-
Short update:
86 ψήφοι
205 διαφορετικά αυτοκίνητα -
Πολύ καλή προσπάθεια opterios!
Bravo! -
Ευχαριστώ. Ωραίες επιλογές και εκ μέρους σου
-
Με τη διευκρίνηση πως η σειρά δεν έχει σημασία, ψήφισα και εγώ
-
Έβγαλα και από τη σελίδα να μη φαίνεται το ότι παίζει ρόλο η σειρά, αφού είπαμε το καταργούμε
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Åõ÷áñéóôþ. Ùñáßåò åðéëïãÝò êáé åê ìÝñïõò óïõÉôáëüöéëïò!
Äõóêïëåýôçêá ðïëý üìùò óôçí åðéëïãÞ... -
Μετά από πολύ σκέψη και περισυλλογή, ψήφισα:
- Αυτοκίνητο χρώματος κόκκινου
- Αυτοκίνητο χρώματος κόκκινου, καμιά 30αριά ετών
- Freude am Fahren
- 'Εκπαιδευτικό'
- Κι άλλο Γιαπωνέζικο
Αυτοκίνητα πόλης και τέτοιες χαζομάρες, δεν έχει!
-
4 ιαπωνικά & 1 γαλλικό (πόλης) και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1007
με 180Κ καθάρισα
-
Θέμη
-
Μετά από 91 ψήφους, μερικά teasers:
- Περισσότερος κόσμος θα προτιμούσε να έχει ένα Land Cruiser στο γκαράζ του από ένα Pagani Zonda
- Όσοι θέλουν μια Lamborghini Diablo, άλλοι τόσοι θέλουν ένα Peugeot 306 Race
- H Cayenne ισοβαθμεί με το Peugeot 405 T16, αλλά το άθροιμα των ψήφων και των δύο δε φτάνει τις ψήφους του Austin Mini Cooper S.
- Η Alfa Romeo 33 Stradale ισοβαθμεί με το GT40.
- Τα Lexus είναι διπλάσια της Aston Martin
- Για να φτάσουμε τις συνολικές ψήφους της Lamborghini, πρέπει να προσθέσουμε τις ψήφους της Pagani, Caterham και της Bugatti.
- Τελευταίος Ιάπωνας, η Suzuki.
- Ο συνολικός αριθμός όλων των εκδόσεων του Lancer EVO ξεπερνά την Μ5, αλλά όχι και το σύνολο των Μ3 (πάλι διαφορετικών εκδόσεων).
Αυτά προς το παρόν
-
Μετά από 91 ψήφους, μερικά teasers:-
Περισσότερος κόσμος θα προτιμούσε να έχει ένα Land Cruiser στο γκαράζ του από ένα Pagani Zonda
-
Όσοι θέλουν μια Lamborghini Diablo, άλλοι τόσοι θέλουν ένα Peugeot 306 Race
-
Τα Lexus είναι διπλάσια της Aston Martin
-
-
- Ç Alfa Romeo 33 Stradale éóïâáèìåß ìå ôï GT40.
Êáé öáíôÜóïõ ïôß ìåñéêïß äåí ôçí îÝñïõí êáí!
ÅðáíáëáìâÜíù ìéá áðü ôéò 18 âñßóêåôáé êáôÜ 90% êáé óôçí ÅëëÜäá! -
Εεεεπ Θέμη, επηρεάζεις τον κοσμο
-
Μα δε δίνω αριθμητικά στοιχεία
Όταν λέω το Lancer πέρασε την Μ5, μπορεί να μιλάμε για 2 και 1 ψήφους αντίστοιχα
-
(Edit: λάθος μνήμης ...)
Ο Bruce έχει δίκιο! Θέλω την Uhlenhaut coupe μου πίσω, Θέμη, ακούς!
Πόσοι έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής; -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
4 ιαπωνικά & 1 γαλλικό (πόλης) και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1007
με 180Κ καθάρισα
Συγνώμη που θα στο πω (και ειλικρινά δεν έχει τίποτε το προσωπικό) αλλά μου τη βιδώνει όταν μιλάμε για όνειρα (κάτι το ψιλοάπιαστο δλδ) να λέτε για 180 χιλιάρικα... Είναι το ίδιο όταν ακούω την απάντηση 'το πτυχίο μου' στην ερώτηση τι θα ευχόσουν αν είχες 3 ευχές....
Μην το πάρεις στραβά, ειλικρινά δεν έχω τέτοιο σκοπό. Αλλά αν σε τέτοια συζήτηση δε ζητήσεις να είσαι κάτοχος της 250 GTO πχ πότε θα το κάνεις;;; Εκτός και αν τα σιχαίνεσαι όλα αυτά οπότε πάω πάσο (αποκλείεται να μην έχεις έστω και ένα κρυφό όνειρο! formula, rallye car, concept, οτιδήποτε! )
συμφωνώ κι εγώ..
ή έχουμε όνειρα, ή δεν έχουμε..
αλλά κρατώ τις επιφυλάξεις μου, γιατί μπορεί να εννοούσε ότι 180 χιλιάρικα είναι πολλά (που είναι, τουλαχιστον για μένα) και να το είπε ειρωνικά..
αν και όταν μιλάμε για το γκαραζ των ονείρων μας, είναι λίγα..εγώ ψήφισα
2 Ιταλικά
1 Γιαπωνέζικο
1 Αγγλικό
1 ελβετο-γερμανικό (που κατασκευάζεται στη Γαλλία ) αυτοκίνητο πόληςπάντως, αν είχα τα λεφτά θα έπαιρνα και μερικές μηχανές, απλά το λέω, φυσικά δεν το έβαλα στην ψηφοφορία και δεν έχει νόημα και να τις γράψω
-
Πολύ ωραία ιδέα, θα έχουν ενδιαφέρον τα αποτελέσματα.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Συγνώμη που θα στο πω (και ειλικρινά δεν έχει τίποτε το προσωπικό) αλλά μου τη βιδώνει όταν μιλάμε για όνειρα (κάτι το ψιλοάπιαστο δλδ) να λέτε για 180 χιλιάρικα... Είναι το ίδιο όταν ακούω την απάντηση 'το πτυχίο μου' στην ερώτηση τι θα ευχόσουν αν είχες 3 ευχές....
Μην το πάρεις στραβά, ειλικρινά δεν έχω τέτοιο σκοπό. Αλλά αν σε τέτοια συζήτηση δε ζητήσεις να είσαι κάτοχος της 250 GTO πχ πότε θα το κάνεις;;; Εκτός και αν τα σιχαίνεσαι όλα αυτά οπότε πάω πάσο (αποκλείεται να μην έχεις έστω και ένα κρυφό όνειρο! formula, rallye car, concept, οτιδήποτε! )
γιατί αποκλείεται; άλλωστε rallye car έβαλα... δρόμου
-
Τα αποτελεσματα εχουν οντως πολυ μεγαλο ενδιαφερον.....
Θεμη ποσο καιρο θα περιμενεις μεχρι να τα ανακοινωσεις ?
-
Υποθέτω μόλις σταματήσουν να αυξάνονται οι ψήφοι με κάποιο αξιοπρεπή ρυθμό, Βαγγέλη.
Το γκαράζ των ονείρων μας: Βγήκαν τα αποτελέσματα!!!!