Αυτο ειναι αληθεια, οπως επισης, μεσα απο αυτο εδω το φορουμ καταρριπτεται ο μυθος 'Τα κρεατα ειναι ελληνικα'...
Εχουμε προ πολλου εξαντλησει ολα τα κρεατα!!
Μη πεφτουμε στην παγιδα παιδια..!
tsilisX1!
Χτάνσος μάλλον Χ2 (μπορεί να φέρω και τον ξάδερφο παρέα - αλλά έχει σπάσει δεξί κάτω ψαλίδι... )
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Εγώ δεν δήλωσα συμετοχή ... και το όνομα μου είναι Χ2 στη λίστα
Εσύ δεν χρειάζεται να δηλώσεις
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Εγώ δεν δήλωσα συμετοχή ... και το όνομα μου είναι Χ2 στη λίστα
ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟΣ
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Toν δηλώνει από μόνο του το σύστημα, by default
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Toν δηλώνει από μόνο του το σύστημα, by default
Και Χ 2!!!
Η Μαρια τελειωνει την δουλεια της στις 8,οποτε δυσκολο το βλεπω να ειμαστε εκει.....
Κριμα κ δεν θα ετρωγα το μεσημερι για να φαω μια σταυλισια...
πες τα ρε συ... Πεμπτη κι ολας... !
Θα πεινανε πολυ φαινεται και δεν μας θελουν
Αλλα να πω οτι τρωω πολυ....Ισα ισα τσιμπαω κατιτις( σαν τον Λουκουλο ενα πραγμα )
Ναι ρε αδικημένοι!
4 χρόνια τώρα, Πέμπτη πάμε για φαϊ, εσεις τώρα το καταλάβατε!!!
Θα είμαστε εκει για αρκετή ώρα....οπότε....ότι ώρα τελειώσετε περάστε!
Θα σας έχουμε κρατήσει....τα κόκκαλα!!!
καιρος, λοιπον, να το αλλαξουμε, μιας και οσες συναντησεις γινουν πεμπτη αυτη τη χρονια, θα τις χασω!
Εγω τελειωνω 10 και μεχρι να ερθω εκει θα ειναι 10.30 - 11 παρα.. δε νομιζω να ειστε και ιδιαιτερα αργοι στο να φατε τη σταβλισια, οσο μεγαλη και να ειναι..!
Ο χρήστης tm έγραψε:
πες τα ρε συ... Πεμπτη κι ολας... !
Πες τα ρε γμτ... και εμείς πώς θα πάμε Λιμανάκια, Βούτες, Λαϊνόπουλους και Κερατέα, μέρα που είναι?
Ο χρήστης tm έγραψε:
δε νομιζω να ειστε και ιδιαιτερα αργοι στο να φατε τη σταβλισια, οσο μεγαλη και να ειναι..!
Δε νομίζω ότι υπάρχει σταβλίσια αρκετά μεγάλη σε αυτόν τον κόσμο
Αυτο ειναι αληθεια, οπως επισης, μεσα απο αυτο εδω το φορουμ καταρριπτεται ο μυθος 'Τα κρεατα ειναι ελληνικα'...
Εχουμε προ πολλου εξαντλησει ολα τα κρεατα!!
Μη πεφτουμε στην παγιδα παιδια..!
Μεσα και εγώ αν και οι σταυλισιες ειναι σιγουρα εισαγωγής και αρα γεματες φάρμακα!!!!! Αλλα για μια φορα το χρονο δεν πρεπει να μας χαλασει.!!!
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τι λέτε?
Πέμπτη, 19/1/2006, στις 20:00 στον Χρύσανθο στα Βριλήσια.
Για μπριζόλες!Πείτε όμως γρήγορα ποιοί θα έρθετε για να κλείσουμε τραπέζι! Είναι και περίεργος ο τύπος!
Κάτσε λίγο να το υπολογίσω
Τελειώνω απο δουλειά 16:00 - 16:30 και 4 και κάτι , 4 παρά κάτι Γιάννενα - Χρύσανθος , 20:45 είναι καλά , ή θα φωνάξει ο περίεργος ?
Λέμε τώρα , και να φωνάξει , σιγά μην τον ακούσω , απο τα Γιάννενα !!
Αποστόλης ,
Υ.Γ. Να περάσετε ΚΑΛΑ !!!!!!
Θα προσπαθήσω. Δύσκολο, αλλά μια και θα είμαι μόνος μου το πολύ - πολύ να καθήσω με τον cmarin.
Άκουσα ότι έχει συνηθίσει να κρατάει κάποιον αγκαλιά, αλλιώς δεν μπορεί να φάει.
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Θα προσπαθήσω. Δύσκολο, αλλά μια και θα είμαι μόνος μου το πολύ - πολύ να καθήσω με τον cmarin.
Άκουσα ότι έχει συνηθίσει να κρατάει κάποιον αγκαλιά, αλλιώς δεν μπορεί να φάει.
Σοβαρολογείς ή κάνεις πλάκα?!
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Άκουσα ότι έχει συνηθίσει να κρατάει κάποιον αγκαλιά, αλλιώς δεν μπορεί να φάει.Σοβαρολογείς ή κάνεις πλάκα?!
Σοβαρολογεί, μόνο που τα μπέρδεψε λίγο. Ο ποπολάρος με πήρε αγκαλιά και όχι εγώ αυτόν, οπότε απευθύνσου σ'αυτόν
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Άκουσα ότι έχει συνηθίσει να κρατάει κάποιον αγκαλιά, αλλιώς δεν μπορεί να φάει.Σοβαρολογείς ή κάνεις πλάκα?!
Σοβαρολογεί, μόνο που τα μπέρδεψε λίγο. Ο ποπολάρος με πήρε αγκαλιά και όχι εγώ αυτόν, οπότε απευθύνσου σ'αυτόν
Δεν ανακατεύομαι σε ξένες αγκαλιές εγω ρε συ!!
Για το αν όντως θα έρθει ρώτησα!!!