-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=9420
Επιτέλους... ξύπνησαν...
Άντε με το καλό!!!
-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=9420
Επιτέλους... ξύπνησαν...
Άντε με το καλό!!!
-
Επιτέλους... ξύπνησαν...
Άντε με το καλό!!!
-
Πολύ καλή κίνηση.....Μπράβο
Μόνο που θα προτιμούσα η βοήθεια να πήγαινε σε ανθρώπους που ενώ
ειναι ταχύτατοι έχουν περιορισμένη οικονομική δυνατότητα......Φιλικά
Γιάννης -
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
Επιτέλους... ξύπνησαν...
Άντε με το καλό!!!Κι εγώ έτριβα τα μάτια μου όταν το είδα...
Πολύ καλή κίνηση, αν και θα ήθελα να μάθω τα κριτίρια με τα οποία επιλέχθηκαν οι 3 οδηγοί...(οχι οτι διαφωνώ ή μου πέφτει λόγος)...
και κάτι ακόμα...αυτό σημαίνει οτι ο Λάμπρος θα το κρατήσει το Fiesta; -
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
Πολύ καλή κίνηση.....ΜπράβοΜόνο που θα προτιμούσα η βοήθεια να πήγαινε σε ανθρώπους που ενώ
ΓιάννηςΠοιά είναι τα κριτήρια για 'περιορισμένη οικονομική δυνατότητα' ?
Αντιθέτως πιστεύω πως τα κριτήρια πρέπει να είναι αποκλειστικά αγωνιστικά, δηλ. ποιός έχει τις ικανότητες να αξιοποιήσει θετικά για δικό του όφελος αλλά και για προβολή της Ελλάδας τη βοήθεια της ΕΘΕΑ. Δεν είναι φιλανθρωπία, χορηγία είναι
Εννοείται πως, επειδή είμαστε στην Ελλάδα, αν έχουμε 100 ανθρώπους, θα υπάρχουν 110 προτάσεις για το ποιός πρέπει να πάει έξω...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εννοείται πως, επειδή είμαστε στην Ελλάδα, αν έχουμε 100 ανθρώπους, θα υπάρχουν 110 προτάσεις για το ποιός πρέπει να πάει έξω...Μην είσαι απόλυτος Νάσο. Προσωπικά πιστεύω πως σε οποιαδήποτε χώρα ισχύει το ίδιο...
-
Επιτέλους!! Μία κίνηση που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και χρόνια.
Συμφωνώ με τον Νάσο ότι τα κριτήρια με τα οποία πρέπει να επιλέγονται οι οδηγοί πρέπει να είναι καθαρά αγωνιστικά και όχι ποιος έχει ικανομική ανάγκη! Θα γίνει μεγάλο μπλέξιμο αν κάτσουμε να αναλύσουμε πoιος έχει πιο πολλά λεφτά από ποιον.
-
ΒΡΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ???
-
Καλά φαίνεται να μπήκε ο χρόνος! Εύγε για την κίνηση.
-
Κι εγώ έτριβα τα μάτια μου όταν το είδα...
Πολύ καλή κίνηση, αν και θα ήθελα να μάθω τα κριτίρια με τα οποία επιλέχθηκαν οι 3 οδηγοί...(οχι οτι διαφωνώ ή μου πέφτει λόγος)...
και κάτι ακόμα...αυτό σημαίνει οτι ο Λάμπρος θα το κρατήσει το Fiesta;Σχεδόν αδύνατο να κρατήσω το Φιέστα. Πάντως απο Φιέστα σε Φιέστα το πάω!!
Αυτή τη φορά Ν3 και μάλιστα σε μορφή cup. http://www.fiestasportingtrophy.com -
Ο χρήστης GINE έγραψε:
και κάτι ακόμα...αυτό σημαίνει οτι ο Λάμπρος θα το κρατήσει το Fiesta;Σχεδόν αδύνατο να κρατήσω το Φιέστα. Πάντως απο Φιέστα σε Φιέστα το πάω!!
Αυτή τη φορά Ν3 και μάλιστα σε μορφή cup. http://www.fiestasportingtrophy.comΛΑΜΠΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ? ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ ΜΕ ΤΙ ?
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
Αυτή τη φορά Ν3 και μάλιστα σε μορφή cup. http://www.fiestasportingtrophy.comΛΑΜΠΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ? ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ ΜΕ ΤΙ ?
ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ST ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ν/3 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά
Σίγουρα θετική η πρωτοβουλία της ΕΘΕΑ και δεν νομίζω ότι θα διαφωνήσει κανείς γι' αυτό.
Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η κίνηση είναι πέρα από έλεγχο και κριτική.
Εγώ προσωπικά θα ήθελα πολύ να ξέρω:- το στόχο της κίνησης αυτής
- Το ποσοστό εμπλοκής της ΕΘΕΑ και τον τρόπο που θα χορηγηθεί αυτή η βοήθεια.
- Κατά πόσο η βοήθεια αυτή σε σχέση με τις συγκεκριμένες επιλογές βοηθάει στην επίτευξη του στόχου.
- Κατά πόσο ο στόχος βοηθάει στην αναβάθμιση των αγώνων στη χώρα μας και μάλιστα σε όλη την περιφέρεια ή σε μεγάλο μέρος της, και κατά πόσο η επιλογή γιά την βοήθεια οδηγών γιά συμμετοχή σε αγώνες του εξωτερικού εξασφαλίζει την επίτευξη του στόχου.
- Κάποιος από αυτούς που επιλέχθησαν, νομίζω ότι έχει τιμωρηθεί πρόσφατα. Αν θυμάμαι καλά και είναι έτσι, η επιλογή του διαγράφει την αντιαθλητική συμπεριφορά του γιά την οποία τιμωρήθηκε; Λήφθηκε υπόψη από την ΕΘΕΑ και γιά ποιό λόγο ξεπεράστηκε;
- Η ΕΘΕΑ έχει αποφασίσει ποιά θα είναι η επόμενη κίνηση μετά από αυτή ώστε τα χρήματα αυτά, τα οποία θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι δικά μας χρήματα, να πιάσουν τόπο και να μην είναι μία περιστασιακή βοήθεια με ελάχιστους αποδέκτες;
Πάντα με καλή διάθεση γιά το θέμα, μετά τον αιφνιδιασμό, νομίζω ότι θα μπορέσουμε να το δούμε (εγώ τουλάχιστον) και λίγο πιό συγκροτημένα.
kri.kri
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πολύ καλή κίνηση.....Μπράβο
Μόνο που θα προτιμούσα η βοήθεια να πήγαινε σε ανθρώπους που ενώ
ΓιάννηςΠοιά είναι τα κριτήρια για 'περιορισμένη οικονομική δυνατότητα' ?
Αντιθέτως πιστεύω πως τα κριτήρια πρέπει να είναι αποκλειστικά αγωνιστικά, δηλ. ποιός έχει τις ικανότητες να αξιοποιήσει θετικά για δικό του όφελος αλλά και για προβολή της Ελλάδας τη βοήθεια της ΕΘΕΑ. Δεν είναι φιλανθρωπία, χορηγία είναι
Εννοείται πως, επειδή είμαστε στην Ελλάδα, αν έχουμε 100 ανθρώπους, θα υπάρχουν 110 προτάσεις για το ποιός πρέπει να πάει έξω...
Χίλια μπράβο για την πρωτοβουλία....Και πολύ σωστή επιλογή των ανθρώπων....Νάσο μου, πάντα θα υπάρχει ένα αλλά σε όλα αυτά...Το γεγονός είναι ότι οι άνθρωποι που επελέγησαν μπορούσαν ούτως ή άλλως να το κάνουν αυτό και χωρίς χορηγία....Τπτ παραπάνω και τπτ λιγότερο....Άλλωστε όπως είπε και ο πρόεδρος όποιος έχει λεφτά τρέχει έστω και με χορηγία....Δημήτρη, Λάμπρο, Νίκο κρατήστε ψηλά τη σημαία!!!!!!!!!!!!!
-
Yπήρχε ποτέ περίπτωση να γίνει κάτι ανάλογο στην Ελλάδα και να μην υπάρχουν παράπονα? Τώρα θα αρχίσουν τα γνωστά περί διαπλοκών, προσωπικών σχέσεων, θα ζητήσουμε εκκαθαριστικά εφορίας κτλ.....
Σημασία έχει ότι επιτέλους κάτι πάει μπροστά. Και του χρόνου ίσως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερα και ξεκάθαρα η διαδικασία επιλογής, δεν διαφωνώ, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει...
Απλά, ας μην αναλωθούμε σε απλή κριτική των επιλογών και ας στηρίξουμε όλοι τα 3 αυτά παιδιά να κάνουν ότι ξέρουν καλύτερα=να οδηγήσουν, αλλά αυτή την φορά κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες...
Good luck σε όλους! -
Ο χρήστης harris έγραψε:
.....Και του χρόνου ίσως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερα και ξεκάθαρα η διαδικασία επιλογής,Δηλαδη φετος δεν εγινε ξεκαθαρα η διαδικασια επιλογης?
-
Ο χρήστης kri.kri έγραψε:
- Το στόχο της κίνησης αυτής
Νομιζω ειναι ξεκαθαρο οτι στοχος της κινησης ειναι να μπουν τα Ελληνικα χρωματα ξανα στον παγκοσμιο χαρτη του μηχανοκινητου. Διοργανωσεις οπως οι 24 ωρες του Mans και το Fiesta cup ειναι ακριβως εκει που θα βρισκεται το επικεντρο του ενδιαφεροντος και ειναι πολυ σημαντικο να ειμαστε εκει. Για το προγραμμα του Γκικα υπαρχει ερωτηματικο αλλα σε καθε περιπτωση ειναι παραλογο να συνεχιζεται να δικαζεται καποιος για ενα παραπτωμα που εχει ηδη τιμωρηθει.
Ο Σπυρος εχει δικιο, ειδικα ο Δημητρης ξερω οτι θα ετρεχε σιγουρα Mans και χωρις τη χορηγια (μπορει να θυσιαζε και ολη τη χρονια για να φυλαξει το budget του), υποθετω και για τον Λαμπρο ισχυει κατι αναλογο. Ομως το κριτηριο φαινεται ξεκαθαρο, οποιος παρουσιασε συγκροτημενο προγραμμα, κερδισε. Εξαλλου αν λαβει κανεις υποψην το υψος του συνολικου budget της ΕΘΕΑ και το κοστολογιο των προγραμματων των παιδιων ειναι φανερο οτι μεγαλυτερη συνεισφορα ειναι σε επιπεδο κυρους που τους δινει η αναγνωριση απο την ΕΘΕΑ παρα στο στενα οικονομικο.
-
Ο χρήστης kri.kri έγραψε:
Χρόνια πολλά και καλή χρονιάΣίγουρα θετική η πρωτοβουλία της ΕΘΕΑ και δεν νομίζω ότι θα διαφωνήσει κανείς γι' αυτό.
Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η κίνηση είναι πέρα από έλεγχο και κριτική.
Εγώ προσωπικά θα ήθελα πολύ να ξέρω:- το στόχο της κίνησης αυτής
- Το ποσοστό εμπλοκής της ΕΘΕΑ και τον τρόπο που θα χορηγηθεί αυτή η βοήθεια.
- Κατά πόσο η βοήθεια αυτή σε σχέση με τις συγκεκριμένες επιλογές βοηθάει στην επίτευξη του στόχου.
- Κατά πόσο ο στόχος βοηθάει στην αναβάθμιση των αγώνων στη χώρα μας και μάλιστα σε όλη την περιφέρεια ή σε μεγάλο μέρος της, και κατά πόσο η επιλογή γιά την βοήθεια οδηγών γιά συμμετοχή σε αγώνες του εξωτερικού εξασφαλίζει την επίτευξη του στόχου.
- Κάποιος από αυτούς που επιλέχθησαν, νομίζω ότι έχει τιμωρηθεί πρόσφατα. Αν θυμάμαι καλά και είναι έτσι, η επιλογή του διαγράφει την αντιαθλητική συμπεριφορά του γιά την οποία τιμωρήθηκε; Λήφθηκε υπόψη από την ΕΘΕΑ και γιά ποιό λόγο ξεπεράστηκε;
- Η ΕΘΕΑ έχει αποφασίσει ποιά θα είναι η επόμενη κίνηση μετά από αυτή ώστε τα χρήματα αυτά, τα οποία θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι δικά μας χρήματα, να πιάσουν τόπο και να μην είναι μία περιστασιακή βοήθεια με ελάχιστους αποδέκτες;
Πάντα με καλή διάθεση γιά το θέμα, μετά τον αιφνιδιασμό, νομίζω ότι θα μπορέσουμε να το δούμε (εγώ τουλάχιστον) και λίγο πιό συγκροτημένα.
kri.kri
Η αληθεια ειναι οτι , εδω και καποιες μερες που εχει διαρευσει η αποφαση της εθεα, χτυπαει συνεχως το κινητο μου και με ρωτανε οι οδηγοι πολλα απο αυτα που ρωτας. Δυστυχως δεν εχω ενημερωση για τον σχεδιασμο και τους στοχους, πιστευω συντομα να μας φωτισουν ... μερες που ειναι..!!!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ομως το κριτηριο φαινεται ξεκαθαρο, οποιος παρουσιασε συγκροτημενο προγραμμα, κερδισε.Μην παιρνεις φορα Κωστα... θα εκτεθουμε!!
Κληθηκαν οι οδηγοι να παρουσιασουν προγραμμα και δεν το γνωριζω??
Έλληνες στο εξωτερικό