-
to gps λενε οτι εχει αποκλιση (ενας δεκτης που εχαχνα να παρω για να συνδεσω στο κινητο και να μετραω οικοπεδα πρεπει να το δεις αυτο σπυρο...) 10 μετρα οταν μετρας σημειο-στιγμα.
οταν μετρας ταχυτητα-αποσταση κλπ κλπ η αποκλιση ανεβαινει αλλα και παλι οχι τραγικα. σε περιπτωση σα τη δικια σου σπυρο αντε να φυγει καμια 50αρα μετρα. αρα το θεμα ιεναι απο τα ελαστικα.
ισως αν δηλωνες την αλλαγη διαστασης στον εγκεφαλο οπως ελεγε ο αργυρης -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
ισως αν δηλωνες την αλλαγη διαστασης στον εγκεφαλο οπως ελεγε ο αργυρης
ΩΠΑ! Και πώς γίνεται αυτό; Μόνο στο DIAG2000 ε;
-
ναι...ειναι στις παραμετρους του abs αν θυμαμαι καλα.
-
Αχχχ.... Ποτέ δεν κατάφερα να πάρω σειρά στην αντιπροσωπεία για να βάλω στο DIAG το 206 μου... Όσες φορές πήγα και τους είπα (3 ή και 4 φορές) για αναβάθμσιη λογισμικού μου είπαν 'από βδομάδα γιατί μπλα-μπλα-μπλα'... Γι αυτό και έφυγα από τον 1ο χρόνο κι ούτε πρόκειται να ξαναγίνω πελάτης στα συνεργεία τους...
Ρε παιδιά, όσο περνάν τα χρόνια και μιλάω με μηχανικούς, λαστιχάδες, ανταλλακτικατζήδες, ευθυγραμμισάδες, αμορτισεράδες κλπ, εκνευρίζομαι απίστευτα (ανέκαθεν οι πωλητές και ο γραβατωμένος αρχιμηχανικός στις αντιπροσωπείες με εκνεύριζαν - γενικά πρέπει να έχω αλλεργία στις γραβάτες). Τί τους κάνει και πιστεύουν ότι ο ξερολισμός έχει παντού πέραση;
Οι Βασίληδες, DIAG δεν έχουν (όλο λένε ότι θα πάρουν και στα λόγια μένουν γιατί τους το πουλάει η Peugeot κουτσουρεμένο επειδή δεν είναι εξουσιοδοτημένοι) παρά μόνο μία άλλη παπαριά που την λένε 'εγκέφαλο', αλλά τουλάχιστον όταν μου λένε κάτι ξέρουν μέχρι που φτάνει η μαγκιά τους (αρκετά μακρύτερα από τον μέσο όρο πάντως) και δεν μου ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι... Ξέρουν να σε κάνουν να αισθάνεσαι το συνεργείο τους σαν συνεργείο 'σου'. Πάω εκεί, πιάνω και μια ράμπα και άμα λάχει πιάνω τα εργαλεία κι αρχίζω τις μλκίες και στο τέλος τους φωνάζω να φτιάξουν αυτό που χάλασα... Σαν παιδάκι στην παιδική χαρά αισθάνομαι. Δεν το αλλάζω με τίποτα αυτό! -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
to gps λενε οτι εχει αποκλιση (ενας δεκτης που εχαχνα να παρω για να συνδεσω στο κινητο και να μετραω οικοπεδα πρεπει να το δεις αυτο σπυρο...) 10 μετρα οταν μετρας σημειο-στιγμα.To GPS έχει ακρίβεια 10μ (τώρα). Όταν μπει σε λειτουργία το Ευρωπαϊκό σύστημα (Γαλιλαίος) το αμερικάνικο GPS θα μας δίνει 1μ (ή 3μ νομίζω, για ανταγωνισμό?). Την ακρίβεια την έχουν και τώρα αλλά δε μας τη δίνουν. Μόνο αμερικάνικα στρατιωτικά GPS μπορούν να πάρουν απίστευτη ακρίβεια, ιδίως αν έχουν κάλυψη από πολλούς δορυφόρους.
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
ναι...ειναι στις παραμετρους του abs αν θυμαμαι καλα.Κι εγώ κι ο Γιάννης που δεν έχουμε ABS;
Πάνο, δεν ρωτάς τον Αργύρη να μας πεις ακριβώς πώς γίνεται;
Είναι άσχημο να γράφεις στον χιλιομετρητή διαφορετικά χιλιόμετρα από όσα έχεις κάνει. Χώρια που βλέπεις 230χαω στον κατήφορο και νομίζεις ότι οδηγάς EVO.
Κυνηγιέμαι με τον Γιάννη (εγώ 55άρι κι αυτός 50άρι), και άλλα χλμ μου λέει αυτός ότι είχαμε κι άλλα εγώ. 'Είχα 200', 'όχι 190', 'τί λες ρε γκάβακα που είχες 200', 'ρε δεν παίρνεται η στροφή με τόσα', 'όχι παίρνεται' και άλλα τέτοια χαρωπά... -
καπως ετσι τα ξερω και εγω με gps...το αυτο το κινητο που πηρα(νοκια ε50) κανει παππαδες και ενα απο ολα ειναι λειτουργια πλοηγησης μεσω ρουτ66. αλλα οπως ειπα εψαχνα ακριβεια για ενα χωραφι που ηθελα να μετρησω
απο οσο καταλαβα αν βαρεσεις μπολλικες μετρησεις για στιγμα στο ιδιο σημειο (διαφορετικες ωρες ...) τοτε θα πετυχεις ακριβεια κατω απο 10μετρα αρκετα...πιασε το αυγο και .....
ιστοριες για αργοσχολους ειναι αυτα....
υ.γ. μιλτο το κακο ειναι οτι μετα σε βριζουν που δε το εφτιαξες καλα και το χαλασες και ολας...
επισης αν κανεις update στον εγκεφαλο θα πας 6300κοφτη...για ρωτα και το γαβανα
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
επισης αν κανεις update στον εγκεφαλο θα πας 6300κοφτη..για ρωτα και το γαβανα
Ανατρίχιασα....
Φαντάζεσαι να βάλεις ραλλίσιους εκκεντροφόρους και στο καπάκι update; -
το εχει παθει ο γαβανας...
-
Έχει System Restore?
-
δεν ειναι ετσι απλο. κανει load το προγραμμα του εγκεφαλου απο την αρχη. σα να κανεις φορματ τα windows 98 και να περνας τα xp απο πανω...
τουλαχιστον αυτο καταλαβα και ειδα.... -
Να πω και εγώ τα δικά μου...
Ερώτηση:¨οταν χιονίζει και βγαίνεται βόλτα, αν σπινιάρετε τι γράφει το κοντέρ?Αν μετράει τροχό, ανεβαίνει τρελά όπως το δικό μου.Αν όχι μετράει κιβώτιο.
Τώρα με 50άρι προφίλ και λίγο πιο κοντό κιβώτιο, οι ενδείξεις είναι στα ισα τους!Αυτό το συμπέρασμα το βγάλαμε μετά από άτυπη κόντρα με τον Μίλτο! .Και σου είπα ρε Μίλτο ξέχνα την αναβάθμιση....
Εκτός του ότι θα κατέβει ο κόφτης, θα έχουν κάνει και κανένα νέο πρόγραμμα για τους ρύπους του Euro 5 και μετά άντε τρέχα....Και ένα τελευταίο....Πότε θα κάνουμε κανένα άνοιγμα της προκοπής?
Χώρις σπάσιμο 1ης-2ας....!!! -
Δεν βρίσκω την αιτία που όταν σπινάρεις και δεν δείχνει το κοντέρ σημαίνει ότι η ένδειξη έρχεται από το σασμάν, αλλιώς από τον τροχό. Επειδή μπορεί να κάνει διαφορικό και η μία ρόδα να μην γυρνάει;
Αυτό που περιγράφεις, ίσως να συμβεί σε πισωκίνητα εάν η ένδειξη στο κοντέρ έρχεται από τις μπροστινές ρόδες.Κοντρίτσα θέλεις; Μόνο από στάση!!
-
αν θυμαμαι καλα στα μουλτιπλεξ εχει αισθητηρα για ταχυτητα στο σαζμαν οποτε οτι και να βαλετε διαβαζει σωστα.
2 παιδια με 16.65 δειχνει σωστα το κοντερ τους.
ελπιζω σε μενα τον γκαντεμη να μη κατσει η στραβη και το 14/60 δειχνει αλλα νταλων γιατι θα το βαψω μπλεεεεε και................. -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
êáôáñ÷çí îåêéíá áðï ôï ãåãïíïò ïôé å÷åéò õðïðéåóç.
äçëáäç ç ñïõöç÷ôñá ðïõ ëåãåôáé åìâïëï óå êáèïäéêç êéíçóç åéíáé ìåñéêåò 100äåò öïñåò ìåãáëõôåñç áðï áåñá åéóáãùãçò êáé ôá÷õôçôåò êéíçóçò áìáîéïõ êáé ëïéðåò ìáìáêéåò ðïõ ðáñáìõèéáæïõí ôï êïóìï.
êïéíùò ôï åìâïëï êáôåâáéíïíôáò èá ñïõöçîåé ïôé èåëåé áõôï óå åíáí áôìïóöáéñéêï êéíçôçñá ìå ðéåóç êïíôá óôï 1ìðáñ óôçí åéóáãùãç ïôé êáé íá ìðïõêùíåéò óìðñù÷íùíôáò åóõ ìå óêïõðåò öáñáóéá áõôï èá ðáñåé êáôá ð.÷ 90% ïôé ôïõ èåëåé áõôï!!!!
Ok Âáëôïõ ôçí åéóáãùãÞ ôçò ÐåæïÓðïñ ôùí 500€ êáé ðéóôÝõåéò èá äïõëÝøåé ðñßí ôéò 6-7000 óôñïöÝò? Ïôáí åßíáé ó÷åäéáóìÝíç ãéá 10+?
Áñá ðñÝðåé íá Ý÷åéò êáé ôïõò áíÜëïãïõò åêêåíôñïöüñïõò óå âýèéóìá êáé ôçí ìåãáëýôåñç åéóáãùãÞ ãéá íá ðÜñåéò üôé êáëýôåñï êáé ü÷é üôé ÷åéñüôåñï
(ç äïêéìÞ ðïõ Ýêáíá åãþ åß÷å íá êÜíåé ìå ó÷åäüí åëÝõèåñï êïõôß êáé áõôÜ ðïõ åßäá Þôáí ìéá ìéêñÞ âåëôßùóç øçëÜ,áíÝâáéíå ìåôÜ ôéò 5,5-6 êáëýôåñá ðéï êÜôù ü÷é êÜôé ôï ïõóéáóôéêü )
ïðïôå áí å÷åéò ôá÷õôçôá åìâïëïõ êáé õðïðéåóç êáé âáëâéäá åéóáãùãçò å÷åéò ôï ìåãáëõôåñï ìåñïò ôïõ ðñïâëçìáôïò ëçìåíï.
×áêåìá Ðåæþ ÷áëáñÜ
ï÷é ïôé ìå áõôá ôá äåäïìåíá êáíåéò ñïéêç. çìáñôïí. áëëá ìðáéíåéò ðéï âáèéá óôç ðñáêôéêç âáóç ôïõ èåìáôïò áðï ôç èåùñçôéêç ðïõ áðå÷åé ðáñáóáãêáò
ÓõíÞèùò Üëëá Ý÷åé óôï ìõáëü ï ó÷åäéáóôÞò Üëëá ï âåëôéùôÞò êáé Üëëá ï êÜôï÷ïò .ÊÜíïíôáò ñïéêÞ åßíáé ôï Ýíá êïììÜôé
ôï ìõóôéêï óôï êïõôé ðïõ åéíáé öáñäõ åéíáé áõôï ðïõ ëåù. äçìéïõñãåé ìéá äåîáìåíç áåñá êáé ï êéíçôçñáò ñïõöáåé ïóï èåëåé áõôïò...ôï èåìá åéíáé íá öôáíåé áõôï ðïõ èá ñïõöáåé ðáíôá êáé íá ìç óôåñåõåé åíù áðï ôçí áëëç íá ìç öôáíåéò óôï áëëï áêñï íá ôï ìðïõêùíåéò åóõ âéáæïíôáò ðáñáðáíù ðïóïôçôá íá ìðåé ãéáôé åêåé ìïíï êáêï êáíåéò ðëåïí...
Áí äçìéïõñãÞóåéò õðïðßåóç (áí êáôÜëáâá êáëÜ ) óôçí ðåñéï÷Þ ôùí âáëâßäùí äåí óêÝöôåóáé êáé êáìéá ðéï áíèåêôéêÞ åéóáãùãÞ áðï Üðïøç õëéêþí? Ãéáôé ìåôÜ èá èÝëåé êáé Üëëï åêêåíôñïöüñï
áõôá èåùñçôéêá. ãéáôé ðñáêôéêá óõíçèùò ï ìðáñìðá ìçôóïò êáé ïé áë÷çìåéåò ôïõ ìðïñåé íá åéíáé ðéï áðïäïôéêåò......
50% ìðáìðáìÞôóïò 50% êÜôï÷ïò åõèýíïíôáé ãéá ôçíåðéôõ÷ßá
Äåí èÝëù íá ìéëÞóù ãéá ìðáñìðáìÞôóï ðåñéóóüôåñï
Ìéá õðïôéèÝìåíç âåëôßùóç óå ðñüãñáììá ðïõ äåí Þôáí ôßðïôá Üëëï áðï Ýíá ðåßñáãìá óå áâÜíò -ôï åß÷å êÜíåé ï ðñïçãïýìåíïò éäéïêôÞôçò óå ìåôá÷åé ðïõ åß÷á- êáé åãþ âñÝèçêá ´ìáæß ìå ôïí ìç÷áíéêü íá äéáëÝãïõìå ôéìÝò ãéá íá ìðïñÝóåé íá âãåß ç êÜñôá êáõóáåñßùí .Ðåñéôü íá ðþ üôé ôï áõôïêßíçôï áðëÜ äïýëåõå êáëýôåñá ìÝôá´Äéêü óïõ ôï ìá÷áßñé äéêü óïõ ôï êáñðïýæé áëëÜ åãþ ôï âëÝðù äéáöïñåôéêÜ ..Èá ðñïôéìïýóá íá ðåôÜîù ôá êáèßóìáôá ôùí 30-40 êéëþí êáé íá ìðïýí äýï ìðÜêåô ôùí 15 êáé êáíá êáðü áðï áíèñïêüíçìá (âáììÝíï ìðëÝ ðÜíôá ) ãéá ôá 1000-1500€ ìéáò 'âåëôßùóçò' êáé ïðùóäÞðïôå êáëýôåñá ðåñéöåñåéáêÜ (áíôëßåò âåíæßíçò ,äõíáìï êôë)
- ç áëëáãÞ áìïñôéóÝñ äñïìïëïãåßôáé,êáé ìÜëëïí èá ìðïýí êáé Çr ôñßðïíôá ... íá âñïýí áëëïý Üíåóç
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
... γιατι θα το βαψω μπλεεεεε και.................Εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα...
-
Μάλλον έχουμε μπερδευτεί λίγο....
Τώρα θυμήθηκα κάτι, όταν είχα αλλάξει σαζμάν δεν κουμπώθηκε ο μετρητής χιλιομέτρων και δεν είχα ένδειξη...
Άρα αναιρώ αυτό είπα πριν.. Παίρνουμε από το σαζμάν ένδειξη..
Μαζί με το κιβώτιο-διαφορικό καλό θα είναι να αλλάζει και αυτό το εξαρτηματάκι... -
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Κοντρίτσα θέλεις; Μόνο από στάση!!
Όπως καταλαβαίνεται κύριοι είναι φανερό, ότι με ροπάτα αυτοκίνητα δεν έχει κόντρα σε ρεπρίζ...
-
Τελικα θα δω μηπως μπορω να διορθωσω τη διασταση των ελαστικωνμεσω του διαγνωστικου.
Update:
Παρασκευη μπαινουν εκκεντροφοροι Μπουμπη, δλδ μαμα reprofile!
Για να δουμε! -
σπυρο για πες και για το c2 πως ηταν??τιμονι,αναρτησ???
gskarmou σε εχασα τελειως,,.... εγω ο καημενος εκκεντροφορους απο 106 +γραναζια+ροικη(οοτι ηταν τεσπα αυτο) +προγραμμα εβαλα (περιμενω να τελειωποιησω προγραμμα) και υπολογιζω αν πανε ολα κατευχην να π[αρω 15αλογα.
για να παρεις εσυ 15αλογα ελαφριανοντας(με αναλογιακοντα στο 10 που ειμαστε) θες ξηλωμα 150κιλα.......αν το κανεις αυτο με 1000ευρω εγω δεχομαι να με κανεις γκει...
επισης εβαλα πανω επιτελους τις ζαντες απο ξαρα με οφσετ 16. το τετραγωνο που πηγα πολυ φοβαμαι οτι δε θα θελω να τις βγαλω. τοσο καλο τιμονι.............αυριο στη πιστα θα λαμψει η αληθεια.
Τα πάντα για το Peugeot 206