-
Αύριο πρωί φεύγω για Ιωάννινα..
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Coyot ακούει και θα προβεί σε σκληρές διαπραγματεύσεις στον εργασιακό του χώρο, για Παρασκευή πρωί. Ίδωμεν...
(Αργία μεν, αλλά κάποιοι πρέπει και να επαγρυπνούν ...)Λες τελικά να βρεθούμε στα Μέγαρα;...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Καταρχάς να ευχηθώ καλή χρονιά από όλες τις απόψεις. Βλέπετε, μπαίνω μετά από απουσία 15 ημερών ...
Την Παρασκευή ίσως περάσω για να παραλάβω το χριστουγεννιάτικο δώρο μου αλλά και για να τα πούμε λίγο από κοντά. Να το βάλω πάντως μέσα αποκλείεται γιατί πολύ απλά, θα είναι στεγνά. Πήγα όμως σήμερα και η βροχή απλώς δεν παίζεται από καμιά άποψη. Ελάχιστος κόσμος, το Miata να συμπεριφέρεται λες και έχει 400 άλογα, τα λάστιχα να αντέχουν τουλάχιστον 250 trackdays και οι αστραπές να δίνουν μια ρομαντική διάσταση σε μία κατά τα άλλα βίαια συμπεριφορά (ναι, οι πάντες είναι αυτή).
Μετά λοιπόν από 197.5 αγωνιστικά χιλιόμετρα (βγάλτε 3-4 για τον απαραίτητο ανεφοδιασμό), αναφέρω ότι πολύ δύσκολα θα ξανασχοληθώ με στεγνά Μέγαρα κι αυτό, μόνον εφόσον είναι καλοκαίρι, δε λέει να βρέξει με τίποτα κι έχω λυσσάξει για πίστα.
Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω... Το Miata είναι από τα πιο φιλικά αυτοκίνητα για drift και το απέδειξε περίτρανα σήμερα. Απλώς το κάνεις ό,τι θέλεις στην ευλογημένη βροχή που κάνει την ισχύ του 1.8 να φαίνεται υπεραρκετή. Τιμονιά με 100+, 3η στο κιβώτιο και το πόδι στο πάτωμα και το ΜΧ δίπλωνε λες κι ήταν Viper... Αποσταθεροποίηση στην Κ8, όλη η Κ9 με το πλάι μέχρι και μετά, βαθιά εκεί στην ευθεία...
Σε κάποια φάση γυρνάω στο συνοδηγό μου και του λέω 'έτσι όπως πάει εδώ μέσα το ΜΧ, τα χέζω όλα τα S2000 και τα Elise και όλα'. Δε θέλω τίποτα άλλο από ΜΧ και βρεγμένα Μέγαρα. Τόσο φιλικό και προβλέψιμο και με δύναμη για να κάνεις ιερωμένους . Τι παραπάνω να ζητήσεις; Τα πίσω λάστιχα βέβαια ήταν μεταχειρισμένα, ίσως με ολοκαίνουρια να μην παρείχε τόσοοοοοοο μεγάλη ελευθερία κινήσεων.
Κρίμα που δε μαζευτήκαμε περισσότεροι. Δυστυχώς την Παρασκευή η πίστα θα είναι στεγνή . Πάντως, με 40 ευρώ, το να κάνεις 90+ γύρους ουσιαστικά μόνος σου, μπορεί να χαρακτηριστεί κορυφαίο value for money. Μέχρι να δεις τη σπασμένη ζάντα του άλλου ΜΧ5, την αδιαφορία του αλυτάρχη να έρθει να βοηθήσει το RX8 να ξεκολλήσει, τα νερά που πλημμύρισαν όλη την Κ6 (είχατε φύγει όταν έγινε αυτό).
Θάνατος στο στεγνό ...
Σύντομα θα έχουμε και videάκια !Α Ψ Ο Γ Ο Σ!
Για να δούμε! θα τα καταφέρω να είμαι και εγώ εκεί!;!
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Coyot ακούει και θα προβεί σε σκληρές διαπραγματεύσεις στον εργασιακό του χώρο, για Παρασκευή πρωί. Ίδωμεν...
(Αργία μεν, αλλά κάποιοι πρέπει και να επαγρυπνούν ...)Λες τελικά να βρεθούμε στα Μέγαρα;...
To Coyot θα είναι τελικά εκεί, εκτός σοβαρού απροόπτου!
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
To Coyot θα είναι τελικά εκεί, εκτός σοβαρού απροόπτου!
ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ ...... ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ......
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
To **Coyot **θα είναι τελικά εκεί, εκτός σοβαρού απροόπτου!
ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙΣ!
ΤΑΖΙΟ ΧΑΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΑ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΣ!
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Θα μου κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα;
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Α Ψ Ο Γ Ο Σ!
Για να δούμε! θα τα καταφέρω να είμαι και εγώ εκεί!;!
Αν ήσουν εχτές, θα είχες λαλήσει μάγκα μου .
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Θάνατος στο στεγνό...
Ωραία. Πάνω που πήγαινα να τον ψήσω να προσπαθήσει να βγάλει και κάνα χρόνο...τώρα είναι που δε θα θέλει ούτε να το ακούσει...
Ξέχασέ με Θέμη, μόνο στο δικό σου θα μπαίνω όταν είναι στεγνά εκεί μέσα /
Κι εγώ αν βρέχει δεν έρχομαι. Δε θα βάλω αμάξι μέσα, οπότε τι να έρθω να κάνω με τη βροχή;
Αν έρθει όμως ένα ΜΧ; Που δεν πρόκειται να έρθει όμως...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Θα μου κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα;
Συμμαζευτείτε γιατι θα φωνάξω και το άλλο κογιότ (coyote) του φόρουμ και θα σας ξεκοκαλίσουμε αύριο για πρωινό!
-
Θα περάσω κι εγώ μια βόλτα γύρω στις 11:00...
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Θα περάσω κι εγώ μια βόλτα γύρω στις 11:00...ΝΑΣΟ
ανοιξε παραλια στην πιστα των μεγαρων????????? -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Συμμαζευτείτε γιατι θα φωνάξω και το άλλο κογιότ (coyote) του φόρουμ και θα σας ξεκοκαλίσουμε αύριο για πρωινό!ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙΣ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΝΤΕ (ΖΩΗ ΝΑΧΟΥΜΕ)
roadrunner_gr
rοadrunner_gr (ΕΛΛΗΝΙΚΟ Ο)
roadrunηer_gr
roadrunner
Road_Runner
(έχουμε και τον Κούγια για δικηγόρο)
ΑΛΛΑ ΟΥΤΩΣ ΕΙ ΑΛΛΩΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΤΡΕΧΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΓΙΟΤ - ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ!
ΤΑΖΙΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟ ΜΠΙΙΙΙΙΠ ΣΟΥ!
-
Ωραια ηταν σημερα,παροτι ειχε γλιτσα και νερα η πιστα....
Αρκετοι συνφορουμαδες εδωσαν το παρον....
Εφυγα νωρις σχετικα,αλλα η πιστα θα εκλεινε στις 13:00'.....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
....
Αρκετοι συνφορουμαδες εδωσαν το παρον....Εγώ χάρηκα που γνώρισα επιτέλους από κοντά όλο τον εκλεκτό κόσμο του 4τφ, αν και, με την κουβέντα, σας έχασα προς το τέλος και δεν πρόλαβα να σας χαιρετίσω (:oops: )!
BTW τη γλιτώσατε κυρίες και κύριοι που είχε νερά και δε μπηκα μέσα, θα σας είχα τρελάνει στις προσπεράσεις (θα τρελαινόσασταν να με προσπερνάτε συνέχεια δλδ ).
Το κλού της βραδιάς νομίζω οτι ήταν οι στριφογυριστές-φουλ ρουλεμανάτες ζάντες και φυσικά το καταπληκτικό Ε21!!!!!
Φωτογραφίες από τους τολμηρούς καπετάνιους (όπως και της Αλίκης του κυρίου kyan ) θα ανεβάσω πολύ σύντομα...
Ευχαριστώ -
Ωραία ήταν!! Αν και δε φάγαμε επιδόρπιο...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ωραία ήταν!! Αν και δε φάγαμε επιδόρπιο...Μπεεεεεερπ!
-
Ωραια τα φιλετάκια, ευκολοφάγωτα
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ωραια τα φιλετάκια, ευκολοφάγωταΚαι εδώ το κυρίως πιάτο ήταν φιλετάκια!
Τα μεγάλα πνεύματα συναντιώνται...
-
Εγώ δεν κατάφερα να σας γνωρίσω, αφού δεν ήξερα ποιοί ήσασταν...
Παμε Μεγαρα;