-
Ο χρήστης platis έγραψε:
οι ΓΙΑΤΡΟΙ (Αγγελε δεν ειμ εγω!)Ε οχι βρε γιατρουλη να σε πω και αδελφη στα 50 σου..
ο ιατρικος συλλογος εχει χιλιαδες μελη διαφορων ειδικοτητων και οχι μονο.... γιατρους! -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Τα κυλοτακια κι οι ΓΙΑΤΡΟΙ (Αγγελε δεν ειμ εγω!) τι δουλεια εχουν εδω αναμεσα μας?
ΕΣΑΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΑ ΚΥΛΟΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ????
.....ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ.......??????
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
οι ΓΙΑΤΡΟΙ (Αγγελε δεν ειμ εγω!)
Ε οχι βρε γιατρουλη να σε πω και αδελφη στα 50 σου..
ο ιατρικος συλλογος εχει χιλιαδες μελη διαφορων ειδικοτητων και οχι μονο.... γιατρους!Μετά τα 40 δεν σε λένε αδερφή! **ΜΕΡΑΚΛΗ **σε λένε!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Τι εννοεις Garfli? Το μονο ζορι που τραβαω παντως...ΚΑΛΑ, ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΝΝΟΩ ΕΣΑΣ???? ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ-ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΣΑ... ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΥΙΓΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ??? ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....
-
Ειλικρινα, εκπλησομαι δυσαρεστα απο το επιπεδο του αξιοτιμου προεδρου του ΣΟΟΑ. Εγω μιλησα για ελαφρυ τσουκσιματακι στον πισινουλι απο τους νεανιες του yaris cup, και εκεινος ομιλει .............................. και αλλα αισχρα. Ντροπη κ. Προεδρε, ντροπη.
Γιατρε μου, μηπως εχει αποδειχθει επιστημονικα οτι η μακροχρονια αποχη απο τους αγωνες εχει τα ιδια συπτωματα με την μακροχρονια αποχη απο το σεξ; -
Ο χρήστης garfli έγραψε:
Τι εννοεις Garfli? Το μονο ζορι που τραβαω παντως...
ΚΑΛΑ, ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΝΝΟΩ ΕΣΑΣ???? ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ-ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΣΑ... ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΜΜΙΑ **ΜΥΙΓΑ **ΑΠΟ ΕΚΕΙ??? ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΥΓΑ ΑΜΥΓΗ!
-
Ο χρήστης ΓνωστόςΆγνωστος έγραψε:
Ειλικρινα,...ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΝΕ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΙΑΤΡΕ-ΑΣΘΕΝΗ...
ΠΗΓΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΟ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ..
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...
Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ Κ ΑΝΝΙΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΖΗΛΙΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΚΗ.. Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΖΗΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΑΦΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΝΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΙΧΕΛΑΚΑΚΗΣ ΑΦΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΚΕΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ, ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΤΗΚΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕΣ.. ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.. ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΩ. -
ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ , ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΜΑΛΑΚΙΝΣΗ-ΟΛΑ ΓΙΑΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ- ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΕΔΕΙΧΘΕΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΧΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΡΙΣ ,ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ.. ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ , Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...!!!
-
Αγγελε...53!!!
Φιλε Garfli , η αληθεια ειναι οτι με ενοχλησε η μετατροπη ενος σοβαρου θεματος σε πεδιο αντιπαραθεσης. Και βεβαια, αν και δεν συμφωνω μ αυτη την κοντρα, θα παρω το μερος του zivas γιατι αυτος τουλαχιστιον εκφραζεται με τ ονομα του φαρδυ-πλατυ απο κατω.
Επισης δεν μπορω να κρυψω οτι μερικες φορες ειμαι υπερβολικα ευαισθητος σε καταστασεις που αδικα μπορει να με αγγιξουν χωρις να φταιω.Το παραδεχομαι. Αντιθετα ειμαι ετοιμος να απολογηθω δημοσια για οποιο λαθος η
μ-----α εχω κανει. (και δεν εχω κανει λιγες ) -
Ο χρήστης ΓνωστόςΆγνωστος έγραψε:
Ειλικρινα, εκπλησομαι δυσαρεστα απο το επιπεδο του αξιοτιμου προεδρου του ΣΟΟΑ.Ειναι χρονια εκλογων, εαν αποφασισεις να βγαλεις τον φερετζε σου ,και θελεις να προσφερεις κατι στους αγωνες, η θεση σε περιμενει...
Αρκετα για τωρα με τους ανωνυμους συμπλεγματικους υβριστες..
-
ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΤΕ
ΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ
ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ..............
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Φιλε Garfli , η αληθεια ειναι οτι με ενοχλησε η μετατροπη ενος σοβαρου θεματος σε πεδιο αντιπαραθεσης. Και βεβαια, αν και δεν συμφωνω μ αυτη την κοντρα, θα παρω το μερος του zivas γιατι αυτος τουλαχιστιον εκφραζεται με τ ονομα του φαρδυ-πλατυ απο κατω.
ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΦΟΥ ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΟΛΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑΣ..
-
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΕ ΓΕΡΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΤΟΥΣ ????
-
Όχι δεν είναι τυχαίο...
Πόσο μάλλον οι νέοι αγωνιζόμενοι ή ακόμα και οι 'θέλουμε-να-γίνουμε-αγωνιζόμενοι' οι οποίοι κοντεύουν να γίνουν πρώην πριν καν γίνουν νυν...!
Εγώ θα μείνω σε αυτό που είπε ο Κύριος Πλατής:
Ο χρήστης platis έγραψε:
Συμφωνουμε οτι πρεπει ολα να γινουν καθαρα, ξαστερα θεσμικα κι αντικειμενικα?
ΝΑΙ ξαναλεωΑς δώσουν και 1.000.000€, ειλικρινά μακάρι!
Αλλά να τα πάρει/ρουν αυτοί που τα αξίζουν...!
(και συγνώμη για να μην παρεξηγηθώ, δεν θέλω να θίξω κανέναν από τους ανθρώπους που επιλέχθηκαν προσωπικά ή να υπονοήσω ότι δεν αξίζουν!)Απλά αν για 100.000€ υπήρξε τέτοια ''διαφάνεια'' και από στόμα σε στόμα -ακόμα και εντός ΣΟΑΑ- μεταφερόταν (μπορεί και ως ράδιο αρβύλλα) η διαπλοκή πίσω από τον όλο 'θεσμό' να βλέπατε για 1.000.000€ τι θα γινόταν!!!!!!
Νομίζω ότι κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και πολλές φορές φωνάζουμε απλά για να πούμε ότι είπαμε κάτι... (όπως συνηθίζεται στην συγκεκριμένη Θ.Ενότητα άλλωστε). Επί της ουσίας?!?!?!
Αλλά ας ασχοληθούμε καλύτερα με τα στρινγκάκια και τα κυλωτάκια και τα @@ που κρύβονται μέσα σε αυτά γιατί είναι σαφώς πιο σοβαρά θέματα...!
Μάλλον θα υιοθετήσω και εγώ την νοοτροπία 'δεν ξέρω/δεν είδα/δεν άκουσα/δεν μιλάω' γιατί προβλέπω να εισπράττω απαντήσεις του στυλ 'τι να μας πεις και εσύ από τη ζωή σου' )
Α ρε APR! Ήρθε η ώρα να σου δώσω δίκιο μάλλον...
Με τις υγείες σας κύριοι...
(άντε βρε και καλή χρονιά) -
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΕ ΓΕΡΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ **ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΤΗΜΕΝΟ **ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΤΟΥΣ ????πας γυρεύοντας για παρέμβαση Ελ-Εμ!
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Nα χαιρομαστε τον προεδρο μας! Αβε Ζηβα!
Τι ..μας?? Προεδρος ειμαι σε κατι ΚΥΡΙΟΥΣ που εχουν αρχιδια μεχρι το πατωμα.. με ονοματεπωνυμο , με αδελφες καμμια σχεση!!!
και παλι περαστικα!!
αν τρέξει σε Αγώνες ο Βαλλιανάτος να υποθέσω ότι δεν θα γίνει δεκτή η εγγραφή του στον ΣΟΑΑ?
-
Μα με αυτη ακριβως τη λογικη διαφωνω φιλε Garfli. Λογικη που τελικα δινει την ανεξελεγκτη δυναμη σ αυτους που κρατανε στα χερια την εξουσια της σελιδας και της φωτογραφιας και στους κολητους τους.
Εχεις δει τελευταια καμμια δικη μου φωτογραφια? Κι ομως κατι καλουτσικο εκανα οπου συμμετειχα.Ποτε τους και μη με δειξουνε. Θα φροντισω -αν μπορεσω- να τους αναγκασω με τις επιδοσεις μου κι ολα θαναι μελι-γαλα και χωρις ΥΠΟχρεωσεις
Αν το δουμε ολοι ετσι, μηπως τοτε κατι θα παει καλυτερα?
Απο την αλλη. Για οποιον παρακολουθει και κυριως γνωριζει ΠΡΟΣΩΠΑ και πραγματα, ειναι ευκολο να διαπιστωσει οτι η ενοτητα Ελληνικοι Αγωνες ενοχλησε, πιεσε και πρεπει να τελειωνει... Κι ο δαχτυλος δεν ειναι μονο ξενος... -
Kριμα!!
Ακόμα και αυτη την ενοτητα την καναμε μανταρα, για να μην χρησιμοποιήσω βαρύτερη έκφραση.
Σκεφτειτε οτι ειναι ενα ανοιχτο forum και μας διαβαζει πολύς κόσμος.
Αυτο είναι αραγε το προσωπο των ελληνων αγωνιζομενων; -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Emena moy dhmioyrgeitai ena kai mono erwthma sto mikro neaniko moy myalo... An oloi eseis poy krazete ayto poy kanei h e8ea(xwris na exoyme dei apotelesmata klp kai makari na piasei topo), edine se esas thn xwrhgia ayth, ti 8a legate tote?Emena telika 8a moy apanthsei kapoios sto erwthma moy?
H mhpws epeidh exw liga agwnistika xiliometra kai etoimazw melos ths oikogeneias moy gia agwna sto ekswteriko (pantelonidhs tsepidhs) den moy epitrepetai na milaw? -
Ο χρήστης DAN έγραψε:
Nα χαιρομαστε τον προεδρο μας! Αβε Ζηβα!
Τι ..μας?? Προεδρος ειμαι σε κατι ΚΥΡΙΟΥΣ που εχουν αρχιδια μεχρι το πατωμα.. με ονοματεπωνυμο , με αδελφες καμμια σχεση!!!
και παλι περαστικα!!
αν τρέξει σε Αγώνες ο Βαλλιανάτος να υποθέσω ότι δεν θα γίνει δεκτή η εγγραφή του στον ΣΟΑΑ?
Ο κυριος Βαλλιανατος ειχε το θαρρος και τη δυναμη να δημοσιοποιησει την ιδιαιτεροτητα του!!!
Έλληνες στο εξωτερικό