-
Στο δικό μου πλέον έχω διαφορά 3.5εκ (είχα 2.5εκ μέχρι πολύ πρόσφατα).
-
Πείτε μου κάτι, αν σας έχει τύχει.
Σε 206 1.4 XS του 2000, το κάθισμα του συνοδηγού, οταν το ανακλίνεις για να μπει επιβάτης πίσω, δεν επανέρχεται να κουμπώσει. Μετά απο πολλές προσπάθειες ξανακουμπώνει τελικά με τα χίλια ζόρια και έχοντας χάσει την ρύθμιση της πλάτης.
Λύνεται?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πείτε μου κάτι, αν σας έχει τύχει.Σε 206 1.4 XS του 2000, το κάθισμα του συνοδηγού, οταν το ανακλίνεις για να μπει επιβάτης πίσω, δεν επανέρχεται να κουμπώσει. Μετά απο πολλές προσπάθειες ξανακουμπώνει τελικά με τα χίλια ζόρια και έχοντας χάσει την ρύθμιση της πλάτης.
Λύνεται?
ΜΜΜ Μια φορά που έτυχε αυτό στο δικό μου αλλάχθηκε ο σιδηρόδρομος και ο μηχανισμός ανάκλησης.Είχα εγγύσηση τότε, οπότε δεν ξέρω πόσο ακριβώς κοστίζει.Αυτός που γίνεται σε πρώτη φάση είναι να δεις από την πίσω και κάτω πλευρά αν έχει μαζέψει βρωμιά.Ίσως αν καθαριστεί να επανέλθει.Αλλίως κανένα μεταχειρισμένο ίσως....
-
Εννοείς την μεταλλική μπάρα που κινείται για να απασφαλίσει τον μηχανισμό?
Για μεταχειρισμένο ξέρει κανείς που να κοιτάξω στην Αθηνα?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εννοείς την μεταλλική μπάρα που κινείται για να απασφαλίσει τον μηχανισμό?Ναι αυτήν από την πίσω μεριά είναι πιο έυκολο να την δεις και να προσπαθήσεις να κάνεις δουλειά.
-
ΟΚ, σ' ευχαριστώ...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Για μεταχειρισμένο ξέρει κανείς που να κοιτάξω στην Αθηνα?
Για ανταλλακτικά στη Αθήνα θα σε ενημερώσουν πιστεύω τα παιδιά από την Αθήνα!
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Στο δικό μου πλέον έχω διαφορά 3.5εκ (είχα 2.5εκ μέχρι πολύ πρόσφατα).Μίλτο θυμάσαι πόσο ακριβώς μέτρησες?Και η δική μου διαφορά είναι 3,5 πόντοι.
-
κουκ πρωτα απο ολα να πας σε ενα συνεργειο να το δουν. πιθανον να ειναι κατι ασχετο.
π.χ να εχει ξεβιδωθει τιποτα ή να εχει μαζεψει σκονη-λασπες ο σιδηροδρομος και να μη απασφαλιζει παλι τοσο ευκολα.μετα θα λαβεις το κατεβατο σου με φαναρτζηδοπαλιατζηδες...
επισης αν θες καθισμα ισως να βαλεις μια αγγελια στο psclub. πολλα παιδια αλλαζουν τα καθισματα τους με αλλα (π.χ απο gti) opote μπορει να βρεις και τα δυο σε καλη κατασταση με τα λεφτα που θα σου ζηταει ο παλιατζης για το ενα
-
ΟΚ!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:yahoo:ΟΚ!
Νικο, αυτο που λες το ειχα παθει και εγω μια φορα οταν καποιος που θελησε να κατσει πισω εκανε το μοχλο μποροστα και χαλασε τη ρυθμιση του καθισματος.
Αμεσως μετα το εκανε πισω το μοχλο και το καθισμα μπλοκαρε, δεν επανερχοταν να κουμπωσει.
Με τα χιλια ζορια το ξεμπλοκαρα και ολα οκ, δεν δοκιμαζζεις και εσυ μηπως εχει κατι τετοιο? -
Το εχω δοκιμάσει Σπύρο. Δεν πέτυχε.
Θα το βγάλω το κάθισμα για να το ελέγξω!Για να δούμε...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το εχω δοκιμάσει Σπύρο. Δεν πέτυχε.Θα το βγάλω το κάθισμα για να το ελέγξω!Για να δούμε...
Άντε με το καλό..
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το εχω δοκιμάσει Σπύρο. Δεν πέτυχε.Θα το βγάλω το κάθισμα για να το ελέγξω!Για να δούμε...
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=688292#688292
Δεν το έλυσα όμως ακόμα... Αναμένω να βγάλεις το φίδι από την τρύπα!
-
Έχει συμβεί στον Μίλτο δύο φορές να μπλοκάρει το κάθισμα του συνοδηγού και να μην ανακλίνεται. Αν χτυπήσετε με το χέρι το κάθισμα από το προσκέφαλο με κατακόρυφη φορά και δυνατά ξεμπλοκάρει το κάθισμα. Δείτε το κι αυτό...
-
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Έχει συμβεί στον Μίλτο δύο φορές να μπλοκάρει το κάθισμα του συνοδηγού και να μην ανακλίνεται. Αν χτυπήσετε με το χέρι το κάθισμα από το προσκέφαλο με κατακόρυφη φορά και δυνατά ξεμπλοκάρει το κάθισμα. Δείτε το κι αυτό...Ωπ! Θα εκτονωθώ κιόλας!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Έχει συμβεί στον Μίλτο δύο φορές να μπλοκάρει το κάθισμα του συνοδηγού και να μην ανακλίνεται. Αν χτυπήσετε με το χέρι το κάθισμα από το προσκέφαλο με κατακόρυφη φορά και δυνατά ξεμπλοκάρει το κάθισμα. Δείτε το κι αυτό...
Ωπ! Θα εκτονωθώ κιόλας!!
Είδες τι ακόμα προσφέρει ένας Γάλλος!
-
-
ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΚΡΥΦΟΓΑΛΛΟΣ........................
-
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Έχει συμβεί στον Μίλτο δύο φορές να μπλοκάρει το κάθισμα του συνοδηγού και να μην ανακλίνεται. Αν χτυπήσετε με το χέρι το κάθισμα από το προσκέφαλο με κατακόρυφη φορά και δυνατά ξεμπλοκάρει το κάθισμα. Δείτε το κι αυτό...Eπιβεβαιώνω.
Λοιπόν, το τιμόνι μου με τον κώλο στο σωστό ύψος είναι πολύ πληροφοριακό. Έχω την εντύπωση ότι τόσο πληροφοριακό δεν ήταν ποτέ (μην τρελλαίνεστε, είναι δηλαδή απλώς καλύτερο από το μέτριο και όχι κορυφαίο) και το απολαμβάνω. Τα ελαφρώματα της μούρης μου τα μεταφέρει αμέσως και έτσι αντιδρώ κι εγώ σωστότερα-αποτελεσματικότερα. Νομίζω ότι το ψαλίδισμα έχει εξαλειφθεί σε μεγάλο βαθμό (λες και το συνήθισα...) και η καλύτερη πληροφόρηση συμμετέχει στο να λαμβάνω το όποιο φαινόμενο πιο έντονα από όσο πριν με τον κώλο χαμηλότερα, άρα μάλλον δεν πρέπει να καταδικάσω το φαινόμενο. Τελικά, αυτό το 1.5εκ σήκωμα επέδρασε καταλυτικά και μείωσε σε μεγάλο βαθμό τα αρνητικά φαινόμενα των πρώτων ημερών μετά την αλλαγή του offset και τις 6.5άρες. Ο κώλος πλέον συμμετέχει χωρίς να υπερβάλλει και να με εκθέτει. Μου αρέσει πολύ αυτή η έστω και μικρή προοδευτικότητα αλλά με αρκετή πληροφόρηση και αισθάνομαι πολύ ασφαλέστερα από ότι την εποχή των ημισλίκ... Νομίζω ότι με 2 δυνατά αμορτισέρ πίσω θα νιώσω ακόμη καλύτερα. Θα κάνω υπομονή μέχρι να φτάσουν τα Record SP από Γαλλία.
Τα πάντα για το Peugeot 206