-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ναι, αυτό.
Από τετάκες ή παρολίγον τετάκες είχε πράγμα χτες, με αποκορύφωμα το ασημί 106 που έφερε σχεδόν σ' όλες τις 'Κ' και το κόκκινο Clio που πήγε να με τροπετιάσει στα pits.
Φαντάζομαι το έχεις λίγο καιρό, ε; Ή έχεις μάθει με προσθικίνητο; Γιατί το MX-5 είναι απ' τα πιο ισορροπημένα και ρυθμίσιμα αυτοκίνητα, εντός λογικού budget, φυσικά.
Eννοώ ότι δεν είχα ξαναδεί τόσο έντονα αυτό το πέταγμα της ουράς με φρένο. Το ασημί 106 έχανε πολύ χρόνο με τόσο γύρισμα. Το κλιό που βγήκε εκτός λες? Πωπω, το έβλεπα live! Ελπίζω να μην είχε πολύ ζημιά τουλάχιστον.
Όχι ευτυχώς βγήκε αλώβητο με πολλές γρατζουνιές βέβαια εξαιτίας του περάσματος κάτω απο το σύρμα
Βέβαια απαράδεκτος ο βράχος μέσα στην πίστα
Αυτό πρέπει να διορθωθεί σύντομα -
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Ναι, αυτό.και το κόκκινο Clio που πήγε να με τροπετιάσει στα pits.
that's why I hate open days.....
Ελπίζω να έφαγε ban ο Clios.... -
Δεν κατάλαβες, δεν έκανε κάτι επιλήψιμο το Clio. Στην πίστα ήταν κι εγώ μέσα στα pits, απλά το έχασε στην Κ3 και έφτασε μέχρι το συρματόπλεγμα, στα βόρεια των pits.
-
A ok.
Τα pits στα μέγαρα έχουν επεκταθεί μέχρι εκεί;
-
Δε θυμάμαι ακριβώς πως ήταν, αλλά να, εδώ έφτασε.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
και το κόκκινο Clio που πήγε να με τροπετιάσει στα pits.Γιατί υπερβάλλεις βρε? Αφού θα σε έσωζε το ασθενοφόρο (το οποίο έσπευσε να εξαφανιστεί αμέσως μετά το συμβάν, καθώς ήταν σταθμευμένο μόλις 2 μέτρα μπροστά από εκεί που έσκασε η Κλειώ)...
-
Σωστά... Και το οποίο οριακά δεν κάλυπτε το 206 μου.
-
Αρθράκι από τους 4Τ.
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=13901
Ένα μπλε 206 Sinanai δικό σου είναι?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
και το κόκκινο Clio που πήγε να με τροπετιάσει στα pits.
Γιατί υπερβάλλεις βρε? Αφού θα σε έσωζε το ασθενοφόρο (το οποίο έσπευσε να εξαφανιστεί αμέσως μετά το συμβάν, καθώς ήταν σταθμευμένο μόλις 2 μέτρα μπροστά από εκεί που έσκασε η Κλειώ)...
Εσύ δεν είχες βάλει μαυρο καγκούρικο S μπροστά;
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αρθράκι από τους 4Τ.http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=13901
Ένα μπλε 206 Sinanai δικό σου είναι?
Ναι.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
και το κόκκινο Clio που πήγε να με τροπετιάσει στα pits.
Γιατί υπερβάλλεις βρε? Αφού θα σε έσωζε το ασθενοφόρο (το οποίο έσπευσε να εξαφανιστεί αμέσως μετά το συμβάν, καθώς ήταν σταθμευμένο μόλις 2 μέτρα μπροστά από εκεί που έσκασε η Κλειώ)...
Εσύ δεν είχες βάλει μαυρο καγκούρικο S μπροστά;
Όχι.
-
Γμτ, ήθελα και εγώ, αλλά κοινωνικές υποχρεώσεις.
Ολυμπιε, όλο στα μουλωχτά εμφανίζεσαι. -
Να δώσω κι εγώ τα διαπιστευτήριά μου. Ήμουν ένας από αυτούς που μπήκαν ξώφαλτσα λόγω μικρής συμμετοχής .
-
Με τι;
-
Με το εικονιζόμενο στο avatar μου Leon 1,4 TSI! Δεν είχα δηλώσει αρχικά. Είμαι συχνός πελάτης αλλά φοβούμενος το κυκλοφοριακό που πίστευα ότι θα δημιουργούσε το 'τσάμπα' είπα να μη στείλω. Όταν όμως είσαι στο κάγκελο και βλέπεις τους άλλους δεν κρατιέσαι!
-
Έτσι είναι! Παρεμπιπτόντως, σχολιάζαμε ότι το μπλεδάκι αυτό είναι ωραίο χρώμα και στο Λεόν, αλλά και στο Ίμπιζα.
-
Να 'σαι καλά! Και στο δικό σου το μπλεδάκι τέλειο είναι . Όταν ξαναδείς μπλε Leon μέσα εκεί πες καμιά κουβέντα! Αποκλείεται να είναι κάποιος άλλος. 9 μήνες που το έχω δεν έχω δει άλλο μπροστά μου .
-
Σιγά μην ξαναπάμε εκεί μέσα σύντομα. Δεν είναι κάθε μέρα του Αι-Γιαννιού!
-
Μια χαλαρή επαφή με το αυτοκίνητο μετά από 2 μήνες που ήταν σε ακινησία.
http://www.youtube.com/watch?v=N41cdQ5x ... ature=plcp
Καλο το τζάμπα αλλα ήθελε λίγο παραπάνω οργάνωση το track day
-
Παμε Μεγαρα;