-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
σχολιο του παπακι που εκανε ενα σκ με κλιο rs στη μανη.............τελικα το δικο μας ειναι πολυ καλο αμαξι . . . . . . . .
δεν συγκρίνω σε καμιά περίπτωση τα δύο αυτοκίνητα(ιδιαίτερα σε γκάζι και φρένα), απλά οδηγώντας και τα δύο σε κλειστές διαδρομές με στροφές, καταλαβαίνεις ότι έτσι όπως είναι το 206 μου, δεν απογοητεύεσαι οδηγώντας το νέο RS....μιλώντας πάντα σε αίσθηση και στο τι αντιπροσωπεύει το κάθε αυτοκίνητο.......επίσης άλλο ένα αυτοκίνητο που μου έχει προκαλέσει τα ίδια συναισθήματα είναι το fiesta st (δυστυχώς RC δεν έχω οδηγίσει γρήγορα )
Αποστάτες αύριο μεθαύριο πιστεύω να τους βγάλω........
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Καλά, ας έβαζες κι εσύ τα ακραξόνια και θα σού'λεγα... τί κυνήγια θα κάναμε. Τον πισινό σου θα κυνηγούσες!Οκ!Αλλά εγώ μιλούσα για κυνήγι πετροπέρδικας....
-
Μίλτος Γιάννης
-
αυτο ελειπε να συγκρινουμε τα ταπεινα 16αρια μας με rs σε γκαζι και φρενα...αλλα τελικα ολα θεμα αισθησης δεν ειναι?
τι κανει το ταπεινο 16αρι μας?????????
σημερα το οδηγησα μετα απο 10μερες σκληρου τζιπινγκ απο γονεις μου.
επιπτωσεις δεν ειδα εκτος απο το σοκ στο τριπ κομπιουτερ...
τους το ειχα μηδανισει πριν φυγουν....460χλμ ειχαν κανει...ειχε αλλα 220 στο ρεζερβουαρ υπολοιπο και μεση καταναλλωση στο τριπ 6.6 λτ!!!!!!!!!!!! και 660 με ενα ρεζερβουαρ αυτονομια....ειπατε κατι?οεο?
-
ααα δημητρη δε περνας απο αργυρη να τους βγαλεις???αντε πια σου καλοαρεσε και δε τους βγαζεις
επισης εγω αλλο ενα αμαξι ειχα χαρει πολυ σε στροφες... το παλιο φοκους st....kaι αυτο που ειχα οδηγησει ηταν απο τα τελευταια 03 μοντελο και ειχε και μια χαρα γκαζι
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
ααα δημητρη δε περνας απο αργυρη να τους βγαλεις???αντε πια σου καλοαρεσε και δε τους βγαζειςεπισης εγω αλλο ενα αμαξι ειχα χαρει πολυ σε στροφες... το παλιο φοκους st....kaι αυτο που ειχα οδηγησει ηταν απο τα τελευταια 03 μοντελο και ειχε και μια χαρα γκαζι
τι του άρεσε ρε????
αφού δεν το οδηγεί καθολου...
όλο με άλλα κυκλοφορεί...
και ο παλιοκάγκουρας με ότι πέσει στα χέρια του θέλει να ανοίξουμε...
προχθες με το που με βλέπει και ήταν με ένα astra cc 'σου εφερα αμάξι να ανοίξουμε'...
τι του λέω τα παράθυρα ή της πόρτες???
Που να χα και κάνα σοβαρό αμάξι δηλαδή..
τσουρέκια κάθε φορά... -
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.
αυριο θα παει αργυρη να του ςβγαλει γιατι φευγει ταξδι....
μαντεψε σε ποσα δευτερα θα εχει παει η αλλη λουγκρα να τους βαλει για να τους δοκιμασει!!!!!!!!!!!κοολ λουγκρα!
-
460χλμ ειχαν κανει...ειχε αλλα 220 στο ρεζερβουαρ υπολοιπο και μεση καταναλλωση στο τριπ 6.6 λτ!!!!!!!!!!!! και 660 με ενα ρεζερβουαρ αυτονομια....ειπατε κατι?οεο?
Το χαλάκι κάτω από το πεντάλ του γκαζιού είχε τίποτα ασπράδια από αυγό ή ήταν καθαρό?....
-
κοιτα δεν το εκανα εγω
απλα ο πατερας μου σκεψου οτι εχει γραψει 7ξερο με ενα βολβο s40 1.8
opote πιστευω οτι πεφτει και πιο κατω......
(λες και μιλαμε για χρονους στη πιστα )
-
Κάποτε είχα δει κι εγώ ένα 6.9 με το δικό μου σε χαλαρό 'Αθήνα-Ορωπός' (2 άτομα).... στο γυρισμό όμως... τον πούλο!!
Anyway...
Σήμερα συμπλήρωσα λάδια έχοντας κάνει 8000 χλμ με τα MOTUL 8100 X-cess (5W40). Είχε κάψει κάτι λιγότερο από 250ml, ενώ το μοτέρ εξακολουθεί να δουλεύει μέλι. Επόμενη αλλαγή εκτός απροόπτου το Φεβρουάριο, που κλείνουν χρόνο.
-
Τα νούμερα που λέτε είναι επιστημονική φαντασία...
Λοιπόν... ΝΕΑ και ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ!
Πάω σήμερα να σηκώσω το κάρο πίσω. Αρχίζει την δουλειά ο Βασίλης ο Πόντιος και μου λέει: 'Μίλτο πώς σου φαίνεται η πίσω ανάρτησή σου;'- 'Βράχος πλέον, αλλά από τον Ιανουάριο που το χαμηλώσαμε πίσω τον Μάρτιο σα να χαμήλωσε κι άλλο και να μαλάκωσε πολύ. Τώρα πάει υποστροφή και ψαρεύει η μούρη.'
- 'Τα πίσω σου αμορτισέρ είναι για πέταμα. Δες! Με το ένα χέρι το ανοιγοκλείνω και αυτό είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για τις ράβδους, την αντιστρεπτική και τις απαιτήσεις σου!'
- 'Ρε Βασίλη, του RC τα αμορτισέρ είναι, εσύ τα έβαλες τέλη Δεκεμβρίου του 2005 θυμάσαι; 10 μήνες πέρασαν. Τα SP είχαν 2.5χρόνια και τα έβγαλα επειδή είχαν μαλακώσει λίγο.'
- 'Τα θυμάμαι και όταν τα αλλάξαμε δεν είχαν καμία σχέση με αυτά. Αυτά είναι για άμεση αλλαγή. Στις ράβδους στηρίζεσαι! Απορώ πώς την πάτησες και κυκλοφορείς! Βάλε Record, βάλε Bilstein, αυτά πάντως πέτα τα!'
- '... Τί να σου πώ; Μάλλον από την σιγουριά που είχα γι αυτά τα αμορτισέρ πίστευα ότι μου έφταιγε οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτά, αν και μου πέρασε από το μυαλό για να πω την αλήθεια...'
Οπότε πήγα και παρήγγειλα τα Record SP για το 2λιτρο το 206 που δεν έχουν εισαχθεί ποτέ στην Ελλάδα. Αυτά που είχα και που πωλούνται είναι για το 1.1 έως το 1.6 16V. Μόνο που ίσως χρειαστεί να περιμένω από 1 μήνα έως 6-7 μήνες!!! Το πολύ-πολύ θα βάλω δύο πισινά SP μέχρι να έρθει η τετράδα του 2λιτρου. Μην μου πείτε για PS, SP θα βάλω και πάει ακόμη πιο πίσω το θέμα 'ραλλοχτάποδο'. Αυτό το χταπόδι έχω βαρεθεί να το βλέπω να κάθεται...
Μούφα, λοιπόν τα αμορτισέρ του RC.
Mετά το σήκωμα σα να βελτιώθηκε ελαφρά η κατάσταση στην μούρη, αλλά μην με ρωτάτε και πολλά γιατί έχω ξενερώσει με τα γ@μημένα τα RC. Έτσι εξηγήθηκε -εν μέρη- γιατί ο κώλος ήταν τόσο βράχος και ψάρευε η μούρη, αφού όλο το βάρος στο κράτημα έπεσε στην μούρη, οπότε αυτή θα γλυστρούσε πρώτη και αυτή θα ψάρευε στα φρένα... Α, ο κώλος εξακολουθεί να είναι βράχος... ή μάλλον είναι στ'@ρχίδια του!
-
Λοιπόν, πήγα σε ένα εσάκι και τον έκανα να φύγει... Με την τεχνική του εκκρεμούς... Νωχελικός και προβλέψιμος... Πάει μία από εεδώωωω και μία από εεκείιιι... Άττσσααα! Όλα βαίνουν αργώς και ασφαλώς... Και μάλιστα με καλά χιλιόμετρα, όχι αστεία! Πλάκα έχει! Ξέχασα να οδηγάω μου φαίνεται...
-
Δηλαδή ουσιαστικά μέσα σε 2 μήνες 'τελείωσαν' τα πίσω αμορτισέρ σου Μίλτο και τόσο καιρό κυκλοφορούσες με κλούβια?!
Περίεργα πράγματα... Εκτός αν μου πεις ότι έκανες και... άλματα! Βέβαια, άλλη ανάρτηση εσύ, άλλo βάρος, κλπ... Αλλά και πάλι.... Γιατί τόσο γρήγορα?...
-
say the magic word....
p e u g e o t s p o r t ....
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
say the magic word....p e u g e o t s p o r t ....
έχεις ξεφύγει.........
-
καλα καλα αν θες βγαλε την.την αγοραζω......
-
Εντάξει τα πιέζω. Ε και;
Για τα αμορτισέρ έχω ένα γαμάτο τεστ μπαίνοντας στην Θεσσαλονίκη από την Δυτική είσοδο (από Αθήνα) πάνω στην αερογέφυρα στην στροφή με το γιαμπ όπου στρίβεις με οοοσα και πηδάς ταυτόχρονα. Τα SP δεν καταλάβαιναν Χριστό, ο κώλος έστριβε ένα κομμάτι! Τα RC από την αρχή εκεί ήταν 'κάπως' στις αποσβέσεις του αλλά έλεγα ότι έτσι θα είναι φτιαγμένα προς το πιο άνετο. Αλλά που! Σε 2-3 μήνες καθάρισαν κι εγώ αδυνατώντας να το πιστέψω κατηγορούσα τα πάντα εκτός από αυτά (αν και το είχα σχολιάσει σαν λογική υπόθεση αλλά που επίσης λογικά απέρριψα το παράλογο ενδεχόμενο να καθάρισαν τόσο γρήγορα τα αμορτισέρ ενός από τα πιο hot GTi της αγοράς...).Record SP ρε! Πάμφθηνα και άφθαρτα (τουλάχιστον για τα λεφτά τους)!
Κάτσε να έρθουν του 2λιτρου από Γαλλία και τα λέμε. -
Θέλω και εγώ!!!!
-
Μόνο που ίσως χρειαστεί να περιμένω από 1 μήνα έως 6-7 μήνες!!!
Καλά με τι θα έρθουν…
Δεν κοιτάς και τα B4 τα ενισχυμένα τις blistein που είναι για d ( Ξέρω τα (b6+b8) είναι ποιο ενισχυμένα)
http://www.carparts-cat.com/webkat.asp? ... 5649981804http://www.eurofac.fr/tarif/Suspension-tarifs.pdf
VNE-A895
VNE-A896
BNE-A897 -
Για τα αμορτισέρ έχω ένα γαμάτο τεστ μπαίνοντας στην Θεσσαλονίκη από την Δυτική είσοδο (από Αθήνα) πάνω στην αερογέφυρα στην στροφή με το γιαμπ όπου στρίβεις με οοοσα και πηδάς ταυτόχρονα.Σε καμιά Ouninpohja πρέπει να πας εσύ!...
Btw, με τι προφόρτιση έρχονται τα Record SP?
Τα 3 bar που έχουν τα πίσω του RC δούλευαν σωστά με την ανάρτησή σου όταν τα πρωτοέβαλες?
Τα πάντα για το Peugeot 206