-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
gskarmoy ìðïñåéò íá ìïõ ðåéò åíá ëïãï ðïõ ðñïôéìçóåò ôá êáãéáìðá áðï ôá áìïñôéóåñ ôïõ ñïõóïõ...êáé ðñéí ðåéò êáôé óïõ ëåù ïôé ôá áìïóñôéóåñ ôïõ ñïõóïõ åéíáé åëá÷éóôá ðéï óêëçñá áðï ôá ìáìá...
Tá ÊáãéÜìðá Þôáí ç áñ÷éêÞ åðéëïãÞ ÷ùñßò ÷áìÞëùìá ,ëßãï ðéï óöé÷ôÜ áðï ôá ìáìÜ ,êáôÜëëçëá êáé ãéá ôï áõôïêßíçôï .
Ôá ñïõóïý ôá óêÝöôçêá , áëëÜ áðï ôçí óôéãìÞ ðïõ äåí èá Üëëáæá êÜôé ðßóù ôï Üöçóá Ýôóé ,äåí ôï êõíÞãçóá .
Éóùò ìå ôï áîïíá ìáæß .. -
Μάνθε, αυτό με το υπερδιάβασμα του δρόμου είναι χαρακτηριστικό των ημισλίκ. Συμφωνώ με το σκεπτικό σου για τις ζάντες και το offset.
Σήμερα έβαλα τις SPEEDLINE 2120 6.5x15 ET21 με YOKOHAMA AVS Sport 205/50/15 89V!!!
Tολμηρότατη κίνηση...
Πρώτη εντύπωση, ότι τα AVS Sport αυμπεριφέρονται πολύ πιο ανθρώπινα και φιλικά στον δημόσιο δρόμο. Ανακουφίστηκα μπορώ να πω, γιατί αισθάνομαι περισσότερη σιγουριά στο πάτημα, μόνο που πρέπει να εξοικειωθώ για καναν μήνα με το νέο offset πάνω στο κάμπερ και τα πιο νορμάλ μεν αλλά φαρδιά ελαστικά. Στις αλλαγές πορείας που το δοκίμασα πάντως μου φάνηκε εξίσου άμεσο με πριν, αλλά το τιμόνι ελάφρυνε. Θα ξεκινήσω από χαμηλά και θα ανεβάζω σιγά-σιγά για να μην βρεθώ προ εκπλήξεως.
Αναμείνατε για νεότερα! -
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Μάνθε, αυτό με το υπερδιάβασμα του δρόμου είναι χαρακτηριστικό των ημισλίκ. Συμφωνώ με το σκεπτικό σου για τις ζάντες και το offset.Σήμερα έβαλα τις SPEEDLINE 2120 6.5x15 ET21 με YOKOHAMA AVS Sport 205/50/15 89V!!!
Tολμηρότατη κίνηση...
Πρώτη εντύπωση, ότι τα AVS Sport αυμπεριφέρονται πολύ πιο ανθρώπινα και φιλικά στον δημόσιο δρόμο. Ανακουφίστηκα μπορώ να πω, γιατί αισθάνομαι περισσότερη σιγουριά στο πάτημα, μόνο που πρέπει να εξοικειωθώ για καναν μήνα με το νέο offset πάνω στο κάμπερ και τα πιο νορμάλ μεν αλλά φαρδιά ελαστικά. Στις αλλαγές πορείας που το δοκίμασα πάντως μου φάνηκε εξίσου άμεσο με πριν, αλλά το τιμόνι ελάφρυνε. Θα ξεκινήσω από χαμηλά και θα ανεβάζω σιγά-σιγά για να μην βρεθώ προ εκπλήξεως.
Αναμείνατε για νεότερα!Με γεια τις ζάντες και τα πατούμενα...
Νιώθω σαν τα έβαλα εγώ..
Με προσοχή Μίλτο τις δοκιμές!
Θα με θυμηθείς για το λάστιχο...
-
Μίλτο καλοπάτητα. Πόσο τα πήρες τα AVS Sport?
-
re αρχικαγκουραααααααααααααααααααααααα μεγεια
παντως για τη διασταση εχω σοβαρες επιφυλαξεις.
εγω θαα προτιμουσα 195-55-15 και σιγουρα εξαλτο2. τα γιοκο δεν τα εχω σε τοσο υποληψη....αντι να βαλεις καμια αναρτηση εσυ βαζεις ζαντες????????????
ουστ!!!!!!!!!!1προφανως τις πηρες φτηνες γιατι αλλιως σε εβλεπα για πεζοσπορτ...
λογικα μιλτο πρεπει να κινεισαι εκει που ημουν με 16οφσετ εγω σε αισθηση αποδοση αφου εχεις μια αλλαγη στο σκρουμπ περι τα 7χιλ απο τα ακρα +αλλο 6 απο ζαντες.....13ειναι πολυ.
το τιμονι περα απο ελαφρωμα πρεπει να ειναι πιο σαφες στα χαμηλα...επισης ο κωλος βεντουζωσε???
αντε γιατι το σκφτομουν για ακρα μετα τους αποστατες.... -
Μεγιές Μίλτο. Πολύ ωραία ζάντα. Το Μάλι?
-
KAMIA PHOTO EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
-
http://bbs.scoobynet.com/wheels-tyres-b ... wheel.html
+
http://peugeot206sw.net/wheel/list.cgiVery nice
μεγειές μεγειές!! -
μανθο σου εχω και μια δουλεια..........
ο κολλητος μου που ηταν σε κατι ναυπηγεια στη κορεα φευγει για ιαπωνια τελος οκτωβρη. θα κατσει εκει κανα 6μηνο.
απο οσο εχω δει εχει πραμα εκει. για οργανωσουαυτη τη ζαντα την εχω δει σε 17αρα σε ασημι 206 και παραλιγο να τρακαρω....αλλα σε 15αρα φοβαμαι οτι θα χανει.
επισης πρεπει να ειναι πολυ βαρια. -
Την πήρα σε 6.5x15 γιατί θέλω μία κάποια ενδοτικότητα σε γρήγορα περάσματα σε στροφιλίκι στοςυ ελληνικούς κωλόδρομους. Δεν είναι τυχαίο που η PS την δίνει σε 15άρα και σε 17άρα. Η PS προωθεί την συγκεκριμένη 2120 για ασφάλτινα rally και την 2118 για χωμάτινα. Η 2120 είναι πολύ γερή κατασκευή (όπως όλες οι SPEEDLINE και η ίδια η εταιρί ατο τονίζει αυτό) ενώ η 2118 είναι για... πάντζερ αλλά θεόβαρια. Η 2120 σε 6.5x15 ζυγίζει 7.6κ και η 2118 7x15 ζυγίζει 9.6κ. Δύο κιλά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά.
Παναγιώτη τις αγόρασα με όσο τις δίνει η PS + μεταφορικά, αλλά δεν πιστεύω να τις βρείτε τόσο εκτός κι αν ο μαγαζάτορας κωλύεται άμεσα για ρευστό. Επίσημη λιανικής είναι στα 800Ε. Σίγουρα με έκπτωση θα τις βρείτε μέχρι 650Ε. Η PS τις πουλάει σε γαμάτη τιμή, αλλά επιβεβαιώστε πρώτα ότι είναι η 2120 και όχι κάποια άλλη (πχ 2118) βαρύτερη.Σημερινές εντυπώσεις μετά από ευθυγράμμιση που ρύθμισα 2λεπτά της μοίρας απόκλιση.
Οι αλλαγές πορείας γίνονται με την σκέψη. Ποτέ δεν ήταν καλύτερο.
Το τιμόνι ελάφρυνε πολύ όμως και στερούμαι αίσθησης. Θα δείξει αν συνηθίζεται προσεχώς (συγχωρέστε με αλλά είναι η 1η μέρα σήμερα - η χθεσινή δεν μετράει).
Στο φρενάρισμα στα πολλά ψαρεύει η μούρη.
Ο κώλος βίδωσε τόσο που έχω υποστροφή στις γνωστές κλειστές (ανοιχτές δεν δοκίμασα ακόμη να το σπρώξω γιατί κωλώνω - υπομονή).Πρώτη επόμενη κίνηση να σηκώσω ξανά τον κώλο (πιστεύω 1,5-2εκ είναι καλά).
Δεύτερη κίνηση θα είναι να μηδενίσω την σύγκλιση, δηλαδή οι τροχοί να βλέπουν καρφί, μπας και περιορίσω το ψάρεμα της μούρης στα φρένα (μπορεί και να φταίει η υπερβολική σταθερότητα πίσω).Παναγιώτη, είχες δίκιο έως τώρα. Είδομεν για παρακάτω...
-
Α, και τα Yokohama AVS Sport είναι γαμάτο ελαστικό. Δοκιμασμένο εδώ και σκληρά και γρήγορα 35000χλμ σε στεγνό-βροχή. Δεν το συζητάω!
-
Όντως όσο μικραίνει η διάμετρος και κοντένουν οι ακτίνες το σχέδιο των ζαντών αλλοιώνεται.
Όπως και να χει 17άρα εγώ δεν θα έβαζα με την καμία (λόγω 1ον βήματος... 2ον τριβών 3ον κόστους ελαστικών 4ον κόστους ζάντας...)εγώ ήθελα την 2012/16' (σαν τρελός αλλά πριν 2,5 χρόνια που έξανα και δεν ήξερα τι και πως μου είχαν πει ότι δεν βγαίνει/εισάγεται πλέον και άλλες τέτοιες παπαριές και δεν το έψαξα παραπάνω....)
οργανωμένος είμαι...
-
εγω παντως δεν ειχα δει με τις ζαντες του ξαρα με 16οφσετ καμια παρενεργεια σε φρεναρισμα και πολλα στην εθνικη. το μονο κακο ηταν το τιμονι.
MILTO ΔΩΣΕ ΣΥΓΚΛΙΣΗ...δηλαδη βαλε τις ροδες να κοιτανε μεσα οσο περισσοτερο μπορεις...εδω ο χαρης ουλτρα ονε το εκανε πιο πολυ απο τα ορια βλεπωντας τι τιμες εδινε η πεζο στα 20-5-306 και του βγηκε...
θες πολυ δυνατο turn in tora και οχι σηκωμα κωλου.διαφωνω.
με τις 20αρες θα ειναι οτι να ναι...για δοκιμασε να βγαλεις ρεζερβα...
εππισης για πες τιμες απο ευθυγραμμιση
καμπερ
καστερ
τοε... -
Α, και τα Yokohama AVS Sport είναι γαμάτο ελαστικό. Δοκιμασμένο εδώ και σκληρά και γρήγορα 35000χλμ σε στεγνό-βροχή. Δεν το συζητάω!πες μου τετοια γιατι ψηνομαι αγρια.
Απο πλαινα, ειναι ενισχυμενα?
Δινω πολυ σημασια στα πλαινα, οχι τοσο λογω αισθυσης, αλλα υστερα απο τρια βυζια στα goodyear μου, και ενασπασμενο στο πλαι goodyear απο λακουβα.Πανο, ξερω ξερω exalto αλλα δινω και πολυ βαρος στη γνωμη του Μιλτου.
Θα ηθελα να ακουσω και τη γνωμη του. -
SPYRO milησα με μακη...γιορταζε σημερα...
το αμαξι δε του αρεσε με μπουμπακια. με προγραμμα μεταμορφωθηκε...
+8αλογα πηρε απο προγραμμα.βεβαια μακης ειχε εξατμιση απο 106 και μπουμπακια οποτε το προγραμμα δουλεψε για ολα μαζι.
το κυριοτερο ειναι οτι πηρε ενα κιλο ροπη παντου.
πολυ ικανοποιημενος...απο βδομαδα θα το μετρησουμε με το γαβανα οποτε θα εοχυμε και διαγραμματα να συγκρινουμε...
με το προγραμμα μου ειπε οτι κραταει τη δυναμη ως κοφτη .
-
...που θα φτάσει επιτέλους αυτό το 106???
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
SPYRO milησα με μακη...γιορταζε σημερα...το αμαξι δε του αρεσε με μπουμπακια. με προγραμμα μεταμορφωθηκε...
+8αλογα πηρε απο προγραμμα.βεβαια μακης ειχε εξατμιση απο 106 και μπουμπακια οποτε το προγραμμα δουλεψε για ολα μαζι.
το κυριοτερο ειναι οτι πηρε ενα κιλο ροπη παντου.
πολυ ικανοποιημενος...απο βδομαδα θα το μετρησουμε με το γαβανα οποτε θα εοχυμε και διαγραμματα να συγκρινουμε...
με το προγραμμα μου ειπε οτι κραταει τη δυναμη ως κοφτη .
-
Ο χρήστης MEMsound έγραψε:
...που θα φτάσει επιτέλους αυτό το 106???206 μάλλον θέλεις να πεις....
-
Α, και τα Yokohama AVS Sport είναι γαμάτο ελαστικό. Δοκιμασμένο εδώ και σκληρά και γρήγορα 35000χλμ σε στεγνό-βροχή. Δεν το συζητάω!Αυτά τα 35000χλμ, είναι δικά μου χιλιόμετρα.Είναι δυνατό χιλιόμετρα με πολλά στροφιλίκια μέσα.
Το λάστιχο είναι λαστιχάρα!!
Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα.
Στη διάσταση 195/50/15 και 205/50/15
έχει σίγουρα ενισχυμένα πλαΐνά.Για άλλες διαστάσεις πρέπει να το δω.
Όσο για το βρεγμένο νομίζω ότι πολλά συγκριτικά το αδικούν εκτός αν τα άλλα είναι τόσο καλύτερα...Ο Μίλτος μπορεία να πει για την εμπειρία του στο βρεγμένο.... -
Και μιας και μιλάμε για λάστιχα....Αύριο στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών θα είναι μερικές Πόρσε!!!Ένα ταπεινό λαστιχάκι τους είναι το Michelin Pilot Sport Cup σε διάσταση 305/30/19 για τον πίσω άξονα!
Τα πάντα για το Peugeot 206