-
Υπομονή ρε παιδιά...
-
Ο χρήστης Vlachos έγραψε:
ti exete na peite oi micrakhdes gia thn ritswna ????????
Αν μας πεις ποιος είσαι, γιατί πιστεύω ότι έχεις άμεση σχέση με το cup…εγώ προσωπικά θα απαντήσω στην ερωτήσει σου!
Πάντως έχουμε ξεκινήσει στραβά…Δυστυχώς!!!ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΑ MI ΝΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΙΔΙΟΙ.....
-
Με αυτο και με εκεινο.....
Τι θες να πεις μαλελενι? -
Ελένη κακός ξεκινάς με το να προσβάλεις τα παιδιά του cup,πολύ περισσότερο εσύ που δεν έχεις καμία σχέση με αυτό!
Κανένας μας δεν έκανε ένσταση στον Παναγιώτη.
Η NISSAN και μάλιστα ο κύριος αλέπης πήγε στην εκκίνηση άνοιξε την πόρτα και όταν το έβγαλε πάνω από την φύσα τον ρώτησε τι είναι αυτό.
Γιατί λοιπών κάποιος από το cup να πει ότι έκανε ιδίους χρόνους.
Εσείς δηλαδή στην κατηγορία σας αν σας έλεγε η FIAT ότι πιάσαμε τον τάδε να είναι να είναι παράνομος αλλά πριν την εκκίνηση του αγώνα του το πήραμε θα πηγαίνατε οι υπόλοιποι να του δίνατε συγχαρητήρια?
-
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, Ο Κος ΑΛΕΠΗΣ ΕΙΔΕ ΑΠΕΞΩ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΟΡΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ. ΒΙΟΝΙΚΟ ΜΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΞΕΙ.
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟΠΤΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ! ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟ ΧΑΛΑΤΣΗ! NISSAN ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟ ΧΑΛΑΤΣΗ ( ΣΗΜ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ) ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΤΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!! ΜΗ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΣΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!! -
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, Ο Κος ΑΛΕΠΗΣ ΕΙΔΕ ΑΠΕΞΩ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΟΡΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ. ΒΙΟΝΙΚΟ ΜΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΞΕΙ.
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟΠΤΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ! ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟ ΧΑΛΑΤΣΗ! NISSAN ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟ ΧΑΛΑΤΣΗ ( ΣΗΜ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ) ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΤΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!! ΜΗ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΣΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!Τους Nissanεους να ξεπατώσει η τους συναθλητές του?
-
Δημητρη,χαλαρωσε......
Αφου δεν ξερεις τιποτα γιατι υποθετεις?
Αστο να κυλησει μονο του.
Ετσι και αλλιως περα απο ενα(Βλαχος) δυο ατομα ,δεν βλεπω να μας κατατοπιζουν οι εκ των εσω τι εγινε,οποτε.....
Παντως δεν νομιζω να ειμαστε maimi vice,δεν νομιζω οτι θα εβαζε κανεις κατι παρανομο στον αλλο για να .....πιαστει και να κριθει ενοχος(ναρκωτικα πουλαμε...???....)
Αν συνεβαινε κατι τετοιο θα ειχε γινει χαμος....Εδω και αλλου! -
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟ ΧΑΛΑΤΣΗ ( ΣΗΜ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ) ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΤΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!! ΜΗ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΣΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!Τους Nissanεους να ξεπατώσει η τους συναθλητές του?
Ε ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΣ NISSANEOUS!!!
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Δημητρη,χαλαρωσε......
Αφου δεν ξερεις τιποτα γιατι υποθετεις?
Αστο να κυλησει μονο του.
Ετσι και αλλιως περα απο ενα(Βλαχος) δυο ατομα ,δεν βλεπω να μας κατατοπιζουν οι εκ των εσω τι εγινε,οποτε.....
Παντως δεν νομιζω να ειμαστε maimi vice,δεν νομιζω οτι θα εβαζε κανεις κατι παρανομο στον αλλο για να .....πιαστει και να κριθει ενοχος(ναρκωτικα πουλαμε...???....)
Αν συνεβαινε κατι τετοιο θα ειχε γινει χαμος....Εδω και αλλου!ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΟ! ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΩ ΥΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ>1. ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ NISSAN ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ ΔΕΝ ΕΠΕΦΕΡΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑΤΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ?2. ΑΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ Ο ΑΛΕΠΗΣ ΤΟ ΕΙΔΕ? ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΣΟ ΜΑΜΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΛΑΤΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΡΥΨΕΙ? ΚΤΛ.........
ΔΗΜΗΤΡΗ Η NISSAN ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗ ΔΟΛΙΟΠΛΟΚΙΑ! ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΥΣ!!
ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΘΙΞΩ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!!
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟ ΧΑΛΑΤΣΗ ( ΣΗΜ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ) ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΤΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!! ΜΗ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΣΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!ΑΓΑΠΗΤΕ Α-TEC, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ''ΛΑΜΟΓΙΑ''; ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΑΤΩΣΕΙ;
-
Εγω Δημήτρη (Αμαξοπουλε) είπα ότι έμαθα από τους ανθρώπους της Nissan.
Θεωρώ μεγάλη να γράψω όσα έχω ακούσει από όλους τους άλλους. -
ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΟ! ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΩ ΥΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ>1. ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ NISSAN ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ ΔΕΝ ΕΠΕΦΕΡΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑΤΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ?2. ΑΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ Ο ΑΛΕΠΗΣ ΤΟ ΕΙΔΕ? ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΣΟ ΜΑΜΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΛΑΤΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΡΥΨΕΙ? ΚΤΛ.........
ΔΗΜΗΤΡΗ Η NISSAN ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗ ΔΟΛΙΟΠΛΟΚΙΑ! ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΥΣ!!
ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΘΙΞΩ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!![/quote]
ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ ΔΕΝ ΕΠΕΦΕΡΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ; ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ; ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ; ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΣ ΣΕ ΡΩΤΑΩ, ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΦΕΤΟΣ Η NISSAN ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ; -
Ο χρήστης ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΑΣΔΕΛΗΣ έγραψε:
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟ ΧΑΛΑΤΣΗ ( ΣΗΜ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ) ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΤΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!! ΜΗ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΣΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!ΑΓΑΠΗΤΕ Α-TEC, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ''ΛΑΜΟΓΙΑ''; ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΑΤΩΣΕΙ;
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΠΑΣΔΕΛΗ, ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΘΕΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ!!
-
Εγω Δημήτρη (Αμαξοπουλε) είπα ότι έμαθα από τους ανθρώπους της Nissan.
Θεωρώ μεγάλη να γράψω όσα έχω ακούσει από όλους τους άλλους.ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΕΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΕΣΑ! ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ! ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ NISSAN ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ? ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ? ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗ ΤΟ ΧΑΛΑΤΣΗ ? ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΟΥ ΨΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΕΣ!
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΠΑΣΔΕΛΗ, ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΘΕΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ!!
Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΑΠΑΝΩΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ FORUM, ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ.
-
Δεν πρέπει να τα λες εσύ αυτά ρε Δημήτρη, γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι όταν έχω με κάποιον πρόβλημα πάω και του μιλάω στα ματιά…όπως έκανα μαζί σου στο service του ακρόπολις όταν μου έλεγες διάφορα μέσω του forum…η μήπως λέω ψέματα.
Το τι πιστεύω εγώ για τον Παναγιώτη δεν χρειάζεται να το γράψω στο forum γιατί έχω μάθει να σέβομαι τους συναθλητές!
Του τα είπα αμέσως την επόμενη μέρα. αυτός ξέρει την γνώμη μου.
Όσο για αυτά που λέω ότι άκουσα είναι από αυτούς που με πήραν τηλέφωνο η που μου τα λένε από πέρσι…άλλος κατά του χαλατση και άλλος κατά του Ζάχου.
-
-
Απ οτι καταλαβα ο Α-ΤEC αναφερθηκε σε ολους τους Νισσανεους κ οχι συγκεκριμενα οποτε για πιο λογο να θιχτειτε κ ας εχετε 4 οδηγους? Δεν υποννοω κατι απλα δεν υπαρχει λογος να θιχτειτε προσωπικα. Δεν πιστευω οτι ο Χαλατσης ειχε λογο να ειναι παρανομος....κ οπως το απεδειξε ανεβηκε πρωτος την Ριτσωνα κ χωρις το Super Duper παπαρ κι στο αυτοκινητο του....κ με μειονεκτημα ψυχολογικο με ολο το σκηνικο που συνεβη κ την στιγμη που συνεβη.
-
.........................................................................Α.........................Β.................
33XAΛATΣHΣ ΠANAΓIΩTHΣ....NISSAN MICRA.... 2:35.33.......2:34.59........5:09.9236BΛAXOΣ NIKOΛAOΣ...NISSAN MICRA....... .2:35.19...... 2:35.29.........5:10.48
Αν παρατηρήσει κανείς τ'αποτελέσματα απλά ,βλέπει νίκη του Ν33 και 2ο το Ν36.
Και βέβαια μπράβο στον Π. Χαλάτση για το χρόνο και το ότι κατέβασε χωρίς 'βοήθεια' , αυτό κάτι λέει (αν πράγματι αυτό που βρήκαν στο αυτ/το του 'βοηθούσε' ).
ΜΠΡΑΒΟ ,όμως και στον Ν.Βλάχο που ανέβηκε μεγάλο μέρος της ανάβασεις(εγώ τον είδα στη Κ11) με σκασμένο εμπρός ελαστικό και έκανε σχεδόν ίδιο ανέβασμα με το 1ο σκέλος. -
Ο Παναγιώτης Χαλάτσης από την πλευρά του δήλωσε: 'Καθώς έτοιμος στημένος για να πάρω εκκίνηση στο πρώτο σκέλος, ο κ. Αλέπης, τεχνικός έφορος του Nissan Micra Cup, άνοιξε την πόρτα και τράβηξε κάτι κάτω από το ταμπλό λέγοντάς μου ότι θα εξεταστεί. Εγώ απάντησα ότι είναι ένα καπάκι, χωρίς να ξέρω κάτι παραπάνω γι' αυτό. Παρά τη σύγχυση με το γεγονός που προηγήθηκε κατάφερα και κέρδισα τον αγώνα. Στο παρκ φερμέ, μου ανακοινώθηκε ότι αυτό που βρέθηκε είναι ένα πλαστικό, το οποίο έχει μία αντίσταση μέσα, η οποία μπορεί να αλλάξει κάτι στο αυτοκίνητο. Τη Δευτέρα, έπειτα από εξονυχιστική εξέταση που έγινε στα κεντρικά της Nissan μου είπαν ότι το συγκεκριμένο πλαστικό δε μπορεί να αλλάξει κάτι στο αυτοκίνητό μου, ωστόσο, τέθηκα εκτός επειδή βρέθηκε στο αυτοκίνητο. Δυστυχώς, δε γίνεται να κάνω έφεση, διότι πρόκειται για εσωτερικό κύπελλο και όχι προκηρυγμένο από την ΕΘ.Ε.Α.'.
Τελικα αφου αυτο το πλαστικο δεν μπορουσε να αλλαξει κατι στο αυτοκινητο γιατι ακυρωθηκε ο Παναγιωτης και γιατι πρεπει να του κολλησει η ρετσινια του μαϊμουδιαρη?
MICRA CUP 2006