-
Ο χρήστης giannos έγραψε:
Χαιρετώ! Πολύ διάβασμα.... Δε πειράζει ρε Γιάννη. Τέτοια να είναι τα προβλήματα... Άσε που τώρα έχει ελατωθεί αισθητά. Μίλτο,η αντιστρεπτική τελικά έκανέ παραπάνω απο τον αρχικό προυπολογισμό; Αν είναι πες μου για να προετοιμάζομαι... Τον άκουσες τον ήχο; Α!!Χάνεις!
Γιάννη βάλτο να το ακούσει...
Δε ξέρω πότε θα ρθω ρε... Τώρα κάτι έγινε και τελικά εκεί που τελείωνε η εξεταστική την Παρασκευή, ξαφνικά ξαναρχίζει απο βδομάδα μάλλον 2πλή ...Καλύτερα διπλή εξετάστική, παρά αντιστρεπτική!
-
Με άλλα λόγια μπορούμε να πούμε ότι είναι μια C4 το 207!
-
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Καλύτερα διπλή εξετάστική, παρά αντιστρεπτική!Έτσι είναι. Αλλά πάλι μας τα κάνανε... δινουμε 9-10-11...
Βασικά αρχίζουμε την άλλη εβδομάδα οπότε μπορεί αν μπορέσω να ρθώ μεθαυριο για ΣΚ. Αλλά θα δίξει. -
Μίλτο,η αντιστρεπτική τελικά έκανέ παραπάνω απο τον αρχικό προυπολογισμό;Όχι Γιάννη. Δεν άλλαξε η τιμή. Σε περιμένει...
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Όχι Γιάννη. Δεν άλλαξε η τιμή. Σε περιμένει...κι εγώ την περιμένω...
Το άκουσες τον ήχο; Αν Εχεις email πες να στο στείλω... Ρε περίεργο πράμα εκεί που είχε αρχίσει να καλμαρει...εχθες άρχισε πάλι τα ίδια... -
SPECIALLY THANKS TO MILTOS OEOE...
ΦΟΡΤΩΣΑ 20 λιτρα αμσοιλ απο αγγελοπουλο σε σουπερ τιμη και επεστρεψα γραφειο.
τα 8 ειναι του σπυρου αντε να δει και αυτος τι εστι λαδι!εχω λαδια για κανα χρονο!!!!!!!!!!!
-
Όχι Γιάννη. Δεν άλλαξε η τιμή. Σε περιμένει...
κι εγώ την περιμένω...
Το άκουσες τον ήχο; Αν Εχεις email πες να στο στείλω... Ρε περίεργο πράμα εκεί που είχε αρχίσει να καλμαρει...εχθες άρχισε πάλι τα ίδια...Μήπως έβρεχε χτες?Είχε και λασπίτσα?
-
ξεχασα να πω οτι οταν ανοιξα το προηγουμενο μηνα το μοτερ για ροικη στα 70000χλμ συμφωνα με το μηχανικο μου ηταν τζιτζι...
γυαλιζε και δεν ειχε ουτε μια γραμμη-γρατζουνια μεσα το μοτερ...και να φανταστειτε οτι το εχω βιασει στο να αλλαζω καθε τρεις και λιγο μαρκες και ιξωδη στα λαδια.
προφανως οι συχνες αλλαγες(καθε 10κ χλμ) και η προσοχη στο ζεσταμα και κρυωμα ειχαν ενα αποτελεσμα. -
Ροική?Τι έχεις στο μυαλό σου?
-
Το καπάκι μας έχει 98% ροϊκότητα από τη μάνα του. Στην περίπτωση αυτή το να το κάνεις ροϊκή μπορεί να σημαίνει και ότι θα χάσεις. Πρέπει να είναι μεγάλος γάτος ο μάστορας για να σου δώσει το επιπλέον 2%.
-
βαρη 206 ...τα γραφω για να μη ξεχασω μεσα αποι τη πεζο...
206 gti 1.6 το δικο μου 1085
206 dynamique toy alexandroy ....................1028
206 2.0 gti 1110
206 rc 1170...
αρα μιλτο το δικο σου που ειναι και απο τα πρωτα πρεπει να παιζει στα 1030....
σκεφτειτε μονο οτι στο gtech toy pappaki to gti ebgale 80aloga kai toy αλεξανδρου το dynamique εβγαλε 88 με ιδιο βαρος 1200κιλα.
ο αλεξανδρος εχει και μεσσαιο τελικο και 2500χλμ μονο!!!!!!!!!!!!!!!!αρε βαρος τι κανεις
-
μιλτο δεν ειναι ετσι με ροικη. το 98% αποοσα εχω κατλαβει σημαινει τι ποσοστο απο αυτο που θα μπει στην αρχη του αυλου θα φτασει σωστα και με τι απωλειες στο κυλινδρο...
αν εσυ ανοιξεις λιγο αυλους οπως εγω π.χ κατα 2 χιλ που σημαινει ...(καποιος να βρει διαμετρο βαλβιδας μας) τοτε εχεις αυξηση της παροχης κατα χ%. οποτε μπορει να πεσεις σε πληροτητα στο 90% αλλα αν μπαινει παραπανω μιγμα θα εισαι πιο πανω απο πριν σε αποδοτικοτητα...δε ξερω αν διαβαζεται αυτο που εγραψα
-
Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Το ότι ανοίγεις τους αυλούς δε σημαίνει μεγαλύτερη ροή. Μπορεί να είναι χειρότερο και ψηλά και χαμηλά. Το πιθανότερο είναι ότι θα έχεις μικρή αύξηση στις πολύ ψηλές στροφές και μεγάλη πτώση στις χαμηλές/μεσαίες στροφές. Αυτός που κάνει τη ροϊκή πρέπει να ξέρει πολύ καλά τι κάνει για να έχεις μια μικρή αύξηση χωρίς να χάσεις σε ρεπρίζ.
-
Oé åéóáãùãÞò ôïõ 1600Üñç åßíáé åßíáé óôá 28 ÷éëéïóôÜ áí èõìÜìáé êáëÜ .ïé åîáãùãÞò óôá 25 .
50 êéëÜ äéáöïñÜò áðï dynamique óå gti ? TåëéêÜ áõôÜ ôá äÝñìáôá ,áëïõìßíéá êëð êëð êïóôßæïõí
Åßìáé ìå ôï êáôáñãçìÝíï áðï ðëåõñÜò åîïðëéóìïý ðëÝïí xs óôá 1025 ,äåí Ý÷ù ðÜåé íá ôï æõãßóù êáé ôï õðïëïãßæù óôá 1070 ìå ðëÞñåò êÜõóéìï .Áí .ïíôùò ôï âÜñïò áõôü åìðåñéÝ÷åé êáé ðïóüôçôá êáõóßìïõ äåí ôï Ý÷ù äéáóôáõñþóåé
-
1070κ το είχα ζυγίσει με μισό ρεζερβουάρ (25κ υποθέτω). Είχα και μερικά πραγματάκια στο πορτμπαγκαζ αλλά δεν ξέρω πόσο ζύγιζαν (πιστεύω όχι πάνω από 10κ). Άρα άδειο πρέπει να βρίσκεται στα 1035κ περίπου. Νομίζω ότι 1025κ ζυγίζει χωρίς καθόλου υγρά, που αν είναι έτσι τα 1025 είναι το σωστό νούμερο..
-
Ðåñé åñãïóôáóéáêþí áìïñôéóÝñ ìáò
ôá áìïñôéóÝñ ìáò êáôáóêåõÜæïôáí áðï ôçí ....Delphi ..... ìå âÜóç ôéò õðïäåßîåéò ôçò Ðåæþ .
Ïðïõ Delphi ï ÷ñåùêïðçìÝíïò ðëÝïí ãßãáíôáò êáôáóêåõÞò ðåñéöåñåéáêþí óõóôçìÜôùí ðïõ ðñïìÞèåõå ôïõò ðåñéóóüôåñïõò êáôáóêåõáóôÝò .ÊÜðïõ åêåß Üñ÷éæù íá øá÷íù ãéá Üëëç ëýóç ,äåí îÝñù êáé äåí èÝëù íá ìÜèù Üí ïé ðáñôßäåò ðñéí êáé êáôÜ ôçí ÷ñåùêïðßá åß÷áí ôá ßäéá óôÜíôáñ ðïéüôçôáò .Ç ðëçñïöïñßá ìïõ Þñèå áíáðÜíôå÷á ñùôþíôáò ãéá ôá åñãïóôáóéáêÜ áìïñôéóÝñ.
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
1070ê ôï åß÷á æõãßóåé ìå ìéóü ñåæåñâïõÜñ (25ê õðïèÝôù). Åß÷á êáé ìåñéêÜ ðñáãìáôÜêéá óôï ðïñôìðáãêáæ áëëÜ äåí îÝñù ðüóï æýãéæáí (ðéóôåýù ü÷é ðÜíù áðü 10ê). ¶ñá Üäåéï ðñÝðåé íá âñßóêåôáé óôá 1035ê ðåñßðïõ. Íïìßæù üôé 1025ê æõãßæåé ÷ùñßò êáèüëïõ õãñÜ, ðïõ áí åßíáé Ýôóé ôá 1025 åßíáé ôï óùóôü íïýìåñï..Ìßëôï ôá 50 ëßôñá âåíæßíçò åßíáé 35 êéëÜ âÜñïõò !
-
To ειδικό βάρος της βενζίνης δηλαδή είναι 700γρ/λίτρο ε; Μεγάλη διαφορά.
Καλά, μη νομίζεις ότι ήταν και ακριβώς μισό ρεζερβουάρ... Περίπου λέμε. Πάντως τα 1025κ κενό για το 1ο 206XS16V είναι προφανώς αλήθεια. -
Êåíü/ãåìÜôï åßíáé êÜôù áðï 1100 êéëÜ ïðüôå îåêéíÜìå áðü ôï 10 êéëÜ /ßððï ..... íá äþ ðüôå èá ðÜìå óôá 5
Ìßëôï ãéáôß äåí èõìÜóáé áêñéâþò
Ïðùò êáé íá Ý÷åé ç êáôÜóôáóç ðÜíôá åßíáé ëßãï ðåñßåñãç ãéáôß óôçí ãñáììÞ ðáñáãùãÞò ðåñíÜíå êáé äéÜöïñåò áëëáãÝò ðïõ äåí áíáêïéíþíïíôáé áðï ôïí êáôáóêåõáóôÞ ïðüôå ôï öõóéïëïãéêü åßíáé íá õðÜñ÷ïõí äéáöïñï-ïéÞóåéò óôï âÜñïò . -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Περι εργοστασιακών αμορτισέρ μας
τα αμορτισέρ μας κατασκευάζοταν απο την ....Delphi ..... με βάση τις υποδείξεις της Πεζώ .
Οπου Delphi ο χρεωκοπημένος πλέον γίγαντας κατασκευής περιφερειακών συστημάτων που προμήθευε τους περισσότερους κατασκευαστές .Κάπου εκεί άρχιζω να ψαχνω για άλλη λύση ,δεν ξέρω και δεν θέλω να μάθω άν οι παρτίδες πριν και κατά την χρεωκοπία είχαν τα ίδια στάνταρ ποιότητας .Η πληροφορία μου ήρθε αναπάντεχα ρωτώντας για τα εργοστασιακά αμορτισέρ.
Θες να σου πω εγώ για τη Delphi και τον αντιπρόσωπό τους εδώ? Οχι πες μου, θες?
Τα πάντα για το Peugeot 206