-
Εμείς πάντως εκεί θα είμαστε!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ώρα;;;+1. Για τι ώρα λέτε;
Το σκεφτόμαστε με τον αδελφό μου (aserf). Ευκαιρία να φορέσει και το καινούργιο του μπλε μπλουζάκι
-
Κατά τις 10 μάλλον θα είμαστε εκεί!
-
Λογικά θα είμαι εκεί για παρέα.
-
-
-
Χμμμ...Πόσο είπαμε κοστίζει η είσοδος το Σάββατο;
-
Ξέρω 'γω...50 ή 55 νομίζω! Ετσι κι αλλιώς, Χάρη, όσα και να'ναι, πολλά είναι....
-
-
I will CUM.
Το αμαξι δεν ξερω αν θα το βαλω(μαλλον οχι) αλλα ολο κ καποιoς θα Μ3 κανει βολτα......
-
-
Επιστρέφοντας από παραλληλοδρόμιο θα κάνω μια επίσκεψη κι εγώ.
-
θα...εμφανιστω
....χωρις τουτου ομως...
..αλλα η παρεα ειναι καλυτερη!
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Να σου πώ τι γίνεται...- Από το Λιτόχωρο η γριά δεν έχει ξανακουνηθεί καθόλου.
- Θέλει φρεσκάρισμα το δυναμό.
- Έχω υποσχεθεί στο γιό μου και στον ανηψιό μου να τους κάνω βόλτα στην πίστα (χαλαρή), και δεν ξέρω αν μπορώ.
- Το Σάββατο που κόβουμε την πίττα ο υιός έχει πάρτι γεννεθλίων το μεσημέρι και δεν ξέρω τι ώρα θα τελειώσουμε και αν θα μπορέσω να τον κάνω βόλτα.
- Μου λείπει μια τετράδα 185/55/14 για να μην (ξανα)βάλω τα καλά λάστιχα στην πίστα.
Η τετράδα εξακολουθεί να υπάρχει Ευριπίδη, αλλά δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση...
Καλύτερα όμως, θα γυρνάς παντού και πάντα!Λέω να περάσω και εγώ, απλά για βόλτα... Κανένα φιλόξενο δεξί κάθισμα παίζει?
-
αμαν!
ρε δε πα να &^%$%%$, λεω εγω??
θα με βαλετε σε εξοδα? -
ΘεS και εSύ πίSτα, ε?
-
Αν περάσω από κει με τον αδερφό μου διατίθεται κανένας καλός συμφορουμίτης με εμπειρία/προϋπηρεσία να μας 'ξεναγήσει' στην πίστα Θέλω να δω και γω πώς νοιώθεις από το κάθισμα του συνοδηγού όταν αυτός που οδηγεί κατέχει το άθλημα
-
Δώσε μου το αμάξι σου να σε πάω μια βόλτα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ξέρω 'γω...50 ή 55 νομίζω! Ετσι κι αλλιώς, Χάρη, όσα και να'ναι, πολλά είναι....Νομίζω είναι 60.
Ρωτάω γιατί όποτε πάω είναι καθημερινή πρωί και πληρώνω 20 ευρώ μέχρι το μεσημέρι για τη χρήση του χωραφιού και είναι απόλαυση. Λίγος κόσμος κτλπ.
Μάλιστα...Θα δούμε
-
Απ' οτι θυμάμαι είναι 50. Όσο και τις καθημερινές αν κάτσεις όλη τη μέρα.
Παμε Μεγαρα;