-
Κατ' αρχήν το πάρκινγκ είναι εκνευριστινκά ακριβό, ενώ και πριν 1-2 βδομάδες που ήμουν εκεί θυμάμαι ότι πλήρωσα πανάκριβα μια μπύρα. Συγχωρέστε με για το Αλτσχάιμερ αλλά δε θυμάμαι ακριβώς ποιο μαγαζί ήταν και πόσο ακριβώς την πλήρωσα αλλά ήταν αρκετά ακριβή.
Πάντως και μόνο το πάρκινγκ αρκεί για να χαρακτηριστεί ως 'ακριβό' μέρος.
-
NΑ σας πω εγω που πηγα..
Το παρκιν εινια ακριβο της ωρες ας πουμε αιχμης..0,50Ε η μια ωρα 2 η 2η καπως ετσι..Εγω παρκαρα εξω.Μετα που μενουν ανοικτες μονο οι καφετεριες ΟΚ πληρωνεις μονο 2 ευρω για οσο κατσεις σε παρκιν.Αλλα τα μαγαζια μεσα ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ για ενα μεσο υπαλληλο.
Χαμος στον μοναδικο οροφο μα μπιλιαρδαδικα καφετεριες κτλ..Δεν βρισκεις τπτ κ αν βρεις δε ξερω ποσο θα πληρωσεις!
ΑΥΤΑ -
ma_baker, κι εγώ πάρκαρα έξω όταν πήγα (βράδυ Πρωτοχρονιάς), αλλά διάβασα στο φόρουμ πως η κλύση στην περιοχή του Μωλ πάει ΣΥΝΝΕΦΟ, οπότε πρόσεχε...
Προσωπικά το ρίσκαρα, μιας και πάρκαρα σχετικά μακρυά και σε σημείο που δεν εμπόδιζε καθόλου (ούτε σε νησίδα), και ανήμερα πρωτοχρονιά (και βράδυ) το έκοψα χλωμό να βάλουν κλήσεις...
-
Χρειαζόταν πραγματικά να πάτε να το δείτε; Σιγά το τέρας. Από περιέργεια το καταλαβαίνω, όμως όχι να στριμωχτώ σαν αμερικανάκι (εδώ το 'αμερικανάκι' πάει γάντι) και να πληρώσω από πάνω.
-
Θα καταλάβαινα την ανάγκη για ύπαρξη μεγάλου κλειστού χώρου ψυχαγωγίας αν ήμασταν βορειοευρωπαϊκή χώρα.
Ωστόσο στην Αθήνα έχουμε υπέροχα βράδια για τουλάχιστον 70% των ημερών του έτους. Είναι δυνατόν να συγκρίνει κανείς τη βόλτα σε μια πλατεία με τούτο το πράμα;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
ma_baker, κι εγώ πάρκαρα έξω όταν πήγα (βράδυ Πρωτοχρονιάς), αλλά διάβασα στο φόρουμ πως η κλύση στην περιοχή του Μωλ πάει ΣΥΝΝΕΦΟ, οπότε πρόσεχε...Προσωπικά το ρίσκαρα, μιας και πάρκαρα σχετικά μακρυά και σε σημείο που δεν εμπόδιζε καθόλου (ούτε σε νησίδα), και ανήμερα πρωτοχρονιά (και βράδυ) το έκοψα χλωμό να βάλουν κλήσεις...
οταν παρκαρα ειχα απεναντι μου 2 περιπολικα.Κ γω πολυ μακρια το αφησα ..οχι ομως παρανομα καθως δεν ειχε πινακιδες απαγορευτικες.
Ειπα και να μ κοψουν κληση θα τη πληρωσω. -
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Πια Κοραή ρε, αυτά είναι για τον ΔήμαρχοΚαφέ των αισθήσεων, ΙΟΠ, και άλλα δίπλα στο κύμα.
Βy the way στο Starbucks, στο Π.Φάληρο έχει χώρο καπνιστών...
Έχει ..... τραπεζάκια έξω.
-
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Ωραίο θέμα!!!Αλήθεια πιστεύετε πώς το The Mall θα 'πιάσει' από άποψη κόσμου και κερδών στο προσεχές μέλλον?
Αν όσοι το κατακρίνουν δεν πάνε (αντί απλά να το λένε μόνο) τότε μάλλον δε θα πάει και τόσο καλά.
Προσωπικά επειδή όταν κάτι δε μου αρέσει το δείχνω, θα κάνω αυτό ακριβώς δε θα πάω.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ωραίο θέμα!!!
Αλήθεια πιστεύετε πώς το The Mall θα 'πιάσει' από άποψη κόσμου και κερδών στο προσεχές μέλλον?
Αν όσοι το κατακρίνουν δεν πάνε (αντί απλά να το λένε μόνο) τότε μάλλον δε θα πάει και τόσο καλά.
Προσωπικά επειδή όταν κάτι δε μου αρέσει το δείχνω, θα κάνω αυτό ακριβώς δε θα πάω.
+1
-
Πολύς ντόρος για το τίποτα, και όσοι έχουν φαγωθεί είναι σίγουρα από περιέργεια... (Δεν βάζω τον εαυτό μου μέσα)
Οπως και πολλές άλλες παροχές στην Ελλάδα έτσι και αυτές του Mall είναι υπερτιμημένες, οπότε δε βλέπω και πολύ φως οσον αφορά τους τζίρους που θα κάνουν όλα αυτά τα μαγαζιά. Ειδικά όταν οι μισθοί είναι Αφρικής και το κόστος ζωής Ευρώπαϊκό... Μαγαζιά υπάρχουν, μαρουλάκι όμως για ξόδεμα λίγο... Προσωπικά τέρμα τα κάθε είδους multiplex, ζήτω τα συνοικιακά... Είναι θέμα ποιότητας και ποσότητας
-
iuroytiouer
-
Ο χρήστης Argyrismm έγραψε:
εγώ πάντως στο mall δεν πρόκειται να πάω για ψώνια.
Μένω Θεσσαλονίκη.Mediteranean?
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Θα καταλάβαινα την ανάγκη για ύπαρξη μεγάλου κλειστού χώρου ψυχαγωγίας αν ήμασταν βορειοευρωπαϊκή χώρα.Ωστόσο στην Αθήνα έχουμε υπέροχα βράδια για τουλάχιστον 70% των ημερών του έτους.** Είναι δυνατόν να συγκρίνει κανείς τη βόλτα σε μια πλατεία με τούτο το πράμα;**
ΌΧΙ.-
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Starbucks Χαλάνδρι και χωρίς καπνό!
Tα συνοικιακά σινεμά κλείνουν (αν και εγω βλέπω να έχουν περισσότερο κόσμο τώρα απο την εχποή προ-multiplex) αλλα οι συνοικειακές καφετέριες που κλείνουν (επίσηε -λέμε τωρα) δεν μας ενοχλεί?
Δεν θλίβεσαι που κλείνουν οι συνοικιακές καφετέριες υπο το βάρος των μεγάλων πολυεθνικών? (starbucks)
Σχετικά με αυτό, νομίζω ότι οι συνοικιακές καφετέριες μπορούν αν θέλουν να μην κλεισουν αρκεί να είναι καλές και να προσφέρουν ποιότητα και καλές τιμές. Αλήθεια (δεν ξέρω αν καπνίζεις) σε ποια καφετέρια εκτός από τα starbucks μπορεις να κάτσεις σαν ανθρωπος και να πιεις ενα καφέ χωρίς να πεθάνεις από τον καπνό των άλλων;Ακόμα και σε σημεία μη καπνιζόντων είναι τεκές. Τα Startbucks είναι πολυεθνική αλλά δεν νομίζω ότι κάνουν αθέμιτο ανταγωνισμό, είναι μία επιλογή ακόμα. Και πιστεύω ότι χιλιάδες συνοικιακές καφετέριες τα πάνε μια χαρά ακόμα και μετά το ανοιγμά τους. Είναι σαν να λέμε ότι επειδή ήρθαν τα McDonalds θα κλείσουν όλα τα σουβλατζίδικα. Ενώ τα multiplex προωθούν μία άλλη ιδέα διασκέδασης μαζεμένη σε ένα σημείο που έρχονται πελάτες από όλη την Αθήνα.
-
To Starbucks τα πάει καλά γιατί προσφέρει κάτι νέο (περίεργα καφεδάκια κι έτσι). Τα κλασικά προσφέρουν φραπαδούρα ή ελληνικό που τον χρεώνουν 1000% πάνω από το κόστος. Ας σταματήσουν τις αρπαχτές για να επιβιώσουν.
Σημειωτέον ότι σε Starbucks έχω πάει μόνο 1-2 φορές μόνο και δεν με βλέπω να ξαναπηγαίνω. Όμως και τις παραδοσιακές καφετέριες περιόρισα γιατί νιώθω κορόιδο να πληρώνω 3 ευρώ το καφεδάκι και να με κοιτάει το γκαρσόνι με μισό μάτι έτσι και δεν του δώσω άλλο 1 πουρμπουάρ.
-
Θα καταλάβαινα την ανάγκη για ύπαρξη μεγάλου κλειστού χώρου ψυχαγωγίας αν ήμασταν βορειοευρωπαϊκή χώρα.
Ωστόσο στην Αθήνα έχουμε υπέροχα βράδια για τουλάχιστον 70% των ημερών του έτους.** Είναι δυνατόν να συγκρίνει κανείς τη βόλτα σε μια πλατεία με τούτο το πράμα;**
ΌΧΙ.-
Α μπράβο!
Όσο για τα Starbucks είναι όντως 'αλλιώτικου' στυλ σε σχέση με τα συνηθισμένα, αλλά ούτε κι αυτά είναι φτηνότερα από τα Ελληνικά μαγαζιά!
-
Φθηνό ασφαλώς δεν είναι, όμως είναι νέο και αυθεντικό.
Σήμερα δεν υπάρχει καφετέρια που να μη σερβίρει 'φρεντοτσίνο'. Δηλ. πουλάνε αντιγραφή και τη χρεώνουν όσο το αυθεντικό. Πάει, το χάσανε το παιχνίδι. Ας χρεώνουν τον καφέ 1-1,5 ευρώ και θα γεμίσουν ξανά κόσμο. Διαφορετικά αρκετά θα κλείσουν και δεν λυπάμαι καθόλου γι'αυτό. -
Ο χρήστης cghera έγραψε:
Είναι σαν να λέμε ότι επειδή ήρθαν τα McDonalds θα κλείσουν όλα τα σουβλατζίδικα.Ναι μεν αλλά...
Η Αθήνα στα τέλη του '80 ήταν ΤΙΓΚΑ στις ψησταριές.
Πού πήγαν; (ιδίως στο κέντρο, και παρόλο που τόσος κόσμος δουλεύει και τρώει ένα γεύμα τη μέρα εκεί...)
Θες ΜακΝτόναλντς, θες Γκούντις κλπ, θες ντελίβερι σουβλατζίδικα και πίτσες, η ουσία είναι πως είτε έκλεισαν, είτε φυτοζωούν, και λίγοι έμειναν...Φυσικά και τα Στάρμπαξ δεν θα κλείσουν τις καφετέριες, αλλά μαζί με τα Φλοκαφέ και καναδυό άλλους, 'κάτι γίνεται'... Δεν θα αφανιστούν, αλλά σαφώς και θα πάψουν να είναι ο κανόνας. Όπως έγινε με τις ψησταριές...
Άλλωστε αυτό που παρατήρησα είναι πως ενώ πριν λίγα χρόνια είχαμε τον ελληνικό, το φραπέ και το γαλλικό, άντε και κανένα εσπρέσσο ή φρέντο, τώρα έχει φραπουτσίνο φλοκατσίνο, μοκαρέλα, τσοκολατορενίνιο μπρατουτσελίνο με ή χωρίς καραμέλλα και φραμπαλά φιστίκια... Και αυτό το φαινόμενο ξεκίνησε λίγο μετά τα Στάρμπαξ...
Φυσικά και στα παραπάνω (σε αντίθεση με τις τεχνικές του Μωλ...) δεν υπάρχει τίποτα απολύτως το μεμπτόν ή το λάθος...
-
τσοκολατορενίνιο μπρατουτσελίνο με ή χωρίς καραμέλλα και φραμπαλά φιστίκιαΝόστιμα ακούγονται
Και η πλάκα είναι ότι με αυτά χορταίνεις σα να έχεις φάει κανονικα. Πάντως ειλικρινά δεν ξέρω αν όντως πουλάνε τίποτα αυτοί, ή απλώς τους βάζουν για να δείχνει πλήρης ο κατάλογος. Δηλαδή φαντάζομαι ότι το 85% των πωλήσεων καφέ σε μια καφετέρια θα γίνεται από τα κλασικά φραπέ/φρένο/γαλλικό.
-
H προταση του Ραντομ..
ΦΡΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ΚΑΡΑΜΕΛ ΓΚΡΑΝΤΕ LIGHT ON ICE ΜΕ EXTRA ΣΑΝΤΙΓΥ
ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ 4.5 ΕΥΡΩ..
ΤΕΛΟΣ Η ΚΛΕΨΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟ ΠΑΛΙΟΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΑΝΕ ΝΕΡΟΖΟΥΜΙΑ... ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ STARBUCKS ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ..ΣΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟ STARBUCKS ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΙΠΙΝΑΚΙΑ..
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ MALL ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΧΤΙΣΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ..ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ..ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝ Η ΟΧΙ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ..ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..ΤΕΛΟΣ..
Το κόλπο του The Mall [οι τρόποι του μεγαλοεπιχειρηματία]