-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
σιγά το ευαίσθητο θέμα ρε παιδιά που δεν 'σηκώνει' σενάρια.Δεν το λέω για λόγους ευαισθησίας. Απλά έχω βαρεθεί να διαβάζω ό,τι να 'ναι και συνήθως στα σενάρια έρχονται πρώτοι αυτοί που δεν πάνε και τόσο συχνά στην πίστα, και τώρα που η συζήτηση σηκώνει σενάρια το thread έλκει περισσότερο κόσμο και ο καθένας θέλει να πετάξει το μακρύ του και το κοντό του.
Τέλος πάντων, σόρρυ για τη γκρίνα, σχολιάστε όσο θέλετε...Απλώς έχω χαλαστεί από την ιστορία όλη και δεν έχω την ίδια όρεξη για χαβαλέ με κάποιους από εσάς...
-
Έχουμε καμία εξέλιξη στο θέμα;
-
'Το Σεπτέμβρη η πίστα ολοκληρώνει οτι εκρεμμοτητες εχει οσο αφορα το Safetrack. Υπεύθυνος πλέον για την συντήρηση της πίστας είναι ο Δρακόπουλος
η πίστα θα μπει σε πρόγραμμα συντήρησης 4 μηνών και μετά θα είναι κανονικά διαθέσιμη για ολους. στα σχέδια της συντήρησης είναι η νέα ασφαλτόστρωση καθώς και το συνολο των έργων που έχουν ξεκινήσει εκεί και αφορούν στην κατασκευή του κτηρίου,καφετέριας κ εξώστη...'
αυτα εχω διαβασει μεχρι στιγμης αριστερα - δεξια... εχω μια μικρη επιφυλαξη στο χρονο περατωσης...!! -
Ο χρήστης mop26 έγραψε:
'Το Σεπτέμβρη η πίστα ολοκληρώνει οτι εκρεμμοτητες εχει οσο αφορα το Safetrack. Υπεύθυνος πλέον για την συντήρηση της πίστας είναι ο Δρακόπουλος
η πίστα θα μπει σε πρόγραμμα συντήρησης 4 μηνών και μετά θα είναι κανονικά διαθέσιμη για ολους. στα σχέδια της συντήρησης είναι η νέα ασφαλτόστρωση καθώς και το συνολο των έργων που έχουν ξεκινήσει εκεί και αφορούν στην κατασκευή του κτηρίου,καφετέριας κ εξώστη...'
αυτα εχω διαβασει μεχρι στιγμης αριστερα - δεξια... εχω μια μικρη επιφυλαξη στο χρονο περατωσης...!!Μακάρι να γίνει πλέον μια αξιόλογη πίστα όσον αφορά άσφαλτο, κέρμπς, παγίδες κτλ, ώστε να χαιρόμαστε και εμείς λίγο.
-
LOL...
-
No news, bad news?
-
Μαθαίνουμε ότι γίνονται TD μοτοσυκλετών! Αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί...
-
Καλά....άσε, θα περιμένω να περαιωθούν οι εργασίες σε κάποια απο τις πολλές πίστες F1 που έχουν ανακοινωθεί (και απο πολιτικά προσωπα).
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μαθαίνουμε ότι γίνονται TD μοτοσυκλετών! Αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί...Εμένα πάλι κάτι πήρε το αυτί μου για οριστικό κλείσιμο και αλλαγή αντικειμένου σε μάντρα
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μαθαίνουμε ότι γίνονται TD μοτοσυκλετών! Αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί...confirm
-
Ωπ!
Για πες! Σε τι κατάσταση είναι η πίστα?
-
Οπως βλεπεις ειμαι απεξω, εχω αλλεργια στις μηχανες
Να πω την αληθεια μου εμενα με χαροποιησε το γεγονος που δν βρηκα φορτηγα παρκαρισμενα -
Πάλι καλά.
Αλλά η πίστα ήταν σε καλή κατάσταση? Το parking? Η τελευταία φωτογραφία που είχαμε δει είχε χόρτα εκεί που είναι οι μηχανές στην δική σου φωτογραφία?
Υπήρχε κάποιος υπεύθυνος από την πίστα? -
Δεν ξέρω απο ποτε είναι αυτη η φωτο που πόσταρε ο vagman77 αλλά το Σ/Κ που γινοταν το rotax στην πίστα των καρτ, ειχαν td μοτοσυκλέτες, μιλάμε για πολλές μοτοσυκλέτες και κόσμο στα πιτς! Ουτε ταχύτητα να είχε. Εν πάση περιπτώσει την ημέρα εκείνη έβρεχε πολύ και δεν μπορούσες να δεις και πολλά, πάντως κάτι χορταράκια που ειχαν φυτρώσει στο Κ9 τα έχουν κόψει. Η πιστα θυμίζει τον παλιό της εαυτό, όπως δλδ την αφησαν οι περισσότεροι. Η κατασκευή δε το κτηρίου-καφετεριας είναι στάσιμη.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Πάλι καλά.
Αλλά η πίστα ήταν σε καλή κατάσταση? Το parking? Η τελευταία φωτογραφία που είχαμε δει είχε χόρτα εκεί που είναι οι μηχανές στην δική σου φωτογραφία?
Υπήρχε κάποιος υπεύθυνος από την πίστα?Ηταν οργανωμενο trackday (ετσι φαινοταν) με τεντες κλπ, αν καταλαβα καλα του 0-300, και ειχε αρκετο κοσμο. Δν μπηκα μεσα, περασα απο κει βιαστικος μιας κ ταξιδευα προς Αθηνα οποτε δν γνωριζω υπο ποιου ευθυνη ανοιγει η πιστα. Στην παλιοτερη photo που ειχα βαλει οντως υπηρχαν χορτα αλλα δν ειναι κ τπτ να τα βγαλουν οπως κ καναν. Προφανως εκει εχει ρογμη το οδοστρομα κ απο την μη χρηση 'βλαστησε'
-
ΟΚ. Θα ψάξω να βρω με ποιόν πρέπει να συνενοηθούμε για επισκέψεις. Μην μας πάθει και τίποτα ο Αφάνας!
-
Εχουμε και καινούριο μηχάνημα να δοκιμάσουμε!!!!!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Εχουμε και καινούριο μηχάνημα να δοκιμάσουμε!!!!!Τέτοιο;
Διότι όπως πάει, μόνο τέτοια θα μπαίνουμε μέσα στο τέλος...
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Εχουμε και καινούριο μηχάνημα να δοκιμάσουμε!!!!!
Τέτοιο;
Διότι όπως πάει, μόνο τέτοια θα μπαίνουμε μέσα στο τέλος...
Για αυτό δεν θέλω πίστα αλλά χουράφ!
-
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κανείς δεν μπορεί να μας πληροφορήσει για το τί θα γίνει στην 'πίστα' μας...
Παμε Μεγαρα;