-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ο Παναγιώτης Χαλάτσης από την πλευρά του δήλωσε: 'Καθώς έτοιμος στημένος για να πάρω εκκίνηση στο πρώτο σκέλος, ο κ. Αλέπης, τεχνικός έφορος του Nissan Micra Cup, άνοιξε την πόρτα και τράβηξε κάτι κάτω από το ταμπλό λέγοντάς μου ότι θα εξεταστεί. Εγώ απάντησα ότι είναι ένα καπάκι, χωρίς να ξέρω κάτι παραπάνω γι' αυτό. Παρά τη σύγχυση με το γεγονός που προηγήθηκε κατάφερα και κέρδισα τον αγώνα. Στο παρκ φερμέ, μου ανακοινώθηκε ότι αυτό που βρέθηκε είναι ένα πλαστικό, το οποίο έχει μία αντίσταση μέσα, η οποία μπορεί να αλλάξει κάτι στο αυτοκίνητο. Τη Δευτέρα, έπειτα από εξονυχιστική εξέταση που έγινε στα κεντρικά της Nissan μου είπαν ότι το συγκεκριμένο πλαστικό δε μπορεί να αλλάξει κάτι στο αυτοκίνητό μου, ωστόσο, τέθηκα εκτός επειδή βρέθηκε στο αυτοκίνητο. Δυστυχώς, δε γίνεται να κάνω έφεση, διότι πρόκειται για εσωτερικό κύπελλο και όχι προκηρυγμένο από την ΕΘ.Ε.Α.'.Τελικα αφου αυτο το πλαστικο δεν μπορουσε να αλλαξει κατι στο αυτοκινητο γιατι ακυρωθηκε ο Παναγιωτης και γιατι πρεπει να του κολλησει η ρετσινια του μαϊμουδιαρη?
ΕΛΑ ΝΤΕ! ΚΑΙ ΓΩ ΥΟ ΙΔΙΟ ΡΩΤΑΩ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕ ΠΑΙΡΝΩ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΜΗΠΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΘΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ? ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ 14 ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΝΟΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΑΛΕΝΤΩΝ! ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ!
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
-
Δυστυχώς, δε γίνεται να κάνω έφεση, διότι πρόκειται για εσωτερικό κύπελλο και όχι προκηρυγμένο από την ΕΘ.Ε.Α.'.
Και;:avatar:
Απαράδεκτο -
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
Ο Παναγιώτης Χαλάτσης από την πλευρά του δήλωσε: 'Καθώς έτοιμος στημένος για να πάρω εκκίνηση στο πρώτο σκέλος, ο κ. Αλέπης, τεχνικός έφορος του Nissan Micra Cup, άνοιξε την πόρτα και τράβηξε κάτι κάτω από το ταμπλό λέγοντάς μου ότι θα εξεταστεί. Εγώ απάντησα ότι είναι ένα καπάκι, χωρίς να ξέρω κάτι παραπάνω γι' αυτό. Παρά τη σύγχυση με το γεγονός που προηγήθηκε κατάφερα και κέρδισα τον αγώνα. Στο παρκ φερμέ, μου ανακοινώθηκε ότι αυτό που βρέθηκε είναι ένα πλαστικό, το οποίο έχει μία αντίσταση μέσα, η οποία μπορεί να αλλάξει κάτι στο αυτοκίνητο. Τη Δευτέρα, έπειτα από εξονυχιστική εξέταση που έγινε στα κεντρικά της Nissan μου είπαν ότι το συγκεκριμένο πλαστικό δε μπορεί να αλλάξει κάτι στο αυτοκίνητό μου, ωστόσο, τέθηκα εκτός επειδή βρέθηκε στο αυτοκίνητο. Δυστυχώς, δε γίνεται να κάνω έφεση, διότι πρόκειται για εσωτερικό κύπελλο και όχι προκηρυγμένο από την ΕΘ.Ε.Α.'.
Τελικα αφου αυτο το πλαστικο δεν μπορουσε να αλλαξει κατι στο αυτοκινητο γιατι ακυρωθηκε ο Παναγιωτης και γιατι πρεπει να του κολλησει η ρετσινια του μαϊμουδιαρη?
ΕΛΑ ΝΤΕ! ΚΑΙ ΓΩ ΥΟ ΙΔΙΟ ΡΩΤΑΩ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕ ΠΑΙΡΝΩ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΜΗΠΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΘΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ? ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.**ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ 14 ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΝΟΣ ΕΝΙΑΙΟΥ **ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΑΛΕΝΤΩΝ! ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ!
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ A-TEC , ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ CUP , MIAS ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ . ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΑΥΤΟΥ (ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΙΝ 35 ΧΡΟΝΙΑ) .
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Α.Χ. -
Ο χρήστης Speedaddict έγραψε:
Απ οτι καταλαβα ο Α-ΤEC αναφερθηκε σε ολους τους Νισσανεους κ οχι συγκεκριμενα οποτε για πιο λογο να θιχτειτε κ ας εχετε 4 οδηγους? Δεν υποννοω κατι απλα δεν υπαρχει λογος να θιχτειτε προσωπικα. Δεν πιστευω οτι ο Χαλατσης ειχε λογο να ειναι παρανομος....κ οπως το απεδειξε ανεβηκε πρωτος την Ριτσωνα κ χωρις το Super Duper παπαρ κι στο αυτοκινητο του....κ με μειονεκτημα ψυχολογικο με ολο το σκηνικο που συνεβη κ την στιγμη που συνεβη.ΝΑΙ ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΤΡΕΛΗ ΑΝΕΣΗ Ο ΧΑΛΑΤΣΗΣ ΣΤΗ ΡΙΤΣΩΝΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!!! HTAN TOOOOOΣΟ ΑΝΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΝΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΕΙΧΕ ΣΚΑΣΕΙ...
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ) ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΕΤΕΣ (Π.Χ. ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΥ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΦΟΥΡΚΕΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΕΝΙΤ!!!!!!!!!!!!!!
ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙA ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΤΑ MICRA ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΔΕΛΗΣ ΕΠΕ ΗΤΑΝ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΚΑΙ 2 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ!!! ΕΕΕΕΕΤΣΙ!!!
-
Φίλε φάσκεις και αντιφάσκεις! Σε προηγούμενη καταχώρησή σου χαιρόσουν γιατί ο Χαλάτσης ήταν εκτός ! Τώρα που έμαθες ότι έτρεξε ΄χωρίς επεμβάσεις το γυρνάς ! Σαν να έχεις εμπάθεια με τον εν λόγω οδηγό μου φαίνεται.... Άλλωστε αποδεικνύεται και από τις καταχωρήσεις σου! Τέλοσπάντων επειδή πρόκειται για cup και επειδή τα αυτοκίνητα είναι ισοδύναμα,μην περιμένεις και μεγάλες διαφορές σε ανάβαση.... Στα ραλλύ είναι αλλιώς ! Ίδωμεν λοιπόν το προσεχές Σαβ/κο....
ΥΓ. Ο Βλάχος είναι γρήγορος εδώ και πολύ καιρό....δεν έγινε τώρα! Όπως και ο Γιώργος Μπάσδελης , και ο Γεροδήμος, και ο Χαλιβελάκης που έκανε το 2ο ταχύτερο ανέβασμα , και...και...! Αυτά είναι τα ωραία του συγκεκριμένου cup !
ΥΓ.2. Άμα ήσουν και επώνυμος ....
ΥΓ.3.Τα micra της nissan Μπάσδελης είναι μάκράν τα ομορφότερα και ειδικά του Γιώργου με το γ@μ@το ρολκειτζ! -
Ο χρήστης Vlachos έγραψε:
Ελένη κακός ξεκινάς με το να προσβάλεις τα παιδιά του cup,πολύ περισσότερο εσύ που δεν έχεις καμία σχέση με αυτό!Κανένας μας δεν έκανε ένσταση στον Παναγιώτη.
Η NISSAN και μάλιστα ο κύριος αλέπης πήγε στην εκκίνηση άνοιξε την πόρτα και όταν το έβγαλε πάνω από την φύσα τον ρώτησε τι είναι αυτό.
Γιατί λοιπών κάποιος από το cup να πει ότι έκανε ιδίους χρόνους.
Εσείς δηλαδή στην κατηγορία σας αν σας έλεγε η FIAT ότι πιάσαμε τον τάδε να είναι να είναι παράνομος αλλά πριν την εκκίνηση του αγώνα του το πήραμε θα πηγαίνατε οι υπόλοιποι να του δίνατε συγχαρητήρια?
Εγώ δεν πρόσβαλα κανέναν!!! Ποια παιδιά του cup πρόσβαλα!!! Μην βάζεις λόγια δικά σου στο στόμα μου….. Άσε που εδώ πάει το ρητό όποιος έχει την μύγα αλλά δεν το λέω.
Είπα απλά ότι μέχρι πριν την προηγούμενη δημοσίευση μου δεν είχα γράψει κανείς ότι τουλάχιστον ο χρόνος του αγώνα δεν ήταν μαϊμού… Η μπάλα παίρνει και τον Χαλάτση βεβαία. Επίσης δεν κατάλαβα ποιο ήταν το πρόβλημα σου που μίλησα εγώ(γιατί τότε δεν μου έβαλες χέρι και την περασμένη Δευτέρα που μιλάγαμε μαζί γι’ αυτό στο σπίτι του Χαλάτση) για το cup σας και δεν ειπες τίποτα και για τον κο Αναγνωστόπουλο ή τον κο Αμαξόπουλο η ολους όσους έγραψαν.Όσο για μένα και τους συναθλητές μου εγώ όταν έμαθα κάτι για κάποιον τον έπιασα προσωπικά και του είπα το πρόβλημα μου και τι ακριβώς έμαθα για το αμάξι του και δεν άφηνα εικόνες και ιδέες να πλανιούνται…. -
Φιλε a.r. νομιζω οτι το υφος θα επρεπε να ειναι πιο προσεκτικο....αλλωστε δεν ειπα οτι νικησε ανετα κ με διαφορα αλλα οτι ανεβηκε πρωτος.Το οτι δεν ειχε λογο να ειναι παρανομος το λεω γιατι ερχεται νικητης απο περυσι κ δεν εχει λογο να εκτεθει οταν ξερει οτι παιζει ετσι κ αλλιως ψηλα στην καταταξη. Οσο για το λαστιχο αν δεν εσκαγε........αν ....δεν κερδιζονται οι αγωνες με αν.....ολα ειναι μεσα στους αγωνες κ οι ατυχιες κ οι ζημιες κ ολα!
Παντως καλη συνεχεια σε ολα τα παιδια του cup κ ελπιζω χωρις αλλα παρατραγουδα!!!! -
Ελένη σε ξαναρωτώ, γιατί να γράψει κάποιος για τους χρόνους από την στιγμή που τον έβγαλαν εκτος.
Όσο για σένα φίλε μου που λες για το αν στον a.r. αυτό λέω και εγώ σε σένα ΑΝ.
Εγω πέρσι που τερμάτισα στην 7η θέση δεν με ρώτησε κανείς αν είχα ατυχίες απλά μου έκαναν πλακά λέγοντας μου σε πια θέση τερμάτισα.
Ποτέ δεν με πείραξε όμως γιατί ξέρω και να χάνω!
Τώρα γι’αυτούς που με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε αν είμαι άντρας αν φοράω παντελόνια και ότι θα μας γ@μ-η από και πέρα ο Παναγιώτης του λέω ότι και εμείς σαν ομάδα δεν θα καθίσουμε με τα χέρια σταυρωμένα!!!
Και τέλος ήμουν ο μόνος που έδωσα συγχαρητήρια στον Παναγιώτη μετά τον αγώνα παρόλο που μου είχαν πει τι έγινε.
-
ΤΙ Π@Π@ΡΙΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!
Ο ΟΔΗΓΟΣ (ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ) ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΦΙΣΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ Η ΦΙΣΑ.
ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΦΙΣΑΣ
ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΠ ΠΑΡ'ΟΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΦΙΣΑ
Η ΝΙΣΣΑΝ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ
Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΑΠ
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Η 'ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ'
ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΕΤΟΙΑ 'ΦΙΣΑ' ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ Ο Τ.Ε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΕΙ???? ΝΑ ΞΕΡΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ 'ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΡΘΕΝΑ Η ΠΟΥΤ@ΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΜΟΥ'
-
Δεν ξερω ποιος παιρνει ποιον τηλεφωνο αλλα αυτο για το αν ισχυει για ολους τους αγωνες....Αν ο Loeb δεν ειχε βγει στο Μοντε θα ειχε νικησει κ αν δεν υπηρχε το superrally δεν θα ειχε παρει τους βαθμους της 2ης θεσης αλλα 0!
Τωρα για το ποιος θα μαμησει ποιον κτλ απλα ριχνετε το επιπεδο....κ ρωταω αν ο Χαλατσης ηταν απο τους τελεθταιους πιστευετε οτι θα ειχε ασχοληθει κανεις με αυτο το θεμα??????Ημαρτον αυτη η φισα υπαρχει σε πολλα αυτοκινητα παραγωγης......ενα καπακι ειναι κ δεν κανει τιποτα..... -
Κατι ακομα.Δεν νομιζω οτι ο Χαλατσης παραπονεθηκε για ηττα( αλλωστε νικησε ) αλλα για τον λογο που του αφαιρουνται οι βαθμοι κ για τη δυσφημιση γυρω απο το ονομα του.Το ιδιο θα κανατε ολοι πιστευω....
-
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ.
-
Φιλε a.r. νομιζω οτι το υφος θα επρεπε να ειναι πιο προσεκτικο....αλλωστε δεν ειπα οτι νικησε ανετα κ με διαφορα αλλα οτι ανεβηκε πρωτος.Το οτι δεν ειχε λογο να ειναι παρανομος το λεω γιατι ερχεται νικητης απο περυσι κ δεν εχει λογο να εκτεθει οταν ξερει οτι παιζει ετσι κ αλλιως ψηλα στην καταταξη. Οσο για το λαστιχο αν δεν εσκαγε........αν ....δεν κερδιζονται οι αγωνες με αν.....ολα ειναι μεσα στους αγωνες κ οι ατυχιες κ οι ζημιες κ ολα!
Παντως καλη συνεχεια σε ολα τα παιδια του cup κ ελπιζω χωρις αλλα παρατραγουδα!!!!Εσυ μιλάς για ύφος???? Τι μας λες... μάλιστα... καλό και αυτό
και δεν είπα οτι δεν τερματισε 1ος στο 2ο σκέλος αλλα οτι το σκασμένο λάστιχο του Βλάχου το έκανε πιο εύκολο. Επίσης δεν αμφισβητώ οτι ο Χαλάτσης είναι καλός ή οι ήταν ο καλύτερος περυσι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι και φέτος !!! ΚΑΙ ΤΑ **ΑΝ ** ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ **KAI ΣΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! **
ΑΥΤΑ! -
Λόγω ότι μας πείρε η μπάλα και μιλάμε για πράγματα που δεν θα αλλάξει κάτι…να πω συγχαρητήρια στους Παπατσάρα, Αργυρίου, και Ραζή που έκαναν πολύ καλούς χρόνους.
Επίσης συγχαρητήρια στον Νίκο (Χαλιβελάκη) για το 2:35.08 που έκανε στο δεύτερο σκέλος αλλά πιστεύω ότι ο άνθρωπος που ξεχώρισε στον αγώνα ήταν ο γιατρός (Γεροδήμος) ο οποίος ανέβηκε για πρώτη φορά στο βάθρο.
Καλή συνέχεια στο Κώστα Μπάσδελη γιατί αν και αυτός ήταν ο 1ος του αγώνας και τα πήγε αρκετά καλά.
Εύχομαι καλό αγώνα και στους 11 micraους για το ράλι Αχαιός.
-
Εσυ μιλάς για ύφος???? Τι μας λες... μάλιστα... καλό και αυτό
και δεν είπα οτι δεν τερματισε 1ος στο 2ο σκέλος αλλα οτι το σκασμένο λάστιχο του Βλάχου το έκανε πιο εύκολο. Επίσης δεν αμφισβητώ οτι ο Χαλάτσης είναι καλός ή οι ήταν ο καλύτερος περυσι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι και φέτος !!! ΚΑΙ ΤΑ **ΑΝ ** ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ **KAI ΣΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! **
ΑΥΤΑ![/quote]Διαβασε τα δυο σου μν κ δες ποιος εχει υφος! Δεν αμφισβητησα οτι ο Βλαχος
ειχε λαστιχο....το αν εχει να κανει με το οτι τα παντα μπορουν να συμβουν σε ενα αγωνα. Δεν ειπα οτι θα ειναι ο καλυτερος κ φετος αλλα οτι θα παιζει ψηλα στην καταταξη. -
Εσυ μιλάς για ύφος???? Τι μας λες... μάλιστα... καλό και αυτό
ΑΥΤΑ!Διαβασε τα δυο σου μν κ δες ποιος εχει υφος! Δεν αμφισβητησα οτι ο Βλαχος
ειχε λαστιχο....το αν εχει να κανει με το οτι τα παντα μπορουν να συμβουν σε ενα αγωνα. Δεν ειπα οτι θα ειναι ο καλυτερος κ φετος αλλα οτι θα παιζει ψηλα στην καταταξη.[/quote]Tεσπα δεν θα ασχοληθω αλλο με το θεμα... καταντησε κουραστικό!!! Δεν ειχα παντως καμια κακη προθεση απεναντι σε κανεναν.Oύτε και να υπερασπιστω κανέναν εχω συμφερον. Aλλά κραζετε και σχολιαζετε χωρις καν να ξερετε ολη την αληθεια και ειναι λιγο ακυρο αυτο. Sorry κιολας!
-
[quote='malsot']Φίλε φάσκεις και αντιφάσκεις! Σε προηγούμενη καταχώρησή σου χαιρόσουν γιατί ο Χαλάτσης ήταν εκτός ! Τώρα που έμαθες ότι έτρεξε ΄χωρίς επεμβάσεις το γυρνάς !
Μιας και γράφετε ΜΑΛΑΚΙΕΣ …ποιος σου είπε εσένα ότι έτρεξε χωρίς επεμβάσεις;
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ (ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ) ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΙΡΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΤΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ NISSAN ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ, ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ, Η ΤΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ
Καλές η κουμπαριές αλλά καλές και η αλήθειες μιας και στα τηλέφωνα μου λένε για παντελόνια.
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ 2:31, ΣΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ 2 MICRA…ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ;
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ο Παναγιώτης Χαλάτσης από την πλευρά του δήλωσε: 'Καθώς έτοιμος στημένος για να πάρω εκκίνηση στο πρώτο σκέλος, ο κ. Αλέπης, τεχνικός έφορος του Nissan Micra Cup, άνοιξε την πόρτα και τράβηξε κάτι κάτω από το ταμπλό λέγοντάς μου ότι θα εξεταστεί. Εγώ απάντησα ότι είναι ένα καπάκι, χωρίς να ξέρω κάτι παραπάνω γι' αυτό. Παρά τη σύγχυση με το γεγονός που προηγήθηκε κατάφερα και κέρδισα τον αγώνα. Στο παρκ φερμέ, μου ανακοινώθηκε ότι αυτό που βρέθηκε είναι ένα πλαστικό, το οποίο έχει μία αντίσταση μέσα, η οποία μπορεί να αλλάξει κάτι στο αυτοκίνητο. Τη Δευτέρα, έπειτα από εξονυχιστική εξέταση που έγινε στα κεντρικά της Nissan μου είπαν ότι το συγκεκριμένο πλαστικό δε μπορεί να αλλάξει κάτι στο αυτοκίνητό μου, ωστόσο, τέθηκα εκτός επειδή βρέθηκε στο αυτοκίνητο. Δυστυχώς, δε γίνεται να κάνω έφεση, διότι πρόκειται για εσωτερικό κύπελλο και όχι προκηρυγμένο από την ΕΘ.Ε.Α.'.
Τελικα αφου αυτο το πλαστικο δεν μπορουσε να αλλαξει κατι στο αυτοκινητο γιατι ακυρωθηκε ο Παναγιωτης και γιατι πρεπει να του κολλησει η ρετσινια του μαϊμουδιαρη?
ΕΛΑ ΝΤΕ! ΚΑΙ ΓΩ ΥΟ ΙΔΙΟ ΡΩΤΑΩ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕ ΠΑΙΡΝΩ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΜΗΠΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΘΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ? ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.**ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ 14 ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΝΟΣ ΕΝΙΑΙΟΥ **ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΑΛΕΝΤΩΝ! ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ!
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ A-TEC , ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ CUP , MIAS ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ . ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΑΥΤΟΥ (ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΙΝ 35 ΧΡΟΝΙΑ) .
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Α.Χ.ΚΥΡΙΕ ΧΡΗΣΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!! ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ! ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ 'ΕΝΙΑΙΟ' ΝΟΟΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -
Ο χρήστης Vlachos έγραψε:
Μιας και γράφετε ΜΑΛΑΚΙΕΣ **…ποιος σου είπε εσένα ότι έτρεξε χωρίς επεμβάσεις;**ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ (ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ) ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΙΡΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΤΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ NISSAN ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ, ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ, Η ΤΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ
Καλές η κουμπαριές αλλά καλές και η αλήθειες μιας και στα τηλέφωνα μου λένε για παντελoνια
Νίκο δεν αναφερόμουν σε σένα ! Ήταν προφανές! Αλλά τι να πω!Χμμμμ....
Για να καταλάβω όμως, τι υποννοείς; Ότι τόσο καιρό που κερδίζει ο χαλάτσης ήταν παράνομος; Δλδ ότι τόσες φορές που έχει πάει στην Αντιπροσωπία για έλεγχο δεν έχει βρεθεί τίποτα; Ούτε την φορά με το ΄2:31 στη Ριτσώνα που υπήρξε και ένσταση και το αυτοκίνητο έγινε φίλο και φτερό ;;;; -
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Μιας και γράφετε ΜΑΛΑΚΙΕΣ **…ποιος σου είπε εσένα ότι έτρεξε χωρίς επεμβάσεις;**ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ (ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ) ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΙΡΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΤΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ NISSAN ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ, ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ, Η ΤΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ
Καλές η κουμπαριές αλλά καλές και η αλήθειες μιας και στα τηλέφωνα μου λένε για παντελoνια
Νίκο δεν αναφερόμουν σε σένα ! Ήταν προφανές! Αλλά τι να πω!Χμμμμ....
Για να καταλάβω όμως, τι υποννοείς; Ότι τόσο καιρό που κερδίζει ο χαλάτσης ήταν παράνομος; Δλδ ότι τόσες φορές που έχει πάει στην Αντιπροσωπία για έλεγχο δεν έχει βρεθεί τίποτα; Ούτε την φορά με το ΄2:31 στη Ριτσώνα που υπήρξε και ένσταση και το αυτοκίνητο έγινε φίλο και φτερό ;;;;ΣΩΤΗΡΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ ΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!!! ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΑΜΙΣΑ! ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΑΣ ΕΡΩΤΑΜΕ?
- ΠΕΡΣΙ Ο ΧΑΛΑΤΣΗΣ ΗΤΑΝ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ? ΝΑΙ Ή ΟΧΙ?
- ΦΕΤΟΣ Ο ΧΑΛΑΤΣΗΣ ΣΤΗ ΡΙΤΣΩΝΑ ΗΤΑΝ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΣ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ?
( ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΣ = Ο ΣΚΟΠΙΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ)
ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ??
Υ.Γ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΔΙΠΛΟ NICKNAME ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ! ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΜΕΙΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ CUP!
( Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΑΙ)
MICRA CUP 2006