-
tsilisX1!
-
Χτάνσος μάλλον Χ2 (μπορεί να φέρω και τον ξάδερφο παρέα - αλλά έχει σπάσει δεξί κάτω ψαλίδι... )
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Εγώ δεν δήλωσα συμετοχή ... και το όνομα μου είναι Χ2 στη λίσταΕσύ δεν χρειάζεται να δηλώσεις
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Εγώ δεν δήλωσα συμετοχή ... και το όνομα μου είναι Χ2 στη λίστα
Εσύ δεν χρειάζεται να δηλώσεις
ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟΣ
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Toν δηλώνει από μόνο του το σύστημα, by default
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Toν δηλώνει από μόνο του το σύστημα, by default
Και Χ 2!!!
-
Η Μαρια τελειωνει την δουλεια της στις 8,οποτε δυσκολο το βλεπω να ειμαστε εκει.....
Κριμα κ δεν θα ετρωγα το μεσημερι για να φαω μια σταυλισια...
-
πες τα ρε συ... Πεμπτη κι ολας... !
-
Θα πεινανε πολυ φαινεται και δεν μας θελουν
Αλλα να πω οτι τρωω πολυ....Ισα ισα τσιμπαω κατιτις( σαν τον Λουκουλο ενα πραγμα )
-
Ναι ρε αδικημένοι!
4 χρόνια τώρα, Πέμπτη πάμε για φαϊ, εσεις τώρα το καταλάβατε!!!
Θα είμαστε εκει για αρκετή ώρα....οπότε....ότι ώρα τελειώσετε περάστε!
Θα σας έχουμε κρατήσει....τα κόκκαλα!!! -
καιρος, λοιπον, να το αλλαξουμε, μιας και οσες συναντησεις γινουν πεμπτη αυτη τη χρονια, θα τις χασω!
Εγω τελειωνω 10 και μεχρι να ερθω εκει θα ειναι 10.30 - 11 παρα.. δε νομιζω να ειστε και ιδιαιτερα αργοι στο να φατε τη σταβλισια, οσο μεγαλη και να ειναι..! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
πες τα ρε συ... Πεμπτη κι ολας... !Πες τα ρε γμτ... και εμείς πώς θα πάμε Λιμανάκια, Βούτες, Λαϊνόπουλους και Κερατέα, μέρα που είναι?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
δε νομιζω να ειστε και ιδιαιτερα αργοι στο να φατε τη σταβλισια, οσο μεγαλη και να ειναι..!Δε νομίζω ότι υπάρχει σταβλίσια αρκετά μεγάλη σε αυτόν τον κόσμο
-
Αυτο ειναι αληθεια, οπως επισης, μεσα απο αυτο εδω το φορουμ καταρριπτεται ο μυθος 'Τα κρεατα ειναι ελληνικα'...
Εχουμε προ πολλου εξαντλησει ολα τα κρεατα!!
Μη πεφτουμε στην παγιδα παιδια..!
-
Μεσα και εγώ αν και οι σταυλισιες ειναι σιγουρα εισαγωγής και αρα γεματες φάρμακα!!!!! Αλλα για μια φορα το χρονο δεν πρεπει να μας χαλασει.!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τι λέτε?
Πέμπτη, 19/1/2006, στις 20:00 στον Χρύσανθο στα Βριλήσια.
Για μπριζόλες!Πείτε όμως γρήγορα ποιοί θα έρθετε για να κλείσουμε τραπέζι! Είναι και περίεργος ο τύπος!
Κάτσε λίγο να το υπολογίσω
Τελειώνω απο δουλειά 16:00 - 16:30 και 4 και κάτι , 4 παρά κάτι Γιάννενα - Χρύσανθος , 20:45 είναι καλά , ή θα φωνάξει ο περίεργος ?Λέμε τώρα , και να φωνάξει , σιγά μην τον ακούσω , απο τα Γιάννενα !!
Αποστόλης ,
Υ.Γ. Να περάσετε ΚΑΛΑ !!!!!! -
Θα προσπαθήσω. Δύσκολο, αλλά μια και θα είμαι μόνος μου το πολύ - πολύ να καθήσω με τον cmarin.
Άκουσα ότι έχει συνηθίσει να κρατάει κάποιον αγκαλιά, αλλιώς δεν μπορεί να φάει. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Θα προσπαθήσω. Δύσκολο, αλλά μια και θα είμαι μόνος μου το πολύ - πολύ να καθήσω με τον cmarin.
Άκουσα ότι έχει συνηθίσει να κρατάει κάποιον αγκαλιά, αλλιώς δεν μπορεί να φάει.Σοβαρολογείς ή κάνεις πλάκα?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Άκουσα ότι έχει συνηθίσει να κρατάει κάποιον αγκαλιά, αλλιώς δεν μπορεί να φάει.Σοβαρολογείς ή κάνεις πλάκα?!
Σοβαρολογεί, μόνο που τα μπέρδεψε λίγο. Ο ποπολάρος με πήρε αγκαλιά και όχι εγώ αυτόν, οπότε απευθύνσου σ'αυτόν
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σοβαρολογεί, μόνο που τα μπέρδεψε λίγο. Ο ποπολάρος με πήρε αγκαλιά και όχι εγώ αυτόν, οπότε απευθύνσου σ'αυτόν
Δεν ανακατεύομαι σε ξένες αγκαλιές εγω ρε συ!!
Για το αν όντως θα έρθει ρώτησα!!!
ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΧIX::Τα 7 πηρούνια !!