-
-
Καλημερα Κωστα.....
Θα ερθεις την Παρασκευη να μας κανεις καμμια βολτα με το vts ?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
:lol:Καλημερα Κωστα.....
Θα ερθεις την Παρασκευη να μας κανεις καμμια βολτα με το vts ?
Δεν ξέρω ρε φίλε, ανάλογα τις διαθέσεις... Θέλω το αμάξι μου να είναι χαρτί και εμφανισιακά, εκτός από μηχανικά (μόνο και μόνο για ψυχολογικούς λόγους) και αυτή τη στιγμή δεν είναι...
-
Το διαβασα ρε Κωστα....
Καλα ξεμπερδεματα να εχεις και ας ειναι η τελευταια φορα που παθαινεις κατι τετοιο....
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Θάνατος στο στεγνό...Ωραία. Πάνω που πήγαινα να τον ψήσω να προσπαθήσει να βγάλει και κάνα χρόνο...τώρα είναι που δε θα θέλει ούτε να το ακούσει...
-
οκ σορρυ για τις επικλήσεις μου αλλά μάλλον και γω το παράκανα και έχει ξεκατινιαστεί στη βροχή από χθές! λένε πως θα ναι καλός ο καιρός αύριο.. μακάρι ..
αν και θα προτιμούσα και γω βρεγμένα μέγαρα για ευνόητους λόγους... άσε που θα μαστε και λιγότεροι μέσα....
ps: ο dimsabbas με κάλυψε πλήρως με τα γραφόμενα του..
-
Εγω δεν θελω βροχη!
Υπογραφη
Ο σπαστικος αντιρρησιας -
Κι εγώ αν βρέχει δεν έρχομαι. Δε θα βάλω αμάξι μέσα, οπότε τι να έρθω να κάνω με τη βροχή;
-
πωπωωω βροχοπόλεμος!!!
Τελικά θα σας καλύψει όλους βρε το πρωϊ θα τα προλάβουμε βρεγμένα κ μετά τις 11-12 θα έχει στεγνώσει ο τόπος
Πάνοοο λυπήσου λίγο την 'μαυροσκουφίτσα' βρε... κάνε κ κανά χρόνο
-
Σιγουρευτήκατε ότι η πίστα θα είναι ανοιχτή;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Σιγουρευτήκατε ότι η πίστα θα είναι ανοιχτή;Εδώ που τα λέμε είναι αργία αύριο...
-
Ο γκαντέμης του φόρουμ σας εύχεται χρόνια πολλά!
taurus καλο!!
-
Από όσο ξέρω, η πίστα θα είναι ανοιχτή και θα έχει track day το PSClub.
-
Θα μπορούσα να βάλω μέσα για μια βόλτα το ροντστεράκι μου ή θα με πατήσετε από πάνω; Πότε ηρεμεί περισσότερο η πίστα, γιατι με 4-5 ραλλο-εβο με 300 άλογα πίσω μου δε θα νιώθω πολύ άνετα, πιστεύω...;
Εσείς τι ώρα σκεφτεστε να κατεβείτε;
Με βολεύει πολύ η Παρασκευή αυτή. -
Μην κάνεις το λάθος και δεν μπεις πίστα επειδή...'δε θα νιώθεις άνετα με -4-5 ραλλοέβο'...!! Έλα και θα περάσεις τέλεια, trust me
Κατά τις 10 θα είμαστε εκεί οι πρώτοι. Συνήθως τόσο πρωί η πίστα είναι σχεδόν δική σου
-
θα έχει και μερικά ΜΧ5, αν μπορέσω και σηκωθώ το πρωί απο το κρεβάτι, ισως να έχει και ενα ακόμη
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
θα έχει και μερικά ΜΧ5Βλακεία...δεν έρχομαι...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Κατά τις 10 θα είμαστε εκεί οι πρώτοι. Συνήθως τόσο πρωί η πίστα είναι σχεδόν δική σουΈτσι λες,ε;... Θα προσπαθήσω να είμαι εκεί τότε και βλέπουμε!!
Ευχαριστώ! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Θα μπορούσα να βάλω μέσα για μια βόλτα το ροντστεράκι μου ή θα με πατήσετε από πάνω; Πότε ηρεμεί περισσότερο η πίστα, γιατι με 4-5 ραλλο-εβο με 300 άλογα πίσω μου δε θα νιώθω πολύ άνετα, πιστεύω...;
Εσείς τι ώρα σκεφτεστε να κατεβείτε;
Με βολεύει πολύ η Παρασκευή αυτή.Το 'ροντστεράκι' είναι η Άννα; Τότε θα αδειάσουμε την πίστα για να μπεις!
Ναι, τελικά θα'ρθω κι εγώ για καφέ.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Το 'ροντστεράκι' είναι η Άννα; Τότε θα αδειάσουμε την πίστα για να μπεις!
Ναι, τελικά θα'ρθω κι εγώ για καφέ.
Όχι όχι... το σμαρτάκι. H 'Αννα είναι διακοπές αυτή την εποχή. (Την έχω μαζέψει να ξεχειμωνιάσει μέχρι τον Απρίλη...).
Έλα και πολύ πολύ να πιούμε τον καφέ παρέα!
Παμε Μεγαρα;