-
Ο χρήστης mpoulis έγραψε:
απο οτι βλεπω στο ενεργητικο του εχει πολλους αγωνες (4) και μαλιστα στον τελευταιο ραλλυ αχαιος ειναι πισω και απο το πρωτο Α5. Δηλαδη ο lourbas τι ειναι ο vatanen.( συγνωμη ξεχασα το αυτοκινητο ηταν ψευτοαλφα,δεν ειχε φρενα)Μια χαρά είσαι....
-
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
ολα αυτα μου φαινονται περιεργα. πως γινεται ενας οδηγος στην ελλαδα να ειναι μετριος και μολις πατησει το ποδι του στην ιταλια να γινεται οδηγαρα?Γι΄αυτό πηγένεις καί εσύ Ιταλία.......νά γίνεις οδηγάρα
-
Πάλι τα ίδια θα λέμε..
Ο Κανονισμός γράφει
Η ομαλή λειτουργία του 4Τ-Forum επαφίεται πρώτα απ΄ όλα στο προσωπικό ήθος του κάθε μέλους, τη διάθεσή του να σεβαστεί την προσωπικότητα, την άποψη, τις πεποιθήσεις και τη διαφορετικότητα του άλλου μέλους, και τη συνειδητή αποχή του από προσωπικές αντιπαραθέσεις, ύβρεις και προσβολές.
Βλέπετε αγαπητοί διαχειριστές, ο Μπούλης να απέχει συνειδήτά από ' προσωπικές αντιπαραθέσεις, ύβρεις και προσβολές';
Μήπως κάνει το άκρως αντίθετο και έτσι διαταράσει την ομαλή λειτουργία του φόρουμ;Η χρήση απρεπών, ειρωνικών, προκλητικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών ή υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε είτε δημόσια στο 4T-Forum
Σας πέρασε βρε διαχειριστές από το μυαλό πως αυτός ο άνθρωπος (και φυσικά δεν είναι ο μόνος) μπήκε εδώ μέσα για να κάνει μόνο και μόνο αυτά που ο κανονισμός απαγορεύει;
Ε, γιατί δεν τους στέλνετε από εκεί που ήρθαν;
Δεν καταλαβαίνετε ότι ο καθένας θα ανταποκρίνεται στην πρόκληση να απαντάει στον κάθε μπουλη και έτσι να χαλάνε τα θρεντ και να δημιουργούνται οι λάθος εντυπώσεις ; -
Ο χρήστης mpoulis έγραψε:
απο οτι βλεπω στο ενεργητικο του εχει πολλους αγωνες (4) και μαλιστα στον τελευταιο ραλλυ αχαιος ειναι πισω και απο το πρωτο Α5. Δηλαδη ο lourbas τι ειναι ο vatanen.( συγνωμη ξεχασα το αυτοκινητο ηταν ψευτοαλφα,δεν ειχε φρενα)![](http://www.cheesebuerger.de/images/midi/boese/a162.gif)
-
απο οτι βλεπω στο ενεργητικο του εχει πολλους αγωνες (4) και μαλιστα στον τελευταιο ραλλυ αχαιος ειναι πισω και απο το πρωτο Α5. Δηλαδη ο lourbas τι ειναι ο vatanen.( συγνωμη ξεχασα το αυτοκινητο ηταν ψευτοαλφα,δεν ειχε φρενα
Είσαι βαθιά νυχτωμένος, δεν ασχολούμαι άλλο...Σου προτείνω να μην το συνεχίσεις, επιβαρύνεις τη θέση σου και μας σπας και τα νευρα χωρίς λόγο.
-
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ(ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ).
ΕΣΥ THANOSZIOZIAS ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕΣ ΜΕ ΚΑΡΤ Η ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΕΤΡΕΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΝΑ PEUGEOT ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΖΕΣ? -
Πλάκα θα έχει να βγεί ο Πετράκης Ρ να υποστηρίξει τον Αμαξόπουλο τώρα!!!
-
Μπουλη μου, παιρνεις κατι ;;;; ή εισαι απλα μικροψυχος.. αντε στην σπηλια σου..ανθρωπε μου.
κριμα για την παρτη σου
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Πλάκα θα έχει να βγεί ο Πετράκης Ρ να υποστηρίξει τον Αμαξόπουλο τώρα!!!Αν σου πω οτι διαβασα τις δημοσιευσεις του μπουλη και ζαλιστηκα, τι θα μου πεις? Σαν να διαβαζα τον εαυτο μου! Χωρις πλακα, δεν ειμαι εγω!
Γνωριζεις πολυ καλα οτι δεν θα ειχα προβλημα να τα πω αν τα πιστευα...
Στον Αμαξοπουλο εδωσα πολλα συγχαρητηρια που εκατσε διπλα στον πρωτοεμφανιζομενο Νικο, και το ιδιο κανω και τωρα που επιχειρησε κατι που οι περισσοτεροι ζηλευουν. Μακαρι η προσπαθεια να εχει και διαρκεια και γιατι οχι να δωσει το κινητρο και σε μερικους λογαδες να κανουν το ιδιο.Αυτα,
-
Ο χρήστης petrosR έγραψε:
Στον Αμαξοπουλο εδωσα πολλα συγχαρητηρια που εκατσε διπλα στον πρωτοεμφανιζομενο Νικο, και το ιδιο κανω και τωρα που επιχειρησε κατι που οι περισσοτεροι ζηλευουν.
Και αλλοι ζηλευουν αλλα χυνουν χολη.
-
Ρε σβήστηκε ενα ποστ μου ή ξεχασα να πατησω υποβολή?
Δεν κάνω πλάκα....σοβαρά δεν έγραφα τπτ που να αξιζει να σβηστει...για αυτό λεω μηπως δεν το πόσταρα τελικα!
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
:roll:Ευχαριστουμε πολυ!!(εκ μερους και της Φωτεινης,ε!)
Θα γραψω συντομα λεπτομερειες!
Οι λεπτομερειες που λεγαμε!,
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... es-articleΟ,τι επιπλεον θελετε να ρωτησετε,ευχαριστως να σας απαντησω!
-
Χίλια μπράβο και εις ανώτερα !
-
-
Γαλιαντράκι, άνοιξε τα ματάκια σου και πρόσεχε τι γράφει ποιός όταν, αντιγράφεις.
Πρόσεχε μη σε πιάσει η κοιλιά σου από τα γέλια, ανώνυμε καραγκιοζάκο.
Λάμπης Κουρτέσης -
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ(ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ).
ΕΣΥ THANOSZIOZIAS ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕΣ ΜΕ ΚΑΡΤ Η ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΕΤΡΕΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΝΑ PEUGEOT ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΖΕΣ?Ακριβώς αυτός είμαι!!!
Ημουν κότα και παίρναγα μια ταχύτητα κάτω από όλους....
Παρ' όλα αυτά είμαι λιγότερο κότα από κάποιον πού βγαίνει και ρίχνει λάσπη
χωρίς να λέει το ονοματάκι του...(Προσωπική μου γνώμη) -
Τι ασχολείστε μωρε με τον καραγκιόζη, αμα έχει επιχειρήματα να μας το αποδείξει και βάση του εαυτού του αν ο Αμαξόπουλος ειναι καλός ή όχι.
Οπως και να έχει μπράβο στο πλήρωμα και μακάρι να συνεχίσουν όλη τη χρονιά.
-
[quote='Amaxopoulos
Ο,τι επιπλεον θελετε να ρωτησετε,ευχαριστως να σας απαντησω!
[/quote]ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ , ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΥΜΑΣΕ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ....... ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΣ ΧΑΛΙΑ , ΘΑ ΧΛΕΥΑΣΕΙ ΚΑΙ **Η ΚΑΘΕ ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΑ **ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ , ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ .... ΕΛΑ ΡΕ ΣΙΓΑ , ΠΟΙΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΜΕΤΡΙΟΣ .
ΞΕΡΩ ΚΙ ΑΠ' ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ , ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΣ , ΓΙΑΥΤΟ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Η ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΣΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΤΑ ΒΛΑΜΕΝΑ . -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Η ΚΑΘΕ ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΑ [/b:1qv8hhwn]ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ , ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ .... ΕΛΑ ΡΕ ΣΙΓΑ , ΠΟΙΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΜΕΤΡΙΟΣ .
ΞΕΡΩ ΚΙ ΑΠ' ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ , ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΣ , ΓΙΑΥΤΟ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Η ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΣΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΤΑ ΒΛΑΜΕΝΑ .+100
-
δημητρη μηπως εχετε κανενα in car απο τον αγωνα.
Έλληνες στο εξωτερικό