-
Α να χαθείτε κοιλιόδουλοι!!! Μας καυλ#$%^ε πρωϊνιάτικα με τις περιγραφές του ρωμαϊκού οργίου!!!
(τελικά ποιός έχασε τη μπουκίτσα του μέσα στο αχνιστό τυράκι ?? )Δηλώνω από τώρα συμμετοχή στο επόμενο 'αγωνιστικό' event!
-
Χρήστο ελπίζω κ εγώ να είναι σύντομα....
πάντως άρχισε να γυμνάζεις τον κάτω σαγωνιαίο από τώρα... κοινώς άρχισε την προπόνηση... έχουμε ρεκόρ να καταρίψουμε!!! -
Συγγνώμη για την μη εμφάνιση μου αλλά προεκυψε κάτι απρόσμενο!
Περασατε καλα πάντως και φαγατε πολυ (οποια εκπληξις!! )
Τα λοιπα αύριο από κοντα την ώρα που θα με συγχαίρετε για την εύρεση του φλουριου!
(θα πέσει και φαγητο μετα? Να μην βάλω στενο παντελόνι αν ειναι και σκάσω )
-
πολύ καλή διάθεση και πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωριστώ επιτέλους με αρκετά παιδιά που δεν είχα ξαναδει.. η υπογράμμιση τονίζει τη διάθεση όλων άσχετα αν τελικά ο μ.ο. είναι αρκετά ψηλα... το ίδιο άλλωστε και το επίπεδο όλης της παρέας πράγμα που με χαροποίησε ιδιαίτερα...
highlights τώρα...
- Χάρη όπως πάντα δεν άργησες καθόλου....
- mad σε ποια γλίτσα αναφέρεσαι?? αφού 'σκούζανε' τα kumho....
- σφυρίξτε ρεεεεεεε...
- ρωτηστε με ποιος έτρωγε ασταμάτητα μέχρι να πετύχει σταβλίσια σωστά ψημένη...
- όχι ρωτήστε με γιατι από μόνος μου δεν θα σας πω...
- η ράμπα γλυστραει αρκετά.. (όχι δεν το ριξα στο drift στην υπόγα...)
- 45χ25=τρελός λογαριασμός... την επόμενη σας κάνω bbq στο σπίτι μου.. (βοηθείστε ρε να τουρμπίσω και γω
- φόρεσα σκούρο πουκάμισο ως γνήσιος μασαδόρος γνωρίζοντας πως οι λεκέδες έτσι δεν θα φαίνονται...
- πολύ ταβερνείο χωμένο στα στενάκια εκει έ???
απο τις πιο συμπαθητικές παρέες που έχω βρεθει , κρίμα που ακόμα σας 'ντρέπομαι' (αν και με αρκετούς τα λέμε συχνότερα) και δεν ανοιξα πολύ το στόμα μου παρα μόνο για να φάω... σιγα σιγα... θα δείτε τι θα πάθετε.....
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
πολύ καλή διάθεση και πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωριστώ επιτέλους με αρκετά παιδιά που δεν είχα ξαναδει.. η υπογράμμιση τονίζει τη διάθεση όλων άσχετα αν τελικά ο μ.ο. είναι αρκετά ψηλα... το ίδιο άλλωστε και το επίπεδο όλης της παρέας πράγμα που με χαροποίησε ιδιαίτερα...highlights τώρα...
- σφυρίξτε ρεεεεεεε...
- 45χ25=τρελός λογαριασμός... την επόμενη σας κάνω bbq στο σπίτι μου.. (βοηθείστε ρε να τουρμπίσω και γω
- φόρεσα σκούρο πουκάμισο ως γνήσιος μασαδόρος γνωρίζοντας πως οι λεκέδες έτσι δεν θα φαίνονται...
απο τις πιο συμπαθητικές παρέες που έχω βρεθει , κρίμα που ακόμα σας 'ντρέπομαι' (αν και με αρκετούς τα λέμε συχνότερα) και δεν ανοιξα πολύ το στόμα μου παρα μόνο για να φάω... σιγα σιγα... θα δείτε τι θα πάθετε.....
- μα δεν είχε εθνική μπροστά του όπως κάποιοι άλλοι
- ωραίος φίλος είσαι ρε... το έθαψα αυτό το είπες τώρα θα αρχίσει τρίτος γύρος 'ψιλού' όχι βρόχου αλλά... δουλέματος
- φφφφφφ...σ......σσσσσςςςςςς δεν μπορώ ρε φίλε! είναι σκληρό το πλαστικό....
- taz................. (που είναι το emoticon που σφυράει 'κλέφτηκα' όταν το χρειάζεσαι ρε γμτ...)
- τι να ρωτήσουμε... δεν είδες που φοβήθηκα για την σωματική μου ακεραιότητα κ άλλαξα... τραπέζι... αααχαχαχαχα
- άσε ρε γαμπρέ που μπήκαμε στο μαγαζί κ οι 3 με μαύρα παλτά που είχαν γίνει άσπρα... το θυμόμουν το βράδυ (το ξημέρωμα δηλαδή...) που έπεσα να κοιμηθώ κ γέλαγα....
Είμαι περίεργος τι σκέφτηκαν όταν μας είδαν ότι ήρθαμε από αλευρομουτζούρωμα, ότι είμαστε γουρούνια (γρουντς κ Οϊνκ ή....... - α! δεν θέλω να ξέρω.... εγώ απλά.... έφαγα....
- πρόσεχε την παγίδα στο σοκολατάκι........ μα ρε Πάνο έλεγε πάνο 'irish cream'.....
- ναι ναι κ παραλίγο θα ρωτάγαμε το ένα για να βρούμε το άλλο, όπως το ζευγάρι που ρωτήσαμε κ μας λένε κ εμείς ψάχνουμε... κ μετά ένα τέταρτο βρεθήκαμε να μπαίνουμε παρέα στο ίδιο..... αααχαχαχαχα
Σε κάλυψα???? άντε να πάω να ξεσκονιστώ λίγο με αυτή τη ράμπα....
PS: κανά σχόλιο για τον 'ερεθισμό' της 224.v που στην παρουσία της Γαλλίδας έσκουζε απεγνωσμένα???
-
Εγώ έχω να αναφέρω πως για άλλη μια φορά λειτούργησαν οι γνωστές παράγκες. Προσπαθούσα να βρω την ταβέρνα επί 20 λεπτά (ενώ οι περισσότεροι επιδίδονταν ήδη σε στοματασκήσεις), καθώς ήταν χωμένη στο μοναδικό στενό από όπου δεν είχα περάσει.
Και βέβαια ο 'χάρτης' μόνο βοήθεια δεν ήταν. Εκτός αυτού, η ταμπέλα επί της Λ.Πεντέλης που έδειχνε την κατεύθυνση προς το κατάστημα θα πρέπει να αισθανόταν μεγάλη μοναξιά, καθώς ήταν και η μοναδική σε όλη την περιοχή.
Εν τούτοις, και παρά την καθυστερημένη άφιξή μας (με ξέρετε, πάντα θέλω να κάνω εντυπωσιακή είσοδο ) κάτι ψιλοτσιμπήσαμε κι εμείς... Ρεκόρ τα 25 ευρώ...
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
PS: κανά σχόλιο για τον 'ερεθισμό' της 224.v που στην παρουσία της Γαλλίδας έσκουζε απεγνωσμένα???εγω προσπάθησα να είμαι φρόνιμος.. μάλλον φταίει το γυναικείο ταμπεραμέντο που μόλις η ιταλίδα είδε γαλλίδα να πηγαίνει κοντά την... ψώνισε και άρχισε 'ιου ιου',,,
το αστείο της υπόθεσης είναι πως τις χώρισε μία ακόμα γνήσια απόγονος της ιταλικής σχολής... (λέγε με delta)
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τα λοιπα αύριο από κοντα την ώρα που θα με συγχαίρετε για την εύρεση του φλουριου!(θα πέσει και φαγητο μετα? Να μην βάλω στενο παντελόνι αν ειναι και σκάσω )
Εσύ δεν θα πας αύριο στο Ελ.Βελ. να δεις τη ΜακΛάρεν?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εσύ δεν θα πας αύριο στο Ελ.Βελ. να δεις τη ΜακΛάρεν?Μπα.. Θα πάει η Ελσα σήμερα που φευγει ταξιδάκι στο εξωτερικο (ζηλεύωωωωωωω) οποτε αν ειναι θα την συνοδεύσω!
Πάντως αύριο θα ερθω (με γλυτωσατε χτες, ε δεν γινεται και αυριο)
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εσύ δεν θα πας αύριο στο Ελ.Βελ. να δεις τη ΜακΛάρεν?
Μπα.. Θα πάει η Ελσα σήμερα που φευγει ταξιδάκι στο εξωτερικο (ζηλεύωωωωωωω) οποτε αν ειναι θα την συνοδεύσω!
Πάντως αύριο θα ερθω (με γλυτωσατε χτες, ε δεν γινεται και αυριο)
Έλα φαγωμένη!
-
Καλημέρα και από μένα.
Για τη χθεσινή βραδιά μόνο καλά λόγια μπορώ να πω, για το πολύ ζεστό κλίμα και για την όμορφη παρέα και τη γνωριμία με πρόσωπα του Forum που δεν είχα τη χαρά να ξαναμιλήσω, παρά:- το μισάωρο ψάξιμο της ταβέρνας ,
- την καθυστερημένη άφιξη λόγω δουλειάς ,
- την κλήση στην Α.Ο κατά την αποχώρηση, για την 'αστρονομική' ταχύτητα των 136 km/h
Ανανέωση του ραντεβού για το Σάββατο στην κοπή πίτας.
Γιάννης
-
... τι να πει κανεις, για την κατασταση τη χθεσινη!!
Μετα απο παρα πολυ καιρο, καταφερα να βρεθω σε μια μαζωξη του αγωνΝΗΣΤΙΚΟΥ 4Tforum!!!
Ατμοσφαιρικος και με λιγα κ.εκ., η συνεισφορα μου στην αποδοση της ομαδος δεν ηταν η μεγιστη.. Τι τυχη ειχα απεναντι σε μορφες του χωρου, οι οποιες δουλευουν διπλα καλμπυρατερ(!) οι περισσοτεροι, στα ορια της ατμοσφαιρας? Για τους τουρμπατους της παρεας, εβλεπες μονο τη σκονη!
Οπως και να 'χει βαλαμε το λιθαρακι μας στην καταναλωσηΠΟΛΥ χαρα που ειδα παλι γνωστα και αγαπητα προσωπα, χαιρετησα ολους δια χειραψιας (ηθελα να 'μουν πολιτικος) και εκει που νομιζα οτι καθαρισα με τις κοινωνικες υποχρεωσεις, αισθανομαι κατι να με βαραει στον σβερκο. Οπως ακριβως θα εδιωχνες μια μυγα 'η ενα κουνουπι που εχει κατσει εκει και δε λεει να φυγει.. Κοιταω τα χερια μου, ηταν και τα δυο ετοιμοπολεμα (μαχαιρι - πηρουνι!)
Γαμωτο, λεω!! τι γινεται! Γυρναω, ο Πατερας και ο Κυριακος!! Αφου εφαγα το ορεκτικο/χεστηριο ('εμας δε μας χαιρετας??') ανακαλυψα αλλο ενα τραπεζι που ειχε φυγει τελειως εκτος!
sx, sp0+, tsilis, piko, opterios, ηλιας και διαφοροι αλλοι! Ξανα - χαιρετουρες (καλα ρε σεις, θα μ' αφησετε να φαω, επιτελους?? χαχαχαχαχα)
Εν κατακλειδι:
Σουπερ ωραια, υπερ - συγκινητικα, κριμα τα κρεατα (... καλα.. ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ??)Παραλειπομενα:
- Καποιοι ηταν απασχολημενοι και δεν μπορουσαν να σηκωσουν κινητο
- Την Brera δεν την ειδα...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... τι να πει κανεις, για την κατασταση τη χθεσινη!!
Μετα απο παρα πολυ καιρο, καταφερα να βρεθω σε μια μαζωξη του αγωνΝΗΣΤΙΚΟΥ 4Tforum!!!
Ατμοσφαιρικος και με λιγα κ.εκ., η συνεισφορα μου στην αποδοση της ομαδος δεν ηταν η μεγιστη.. Τι τυχη ειχα απεναντι σε μορφες του χωρου, οι οποιες δουλευουν διπλα καλμπυρατερ(!) οι περισσοτεροι, στα ορια της ατμοσφαιρας? Για τους τουρμπατους της παρεας, εβλεπες μονο τη σκονη!
Οπως και να 'χει βαλαμε το λιθαρακι μας στην καταναλωσηΠΟΛΥ χαρα που ειδα παλι γνωστα και αγαπητα προσωπα, χαιρετησα ολους δια χειραψιας (ηθελα να 'μουν πολιτικος) και εκει που νομιζα οτι καθαρισα με τις κοινωνικες υποχρεωσεις, αισθανομαι κατι να με βαραει στον σβερκο. Οπως ακριβως θα εδιωχνες μια μυγα 'η ενα κουνουπι που εχει κατσει εκει και δε λεει να φυγει.. Κοιταω τα χερια μου, ηταν και τα δυο ετοιμοπολεμα (μαχαιρι - πηρουνι!)
Γαμωτο, λεω!! τι γινεται! Γυρναω, ο Πατερας και ο Κυριακος!! Αφου εφαγα το ορεκτικο/χεστηριο ('εμας δε μας χαιρετας??') ανακαλυψα αλλο ενα τραπεζι που ειχε φυγει τελειως εκτος!
sx, sp0+, tsilis, piko, opterios, ηλιας και διαφοροι αλλοι! Ξανα - χαιρετουρες (καλα ρε σεις, θα μ' αφησετε να φαω, επιτελους?? χαχαχαχαχα)
Εν κατακλειδι:
Σουπερ ωραια, υπερ - συγκινητικα, κριμα τα κρεατα (... καλα.. ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ??)Παραλειπομενα:
- Καποιοι ηταν απασχολημενοι και δεν μπορουσαν να σηκωσουν κινητο
- Την Brera δεν την ειδα...
Ρε Τριαντάφυλλε, τι πας να κάνεις με το Ν1 απέναντι στα Α8?
-
Να... κρατησω την κατηγορια ζωντανη!
Απλος hobby-στας ειμαι! -
Στις συμμετοχες, αξιζει να γινει ειδικη αναφορα στον Βασιλη, ο οποιος αν και κανονικα συμμετεχει στην A κατηγορια, λογω περιοριστη εισαγωγης/intake restrictor (ειχε βγαλει τη σκουπα, ηρθε με την μαμα εισαγωγη), επεσε στην Ν
-
Mιλησα και με το Θέμη εχθές καποια στιγμή.. Αυτός ήταν στον Χρύσανθο, εγώ με γονείς Πεντέλη για φαγητό. Μετά, δεν σας πρόλαβαινα να σας δω.
Δεν ξέρω αν το διδυμο kouk-syele ήταν εκει, αλλά αν ήταν, κρίμα που το έχασα. Δυστυχως δεν είχα ενημερωθεί εγκαίρως μιας και εχθες βραδακι γυρισα απο ταξίδι.Καλή χώνεψη
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Δεν ξέρω αν το διδυμο kouk-syele ήταν εκει, αλλά αν ήταν, κρίμα που το έχασα.Ήταν εκεί, αλλά τεχνηέντως τους βάλαμε να κάτσουν ξεχωριστά για να προλάβουμε να φάμε κάτι και οι υπόλοιποι μια φορά!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δεν ξέρω αν το διδυμο kouk-syele ήταν εκει, αλλά αν ήταν, κρίμα που το έχασα.
Ήταν εκεί, αλλά τεχνηέντως τους βάλαμε να κάτσουν ξεχωριστά για να προλάβουμε να φάμε κάτι και οι υπόλοιποι μια φορά!
χμμμμ γιαυτό όσοι έχουν δηλώσει ή αποδείξει ότι χρειάζονται κ τα 7 πηρούνια... ήταν το πολύ ανά δύο σε κάθε τραπέζι....
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Mιλησα και με το Θέμη εχθές καποια στιγμή.. Αυτός ήταν στον Χρύσανθο, εγώ με γονείς Πεντέλη για φαγητό. Μετά, δεν σας πρόλαβαινα να σας δω.
Δεν ξέρω αν το διδυμο kouk-syele ήταν εκει, αλλά αν ήταν, κρίμα που το έχασα. Δυστυχως δεν είχα ενημερωθεί εγκαίρως μιας και εχθες βραδακι γυρισα απο ταξίδι.Όντως, κρίμα
Στην κοπή θα έρθεις, Νίκο;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Φυσικά...ο Σιέλε έφαγε όλες τις πατάτες και δεν ξέρει τι του γίνεται!!!
Το επιβεβαιώνω αυτό και μάλιστο πρέπει να πω ότι μόλις έφαγε τις πατάτες στο δικό του τραπέζι, ήρθε στο δικό μας και άρχισε τη κονσομασιόν για να φάει και τις δικές μας.
μπεεεερπ*2 .....
ΑΑΑ! εσύ είσαι ο grc panos??? κ νόμιζα ότι όλα τακτοποιήθηκαν μέχρι που έβγαλε από το υπόγειο πάρκινγκ την κόκκινη μεγκ. κ εκεί η ατάκα σου 'ρεεε εσύ είσαι ο τρελλός που γύρναγε με τα πλάγια στα Μέγαρα τα 'Φώτα'...?' κ ταυτόχρονα η φωνή της Βαρβάρας (δεν σκοτωσα το όνομα ε? ) 'Γειά σου Γαμπρέεεεε' ήταν όλα τα λ7![/size]
Σωστό το όνομα αλλά δε σας ξανακάνω παρέα θα μου τη χαλάσετε.
...
Πατάτες εντός του ζουμίου των μπριζολίων φάγατε?!έτσι έεεετσιιι
Τι να κάνουμε το δοκιμάσαμε κι αυτό.
πολύ καλή διάθεση και πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωριστώ επιτέλους με αρκετά παιδιά που δεν είχα ξαναδει.. η υπογράμμιση τονίζει τη διάθεση όλων άσχετα αν τελικά ο μ.ο. είναι αρκετά ψηλα... το ίδιο άλλωστε και το επίπεδο όλης της παρέας πράγμα που με χαροποίησε ιδιαίτερα...
highlights τώρα...
- σφυρίξτε ρεεεεεεε...
- taz................. (που είναι το emoticon που σφυράει 'κλέφτηκα' όταν το χρειάζεσαι ρε γμτ...)
Δε φταίω εγώ βρε παιδιά, αφού του έλεγα καλά ψημένη και μου τις έφερνε μισοψημένες.
Δε με αφήσατε να φάω κι ένα μπιφτεκάκι για τη γεύση ωραίοι φίλοι είσαστε.
(Πάνο να κοιτάς πίσω σου από σήμερα )
Τελικά τα πεινιρλί που έφαγα το απόγευμα μου άνοιξαν την όρεξη μάλλον.
Απορία, γιατί όλοι κάνετε 'μπέεερπ' αφού δε φάγαμε απλά τσιμπίσαμε.
Ερώτηση. Μετά τη πίτα θα έχει φαγητό ή αν φέρω τάπερ από το σπίτι;
(Άσχετο. Δε ξέρω εάν το πρόσεξε κανείς, αλλά ο τίτλος του θέματος μοιάζει σαν μελοντική έκδοση του Mitsu evo)
ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΧIX::Τα 7 πηρούνια !!