-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σωστό. Αλλά... 1) Ο ΟΣΕ είναι εντελώς αναξιόπιστος (μέχρι που μπορεί να μην κατέβει το αμάξι στις Σέρρες) και 2) Κανείς δεν σε εξασφαλίζει ότι το αμάξι θα φτάσει στις Σέρρες χωρίς σημάδια από πέτρες!!Όχι ρε.
Εννοώ να πάς Σαλόνικα (και εσύ με το τρένο σε κλινάμαξα οπότε σε ένα 2κλινο μια χαρά κοιμάσαι με τον συνοδηγό ή άλλον που θα έρθει στην πίστα), και αποβιβάζεσαι Σαλόνικα (όπου παίρνεις και το αυτοκίνητο που είναι στο ίδιο τρένο), τρώς μια μπουγάτσα με κρέμα πρωϊ πρωϊ και φεύγεις οδικώς για Σέρρες όπου φτάνεις μετά απο 1,5-2 ώρες...Οπότε δνε τίθεται θέμα να μην κατέβει το αμάξι.
Τώρα για τις πέτρες, γιατί το λές;; Στην ανάγκη βάζεις και μια κουκούλα στο αμάξι εάν επιτρέπεται..
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
...
600+19% ΦΠΑ = 714 αμέσως αμέσως.. ( εκτός κι αν αναφέρεσαι στην προ ΦΠΑ τιμή και για τα 750).Δεν είμαι βέβαιος για το τι περιείχε το ποσό αλλά μου είπαν για 750 τελική οπότε μπορεί να είναι όπως το λες. Απλά στον τιμοκατάλογο έχει κάποιες εξτρά παροχές που δεν γνωρίζω τι ακριβώς είναι γιατί δεν το έχω ψάξει για κλείσιμο ακόμη αν και νομίζω ότι κακώς δεν το έχω ψάξει γιατί με πάνω από 10 άτομα παρέα η τελική τιμή κλεισίματος όλης της πίστας ΔΕΝ είναι τραγικό νούμερο.
Για την απόσταση Αθήνα-Σέρρες δυστυχώς είναι ένα σοβαρό θέμα. Δεν μπορεί καποιος να πει ότι θα γράψει 600+ χλμ και μετά θα έχει καθαρό μυαλό και ξεκούραστο σώμα για να μπει στην πίστα. Το ταξίδι από μόνο του δημιουργεί ταυτόχρονη υπερένταση και κούραση. Οπότε το κάπως ανεκτό θα ήταν ταξίδι πολύ πρωινό λίγη μεσημεριανή ξεκούραση στο ξενοδοχείο και μετά το μεσημέρι λίγη πίστα. Το καλύτερο φυσικά θα ήταν βραδινός καλός ύπνος στις Σέρρες και πουρνό-πουρνό στην πίστα αλλά έτσι μιλάμε για φουλ τριήμερο αν μιλήσουμε για 2 μέρες στην πίστα.
Φυσικά όμως,όπως σε κάθε πίστα οι καλύτερες μέρες είναι οι καθημερινές από άποψη άνεσης.
Η ουσία είναι όμως ότι με το υπάρχον καθεστώς στα Μέγαρα η μόνη (σοβαρή) λύση για πίστα είναι οι Σέρρες ακόμη και αν δεν μας αρέσει και αν δεν μας βολεύει εμάς τους παλιοχαμουτζήδες !
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
5:30 ώρες Μαξ...Υπονοείς υπέρβαση των ορίων ταχυτητος;;;
Τσκ, τσκ, τσκ...απαράδεκτος!!!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
5:30 ώρες Μαξ...
Υπονοείς υπέρβαση των ορίων ταχυτητος;;;
Τσκ, τσκ, τσκ...απαράδεκτος!!!
-
Εντάξει, εγώ το καλοκαίρι το έκανα σε 3.45 περίπου. Όχι πόρτα πόρτα αλλά οκ. Ο λόγος; Είχα ραντεβού στις 10 το πρωί για μπουγάτσα με τον κορσαίρ. 4.30-5 ώρες γίνεται σε σβέλτους ρυθμούς στην ΕΟ και με συνετούς στα τέμπη, πλαταμώνα κτλ κτλ. Άλλα 40-50 λεπτά για πίστα.
-
skous οια κουκουλα ρε συ? κλειστο ειναι το βαγονι που μπαινουν τα αυτοκινητα
μακραν συμφερον και οικονομικα,το εκανα τον Δεκεμβρη για το τρακντει του scooby.gr και θα το ξαναπροτιμησω ασυζητητι.Ασε για τον χαβαλε κατα την διαρκεια του ταξιδιου!
Μονο που θελει λιγο προσοχη στα πολυ φαρδια αυτοκινητα,και με φαρδιες ζαντες για να μην γρατζουνιστουν μεσα στο βαγονι απο τα καθετα σιδερα που εκτελουν χρεη ''οδηγου''
Κοστος για αυτοκινητο και 3 ατομα πηγαινε -ελα σε καμπινα 235 ευρω. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
skous οια κουκουλα ρε συ? κλειστο ειναι το βαγονι που μπαινουν τα αυτοκινητα
μακραν συμφερον και οικονομικα,το εκανα τον Δεκεμβρη για το τρακντει του scooby.gr και θα το ξαναπροτιμησω ασυζητητι.Ασε για τον χαβαλε κατα την διαρκεια του ταξιδιου!
Μονο που θελει λιγο προσοχη στα πολυ φαρδια αυτοκινητα,και με φαρδιες ζαντες για να μην γρατζουνιστουν μεσα στο βαγονι απο τα καθετα σιδερα που εκτελουν χρεη ''οδηγου''
Κοστος για αυτοκινητο και 3 ατομα πηγαινε -ελα σε καμπινα 235 ευρω.Ε άμα είναι κλειστό το βαγόνι τότε δνε τρώς πέτρες!!!
Με βενζίνες διόδιο κλπ υπολογίζω με το δικό μου κανα 150ευρώ περίπου. Οπότε τα 200 μου φαίνονται τρελά δελεαστική τιμή καθώς κερδίζεις σε ξεκούραση κ.λπ.
-
on topic !!!
απο εδω μεταξυ μας, δεν μπορουμε να κανουμε track day **ΜΕΓΑΡΩΝ ** ??
κανα link/ τηλ απο την πιστα στο Auto Festival εχουμε ??
-
Δεν είναι πίστα το auto festival, parking είναι.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δεν είναι πίστα το auto festival, parking είναι.+n!
-
Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα πάντως το οτο φέστιβαλ...
Δεν ξέρω τις διαστάσεις του (ενάς γκουγκλερθόφιλος φορουμίτης θα βοηθούσε) αλλά όντας επηρεασμένος από βόλτα στο Ελληνικό, εάν μιλάμε για μεγάλο πάρκινγκ με σωστή διαγράμιση θα ήταν μία καλή λύση για όσους θέλουν να κάνουν το κέφι τους και δεν θέλουν να ξενιτευτούν...
-
ειχαμε κανει μια συναντηση εκει με ενα κλαμπ,και βαλαμε και τα αυτοκινητα για αρκετους γυρους μεσα.
Παιδια εγω παντως το ευχαριστηθηκα περισσοτερο απο καρτοδρομο,μιας και γλυστραγε αρκετα -
Μήπως ξέρει λοιπόν κανείς τιμούλες ωράρια κτλ??? Επίσης δεν ξέρω εάν υπάρχει διαμορφωμένη κάποια διαδρομή ή απλά δοκίμασιες...
-
Τι τιμούλες ρε παιδιά? Μια έκταση με άσφαλτο είναι. Parking. Ούτε διαδρομές, ούτε κάτι άλλο.
ΔΕΝ είναι πίστα. Για να πηγαίνει ο κόσμος να πουλάει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα είχε φτιαχτεί. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
ειχαμε κανει μια συναντηση εκει με ενα κλαμπ,και βαλαμε και τα αυτοκινητα για αρκετους γυρους μεσα.
Παιδια εγω παντως το ευχαριστηθηκα περισσοτερο απο καρτοδρομο,μιας και γλυστραγε αρκεταΜπορείτε βρε παιδιά να μην αναφέρεστε στο Καρτοδρόμιο λες και είναι πίστα για αυτοκίνητα;;;
Πρέπει να καταλάβουμε πως είναι ένας τελείως ανασφαλής χώρος γι'αυτοκίνητα, παρέχει στοιχειώδη ασφάλεια σε καρτ και μόνο (άντε και Super Motard...), και καταντάμε (ή καταλήγουμε έστω εξ ανάγκης...) να πηγαίνουμε εκεί τ'αμάξια μας και να τα **'σπάμε' **με 1η-2α (ποιο αμάξι με κανονικό σασμάν βάζει τρίτη εκεί μέσα;;;; )Η **χειρότερη σε κατάσταση κανονική **πίστα για αυτοκίνητα είναι **μακράν καλύτερη από κάθε άλλο χώρο (δημόσιο ή ιδιωτικό) **
Πολλοί επίσης αναφέρονται περιστασιακά σε κατάσταση οδοστρώματος, σε πανύψηλα κερμπ, σε χώματα και νερά στην πίστα και λοιπά φαιδρά!
Ας θυμόμαστε πως όποτε επισκεπτόμαστε τέτοιους χώρους δεν είμαστε μπροστά από ένα PS3/XBOX κλπ, πηγαίνοντας τάπα με το κουμπί πατημένο και με μόνο κόστος τo replay πίστας, αλλά υποχρεούμαστε να λειτουργούμε με κοινή λογική που λέει πως αφενός μεν δεν πάμε εκεί για να γράψουμε ένα χρόνο καλύτερο με το όποιο αμάξι μας κι από τον Luca Badoer με την νέα F60, αλλά πάμε:
[list:3gmvimwv]για να μάθουμε με το πολιτικό μας αυτοκίνητο να οδηγούμε λίγο καλύτερα σε πολύ πιο ελεγχόμενους και ασφαλείς χώρους,
για να έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κατ'επανάληψη λάθη και να διορθωνόμαστε οδηγικά χωρίς κόστος παρά την περιστασιακή αγορά κάποιου όμορου οικοπέδου ,
για να διασκεδάσουμε μαζί με άλλους petrolheads σεβόμενοι πάντα ο ένας τον άλλον και φροντίζοντας με την οδήγησή μας να μην φέρνουμε κανέναν σε δύσκολη θέση,
και άλλα πολλά...[/list:u:3gmvimwv]
Επίσης:
[list:3gmvimwv]Κάθε πίστα μπορεί να έχει νερά, χώμα, σκόνη κλπ, (καλύτερα μάλιστα γιατί μαθαίνω να ελέγχω ακόμα καλύτερα το αμάξι μου σε δυσκολότερες συνθήκες απ'ότι σε 'κανονικές συνθήκες'):Τα κερμπ στις F1 πίστες τα έχετε δει;;; Ποιος μας είπε πως επειδή τα περνάνε on the fly οι επαγγελματίες οδηγοί στους αγώνες που διακυβεύονται τεράστια συμφέροντα με τους χρόνους τους, πως εμείς πρέπει να τα περνάμε και μάλιστα να έχουμε και την απαίτηση το πολιτικό μας αυτοκίνητο να είναι άθραυστο! ),
Αρνητικές κλίσεις! Την Eau Rouge ή την Cork Screw την έχετε κατά νου μας καθόλου;;
Βροχή! Ω αυτή η ρημάδα η βροχή! Μου έχει ρίξει κι εμένα το παγκόσμιο ρεκόρ που έχω στα Μέγαρα (1 και τίποτα και 3εκατομυριοστά! ) και δεν ξαναπάω, κι ας χτυπιέται ο Ron Dennis που με θέλει να εξελίξω την νέα MacLaren για πάρτη του στα Μέγαρα και το Καρτόδρομο! [/list:u:3gmvimwv]
-
Θεολόγε, δε διαφωνώ σε αυτά που λες. Από την άλλη όμως, έχοντας γνώση από τουμπαρισμένα αυτοκίνητα στα Μέγαρα, λόγω κακοτεχνιών στα κερμπς, στο χώμα που εκτείνεται πέρα από το οδόστρωμα και σκεπτόμενος ότι με ελάχιστα χρήματα θα μπορούσαν να διορθωθούν τα κακώς κείμενα, θεωρώ ότι έχουν δίκιο όσοι παραπονιούνται για τα Μέγαρα. Λίγη καλή θέληση να υπήρχε και λίγος παράς (που μάλλον υπάρχει κάμποσος) και όλα αυτά θα λύνονταν. Νομίζω ότι όλοι θα προτιμούσαν να δίνουν 10 ευρώ παραπάνω και να απολαμβάνουν μια ασφαλή πίστα, που τώρα δεν είναι σε καμία περίπτωση. Πάω στα Μέγαρα για να στρίψω με 120 και να ξέρω ότι και να σβουρίξω, θα έχω την ευκαιρία να το ξανακάνω, κάτι που δεν το γνωρίζω με απόλυτη βεβαιότητα τώρα. Ούτε στις Σέρρες... κι εκεί υπάρχουν λάθη.
Αναφορικά με το Καρτόδρομο, ασφαλώς κι είναι πίστα καρτ, αλλά με παραχωρήσεις μπορούν να καλοπεράσουν κάποιοι εκεί μέσα. Όχι τόσο για κυνηγητό με το χρονόμετρο, αλλά για drift. Μην κοιτάς που εσύ έχεις ολάκερο υπερωκεάνειο και δε χωράς εκεί μέσα ! Ο κόσμος έχει πραγματοποιήσει στροφή στις πίστες καρτ, που υπερέχουν σαφώς σε σχέση με κάτι μεγαλύτερο όπως τα Μέγαρα. Οι στροφές διαδέχονται ταχύτατα η μία την άλλη, όχι όπως στα Μέγαρα που διανύεις 200+ μέτρα για να φτάσεις από τη μία στην άλλη. Να δεις χαστούκια που ρίχνονται... Είναι πολύ κοντύτερα στην Αθήνα και τα σπίτια μας, με πολύ λογικότερο κόστος. Η πίστα στην Αγία Μαρίνα δέχεται αυτοκίνητα όλες τις καθημερινές και το Σάββατο. Με 20 ευρώ, κάνεις είτε 9-13 το πρωί είτε 17-21 το απόγευμα. Ήδη το driftclub πηγαίνει εκεί δύο φορές την εβδομάδα με τρομακτική προσέλευση, ενώ πολλοί είναι κι αυτοί που κινούνται ανεξάρτητα.
-
Και για όποιον θέλει να πάει στο Auto Festival, ας δει το παρακάτω λινκ:
http://www.driftclub.gr/driforum/showthread.php?t=2884 -
Εχουν τουμπαρει αυτοκινητα σε trackday στα Μεγαρα, λογω των curbs...?
Εγω για το μονο που εχω ακουσει, ειναι σε αγωνα λογω του οτι σκαλωσε στην αμμοπαγιδα.
Που και παλι, κατα την ταπεινη μου γνωμη, πρεπει να πηγαινεις γυρευοντας για να τουμπαρεις στα Μεγαρα. -
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Εχουν τουμπαρει αυτοκινητα σε trackday στα Μεγαρα, λογω των curbs...?
Εγω για το μονο που εχω ακουσει, ειναι σε αγωνα λογω του οτι σκαλωσε στην αμμοπαγιδα.
Που και παλι, κατα την ταπεινη μου γνωμη, πρεπει να πηγαινεις γυρευοντας για να τουμπαρεις στα Μεγαρα.Ναι, έχουν τουμπάρει. Ignis και 106.
-
Σε αγώνα, ακομα και F3 έχει τουμπάρει μπαίνοντας στην αμμοπαγίδα. Μπροστα στα ματια μου αυτο.
Όσο για το Ίγκνις, σιγά το νέο πρόεδρε, απλά είχε πολλά μποφορ εκεινη τη μέρα.
Παμε Μεγαρα;