-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Βασίλη, 'άργησες' και δυστυχώς χάσατε μια από τις απολαυστικότερες μέρες στα Μέγαρα.Αρκετά αμάξια (μέχρι και Scaglietti και Porsche 4S είχε! )
Τα δε καλόστημένα scoobie, EVO, Caterham, και Lotus ήταν χάρμα οφθαλμών και ακουστική πανδαισίαΘα ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες αργότερα, μιας και τώρα τις 'κατεβάζω' στον υπολογιστή μου...
ΟΙ Νίκος που ευχαριστήθηκε για μια ακόμα φορά το κάθισμα του συνοδηγού θα έχει πολλά να σας πει...
Νίκο;
Ααααχχ...τι να πω...από που ν'αρχίσω??
Πάνε τα λάστιχα του Τεό...τα λινά έμειναν πλέον...γυρίζαμε σιγά-σιγά πίσω...αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή...
...φτάνω Μέγαρα...δε έβαλα την 120i μέσα...είχε κόσμο πολύ, και 'καλό'...και βλέπω την Τεό να μιλάει...και γενικότερα να κάνει το γνωστό socializing
Τον βουτάω λοιπόν...πάμε για ένα πρώτο stint...και άρχισε να αφήνει λάστιχο. Από τις καλύτερες η πρώτη βόλτα...γιατί μετά όσο πέρναγε ο χρόνος, έτρωγε και όλο παραπάνω τα ελαστικά με αποτέλεσμα να 'σαπουνιάζουν' τα μπροστινά και να έχει περισσότερο υποστροφή το αυτοκίνητο.
Άπειρη πάντα πάλι...έδειξε ο Τεό what he's made of...μακάρι όσοι είχαν τέτοια αυτοκίνητα ήξεραν πως να τα πάνε (λέγε με 612 Scaglietti). ΑΠΟΛΑΥΣΗ πάλι...ο ήχος ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ και εθιστικός...και βέβαια η θέα της πίστας με το...πλάι...σαφώς καλύτερη!!
Μπράβο Τεό!!! Πάντα τέτοια αγόρι μου!!! ΠΑΝΤΑ!
-
Aυτος που εβγαινε απο την εισοδο , σπινιαρε στα χωματα κατα τις εξοδους του και δεν φοραγε κρανος με top down το roadster του ειναι καποιος απο εδω μεσα ???
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Aυτος που εβγαινε απο την εισοδο , σπινιαρε στα χωματα κατα τις εξοδους του και δεν φοραγε κρανος με top down το roadster του ειναι καποιος απο εδω μεσα ???To είδα κι γω αυτό το σκηνικό...αλλά δεν ήθελα να του πω τίποτα, γιατί γενικά μιλάγαμε...δεν ήθελα να χάλαγα τη μέρα μου. 2-3 φορές το έκανε κιόλας...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Aυτος που εβγαινε απο την εισοδο , σπινιαρε στα χωματα κατα τις εξοδους του και δεν φοραγε κρανος με top down το roadster του ειναι καποιος απο εδω μεσα ???
To είδα κι γω αυτό το σκηνικό...αλλά δεν ήθελα να του πω τίποτα, γιατί γενικά μιλάγαμε...δεν ήθελα να χάλαγα τη μέρα μου. 2-3 φορές το έκανε κιόλας...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Δυστυχως κατι τετοιοι θα 'κλεισουν' τα Μεγαρα καποια στιγμη further in time .....
-
Όχι δεν είναι απο εδώ...
Καλό παιδί, αλλά απρόσεκτο! Τον έχω από κοντά πλέον όμως για να μπαίνει σιγά σιγά στο κλίμα...Δώστε του την ευκαιρία και θα δείτε πως θα γίνει κι αυτό ένα αστεράκι στην παρέα μας!
Βασίληηηηηη....
Για κάνε μου ένα briefing για LSD σε Z4 και αναρτήσεις...
Το αμάξι έχει potential, αλλά του λείπουν τα σωστά εξαρτήματα (μαζί με το κράνος και τα 'χεράκια' του οδηγού... )Y.Γ.
Thanks Νίκο για τα video. Παρ'ότι είναι με μακρυνή λήψη τραβηγμένα, έπιασες νομίζω κάποιες από τις καλύτερες στιγμές με το θεριό σήμερα... -
Mόλις ανέβασα στο youtube και το κλιπάκι που έφτιαξα από την σημερινές εργασίες επίστρωσης σιλικονούχου υλικού στην πίστα των Μεγάρων!
Πέραν των ελάχιστων 'γαλλικών' και των εύλογων από τους παρακολουθούντες εκείνη την ώρα αποριών για το πόσα επίπεδα λινά έχουν περισσέψει για να επιστρέψω σπίτι μου σώος και αβλαβής, στο τέλος υπάρχει κι ένα αφιέρωμα στην όμορφη προσπάθεια που κάνει ο φίλος μου ο Γιώργος με το ασημί του MR2. Αν είχε ένα Μ3 αυτό το παιδί, πραγματικά δεν ξέρω αν θα τον βλέπαμε ποτέ σε ευθεία...
**Y.Γ1: **Πού είσαι δάσκαλεεεεε (με την Μιατάρα σου)...;;;
**Y.Γ2: ** Αν δεν σας το δείξει απευθείας τώρα που το έχω ανεβάσει, απλά δώστε λίγο χρόνο στα 'σερβεράκια' της youtube να επεξεργαστούν την λαστιχίλα που τους ανέβασα , και ξαναπροσπαθήστε σε λίγο! -
Αργησα χθες γμτ .... ενώ αργότερα είχα δουλειά.
Στο επόμενο ....Για LSD στην Ζ4 (ισχύουν και για όλα τα 6cyl Z4, non-M E46 και Ε39)
H Quaife δεν βγάζει bolt on οπότε δεν υπάρχει προσιτή και αποτελεσματική λύση
(έχουν προσαρμοστεί αλλά θέλει δουλειά στο case)Εχουμε .....
Της Diffonline απο Αμερική
Απευθείας απο την Drexler Motorsport (πρωταθλητές πάλι στο WTCC)
Της TMS απο Αγγλία
Της TMS απo Αμερική
Το Super Lock LSD της OSGIKEN όπου στους αντιπροσώπους αναφέρεται και ο Μαραβέλιας της Autoturbo
Θεωρητικά είναι το καλύτερο αφού συνδιάζει καθημερινή όσο και αγωνιστική χρήση.
Eίναι βελτίωση ακόμα και για τα Μ-diff ενώ παρουσιάστηκε και το Traction Control Diff μόνο για Μ , 8cyl,10cyl, 12cylΟσο για την ανάρτηση εκτός από τις κλασσικές λύσεις KW , Bilstein, H&R κλπ.
υπάρχει και η απόλυτη λύση Intrax Racing 1K2 για χρήση δρόμου και πίστας. -
TEO , εξηγησε του πως το να ΠΡΕΠΕΙ να μπει στην πιστα με κρανος , και να μην το αποποιησε για να μην χαλασει η κομη αυτο δεν θελει μαθημα ...
Η εστω (στην χειροτερη των χειροτερων) μπες χωρις κρανος με την κουκουλα κλειστη να μην ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ τους υπολοιπους ...
Οχι ανευ κρανους , προκλητικοτατα , και καμπριο ....
ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΜΥΑΛΟ .....
-
Ωραια ηταν χθες.
Ο καιρος ηταν καταπληκτικος, με φοβαρη λιακαδα και δροσια. Η παρεα ηταν πολυπληθης, με τεραστια γκαμα αυτοκινητων και καλη διαθεση. Επισης παρατηρηθηκε η μεγαλυτερη συγκεντρωση Caterham-οειδων μεχρι στιγμης στην Ελλαδα, με 6-7 αυτοκινητα.
Καναμε αρκετους γυρους (επιτελους εχω φτασει να γυρναω σταθερα στο 1.12 ) χωρις ευτυχως κανενα προβλημα.
Highlight για εμενα ηταν η βολτα με τη Scaglietti. Ομολογουμενος μπηκα με μειωμενες προσδοκιες απο το 'οικογενειακο' Ferrari, αλλα διεψευσθην απο το πρωτο κιολας δευτερολεπτο. Η επιταχυνση ειναι τρομακτικη και το κιβωτιο αψογο. Μπηκα στη Ferrari αμεσως μετα τη βολτα με ενα 997 4S και η διαφορα ηταν κολοσιαια. Εκει που το 911 ηταν σκληρο, με απελπιστικο κιβωτιο και αποτομες αντιδρασεις απο τα ηλεκτρονικα, το Ferrari ηταν μαλακο, βελουδινο διαβολικα δυνατο και με στησιμο και ηλεκτρονικα που σε καμια περιπτωση δεν γινοντουσαν αισθητα, αλλα με την παρεμβαση τους εκαναν τον οδηγο ηρωα(ο οποιος εχει το αυτοκινητο 10 μερες και μπηκε πρωτη φορα στα Μεγαρα, για να μην πω σε πιστα γενικοτερα). Ολα αυτα τα εκανε ηρεμα και πολιτισμενα, χωρις να φοβιζει. Ενω μεχρι τωρα θεωρουσα οτι σε μια Ferrari πληρωνεις σε μεγαλο βαθμο το ονομα, πλεον θεωρω οτι τα αυτοκινητα ειναι πολυ μπροστα και δικαιολογουν την τιμη τους. Ειμαι σχεδον συγκινημενος απ'τη εμπειρια.
Οσο για τα αρνητικα, δεν υπηρχε κανενας ελεγχος απο τη μερια της πιστας, η οποια ηταν στη συνηθη ελεεινη της κατασταση. Κοσμος μπαινοβγαινε χωρις κρανος ακομα και σε καμπριο αυτοκινητα!!!, υπηρχαν διαφοροι οι οποιοι προσπαθουσαν αδιακοπα και με μηδενικη επιτυχια να ντριφταρουν, με αποτελεσμα τα συνεχη τετακε (με κινδυνο των απο πισω) και το λερωμα της πιστας, ενω δεν ελλειψαν τα αστερια που δεν κανουν στην ακρη για να περασει ενας προφανως πιο γρηγορος οδηγος (way to go guys ειστε μεγαλοι μαγκες τωρα). Τα λαδια τα οποια χηθηκαν απ'το αυτοκινητο που εσπασε δεν καθαριστηκαν ποτε, ενω απλα τοποθετηθηκαν λαστιχα στο μσο περιπου της πιστας και πανω σε στροφη ετσι ωστε να μην τα πατησει κανεις. Το αποκορυφωμα βεβαια ηταν ο ανεγκεφαλος με το Ζ4 ο οποιος εκανε τετακε ολη μερα με καμπριο αυτοκινητο χωρις κρανος και σε καποια φαση μπηκε στα πιτ απο την εξοδο τους. Τεο sorry, αλλα οσο κι αν τον λες αστερακι, χθες ηταν για πολλες ντοματες.
Μακαρι την επομενη φορα να ειμαστε η ιδια καλη παρεα, αλλα με λιγο περισοτερο μυαλο και παιδεια
-
Εγώ παιδιά ΔΕΝ έγραψα πως ΕΙΝΑΙ αστεράκι, αλλά ότι είναι καλό παιδί, και ότι σιγά σιγά θα τον κάνουμε ένα αστεράκι στην πιστο-παρέα μας.
Όχι απρόσεκτος, αλλά καρά-απρόσκεκτος ήταν...
Πιστεύω την επόμενη φορά που θα έρθει μαζί μου, θα του δείξω αυτά που απαιτούνται και που δυστυχώς δεν πρόσεξα ότι δεν έδωσε σημασία χθες, μιας και βρισκόμουν συνέχεια μέσα σ'ένα σύννεφο καπνού! ...
Τα προβλήματα ως συνήθως ήταν πολλά και δυστυχώς η έλλειψη άλλου ανταγωνιστικού χώρου κοντά στην πρωτεύουσα μας κάνει να κλείνουμε τα μάτια στην παντελή αδιαφορία των ανύπαρκτων υπευθύνων του χώρου.
Δυστυχώς μ'αυτά και μ'αυτά γινόμαστε το ίδιο τσουβάλια με αυτούς που χοηρηγούν άνευ ουσιαστικής επιστασίας έναν χώρο που υπό άλλες συνθήκες θα αποτελούσε έδαφος για ανάπτυξη οδηγικής παιδείας και τεχνικής και όχι απλά κέντρο απ-έκκρισης περίσσειας αδρεναλίνης...;)
-
φαντασου πως θα ειναι σαν Κομητης , αν αυτος ηταν αστερακι (η θα γινει) ....
-
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Εγώ παιδιά ΔΕΝ έγραψα πως ΕΙΝΑΙ αστεράκι, αλλά ότι είναι καλό παιδί, και ότι σιγά σιγά θα τον κάνουμε ένα αστεράκι στην πιστο-παρέα μας.Όχι απρόσεκτος, αλλά καρά-απρόσκεκτος ήταν...
Πιστεύω την επόμενη φορά που θα έρθει μαζί μου, θα του δείξω αυτά που απαιτούνται και που δυστυχώς δεν πρόσεξα ότι δεν έδωσε σημασία χθες, μιας και βρισκόμουν συνέχεια μέσα σ'ένα σύννεφο καπνού! ...
Τα προβλήματα ως συνήθως ήταν πολλά και δυστυχώς η έλλειψη άλλου ανταγωνιστικού χώρου κοντά στην πρωτεύουσα μας κάνει να κλείνουμε τα μάτια στην παντελή αδιαφορία των ανύπαρκτων υπευθύνων του χώρου.
Δυστυχώς μ'αυτά και μ'αυτά γινόμαστε το ίδιο τσουβάλια με αυτούς που χοηρηγούν άνευ ουσιαστικής επιστασίας έναν χώρο που υπό άλλες συνθήκες θα αποτελούσε έδαφος για ανάπτυξη οδηγικής παιδείας και τεχνικής και όχι απλά κέντρο απ-έκκρισης περίσσειας αδρεναλίνης...;)
Ακριβώς...και μάλιστα θα έλεγα ότι μια τέτοια αδιαφορία από πλευράς πίστας...επιτρέπει συμπεριφορές σαν κι αυτές του φίλου με το Ζ4. Εάν υπήρχε μια καλύτερη 'αστυνόμευση'...τέτοια πράγματα από επισκέπτες για πρώτη φορά στη πίστα δε θα γινόταν.
-
Κύριοι,
Ετοιμάζω αυτές τις ώρες το after-Megara picture gallery venue!Έχουν βγει εντυπωσιακές φωτο και πιστεύω μέχρι αύριο να έχει ολοκληρωθεί ένα τυπικό editing και να τις ανεβάζω προς τέρψιν και θρέψιν των αμφιβληστροειδών σας!
Καλό απόγευμα προς το παρόν...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Εγώ παιδιά ΔΕΝ έγραψα πως ΕΙΝΑΙ αστεράκι, αλλά ότι είναι καλό παιδί, και ότι σιγά σιγά θα τον κάνουμε ένα αστεράκι στην πιστο-παρέα μας.
Όχι απρόσεκτος, αλλά καρά-απρόσκεκτος ήταν...
Ακριβώς...και μάλιστα θα έλεγα ότι μια τέτοια αδιαφορία από πλευράς πίστας...επιτρέπει συμπεριφορές σαν κι αυτές του φίλου με το Ζ4. Εάν υπήρχε μια καλύτερη 'αστυνόμευση'...τέτοια πράγματα από επισκέπτες για πρώτη φορά στη πίστα δε θα γινόταν.
Xειροτερο κακο ΔΕ , ειναι και το κακο παραδειγμα που μπορει να εξελαβαν καποιοι που θα ξαναπανε αυριο μεθαυριο στα Μεγαρα και οχι αυτη τη φορα σαν επισκεπτες -που ισως βρισκονταν προχθες- αλλα ως συμμετεχοντες ...
'Ελα μωρε , ετσι ειναι στα Μεγαρα , ολοι χωρις κρανος μπαινουν...'
-
Ακριβώς Blacktan...έτσι ξεκινάνε οι κακές συνήθειες...τουλάχιστον ας το σταματήσουμε από τα πρώιμα στάδιά του...ώστε να διατηρήσουμε τουλάχιστον εκεί ένα επίπεδο...όταν συμβαίνει το αντίθετο στους δρόμους έξω.
-
Εγώ το παλληκάρι με το ζήτα τέσσερα δεν το πρόλαβα, αλλά απ'ότι είδα ήταν πολλοί που κάνανε ''λάθη'' και δυστυχώς παιδιά που πάνε συχνά πίστα, ήταν η μέρα μάλλον χτες στραβή.....
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Κύριοι,
Ετοιμάζω αυτές τις ώρες το after-Megara picture gallery venue!Έχουν βγει εντυπωσιακές φωτο και πιστεύω μέχρι αύριο να έχει ολοκληρωθεί ένα τυπικό editing και να τις ανεβάζω προς τέρψιν και θρέψιν των αμφιβληστροειδών σας!
Περιμενουμε με αγωνια.
Καλημερα -
Καταλαβαινω οτι καθυστερεις το ποσταρισμα των φωτογραφιων για να κορυφωθει η αγωνια μας
-
Alzheimer είναι, αλλά μην το κάνουμε θέμα.
ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΗΕΟ!
Παμε Μεγαρα;