχαιο) τι θα βαλεις λουκγριτσα???φιλενάδα ανεξάρτητα με το τι συνέβει στον Μίλτο εγώ θα τα δοκιμάσω τα RC (έτσι από περιέργεια/πήσμα και για να έχω ιδία άποψη επί του θέματος)
Εντομεταξύ θα έχει βάλει ο Μίλτος τα Record του 2λιτρου και θα μας πει μια άποψη οπότε αν τα RC βγούν και σε εμένα off γρήγορα* θα έχω (ίσως) μια έτοιμη λύση (που δυστυχώς θα θέλει παραγγελία απ έξω)
PS δεν βάζω για πολύ απλά αν ακι όταν θα χρειαστεί επισκευή δεν ξέρω (και δεν μπορεί να μου εγγυηθεί κανείς) που θα την κάνω και ξανά καινούργια PS δεν θέλω να πληρώσω.
Για τα KYB δεν έχω άποψη γενικώς...
Πάμε τώρα και στους χρωματισμούς...
Κοιταξε να δεις σε ασπρο τουτου, μεσα απ τις ασπρες ζαντες δεν παει να φαινεται τιποτα αλλο παρα ασπρα αμορτησερ!!
Βγηκαν και κατι ασπρες δισκοπλακες απ οτι ξερω ενω η MIchelin για χαρη του Μανθουκου μας θα προχωρησει στην παραγωγη του υπερελαστικου Pilot 3 Manthouk limited edition χρωματος ... τι αλλο? ΛΕΥΚΟΥ!!Παντως περαν της πλακας το ασπρο ειναι Κ@υλ@!!!
Keep going Mathouk!!ΡΕ @@άρα θέλω και λίγο αντίθεση με αύτο για να σπάει την ασπρίλα.
Ασπρα λάστιχα απορρίπτονται λοιπόν....
αχαχαχαχαχαχαχαχαχ
μας έχει πιάσει η μαλακία από το κρύο μου φάινεται....*σημείωσε ότι τα μάμα 2λιτρου τα έχω εδώ και 43000 και αν δεν μου φαίνονταν μαλακά από την 1η μέρα που το οδήγησα ακόμα δεν θα τα άλλαζα γιατί με τα δικά μου δεδομένα δεν είναι για αλλαγή.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Το suzuki sport λεει τιποτα?
Δεν ξέρω, για άσπρο μιλάμε?...
σε ότι χρώμα...
(αν και έχει ωραίο ασπρο...)
@@... -
Ο χρήστης nik_marin έγραψε:
Πλακά πλακά Μανθουελ δεν βάζεις τα KYB AGX (να έχουμε και μια γνώμη ).
ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ?είπαμε να δοκιμάζουμε...
όχι να μαμακιζόμαστε...χτες βραδυ τσεκαρα το τελειο σεταπ γραναζιων για εκκεντρφορους 106...ακους μιλτο?
ετσι εχεις το μεγιστο δυνατο ψηλα ωστε να μη ψοφαει λογω μαμα προγραμματος. τι λες?ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΒΑΡΗ αυτή η πρόταση...
Έλα μαστρο Πάνο το στρίβω και δεν κάνει κλικ τι να κάνω?
Α και να σου πω είπες 2 κλικ δεξιά και ένα αριστερά?
Ούτε χρηματοκιβώτιο να ήταν...Greek Patenta Tuning...
-
Μάνθο, για το Quaife QDF3H πας?... Έχεις οδηγήσει κανένα 2λιτρο που το φοράει?
-
Ο χρήστης MEMsound έγραψε:
Greek Patenta Tuning... -
μιλτο ετσι τα ειχε το παιδι που τα πηρα ο οποιος εχει φαει βδομαδες παιζοντας με τα γραναζια. θα επιβεβαιωσω οτι ετσι τα εχει και γαβανας που ειναι και αυτος με μαμα προγραμμα και θα σου πω....
αν και ο μακης με εβαλε σε σκεψεις με τον δικο σας πανω...πρεπει να ειναι πολυ καλος εξελιξις νομιζω μου τον ειπε???
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Μάνθο, για το Quaife QDF3H πας?... Έχεις οδηγήσει κανένα 2λιτρο που το φοράει?όχι αλλά από όσα μου έχουν πει αγωνιζόμενοι και μη, είναι πάρα πολύ καλό και ομολότατο σε λειτουργία.
-
απο τη στιγμη που μπαινει βιδωτο και κανει και σε ολα τα διλιτρα πεζο ειναι Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ για εσας...
τοποθετηση εργοστασιακου επιπεδου. οτι και να ειναι αν δε σας αρεσει κανουν κρα για τετοια διαφορικα
-
Ο χρήστης αλεξανδρος έγραψε:
Το suzuki sport λεει τιποτα?Αρκετά αξιόλογο, με σωστή τιμή, και καλό γκάζι, περισσότερα προσεχώς...
-
θα δωσει το 206 να παρει σουιφτ.....
καμμενος...ουτε η γιαγια μου δε λεει τετοιες παπαριες!
μανθο η πεζο σπορτ αν ειναι επισκευασιμη θα το μαθουμε συντομως απο νικο...
επισης 500ευρω για αμορτισερ καινουργια της πεζο σπορτ αν καταφερουν να μου βγαλουν 50000χλμ θα ειναι ανεκτο ποσο .ειδικα αν σκεφτεις οτι κονι-μπιλσταιν τα πληρωνεις 400και κατι και ειναι για τα μπαζα...
μιλτο τα ρεκορντ ποσο βγαινουν τιμη...
επισης μη πεταξεις παλια...δωσε τα ντινο να δει ποσο ευκολο ειναι να περασει τα σπειρωματα για τα πιατελα της πεζο σπορτ -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
απο τη στιγμη που μπαινει βιδωτο και κανει και σε ολα τα διλιτρα πεζο ειναι Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ για εσας...τοποθετηση εργοστασιακου επιπεδου. οτι και να ειναι αν δε σας αρεσει κανουν κρα για τετοια διαφορικα
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!!
μανθο η πεζο σπορτ αν ειναι επισκευασιμη θα το μαθουμε συντομως απο νικο...
επισης 500ευρω για αμορτισερ καινουργια της πεζο σπορτ αν καταφερουν να μου βγαλουν 50000χλμ θα ειναι ανεκτο ποσο.αν γίνει έτσι ναι... ενδιαφέρον
αν όμως όχι...μιλτο τα ρεκορντ ποσο βγαινουν τιμη...
επισης μη πεταξεις παλια...δωσε τα ντινο να δει ποσο ευκολο ειναι να περασει τα σπειρωματα για τα πιατελα της πεζο σπορταυτό είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον...
εγώ πάλι θα ήθελα από τον Μίλτο να μου μετρήσει με ένα παχύμετρο την εξωτερική διάμετρο των καλαμιων του RC όπως και των SP 1,6 και 2,0.... -
ta ρουσου καλαμια ειναι ιδια με 1.6-2.0 τα εχουμε μετρησει με αργυρη και το εχω ξαναγραψει ηλιθιε...
-
[quote='pskarm']θα δωσει το 206 να παρει σουιφτ.....
[quote]
Θα το δωσω το ατιμο και θα παρω Atos ρε ποοοοουυυστη μου!! Ετσι για να σου μπω στο ματι!!!
Τα πάντα για το Peugeot 206