-
Εγω απορω γιατι ασχολειστε........
-
Με τον κλαδο που περιλαμβανει και τους εν λογω κυριους
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΟΡΙΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ..
ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΗ.
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΝΟΣ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΩ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΩ
ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ!Χρυσέ μου άνθρωπε :
μιλάς για κόσμιο διάλογο ΕΣΥ; Θες να σου παράθεσω τα σχόλια σου και τα επιχειρήματά σου (τα ποιά?);
Το αρνητικό κλιμα το διαμόρφωσες ΕΣΥ ο φίλος σου ο 156ΤΙ και το 70% των taxi-drivers.Μετά πέσμου τι δεν ανταποκρίνεται στις 4 λέξεις που έγραψα...Χάος σαφώς εφόσον όπου θέλετε σταματάτε, τα φλας και τα alarm διακοσμητικά.
Καπνός; Τσιγάρα και diesel καλό χαρμάνι.
Βρωμιά; Εχω μπει σε ταξί που σιχαίνεσαι να κάτσεις.
Γαϊδουριά; Τρόποι πιάτσας λες και μιλάμε στον κολλητό μας. Ρέστα ποτέ...έλα μωρέ δεν έχω ψιλά η συνήθης απάντηση. Μωρέ; Με ξέρεις και από χτες ρε μεγάλε;
Τα παραπάνω δεν αφορούν το 100% των ταξι-drivers αλλά σίγουρα ένα 70% !
Μετά το 2004 και τους ΟΑ έχει φτιάξει κάπως η κατάσταση και στα αυτοκίνητα. Πλέον έχουν εκλείψει τα περισσότερα σαράβαλα.Oταν μάθεις να συζητάς και όχι να υβρίζεις τότε αυτό το φόρουμ θα σε ακούσει.
ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΒΡΙΖΩ...
ΜΑΛΙΣΤΑ..
ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΑΡΚΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ-ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ..
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΑΝ ΥΠΟΟΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΡΧΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 700ΧΛΜ ΚΑΙ ΔΕΝ
ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΠΕ.
ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΞΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΚΤΙΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ-ΚΥΡΟΣ-ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΜΕΛΩΝ.ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΩ.
ΝΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΟΡΘΩΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΑΡΤΟΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΜΠΑΛΛΑ.
ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΣΗΣ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΩ ΟΤΙ ΛΟΓΩ
ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΤΥΧΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΩΣ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
ΞΕΡΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΟ ΤΑΞΙ ΓΙΑ
ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. -
Ο χρήστης visconti έγραψε:
ΝΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΟΡΘΩΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.Tι θα επρεπε κατα τη γνωμη σου να κανει το 'κρατος' ωστε να αντιμετωπιστει σωστα το επαγγελμα σου??
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΑΡΤΟΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΜΠΑΛΛΑ.
Τι κανετε εσεις οι σωστοι για να απομονωσετε τους κακους που χαλανε την εικονα σας??
ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΤΥΧΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΩΣ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
ΞΕΡΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΟ ΤΑΞΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.Παει να πει οτι βγαινει καλο μεροκαμματο.
Μπορεις να μας πεις αν θελεις ποσο κανει ενα ταξι σε Αθηνα, Θεσσαλονικη Ροδο?? -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Tι θα επρεπε κατα τη γνωμη σου να κανει το 'κρατος' ωστε να αντιμετωπιστει σωστα το επαγγελμα σου??
να τους αφήσει να μπαίνουν στις λεωφορειολορίδες
-
Προτεινω να αφησουμε τους φιλους μας να μας πουν αυτοι τι θελουν απο το 'κρατος' -με στοιχεια και τεκμηριωμενα- ωστε να μην αισθανονται αδικημενοι αν και πολυ αμφιβαλλω αν θα δουμε ποτε τις απαντησεις τους
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΤΥΧΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΩΣ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
Το επίπεδο το ανεβάζουν τα πτυχία δλδ ε; Η Γη τι σχήμα έχει ξέρεις;
Και βγάλε τα κεφαλαία γράμματα αν μπορείς γιατί είναι άσχημο να γράφεις έτσι. Όχι δλδ ότι αν γράφεις με μικρά θα γράφεις όμορφα...
ΕΣΕΝΑ ΕΝΑΣ ΝΑΣΟΣ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.!
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. -
άρχισαν τα επιχειρήματα
-
ΟΡΙΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ..
ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΗ.
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΝΟΣ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΩ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΩ
ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ!Χρυσέ μου άνθρωπε :
μιλάς για κόσμιο διάλογο ΕΣΥ; Θες να σου παράθεσω τα σχόλια σου και τα επιχειρήματά σου (τα ποιά?);
Το αρνητικό κλιμα το διαμόρφωσες ΕΣΥ ο φίλος σου ο 156ΤΙ και το 70% των taxi-drivers.Μετά πέσμου τι δεν ανταποκρίνεται στις 4 λέξεις που έγραψα...Χάος σαφώς εφόσον όπου θέλετε σταματάτε, τα φλας και τα alarm διακοσμητικά.
Καπνός; Τσιγάρα και diesel καλό χαρμάνι.
Βρωμιά; Εχω μπει σε ταξί που σιχαίνεσαι να κάτσεις.
Γαϊδουριά; Τρόποι πιάτσας λες και μιλάμε στον κολλητό μας. Ρέστα ποτέ...έλα μωρέ δεν έχω ψιλά η συνήθης απάντηση. Μωρέ; Με ξέρεις και από χτες ρε μεγάλε;
Τα παραπάνω δεν αφορούν το 100% των ταξι-drivers αλλά σίγουρα ένα 70% !
Μετά το 2004 και τους ΟΑ έχει φτιάξει κάπως η κατάσταση και στα αυτοκίνητα. Πλέον έχουν εκλείψει τα περισσότερα σαράβαλα.Oταν μάθεις να συζητάς και όχι να υβρίζεις τότε αυτό το φόρουμ θα σε ακούσει.
ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΒΡΙΖΩ...
ΜΑΛΙΣΤΑ..
ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΑΡΚΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ-ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ..
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΑΝ ΥΠΟΟΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ [u][u]ΚΑΤΑΡΧΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 700ΧΛΜ ΚΑΙ ΔΕΝ
ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΠΕ[/u][/u].
ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΞΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΚΤΙΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ-ΚΥΡΟΣ-ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΜΕΛΩΝ.ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΩ.
ΝΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΟΡΘΩΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.
ΞΕΡΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΟ ΤΑΞΙ ΓΙΑ
ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.Την γνώμη του την σέβεσαι, την δική μας γνώμη, και μαρτυρίες δεν βλέπω, οχι να σεβεσαι, αλλα ουτε να τις λαμβάνεις υπ' οψην.
Αυτο ξέρεις τι σημαινει; οτι δεν θέλεις ή αρνεισαι να δεις την πραγματικότητα! Δυστηχώς οι περισσότεροι συναδελφοι σου, ειναι ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ! με μαρτυρίες ανθρώπων που δεν ειχαν εμπάθεια με τους ταξιτζίδες πριν δουν την συμπεριφορά τους! οτι αλλο και να πείς για να προσπαθησεις να 'μαζέψεις' τα πράγματα αδικος κόπος! κρίμα μονο που κλειδώθηκε ενα θέμα που εδω και αρκέτο καιρό λειτουργούσε αψογα, μέχρι να βαλετε το χεράκι σας εσυ και ο συναδελφός σου! -
ΕΣΕΝΑ ΕΝΑΣ ΝΑΣΟΣ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.!
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.Εγω αγαπητε Visconti περιμενω να ακουσω τι ζητας απο το 'κρατος' για μην αισθανεσαι οτι αδικεισαι.....
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
ταξι αθηνας 160χιλιαρικα+
ταξι ροδου 200χιλιαρικα+
ταξι θεσν/κης 280χιλιαρικα+
οι παραπανω τιμες κοστους κτησης υπολογισμενες με αυτοκινητο ας πουμε
passat-superb2.4tdiΓιατί το ταξί της Θεσ/νίκης είναι τόσο ακριβό; Είναι πιο επικερδές ή είναι λίγες οι άδειες που δίνονται;
-
Είχα ακούσει ότι συμφέρει να αγοράσεις 1/4 ταξί για να παίρνεις ένα εγγυημένο εισόδημα το μήνα. Γίνονται τέτοιες επενδύσεις;
-
Αυτές οι τιμές για τις άδειες είναι του υπουργείου επίσημες δηλαδή;
-
Τι ταξι είναι κλειστό επάγγελμα, όσες άδειες έχουν εκδοθεί εκδόθηκαν και τέρμα. Γι αυτό και η μεταβίβαση τους κοστίζει τόσο.
Αυτο δεν είναι παράλογο όμως? Γιατί δεν μπορεί ο οποισδήποτε να αγοράσει ένα αυτοκίνητο να πάει στο υποργείο να καταθεσει παράβολα , να περάσει κάποια σχολη ας πούμε και να βγεί στους δρομους να δουλέψει? Όπως ακριβως κάνει ένας μηχανικος που ανοίγει συνεργειο για παράδειγμα. -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Τι ταξι είναι κλειστό επάγγελμα, όσες άδειες έχουν εκδοθεί εκδόθηκαν και τέρμα. Γι αυτό και η μεταβίβαση τους κοστίζει τόσο.
Αυτο δεν είναι παράλογο όμως? Γιατί δεν μπορεί ο οποισδήποτε να αγοράσει ένα αυτοκίνητο να πάει στο υποργείο να καταθεσει παράβολα , να περάσει κάποια σχολη ας πούμε και να βγεί στους δρομους να δουλέψει? Όπως ακριβως κάνει ένας μηχανικος που ανοίγει συνεργειο για παράδειγμα.γιατι θα χασουν οι αδειες την αξια τους μετα?
αν και οπως παει λογω εε αυτο θα συμβει ουτως η αλλως...
-
Αυτο δεν είναι παράλογο όμως? Γιατί δεν μπορεί ο οποισδήποτε να αγοράσει ένα αυτοκίνητο να πάει στο υποργείο να καταθεσει παράβολα , να περάσει κάποια σχολη ας πούμε και να βγεί στους δρομους να δουλέψει? Όπως ακριβως κάνει ένας μηχανικος που ανοίγει συνεργειο για παράδειγμα.εχεις απολυτο δικιο σε αυτο φιλε μου.απολυτο.
το οτι ειναι κλειστο επαγγελμα φταιει κ για ολα τα ευτραπελα που βιωνει ο κοσμακης.
αλλα μην ξεχνας οτι κλειστο επαγγελμα ειναι κ του συμβολαιογραφου κ του φαρμακοποιου κτλ κτλ.
το 2008 φημολογειται απελευθερωση πολλων επαγγελματων.
εαν γινει κατι τετοιο φανταζεσαι τι θα συμβει γυρω μας?
εμφυλιος..
θα ταρακουνηθουν πολλα συμφεροντα κ θεσεις.
τωρα η προσωπικη μου γνωμη ειναι να απελευθερωθει το ΕΔΧ ουτωσοστε ο πελατης να επιλεγει κ την εταιρια που θα εξυπηρετηθει.
εκει να δεις σφαγες ευγενικοτητας κ παροχης που θα εχουν οι ταριφες λογου χαρη.
φυσικα υπαρχει κ ενας συνταγματικος νομος(αυτη τη στιγμη δεν εχω τον κανονισμο λειτουργιας)αλλα οριζει ως ανωτατο αριθμο ΕΔΧ ανα 5χιλιαδες κατοικους τα 8 αυτοκινητα.Οι εταιρείες που έλεγαν ότι θα δημιουργήσει το κράτος προχωρά ως ιδέα;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οι εταιρείες που έλεγαν ότι θα δημιουργήσει το κράτος προχωρά ως ιδέα;Για να γίνει αυτό μάλλον θα πρέπει να ελευθερωθεί το επάγγελμα του ταξιτζη.
-
κ πιστευεις οτι ο κοσμος θα συνεχιζε να αγοραζει η οτι οι ταξιτζηδες δεν θα ετρεχαν να πουλησουν αν προκειται να συμβει κατι τετοιο.?
χμμ..προσωπικα δε μ'ενδιαφερει αλλα νομιζω οτι με το ενδεχομενο να απελευθερωθει το επαγγελμα σε 3 χρονια η κατι τετοιο, η επενδυση ειναι παρακινδυνευμενη...απο κει και περα αν η εε πει κατι πανω στο θεμα, η επιθυμια της θα εκτελεστει...
-
κ πιστευεις οτι ο κοσμος θα συνεχιζε να αγοραζει η οτι οι ταξιτζηδες δεν θα ετρεχαν να πουλησουν αν προκειται να συμβει κατι τετοιο.?
χμμ..
απελευθερωση σε ταξι σημαινει κ σε ΦΔΧ-ΛΔΧ.
αριθμητικα μιλαμε για 125χιλιαδες ιδιοκτητες που στην προκειμενη περιπτωση καποιοι εχουν μιση αδεια οποτε παμε νοητα στους 170χιλιαδες ιδιοκτητες μεσων μεταφορας το οποιο με την σειρα του φτανει αριθμητικα σε
300χιλιαδες ατομα+(οικογενειες) που ζουνε απ το τιμονι.
οι μισοι απο αυτους ριχνουν κυβερνηση χαλαρα...
σε αυτη την περιπτωση δεν προκειται να μας το περασουν οπως το ευρω χωρις δημοψηφισμα διοτι θα πεσει δαμοκλειος σπαθη...καποια στιγμη θα φτασει ο κομπος στο χτενι(ΕΕ) και θα γινει νασο, την δαμοκλειο σπαθα σας φοβουνται και δεν το καναν ακομη
-
κ αυτο το ενδεχομενο εχει εξεταστει απο τα σωματεια μην νομιζεις.
η κυβερνηση μας εχει δωσει εγγυησεις οτι οσο ειναι στην εξουσια(προσεξε ψηφοθηρια εδω)δεν θα προβει ουτε σε εκδοση καινουργιων αδειων αλλα ουτε κ σε καθιερωση εξτρα λειτουργιας ΕΔΧ σε προτροπη της Ε.Ε.
κ μην νομιζεις,αν πει τετοιο η ΕΕ η εξουσια πιστευω εχει μυριους τροπους να βρει προφασεις κ δικαιολογιες για αναστολη.
κι εδω που τα λεμε λες να νοιαζει την ΕΕ τα ταξι στην ελλαδα?
η
πιστευεις οτι θα αντεξει οικονομικα η δημιουργια ενος τετοιου γεγονοτος στην ελλαδα?
θα μοιραζομαστε ολοι το πελατολογιο κ στο τελος δεν μενει θα δεκαρα ουτε για να πληρωσεις το ΤΣΑ.Η Ελλάδα θα το αντέξει απλά ο κλάδος του των ΔΧ δεν θα ειναι τοσο παράλογα κερδοφόρος πλέον.
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες