-
Το ιδανικό σασμάν για το 206 το φαντάζομαι με ελαφρώς κοντύτερες σχέσεις (και μία επιπλέον ταξιδιάρικη 6η σχέση θα ήταν ό,τι καλύτερο αλλά ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας...)
-
Εγω παντως που το δοκιμασα κι εβαλα χταποδι απο ραλλυε...
και σκαρτα 400 ευρω ξοδεψα και ειδα μεγαλη διαφορα...100Ε χταποδι + 200Ε εξατμισας(κομπλε εκτος απο τελικο με μεταχειρισμενο καταλυτη αλλα καταργηση του ζουαν) +30Ε εργατικα στον μηχανικο... τα ρεστα για οδικη βοηθεια και προεκταση λαμδα
Τωρα αν με 3αλογα παραπανω πιανεις 210 τελικη στο ισιωμα ενω πριν 198 με το ζορι...
Αααα και ειχα βαλει κοντρα με ανεπισημο μελος του 206club πρι και μετα μεχρι τα 140 2,5 αυτοκινητα διαφορα.......
Απο θορυβο...μηδεν λογω custom fit τελικου
Απο καταναλωση καμια διαφορα...
Απο αξιοπιστια μετα απο 1,5 χρονο τιποτα ουτε λαμπακι
Καρτα μεχρι πριν ενα μηνα εβγαζα κανονικα...τωρα που θα ξαναπαω θα σας πωΛοιπον εχει κοπο και φασαρια, αλλα δεν χανεις πουθενα...ενω με εκκεντροφους,προγραμξατα κτλ δεν ειμαι σιγουρος...
**Οποιος εχει αντιθετη γνωμη τον περιμενω για κοντρα **
-
kaisar εχουν γραφτει πολλες φορες...
εχουμε
100 χταποδι 106
80 διχαλο καινουργιο χειροποιητο
300 καταλυτης κερεμικος η μεταλλικος ελευθερος
250 για μεσσαιο και τελικο χειροποιητα
100+ εργασια
ποσο κανουν οεοε?οεο?οεο? -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Παρακολουθώντας την συμπεριφορά του και γενικότερα την διάταξη των σχέσεων οι πρώτες 4 σχέσεις είναι αρκετά καλά χρονισμένες για την χώρα που ζούμε ! Το θέμα είναι ότι η 5η ενίοτε δείχνει μακρυά και σπάνια ξεπερνά τις 5,500σαλ ή χρειάζεται να έχεις αρκετή ευθεία για να πλησιάσει αυτές τις ρημάδες 6500σαλ ενώ στην περιοχή των 3500-4000 είναι σχετικά θορυβώδες .Κάπου εκεί άρχισα να σκέφτομαι μια σχετικά κοντύτερη 5η και μια μακρύτερη 6η για τα ταξιδάκια που ενίοτε αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας αν και δεν είναι και το πιο κατάλληλο για κάτι τέτοιο-σε αντίθεση με τις βουνοστροφές και τους επαρχιακούς κάθε έιδους που είναι στο στοιχείο του .Αν και το κυριότερο πρόβλημα στο precius μας είναι ο επιλογέας και η βάση του κιβωτίου η οποία δείχνει να είναι λιγότερη των απαιτήσεων
Ίσως να φταίει και ο επιλογέας, αλλά αυτός δεν κάνει τίποτε άλλο από το να κινεί μπρος-πίσω τις διχάλες.
Τα όποια κομπιάσματα-γρατζουνίσματα (φτου-φτου μαρκυά!) θεωρώ ότι οφείλονται στην μέτρια απόδοση των συχρονιζέ, ή και στην όχι πολύ καλή κατασκευή των κόμπλερ.Για την κλιμάκωση θα συμφωνήσω. Αν και θα ήθελα την τρίτη λίγο πιο κοντή. Το ίδιο και για την τετάρτη. Ποιος ο λόγος να φτάνει έως τα 190; Ή για την τρίτη, ποιος ο λόγος να φτάνει έως τα 142;
Και αν δεχθούμε ότι δεν μπορούμε να έχουμε 6η, θα ήθελα την 5η πιο μακρυά. Π.χ. τα 140 να τα πιάνει στις 3750 rpm. Αλλιώς πιο κοντή η 5η και μια μακρυά 6η (π.χ. 160 στις 4000 rpm).Τι ωραία που θα ήταν...
-
Ο χρήστης kaisaras206 έγραψε:
**Οποιος εχει αντιθετη γνωμη τον περιμενω για κοντρα **-
Με το χρονόμετρο του κινητού μου και με στρογγυλοποίηση προς τα πάνω, κατόπιν πολλών μετρήσεων, απ' όπου έβγαλα τον μέσο όρο!
80-110 (κοντερίσια) με 3η : 5,2 sec. -
Μετρήσεις με Gtech :
- 0-400m : 16,555 sec και ταχύτητα εξόδου 141,72 km/h (με το rollout συνυπολογισμένο παρακαλώ).
- 0-100km/h --> 9,4 sec (ομοίως για το rollout).
Εξάτμιση : Μεσαίο - τελικό της Devil.
Καύσιμο : ΒΡ 100.
Λιπαντικό : 5w-40 Elf ή Total -
-
mitso metra kai ena 90-130 kai συγκρινε με το zeperf
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
mitso metra kai ena 90-130 kai συγκρινε με το zeperfΤι είναι το zeperf;
Α! Παίδες! Ή καλύτερα Μίλτο!
Που θα βρω μεταχειρισμένα ζαντολάστιχα (σιδερένια με λάστιχα ό,τι νά 'ναι) για το αμάξι μου;
Σε κάποιες από αυτές τις μέρες λέω να πάω Σέρρες...
Αυτήν την φορά θα ακολουθώ πολύ πιο πιστά τις γραμμές, ενώ θα κάνω και προσεκτικότερους χειρισμούς με το τιμόνι...Τώρα με τον χειμώνα, θα μπορούμε να το γκαζώνουμε και τον κινητήρα, δίχως τον φόβο της υπερθέρμανσης του λαδιού. Πριν πάω θα τ' αλλάξω μάλλον. Το σαζμάν όμως θέλει πολύ προσοχή! Το ίδιο και τα φρένα! Θα αλλάξω και βαλβολίνες σε λίγο και θα βάλω κάτι Ιταλικές, κατόπιν παροντρύσεως του Μίλτου!
-
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
...
Α! Παίδες! Ή καλύτερα Μίλτο!
Που θα βρω μεταχειρισμένα ζαντολάστιχα (σιδερένια με λάστιχα ό,τι νά 'ναι) για το αμάξι μου;
Σε κάποιες από αυτές τις μέρες λέω να πάω Σέρρες...
Αυτήν την φορά θα ακολουθώ πολύ πιο πιστά τις γραμμές, ενώ θα κάνω και προσεκτικότερους χειρισμούς με το τιμόνι...Τώρα με τον χειμώνα, θα μπορούμε να το γκαζώνουμε και τον κινητήρα, δίχως τον φόβο της υπερθέρμανσης του λαδιού. Πριν πάω θα τ' αλλάξω μάλλον. Το σαζμάν όμως θέλει πολύ προσοχή! Το ίδιο και τα φρένα! Θα αλλάξω και βαλβολίνες σε λίγο και θα βάλω κάτι Ιταλικές, κατόπιν παροντρύσεως του Μίλτου!
Έχω κάτι 14άρια με Michelin GT2 επάνω. Πάρτα βάλτα και τις ζάντες μου τις επιστρέφεις. Από τα λάστιχα δεν περιμένω να απόμεινει και τίποτα...
Αν θέλεις 15άρες ζάντες... δεν έχω ιδέα. Αλλά και να βρεις τζάμπα δεν θα μας τις δώσουν. Για 15άρια λάστιχα όμως όλο και κάτι θα βρούμε στους λαστιχάδες. Ρώτα Autorina (μπορεί να έχει νέα και για την βαλβολίνη).Εάν δεν βγει άκρη με την ιταλική βαλβολίνη (και δεδομένου ότι η παραγγελία TRP 75W80 έχει καταντήσει κυπριακό ζήτημα) έχω κάτι άλλο υπόψιν μου. Την αμερικάνικη της AMSOIL 100% συνθετική (PAO) 75W90 που στην πραγματικότητα είναι 75W85 (φαίνεται από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της - η AMSOIL δεν κολώνει να τα ανακοινώνει ΟΛΑ τα τεχνικά της και έχει ανακοινώσει συγκριτικό με της Valvoline όπου η 2η καταρρέει κανονικότατα) οπότε ενδεχομένως να αποτελεί ίσως και ιδανική-έξυπνη επιλογή. Αν την συνδυάσουμε και με ενισχυτικό μετάλλων Militec-1 (θα φέρω την άλλη βδομάδα) ίσως να κάνουμε το σασμάν όπως το θέλουμε. Δεν θα είναι όμως φτηνή σαν την ιταλική, αλλά σαν την TRP (11-12Ε/lt) και χώρια το Militec-1.
Με τα λάδια που βάζεις το μοτέρ σου δεν μασάει Χειμώνα-Καλοκαίρι αρκεί να τα αλλάζεις ανά 4μηνο το πολύ. Μη νομίζεις ότι δεν καταπονούνται τα λάδια τον Χειμώνα... Αν πάντως θέλεις κάτι ακόμη καλύτερο σε λάδι έχω ήδη και θα έχω από εδώ και πέρα. AMSOIL με λένε... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
kaisar εχουν γραφτει πολλες φορες...
εχουμε
100 χταποδι 106
80 διχαλο καινουργιο χειροποιητο
300 καταλυτης κερεμικος η μεταλλικος ελευθερος
250 για μεσσαιο και τελικο χειροποιητα
100+ εργασια
ποσο κανουν οεοε?οεο?οεο?Το ενα 300σαρι εχουμε πει οτι μπορεις να το σβησεις...
Εγω παντως θεωρω πολυ πιο επικινδυνο να βαλεις αλλους εκκεντροφορους και ιδιως προγραμμα και ροικη, ακομα και απο τον θεο τον ιδιο...
Και να σου πω κατι ενα σωστα βελτιωμενο μοτερ δεν μπορει να εχει αυτην την αθλια εξαγωγη με 40mm εξατμιση σε καποια σημεια...(το μετρησαμε χτες με τον Σπυρο)
Το χταποδι φτιαχνει την μηχανη παντου και οχι μονο ψηλα.
Τα βλεπω λιγο ιεραρχικα τα πραγματα.Το πιο μεγαλο εμποδιο ηταν η εξαγωγη εφυγε, το δευτερο μεγαλο ειναι ο προγραμματισμος που ακομα δεν εχω βγαλει ακρη...
Αν αυτα ξεπεραστουν εχεις ενα μοτερ ετοιμο να φορεσει, εκεντροφορους και αν θες αποτελεσματικοτητα μια καλυτερη πολλαπλη εισαγωγης, οπου πασχουμε σιγουρα.Το να βαλω εκκεντροφορους σε ενα μοτερ που δεν εχει ελπιδες να τραβαει ψηλα λογω κυριως εξαγωγης και μετα εισαγωγης μου φαινεται μεγαλη πατατα....
-
Υ.Γ. θα μου πεις πολλα λεφτα για ολα αυτα τα βελτιωτικα ονειρα
Αμα κανεις κατι καν' το σωστα(ιδιως οταν εισαι μηχανικος και πρεπει
να σκαμπαζεις κατι παραπανω) οι βελτιωσεις ετσι κι αλλιως πεταμενα
λεφτα ειναιΟ χρήστης Δημήτριος έγραψε:
**Οποιος εχει αντιθετη γνωμη τον περιμενω για κοντρα **
....
Εξάτμιση : Μεσαίο - τελικό της Devil.
Καύσιμο : ΒΡ 100.
Λιπαντικό : 5w-40 Elf ή TotalΚαι τουρμπο να μου εγραφες θα τολμουσα...κι αμα χασω σε κερναγα καφε...
Αλλα πρωτα πρεπει να βρεθει ο καταλληλος τοπος Πατρα,Αθηνα vs Θεσσαλονικη λιγο μακρυα...τι να πουμε κι εμεις οι κατωχαμουτζηδες -
...
Και να σου πω κατι ενα σωστα βελτιωμενο μοτερ δεν μπορει να εχει αυτην την αθλια εξαγωγη με 40mm εξατμιση σε καποια σημεια...(το μετρησαμε χτες με τον Σπυρο)Το χταποδι φτιαχνει την μηχανη παντου και οχι μονο ψηλα.
Τα βλεπω λιγο ιεραρχικα τα πραγματα.Το πιο μεγαλο εμποδιο ηταν η εξαγωγη εφυγε, το δευτερο μεγαλο ειναι ο προγραμματισμος που ακομα δεν εχω βγαλει ακρη...
Αν αυτα ξεπεραστουν εχεις ενα μοτερ ετοιμο να φορεσει, εκεντροφορους και αν θες αποτελεσματικοτητα μια καλυτερη πολλαπλη εισαγωγης, οπου πασχουμε σιγουρα.Το να βαλω εκκεντροφορους σε ενα μοτερ που δεν εχει ελπιδες να τραβαει ψηλα λογω κυριως εξαγωγης και μετα εισαγωγης μου φαινεται μεγαλη πατατα....
Συμφωνώ σε όλα. Έχω βάλει εκκεντροφόρους από Rallye. Όμως δεν είναι καθόλου επικίνδυνο (δεν είναι και τόσο άγριοι αυτοί οι εκκεντροφόροι). Απλά όπως είπες είναι τζάμπα λεφτά εάν δεν φτιάξεις εξαγωγή πρώτα από όλα. Τους εκκεντροφόρους τους είχα βρει ευκαιρία και κοψοχρονιά. Το επόμενο βήμα στον κινητήρα είναι η εξαγωγή και τίποτα άλλο. Πρόγραμμα προφανώς θα χρειάζεται αλλά ποιός; Και πόσα; Λεφτά θέλουν όλα...
-
kaisar εγω εχω μπει σε 307 με εκκετροφ 106 και πραγραμμα με μαμα εξατμιση και πηγαινε μια χαρα ψηλα....
αρα ή βρηκαμε το θεο ή δεν εχεις απολυτο δικιο...
εχεις δει το σαιτ της σουπερσπριντ στο c2 vtr??? για μελετα λιγο τα διαγραμματα.επισης φιλος με μαυρο 206 που παλευει να το πουλησει μηνες τωρα(μαλλον ξερεις ποιος) αποφασισε να τα ψηλωσει ολα...ενω για εκκεντρ+μαμα προγραμμα του ζητησαν 150ευρω ξερεις ποσο ζητησαν για εξατμιση την οποια δεν εχει και ολη???????????
μη ξεχνας και το θεμα της αναστρεψιμοτητας...
επισης εδω αθηνα βαρανε στο θεο σε σχεση με πατρα -
κυριοι ρεζουμε νο.2
με λιγα λογια γιατι βιαζομαι λογω δουλειας.
το 206 rc-gr.N φορα 370 λιμπρες εμπρος με 22αρες πισω
εγω που εχω λοιπον 270λιμπρες θελω περιπου 37% μαλακοτερες ραβδους για να εχω αναλογια με γαλλο!
μετα απο διαβουλευσεις με τον αξιοτιμο κυριο παναγιωτη εκ σαλονικα (φ1πιλοτ) μου ειπε οτι η διαφορα μεταξυ ραβδων ειναι χχ4/ζζ4 %
δηλαδη διαιρειςτα διαμετρηματα στη 4ηαρα Η 21 είναι 20% μαλακότερη της 22, η 20 είναι 46% μαλακότερη άρα θέλως κάπου στο 20,3 .... αν θυμαστε ειχα μονος πει παλιοτερα 20.5!
επεσα 0.2 εξω τι να κανω παιδι ειμαι ακομα μαθαινω...αρα κατα πασα πιθανοτητα 21 αχρηστες αρα μιλτομου τι φταιει για πισω???αξονας οεοε?οεο?οεο?
-
Λοιπόν Μίλτο!
Οι 14άρες τι λάστιχα (διαστάσεις) έχουν πάνω; Το offset είναι ίδιο;Αν είναι να μου τις δώσες τις 14άρες, θα σου βάλω και λάστιχα μετά! Δεν θα αφήσω εγώ μια τόσο καλή πράξη χωρίς (ηθική κυρίως) αμοιβή!
Λες να βάλω τα Amsoil; Καλά μου ακούγονται. Γιατί όχι;
Οι ιταλικές βαλβολίνες ήρθαν και κοστίζουν 6,90 ευρώ το λίτρο! Νομίζω ότι είναι συμπαθητικούλα η τιμή τους! (ελπίζω να είναι και καλές)Την Δευτέρα (όπως ξέρεις) θα πάω στους Βασίληδες και θα αλλάξω θερμοστάτη. Σκέφτομαι να τους πω να μου αλλάξουν και τον συμπλέκτη, μια και καλή! Οπότε να μου αλλάξουν και τις βαλβολίνες, να μου βάλουν και τα Amsoil.
Απλά, δε θα είμαι εκεί, αφού θα πρέπει να φύγω... Γ@μώτο... Αυτό με χαλάει λίγο. -
206 XS 1.4 του 2000 με 49.000 χλμ.
Αλλάζει λάδια,φίλτρα κλπ ζουμιά κάθε ~7500 χλμ.
Τακάκια όταν φαγωθούν.
Αλλαξε ιμάντα στα 40.000 πρόσφατα(είχαν περάσει 5 χρόνια).
Δεν έχει κάνει τσικ! (εκτός από την ηλιοροφή κάτι έσπασε και δεν ανοίγει πια!:oops:...η Condor ζητάει -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
206 XS 1.4 ôïõ 2000 ìå 49.000 ÷ëì.
ÁëëÜæåé ëÜäéá,ößëôñá êëð æïõìéÜ êÜèå ~7500 ÷ëì.
ÔáêÜêéá üôáí öáãùèïýí.
Áëëáîå éìÜíôá óôá 40.000 ðñüóöáôá(åß÷áí ðåñÜóåé 5 ÷ñüíéá).
Äåí Ý÷åé êÜíåé ôóéê! (åêôüò áðü ôçí çëéïñïöÞ êÜôé Ýóðáóå êáé äåí áíïßãåé ðéá!:oops:...ç Condor æçôÜåé ¤500!!!!)
ËÝù íá ôï ðåñéðïéçèþ ëßãï ôï öïõêáñéÜñéêï.Ôé Üëëï ðÝñá áðü ëÜäéá, ößëôñá, õãñÜ êéíçôÞñá, õãñÜ öñÝíùí êáé õãñÜ õäñáõëéêïý ëÝôå íá ðñïóÝîù ñå ðáßäåò?!
Silentblocks ðßóù Üîïíá ,âÜóåéò ìç÷áíÞò ,íôßæá óõìðëÝêôç.
Ôá äýï ðñþôá ðñïëçðôéêÜ êáé ôï ôñßôï åßíáé êïììáôÜêé ðåñßåñãï .ÌåôÜ áðï êáëü ðëýóéìï óôï êÜôù ìÝñïò ôçò ìç÷áíÞò ,åãéíå ðéï ìáëáêïò ï óõìðëÝêôçò ôï öáéíüìåíï ðáñáôçñÞèçêå êáé ðáñáôçñåßôáé óå áíÜëïãåò åðé÷åéñÞóåéò êáèáñéüôçôáò.Áêïëïýèçóå ìéá ëßðáíóÞ ôçò íôßæáò êáé Ýêôïôå Ý÷åé âåëôéùèåé ðïëý óôï ðÜôá-Üóå éäáßôåñá ôçò 1çò.
ðñüóèåôù
... êÜôù áðï ôïõò èüëïõò õðÜñ÷ïõí ðëáóôéêÜ ðñïóôáôåõôéêÜ ,áöáßñåóÝ ôá êáé êáèáñéüôçôá!! ÐÝñáóìá ìå áÝñá Þ êáé ðëýóéìï óôï ÷þñï ôçò ìç÷áíÞò êáé øåêáóìü ôùí êáëùäéþóåùí ìå ìïíùôéêü óðñÝõ êáôÜëëçëï ãéá êáëþäéá , âßäåò ôùí åìðñüò êáèéóìÜôùí -áí ÷ñçóéìïðïéåßôáé ãéá áèëïðáéäßåò óßãïõñá èá Ý÷åé êáé ëßãï ôñéîéìáôÜêé åêåß - êáé êáèáñéóìü êÜôù áðï ôï ðßóù êÜèéóìá.
Ìçí ÷ñçóéìïðïéÞóåéò óðñåß ãéá ôá åîùôåñéêÜ ðëáóôéêá/ôóéìïý÷åò áðëÜ êáèÜñéóÝ ôá êáëÜ .
Ìðáôáñßá Ýëåã÷ï ãéá õãñÜ /öüñôéóç (Üëëùóôå ìéá áñêåôÜ öèçíÞ åßíáé ç ðñþôç ôïðïèÝôçóç) êáèþò êáé ìéá áìïñôéóåñïìÝôñçóç.Ëüãù ìáëáêþí áñ÷éêÜ áìïñôéóÝñ ßóùò íá ìçí åßíáé åõäéÜêñéôç ôõ÷üí ðôþóç ôçò áðüäïóçò .ÖñÝïí ãéá ôï áéñêïõíôßóéïí -
**Ïðïéïò å÷åé áíôéèåôç ãíùìç ôïí ðåñéìåíù ãéá êïíôñá **Åãþ Ý÷ù áíôßèåôç ãíþìç áëëÜ ãéáôß íá âÜëù êüíôñá ?? Ãéá íá áðïäåé÷èåß ôé? ¨Ïôé å÷ù Üäéêï?
×áëÜñùóå ëßãï ..ôéò ãíþìåò ìáò ëÝìå ,äåí 'äéêÜæïõìå' êáíÝíá .Ïóï ãéá ôï ôß èåùñåß êáèÝíáò áðï åìÜò ðéï óùóôÞ ëýóç áõôü èá ôï êñßíåé ï ßäéïò êáé ç ôóÝðç ôïõ .Åíôåëþò öéëéêÜ .
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Λοιπόν Μίλτο!
Οι 14άρες τι λάστιχα (διαστάσεις) έχουν πάνω; Το offset είναι ίδιο;Αν είναι να μου τις δώσες τις 14άρες, θα σου βάλω και λάστιχα μετά! Δεν θα αφήσω εγώ μια τόσο καλή πράξη χωρίς (ηθική κυρίως) αμοιβή!
Λες να βάλω τα Amsoil; Καλά μου ακούγονται. Γιατί όχι;
Οι ιταλικές βαλβολίνες ήρθαν και κοστίζουν 6,90 ευρώ το λίτρο! Νομίζω ότι είναι συμπαθητικούλα η τιμή τους! (ελπίζω να είναι και καλές)Την Δευτέρα (όπως ξέρεις) θα πάω στους Βασίληδες και θα αλλάξω θερμοστάτη. Σκέφτομαι να τους πω να μου αλλάξουν και τον συμπλέκτη, μια και καλή! Οπότε να μου αλλάξουν και τις βαλβολίνες, να μου βάλουν και τα Amsoil.
Απλά, δε θα είμαι εκεί, αφού θα πρέπει να φύγω... Γ@μώτο... Αυτό με χαλάει λίγο.Είναι οι 14άρες από το 206 1.4 με τα μαμίσια λάστιχα (175/65/14). Μπορείς να βάλεις έως 185/60/14. Τις έχω για εφεδρικές για να βάλω χειμερινά λάστιχα, αλλά τώρα που έφυγε ο Χειμώνας πάω για του χρόνου... Και δεν χρειάζεται να μου ανταποδώσεις. Σιγά την εξυπηρέτηση, εύκολο μου είναι και όχι δύσκολο.
Θέλεις την γνώμη μου για λάδια; AMSOIL 5W40 (100% υψηλής ποιότητας πολυαλφαολεφίνες)... Ίσως ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά. Φαντάσου αγωνιστικά λάδια για καθημερινή-μακροχρόνια χρήση... Έψαχνα 2 χρόνια να τα βρω, αλλά τελικά με βρήκαν αυτά πριν 2 βδομάδες! Δεν είναι φτηνά βέβαια αλλά αξίζουν πολύ περισσότερο από το κόστος τους. Λιανική κοστίζουν 14Ε/1quart (946ml) αλλά για μας τα παίρνω φτηνότερα σε συσκευασία κιβωτίου (θα σου πω στο τηλέφωνο)... Έχω 8lt ακόμη, τα 4 για μένα τα άλλα 4 είναι για μια φίλη με VW αλλά αν τα θέλεις πάρτα γιατί από βδομάδα περιμένω κι άλλα. Θα πάω κι εγώ την Δευτέρα για να βάλω τα λάδια της AMSOIL, οπότε τα λέμε κι εκεί!
Για βαλβολίνη δοκίμασε την ιταλική να δούμε τί παίζει... Παραείναι φτηνή αλλά ποτέ δεν ξέρεις (σχεδόν μισή τιμή από TRP). Ο Γιάννης της Autorina λέει ότι είναι 100% συνθετική και πάντα μας ξηγιέται σε τιμές. Αν μάθουμε μάρκα-τύπο θα ψάξω να βρω τα τεχνικά της να την συγκρίνω με την TRP αλλά και με την BV... -
[quote='kouk']206 XS 1.4 του 2000 με 49.000 χλμ.
Αλλάζει λάδια,φίλτρα κλπ ζουμιά κάθε ~7500 χλμ.
Τακάκια όταν φαγωθούν.
Αλλαξε ιμάντα στα 40.000 πρόσφατα(είχαν περάσει 5 χρόνια).
Δεν έχει κάνει τσικ! (εκτός από την ηλιοροφή κάτι έσπασε και δεν ανοίγει πια!:oops:...η Condor ζητάει
Τα πάντα για το Peugeot 206