-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
ανεβασανε την ελαχιστη χρεωση 2,5 ευρο απο 1,75......
ειμαστε καλα???? απο εκει που θα εκμεταλευονται κατα αυτο τον τροπο τον κοσμο μακαρι να βαλουν λουκετο........
Πλακα εχεις ......
αυτος γιατι γελαει τωρα???
-
Ο χρήστης Dark_Angel έγραψε:
υπαρχει β επαγγελματικο.δινεις μηχανολογια μονο αν θες το β ερασιτεχνικο να το κανεις β επαγγελματικο.
αυτο ζηταν για να εχεις δικαιωμα να δωσεις για την ειδικη καρτα.δηλαδη ακομα και που ειμαι κατω απο 21 μπορω να το κανω β επαγγελματικο και να βγαλω μετα καρτα διοτι εγω ειχα ρωτησει στην σχολη οδηγησης αμα ειναι να το βγαλω κατευθειαν αλλα μου ειπε οτι πρεπει να ειμαι απο 21 και πανω και να κανω και κατι ιατρικες εξετασεις παραπανω
Δεν υπάρχει Β' επαγγελματικό. Έχει καταργηθεί. Το ξέρω διότι έβγαλα δίπλωμα το 2004. Σε καλύπτει πλέον το Β'.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ειμαστε καλα???? απο εκει που θα εκμεταλευονται κατα αυτο τον τροπο τον κοσμο μακαρι να βαλουν λουκετο........
Πλακα εχεις ......
Προφανώς γιατί θεωρεί πως αυτή η αύξηση είναι της πλάκας και ότι τα ταξί είναι πολύ φθηνά. Σε κάποιο βαθμό συμφωνώ και δεν έχω ούτε μισό συγγενή ταξιτζή.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Πλακα εχεις ......
Προφανώς γιατί θεωρεί πως αυτή η αύξηση είναι της πλάκας και ότι τα ταξί είναι πολύ φθηνά. Σε κάποιο βαθμό συμφωνώ και δεν έχω ούτε μισό συγγενή ταξιτζή.
???????????????????????????????????????????????????????????
2,5 ευρώ = 850 δραχμές (ελάχιστη χρέωση)
Πώς αυτό μπορεί να θεωρείται 'φθηνό' με δεδομένες τις υπηρεσίες που παρέχει το ελληνικό ταξί;;;; -
Αν συγκρίνεις το ελληνικό με άλλα ευρωπαικά ταξί αυτά καθ αυτά, και όχι σε σχέση με τα εναλλακτικά ΜΜΜ που υπάρχουν αλλού, τότε ναι είναι φθηνό το ελληνικό.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Αν συγκρίνεις το ελληνικό με άλλα ευρωπαικά ταξί αυτά καθ αυτά, και όχι σε σχέση με τα εναλλακτικά ΜΜΜ που υπάρχουν αλλού, τότε ναι είναι φθηνό το ελληνικό.Ακόμα κι έτσι, δεν είναι πιο φθηνό. Οι υπηρεσίες που προσφέρει το ελληνικό ταξί σε σχέση με το ευρωπαϊκό είναι κατά πολύ υποδεέστερες.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αν συγκρίνεις το ελληνικό με άλλα ευρωπαικά ταξί αυτά καθ αυτά, και όχι σε σχέση με τα εναλλακτικά ΜΜΜ που υπάρχουν αλλού, τότε ναι είναι φθηνό το ελληνικό.
Ακόμα κι έτσι, δεν είναι πιο φθηνό. Οι υπηρεσίες που προσφέρει το ελληνικό ταξί σε σχέση με το ευρωπαϊκό είναι κατά πολύ υποδεέστερες.
Όπως κατάλαβες για τις υπηρεσίες δεν διαφώνησα, απλά εκτός Ελλάδας λέω πάντα για τα ταξί: 'πάλι θα την φάμε!! Μια χαρά είμαστε στην Ελλαδίτσα'
-
Το θεμα ειναι οτι, εκτος Ελλαδας, το πιθανοτερο ειναι να μη χρειαστεις ταξι
-
δουλεύω σε taxi εδώ που είμαι κάπου 3 mhnes.tis πρώτες 3 βδομάδες μου άρεσε δεν είχα αφεντικό στο κεφάλι μου ήμουνα έχω όλη την ora.an και δούλευα 11με 12 ώρες δεν κουραζόμουνα.ήμουνα υπομονετικός και ευγενικός με τους πελάτες.κουβαλούσα τα ψώνια στις γκριιουλες'.όλα αυτά alaxan.an dis με κάτι μαλακες που έχεις να κανεις κάτι βρομιάρηδες που μπαίνουν. οι 'κολομαυροι' που δεν αφήνουν ποτες τυχερά και προσπαθούν να πληρώσουν και πιο λίγα χωρια που φοβάσαι κάποιος θάσε ληστέψει.τώρα καταλαβαίνω τους ταξιτζήδες.φαντά στιτε να κανετε χρονια αυτη την δοθλια..
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Πλακα εχεις ......
STHN NEA YORKH TO TAXI EXEI ELAXISTH XREOSH 2.50 DOLARIA POU TO EISODHMA EINE MEGALYTERO TIS ELADAS
-
Ο χρήστης lakonas67 έγραψε:
δουλεύω σε taxi εδώ που είμαι κάπου 3 mhnes.tis πρώτες 3 βδομάδες μου άρεσε δεν είχα αφεντικό στο κεφάλι μου ήμουνα έχω όλη την ora.an και δούλευα 11με 12 ώρες δεν κουραζόμουνα.ήμουνα υπομονετικός και ευγενικός με τους πελάτες.κουβαλούσα τα ψώνια στις γκριιουλες'.όλα αυτά alaxan.an dis με κάτι μαλακες που έχεις να κανεις κάτι βρομιάρηδες που μπαίνουν. οι 'κολομαυροι' που δεν αφήνουν ποτες τυχερά και προσπαθούν να πληρώσουν και πιο λίγα χωρια που φοβάσαι κάποιος θάσε ληστέψει.τώρα καταλαβαίνω τους ταξιτζήδες.φαντά στιτε να κανετε χρονια αυτη την δοθλια..Να αλλάξεις επάγγελμα...
Να βρεις ένα που θα έχει μόνο λεύκους, καθολικούς και πλυμένους (τους αποκαλούν και WASPs αν τους έχεις ακουστά και επανδρώνουν συχνά ένα κοινωνικό σύλλογο με συντομογραφία τα τρία 'Κ') -
ayto tha kano. an tous agapas koubalatous esy. meta tha doume poso tha tous agapas
-
Lakona μαλλον ο πετρος επρεπε να βαλει και [sarcasm] [/sarcasm] tags
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Lakona μαλλον ο πετρος επρεπε να βαλει και [sarcasm] [/sarcasm] tagsΌχι φίλε μου, δεν ήμουν καθόλου σαρκαστικός και σκόπιμα δεν έβαλα emoticons.
Επίσης Λάκωνα εγώ δεν είμαι ταξιτζής, εσύ είσαι. Γι' αυτό σου λέω: αν δε σου αρέσει παράτα τα! Και επιμένω να μη βάζω emoticons γιατί μιλώ πολύ σοβαρά.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Lakona μαλλον ο πετρος επρεπε να βαλει και [sarcasm] [/sarcasm] tags
Όχι φίλε μου, δεν ήμουν καθόλου σαρκαστικός και σκόπιμα δεν έβαλα emoticons.
Επίσης Λάκωνα εγώ δεν είμαι ταξιτζής, εσύ είσαι. Γι' αυτό σου λέω: αν δε σου αρέσει παράτα τα! Και επιμένω να μη βάζω emoticons γιατί μιλώ πολύ σοβαρά.
Δηλ αγαπας τους WASPs & KKK?
-
Όχι εγώ, αλλά προφανώς ο Λάκωνας. Για εκείνον μιλούσα...
Αστο να πάει, μπερδευτήκαμε (για να βάλω κι εγώ ένα emoticon) -
Απαράδεκτη αύξηση..
(Το μέτρο με τις αποδείξεις γιατί ατόνησε αλήθεια;; )
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Απαράδεκτη αύξηση..(Το μέτρο με τις αποδείξεις γιατί ατόνησε αλήθεια;; )
Ναι μωρε ..κανονικα επρεπε να εχει γινει και μειωση ....η καλυτερα να σε κουβαλανε τσαμπα....
Ως αναφορα τις αποδειξεις το λες αυτο γιατι πιστευεις οτι φοροδιαφευγουν οι ταριφες????? Με 18.000 τεκμαρτο εισοδημα ???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ...
Φυσικα εννοειται πως ολοι εσεις εδω που κατακεραυνωνεται τους ταριφες ΔΕΝ φοροδιαφευγετε και ειστε σε ολα σας ΟΚ....
Και σας προκαλω αν εχετε αντιθετη γνωμη να μου πειτε ΕΝΑ επαγγελμα που αποτελειται απο αγγελους και μονο ....και λειτουργει υποδειγματικα ....Λοιπον το λεω για τελευταια φορα ...ας ερθει καποιος να δει απο κοντα πως ειναι τα πραγματα ...διαφορετικα ας μη μιλαει καθολου .....
-
το θεμα δλδ ειναι ποιος φοροδιαφευγει καλυτερα?
-
Εγώ λέω να βάλουν ταμειακές για να μη χρειαστεί να έρθουμε να δούμε πως είναι τα πράγματα από κοντά.
Σήμερα είδα βρωμιάρη ταξιτζή με παλιό Opel κάτι, αλλαγμένο προφυλακτήρα (άβαφο), άπλυτο μέχρι αηδίας αυτοκίνητο, επιγραφή που κάλυπτε ολόκληρο το πίσω μέρος 'Φθηνές ασφάλειες Ο Τάδε [και τζάμπα μπορώ να σου πω]' και ραγισμένο μπροστινό παρμπρίζ.
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες